ben arkadasıma asla kızamam ilk andaki şokumu atlattım neyseki deee o yüzden düşünmemeye calısıyorum
tam keyfim yerine gelmişti görseniz bi anda beynimden vurulmuşa döndüm....
Allah versin ona canım severim arkadaşımıda ama ne bileyim işte anlayın beniiiiii
herkese iyi gecelerrrr.Misafirim vardı yeni gittiler.Dün moralim çok bozuldu eşimle oturup hüngür hüngür ağladık duygularımıza yenildik ilk defaAcaba çocuğumuz neden olmuyor diye ağladık işte.Sonra ben fazla ağlamaya gelemem ağladık ağladık ağlamaktan sıkıldım güldürmek için ensesine bir tane patlattım ne ağlıyonnnnnn beee kısır olan benim sana ne oluyor dedim Adam kendine geldi yani dün hem ağladık hem güldük başka sebeplerlerden dolayı tartışmaya başladık sonrada iş çocuğa döndü benim yüzümden karmakarışık bir gün geçirdik anlayacağınız....
dejavum gene döktürmüşsün valla
çok doğru söylüyosun her zamanki gibi..
ve o arkadas benim lise ark. ben işe aldırdm buna ne diyosun
boynuz kulagı gecti canım ben 6 senedir o 2 senedir çalışıyo kızda ışık varmış demekki ne diyelim...
poliyanna olmak lazım yoka hayat çekilmiyo zaten kendimizi yemekten başka bişey yapmıyoruz şu ölümlü dünyada düşününce ne kadar boş şeylere kafa takıyruz vallaa...
wınn konusunda nasıl pişman oldum anlatamam zaten ama dedim ya kendimi yiyip bitirmiyom napalım çıkacagı varmış kendi salaklıgımı kimseye suçlayamıyorum vermeseydimmm
2012 deki olaylar felaketine kaptırdım valla kendimi napıcaz bilmiyorum bide bugün onun üstüne elektirikler gitmez mi tüm marmarada... Allaaaaah ben tutuştummmm
senin yaşadıklarını da az çok biliyorum canım kelin merhemi olsa misali birbirimize destek olmaya calısıyoruz işte...
cnm gülümm yaa ozldmm kızımm seniii bizim de günümz çok guzel geçti ama gıcık biolab nette yaynlamadı sonçları ona sıkldm biraz ama iim şimdi akşına bırakcm akşnaaa hee bu arada sen kısır falan degsln ne bakayım kendne oyleee gelck bebişler gelckkk
duygum bende özledim vallaaaşu son demek istediğini anlamadım o ne nette ne yayınlanmadı neyi kaçırdım :44:ben bayadır pek giremedim yeni tatile girdik çok şükürrr ben kısır değilim de napayım o an o geldi aklımaaa
canımcım macun inşallah işe yaramıştır ne sonucu alıcaksınız ki?
sen mi kullandın eşin mi kullandı ?
Benim ovulasyon testlerim de geldi kızlar bugün. 26 ovulayon, beş tane de gebelik testi hediye geldi. Pazartesi hem ovulasyona hem çalışmalara başlıcaz inşallah ben bu ay 25. günde oldum erken oldum yani daha regl olmam heralde erken başlıcam o yüzden yapmaya daha geçen seneden de 6 testim var önce onları bitircem. Normalde 21. gün yumurtlama oluyor çünkü 35 günde regl oluyorum. Valla gün aşırı 25 ine kadar yapıcaz o da 19. günüme falan denk geliyor 26 sında İstanbul'a gidicem anneme trenler kalkıyor Anadolu'ya 31 ocakta 1 sene tren yok hızlı tren çalışmaları nedeniyle. Bize de tren yakın rahat oluyor anneme gitmek inince o yüzden trenle son kez gideyim kalkmadan dedim. Bilmem iyi mi ettim. Yani bakalım tutarsa tutacak işallah o tarihe kadar koyuyu yakalarım. Genel de 21. gün yumurtlama olursa 18-19. gün görüyorum çizgileri ama o günler ilişki olsa bile sonra olamıcak kısmet tutacağı varsa olur.
herkese iyi gecelerrrr.Misafirim vardı yeni gittiler.Dün moralim çok bozuldu eşimle oturup hüngür hüngür ağladık duygularımıza yenildik ilk defaAcaba çocuğumuz neden olmuyor diye ağladık işte.Sonra ben fazla ağlamaya gelemem ağladık ağladık ağlamaktan sıkıldım güldürmek için ensesine bir tane patlattım ne ağlıyonnnnnn beee kısır olan benim sana ne oluyor dedim Adam kendine geldi yani dün hem ağladık hem güldük başka sebeplerlerden dolayı tartışmaya başladık sonrada iş çocuğa döndü benim yüzümden karmakarışık bir gün geçirdik anlayacağınız....
canım aynen öyle tuttugumu koparırım ama resmen çöküyorum bennben seni anlıormm diorm kii o duygunu bastır ... elbet sen de alcaksn atama yukselcksn de kendne odaklan dejavunn dediği gibi ...herşey ii olcak elbisesim bak sen çok azmli gayretli bi insansn elnden hiçbşey kurtlamz senn yeter ki iste ...Allah ona nasip etti sana da gönlünde ne varsa nasip etck inşş yeter ki gönlünü ferah tutt
canım benim de başıma gelmişti. Özel sektörde çalışıyordum evlenmede önce sonra bana yardımcı almaya karar verdiler muhasebeye çalıştığım yerde güzellik merkezi bana sordlar öyle aldılar çocuğu da. Ama ben hem muhasebeye gem resepsiyona, hem de randevular bakıyordum birkaç ay sonra çocuk müdürün gözüne girdi falan hiç iş yapmaz ama değerli odur benimde çalışmam lazım işten çıkma lüksüm yok. Neyse benden fazla maaş alır oldu. Pazarları öğleden sonra maça gider, pazartesi tüm gün izin yapardı ben bir gün zor yapardım sonra dayanamadım ve çıktım.Neler neler oluyor iş dünyasında naparsın işte. 2012 için baya söylentiler var ama yanlış değerlendirme yapılıyor diyorlar sadece zaman değişecek ve aydınlanma dönemine girecek dünya şekil değiştirecek deniyor zamanın sonu diye geçiyormuş zaten ama ben bunlara ihtimal vermiyorum. Allah katında bir tek kıyamet var ve bana göre ya herşey böyle sürer gider ya da artık dünya son bulur ve bunu da sadece Allah bilir.
Benim ovulasyon testlerim de geldi kızlar bugün. 26 ovulayon, beş tane de gebelik testi hediye geldi. Pazartesi hem ovulasyona hem çalışmalara başlıcaz inşallah ben bu ay 25. günde oldum erken oldum yani daha regl olmam heralde erken başlıcam o yüzden yapmaya daha geçen seneden de 6 testim var önce onları bitircem. Normalde 21. gün yumurtlama oluyor çünkü 35 günde regl oluyorum. Valla gün aşırı 25 ine kadar yapıcaz o da 19. günüme falan denk geliyor 26 sında İstanbul'a gidicem anneme trenler kalkıyor Anadolu'ya 31 ocakta 1 sene tren yok hızlı tren çalışmaları nedeniyle. Bize de tren yakın rahat oluyor anneme gitmek inince o yüzden trenle son kez gideyim kalkmadan dedim. Bilmem iyi mi ettim. Yani bakalım tutarsa tutacak işallah o tarihe kadar koyuyu yakalarım. Genel de 21. gün yumurtlama olursa 18-19. gün görüyorum çizgileri ama o günler ilişki olsa bile sonra olamıcak kısmet tutacağı varsa olur.
hadi hayırlı olsun dejavu bol halvetler kuzummmBenim ovulasyon testlerim de geldi kızlar bugün. 26 ovulayon, beş tane de gebelik testi hediye geldi. Pazartesi hem ovulasyona hem çalışmalara başlıcaz inşallah ben bu ay 25. günde oldum erken oldum yani daha regl olmam heralde erken başlıcam o yüzden yapmaya daha geçen seneden de 6 testim var önce onları bitircem. Normalde 21. gün yumurtlama oluyor çünkü 35 günde regl oluyorum. Valla gün aşırı 25 ine kadar yapıcaz o da 19. günüme falan denk geliyor 26 sında İstanbul'a gidicem anneme trenler kalkıyor Anadolu'ya 31 ocakta 1 sene tren yok hızlı tren çalışmaları nedeniyle. Bize de tren yakın rahat oluyor anneme gitmek inince o yüzden trenle son kez gideyim kalkmadan dedim. Bilmem iyi mi ettim. Yani bakalım tutarsa tutacak işallah o tarihe kadar koyuyu yakalarım. Genel de 21. gün yumurtlama olursa 18-19. gün görüyorum çizgileri ama o günler ilişki olsa bile sonra olamıcak kısmet tutacağı varsa olur.
cnm bugn teste gttk biz eşim spermıogram verdi sonucunu da dörtten sonra nete vercz dediler vermediler neden blemedm acaba testi mi degerlendremedler yoksa nete mi koymadılar yetşmedi onu bilemedm ben pazartesi öğrncz bakalm nedndir :44:
ay canım valla hep ayınıyoz heee ama zman zaman aglamak lazım yoksa açılamıyo insan....benim inanırmısın daha hiç ağlayamadım en son ağladıgım temmuz ayında bir sinir krizi gecirdim bu bebek olayında ilk ve tek.... o zaman bu zaman 1 damla gözyaşım akmıyo
hem aglamışsınız hem gülmüşsünüz Allah inşallah mutluluktan da aglatacak güldürecek bizi dualarımız hep böyle...
canım aynen öyle tuttugumu koparırım ama resmen çöküyorum benn
ruhum yaşlandı...
keşke hayatımdaki çevremdeki arkadaşlarım eşim dostumda sizin gibi candan böyle destek verici olsa..
iyi ki burdayımm burası benim gerçek dünyam olsun gerçek dünyamda rüyam olsun
ay ne güzel en azından çıkmışsın gitmişsin keşke benimde öyle bir imkanım olsa
kredi olmasa acaba 1 dakika dururmuyum
hayatı güzelleştirmek için iyi düşünmemiz lazım
hadi hayırlı olsun dejavu bol halvetler kuzummm
aaaa hadi hayırlıısıı duygummm sonuç inşallah güzel olurrrr bende merak ettim şimdi:44::44::18:
cnm 3. spermiogram yapılacak bizim..1. iyiydi ama hastane kıytırıktı..2. çok güvenilirdi ve sorun çıktı şimdi hem ürolog muaynemiz ve spermiogramımız var..
macunu eşim kullandı cnm
anladım canım hadi hayırlısı bakalım macunlar işe yarıyor geneldee
slm gece kusları nasılsınız bakalım.. varmı ben gıremıyelı yenı guzel gebelık haberleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?