Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

valla hülyam bnm de eşimi hiçç varikosel yaptrasm yok ama dedgn gibi ruh halmz o kadar çok degşıo kii kafamz da karşıo :44: ...tüp yaptrcz tutmucak yne yaptr hormon yuklencz verdgmz kloları kat kat alcz ve yıkım çook daha buyuk olcak en dogru karar hulyam ya gelck bebişlerimiz buna çok inanıorm akşna bırakalm biraz ben inanıorm yaptgmz şeylern işe yarayacğna ki sizde işe yaramş bak artmş degerler arignmaxa dvm cnm bu arada bnm eşim de iki içıo onu kafalarına göre takldılar ama ne yapcn vardır bi bidlkleri

sağol eminemmm

hemen tüp bebek mi kuşum yaa

kuşum sağollllll

cnm bnm bize 4 ay önce dediler..çok etkili bir macun kullandık bakalım yahlil sonucu işe yaradımı o macun..bu 4. ay ama hala bebiş yok..

2,5 yıldır olmuyor bir sebebi var demekki..ee sinirlerde gerildikçe geriliyor heray..

benim ne düşük ne gebelik hiçbirşey olmadı cnm..

sebebi belliyken değerlendirmek istiyorum buay 4. ayımız..ama denemem 28 ay oldu bitti.ildayı biliyorum cnm bnm..

hadi yaa....

inşallah yaramıştır ya tüp bebeğe gerek kalmaz...
2.5 sene baya uzun...
bizin yengenin gelini vardı 15 yıllık evliydi tüp bebekte tutmuyodu...
daha yeni tuttu bebeği..
15 yıldan sonra yani...

bende okudum canım bi yerde tüp bebekteki hormon ilaçları ilerde kanser yapabiliyormuş şimdi bir kere denedim olmadı ikincide olmayacak belki ne kadar deneyebilir ki allah verirse olucak elbet canım bizimde bebeklerimiz
biz zaten üç kereden fazla düşünmüyoruz eğer tüp bebek yapmamız gerekirse.
inşallah gerek kalmaz canım ameliyatlara tüp bebeğede kendiliğinden gelir bizim veletler.
neyse canım o da öyle olsun ne yapalım benimkide iki tane içiyo

benim ne düşük ne gebelik hiçbirşey olmadı cnm..

sebebi belliyken değerlendirmek istiyorum buay 4. ayımız..ama denemem 28 ay oldu bitti.ildayı biliyorum cnm bnm..
inşallah şifa olmuştur canım karışım size

kızlar ben çıkıyorum benim ki söylenmeye başladı gözlerime yazıkmış zaten bütün işte giriyormuşumm
kızdırmım adamı
ama birşey sorucam çıkmadan benim bugün 21 günüm 14 -15 gün yumurtladım bu akşam şimdi kasık ağrım olduya bebiş yerleşme yapıyo diye umut ediyorum bu akşam son halveti yapacaktık ama ağrı olunca fazgeçtim ben siz ne dersiniz olsun mu olmasın gerek yok herhalde dimi bitmiştir artık

gelsnn bebişlerimizzz yaa Allahın izniylee Hülyaa ne baba vardı istanbulda ..oraya git topkcene niyet et bize şaka yapıomm ya elbet Allahtan isticez dua etcz gelck bebişlerimiz sonnda ama vardır ya oyle muhabbet şu babaya gttm çocugum oldu etti o geldi bi anda aklma

telli babaya gidicem ben duaya
sadece allahtan istiyorum hayırlısını sağlıklısını hem kendime sizlere canım

hadi ben kaçtım canım iyi geceler hepinize öptümmmm

telli babaya gidicem ben duaya
sadece allahtan istiyorum hayırlısını sağlıklısını hem kendime sizlere canım

hadi ben kaçtım canım iyi geceler hepinize öptümmmm

ii gecelerr cnmm aminnn Allahım dualarımızı kabul etsin inşşşş ...bol bebişli ruyalar hülyammm

oflu canım yüzügün hayırlı olsun maşallah pek güzel duruyor :)
bende düşünüyordum böyle fantazi bir yüzük almak ama henüz kısmet olmadı benim yüzüklerimde çalıntı bi alyansım kaldı cok sükür..
bende her güne takacagım şöyle değişiklik bişey istiyorum ama henüz tam istediğimi de bulamadım enteresan bişey olsun istiyorum bakalım ...

kızlar bu ara mayalarla ve 2012 ile ile kafayı bozdum ......

başımda bin türlü bela dolaşıyor bu ara hayır olsun..

dün iş arkadasımın terfi aldıgını ögrendim sinirlerim altüst oldu neyse evet çekemedim ama hayırlısı olsun hakkımızda..

bugünde kuzenim iş yerine ait Wınn ı kırdı şuanda onlardayım bide hiç yok yere iş yerine wınn alcaz şimdi ...

bebek meselesine gelince eşim bugün artık bi bebek olsada sevsek aşkım dedii bende eşime bugün diyorum herseyde bi hayır vardır.. birimizin maaşı bile kredimizi karşılamıyor yavas yavas karşılıcak düzeye geliyor o yüzden üzülmüyorum dedim.

öyle işteee benden havadisler böyle...
Tam keyfim yerine geldi derken herşey ters oldu...

kasığım kağrıyo hafif galiba benim bebiş yerleşme yapıyo
ilda nerde yaaaa
bende bu ay onun taktiğini uyguluyorum hamileyim hamileyim diyeyimde hamiş olayım

İnşallah kalmışsındır canım birşeyi 40 deyince olurmuş belki de olur. Ümit bitmez.

canım şimdiden yanlış çıkıyormuş falan diye düşünme. Öyle hemen çıkmıyor ki bu testler zaten gele haftasonuna denk getirdiyseniz testi pazartesiye kalma ihtimali hep vardır. Eğer değerleri beğenmezsen başka yerde yine yaptırırsın.

geçmemiştir canım yaaa merak etme bugün 14.gün daha.
geçen ay kaçıncı gününde adet oldun

yok canım farklı bir markaydı ilk defa aldım ama markası aklımda değil :26:
ya ben asllında varsa bile kan yoluyla atıldığını düşünüyorum ilk test yaptığım gece sabaha kadar doğru düzgün uyumadım hep böyle korkulu rüyalar felan gördüm adet geçmeye başlayınca bende hep böyle oluyo kızıma hamile kalmazdan önce bir hocaya görünmüştüm aynen bunları söyledi günün geçer ama korkutulursun sonra gider demişti muska yazımıtı doğum yapıp bebğini memeden kesene kadar üstünden çıkarma demişti ve bende öyle yaptım yine araştırıcam bunu çoğu insana saçma gele biir ama malesef böyle bir olay var[/QUOTE]

canım böyle durumlarda hocaya gidemezsen de felak ve nas surelerini oku canım bu sureler kuranda üç harflilerden korunmak için yazılmıştır. Hocaya da gidebilirsin ama huzursuz etme kendini öyle olması gerekiyormuş olmuş artık önüne bakman lazım Allah hepimizi korusun.

canım bende felaketler zinciri deyinde gerçekten çok kötü şeyler oldu zannettim. Terfi eden arkadaşını sevmeyebilir, haketmediğini düşünebilirsin ama şöyle düşün çok şükür işin var, para kazanıyorsun işsiz çok insan var. Başkakları seni ilgilendirmesin bırak kim terfi alırsa alsın kim yükselirse yükselsin sen sadece kendine odaklan çünkü gerçekten bu gibi konuşar insanı yoruyor, Wınn konusunda da artık önemli şeylerini başkalarına vermezsin bir wın alıverirsin artık Allah başka zeval vermesin. Bebek konusuna gelince de dediğin gibi Allah'a hayırlısı olsun diye dua et o en iyi zamanı bilir. Pollyanna gibi oldum ama inan ben sana şu 5-6 ayda yaşadıklarımı anlatsam sen bu anlattıklarına gülersin ama anladım ki olacağa ve öleceğe çare yok derler ya aynen öyle hiçbirşeyi engelleyrmiyoruz herşey olacağına varıyor üzülsekte, hayıflansakta. 2012 nin uğursuzluğuna inanıp psikolojini bozma öyle birşey yok gaybı sadece Allah bilir.

sonuna kadar sana katlıorm dejavumm ...Allah her zaman beternden korusun Allah dermansız dert vermesn Elbisesim ...ayrıca bırak gerçekten başkalarını hakkına hayırlısı olsn de geç boyle dersen Allah on katı iisini sana ver emn ol cnm benm...

Aynen öyle canım ya ben hayatla ilgili hep planlar yapan biriydi hatta geçen sene bebeğimi ne zaman doğurucam da mevsime göre hangi kıyafetleri alırım da düşünüp duruyordum ama planlarım tepetaklak oldu ben ne plan yapsam hep tam tersi oldu akışına bırakıyorum artık tabii ki ikilemde kaldığım acep ne yapsam dediğim zamanlar oluyor o zamanda Allah'a bırakıyorum hayırlısını versin diye dua ediyorum.

ben de oyleeee isimleri bile hazır bebişin kız erkek ve izinleri düşünp duruodm hangi ay olursa kaç ay iznim olur die bugun yne eski duygu çıktı tam zırlıcaktım nie çıkmadı sonç falan die sizinle konşnca rahatladm akışına bırakk herşey yoluna varıo yaa biraz törpüledm kendimi ama yne bazen eski huyum hortluo iştee

canımcım macun inşallah işe yaramıştır ne sonucu alıcaksınız ki?
sen mi kullandın eşin mi kullandı ?

dejavum gene döktürmüşsün valla
çok doğru söylüyosun her zamanki gibi..
ve o arkadas benim lise ark. ben işe aldırdm buna ne diyosun
boynuz kulagı gecti canım ben 6 senedir o 2 senedir çalışıyo kızda ışık varmış demekki ne diyelim...
poliyanna olmak lazım yoka hayat çekilmiyo zaten kendimizi yemekten başka bişey yapmıyoruz şu ölümlü dünyada düşününce ne kadar boş şeylere kafa takıyruz vallaa...
wınn konusunda nasıl pişman oldum anlatamam zaten ama dedim ya kendimi yiyip bitirmiyom napalım çıkacagı varmış kendi salaklıgımı kimseye suçlayamıyorum vermeseydimmm
2012 deki olaylar felaketine kaptırdım valla kendimi napıcaz bilmiyorum bide bugün onun üstüne elektirikler gitmez mi tüm marmarada... Allaaaaah ben tutuştummmm
senin yaşadıklarını da az çok biliyorum canım kelin merhemi olsa misali birbirimize destek olmaya calısıyoruz işte...

ben arkadasıma asla kızamam ilk andaki şokumu atlattım neyseki deee o yüzden düşünmemeye calısıyorum
tam keyfim yerine gelmişti görseniz bi anda beynimden vurulmuşa döndüm....
Allah versin ona canım severim arkadaşımıda ama ne bileyim işte anlayın beniiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…