Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

valla aklına ne tohum ne toz gelirse içinde vardı inşallah yaramıştır cnm bnm..ama yaradıysa bile 4 ay oldu biz ona başlayalı ve 1,5 ay oldu biteli hala birşey yok tahlilke çıkacak herşey bakalım

ay çok heyecanlı gerçekten
tahlil sonuçları pazartesi mi cıkacak ?orasını kaçırdım da:26:
0 mıydı sizin sayı canım?
peki yeni bir küre başlamadınız mı bu konuda da iyi kürler var diye biliyorum sabır ve zaman sadece ve doğru kürü bulmak ahhh Allah yardımcımız olsun

merhaba arkadaslar uzun zamandir girmedim ozlemisim arada girip okuyorum takipteyim yani
benim bat 18 az kaldi ama bu ay umit etmek istemiyorum artik olucagina varir

az kalmış canım hayırlısı diyelim 18 inde haber var ama mutlaka :)))

megan17+ pişt canım sende kırmızılanmışsın branca bitti mi onu artık kullanmıyormusun?

ii geclerr cnlarmmm bana çok destk oldnz bugn saolunn varolunn sizi çookk seviyorummmmmmmm ii gcelerrrr Allah gönlnzden geçen her dileği kabul etsin inşşşşşşşşş

benim de o dönem çok ihtiyacım vardı yani sonuçta annem babam ayrı annemle çalışıyoruz kardeşim çalışıyor ama doğru düzgün maaş almıyordu ama artık başka seçenek kalmadı müdür alenen beni hatalı gördü bir tartışma sonucu ve yarım ağız kapıyı gösterir gibi oldu tabii türlü oyunlarla yapıldu bu çıkmam için elinden geleni yaptı, patronun ağzıyla konuştu falan 1 sene işsiz kaldım ve o 1 sene de eşimle de çıkıyorduk evlenicez ayrı şehirlerdeyiz ve ben ne işlerde çalıştım bilsen ama fazla uzun süreli olmadı neyse az birikimim vardı öyle böyle akraba yardımlarıyla çeyizleri de yaptık ama zor günlerdi cidden.

hadi hayırlı olsun dejavu bol halvetler kuzummm

aaaa hadi hayırlıısıı duygummm sonuç inşallah güzel olurrrr bende merak ettim şimdi:44::44::18:

sapol canım bu aydan ümidim yok önemli günlerin iki gününde şehir dışında olacağım için önceki halvetler umut besleyeceğim bakalım.

geçmiş olsun cnm,bidaha da gelmesin başınıza inş. :44: Allah herkese hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah kafaya takmamak lazım aslında ama yapamıyo hamile kalmak isteyen bizler..Allah herkesin gönlüne göre versin

Son düzenleme:
Gunaydiinnnn hurremlerimmm ben acayip pis bogaz oldum gece 11de etsiz cigkofte yaptirdim kocama yedim uyudum :)))

ruyamda deniz kenarindayim birileri var bi oglan cocugu var benim degilmis ama hep yanimda kucagimda hep yuzunu goruyorum bembeyaz acik kumral saclari var agzi burnu oyle guzel ki acaba kendi oglumumu gordummm ama cok guzeldi kuzucummmm

Eklentiler

• $IMG0066A.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 18
ii geclerr cnlarmmm bana çok destk oldnz bugn saolunn varolunn sizi çookk seviyorummmmmmmm ii gcelerrrr Allah gönlnzden geçen her dileği kabul etsin inşşşşşşşşş

Duygummmmm dün bilgisayarıma acayip bişeyler oldu yazamadım vardır bundada bir hayır sıkma canını belki bugün koyarlar siteye olmadı yarına kalır zaten önemli olan iyi çıkması hayırlısı olsun inşallahhhhhh.....

Bennn varimmmm bugun pazar ogleden sonra gelir herkes umarimmmmmm

inşş gülümmm bende dün yoktumm bugünü üple çektimm kimseyi görmeyince morlim bozulduu canım nasılsın çiğ köftelerinn çok güzel görünüyoo tarifini alabilirmiyim ben,m eşimde yapmak istiyodu ama netten pek bulamadık güzel olnaından kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…