- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
valla aklına ne tohum ne toz gelirse içinde vardı inşallah yaramıştır cnm bnm..ama yaradıysa bile 4 ay oldu biz ona başlayalı ve 1,5 ay oldu biteli hala birşey yok tahlilke çıkacak herşey bakalım
merhaba arkadaslar uzun zamandir girmedim ozlemisim arada girip okuyorum takipteyim yani
benim bat 18 az kaldi ama bu ay umit etmek istemiyorum artik olucagina varir
ay canım valla hep ayınıyoz heee ama zman zaman aglamak lazım yoksa açılamıyo insan....benim inanırmısın daha hiç ağlayamadım en son ağladıgım temmuz ayında bir sinir krizi gecirdim bu bebek olayında ilk ve tek.... o zaman bu zaman 1 damla gözyaşım akmıyo
hem aglamışsınız hem gülmüşsünüz Allah inşallah mutluluktan da aglatacak güldürecek bizi dualarımız hep böyle...
canım aynen öyle tuttugumu koparırım ama resmen çöküyorum benn
ruhum yaşlandı...
keşke hayatımdaki çevremdeki arkadaşlarım eşim dostumda sizin gibi candan böyle destek verici olsa..
iyi ki burdayımm burası benim gerçek dünyam olsun gerçek dünyamda rüyam olsun
ay ne güzel en azından çıkmışsın gitmişsin keşke benimde öyle bir imkanım olsa
kredi olmasa acaba 1 dakika dururmuyum
hayatı güzelleştirmek için iyi düşünmemiz lazım
hadi hayırlı olsun dejavu bol halvetler kuzummm
aaaa hadi hayırlıısıı duygummm sonuç inşallah güzel olurrrr bende merak ettim şimdi:44::44::18:
Slm kizlar ben yeniyim benim 15aylik Kizim var ve tekrar istiyorum ama esim istemiyorum ne yapacagm..
anladım canım hadi hayırlısı bakalım macunlar işe yarıyor geneldee
Boyle sizleri okuyunca Allahim benden daha zor durumda olanlari varmis deyip sukrediyorum
Rabbim sizede sabir versin canim
Ben 2010da hamile kaldim ve doktora gidiyordum tam 12haftalik oldugunu ogrenmeye doktorum ustten goremedi alttan bakti ve iyi gorunmuyor dedi bebegin kalbi durmus dedi en son 7haftalikken gormustum kalbi atiyordu ve ardindan 7haftalik kalmis gelismemis ve ben bebegimi tam 5hafta daha karnimda tasimisim
Hicbir kanamam olmadi ama dogum sancisi gi saplantilar agrilar siddetli gene yasadim ama aklima gelmedi kanam olmadigi icin
Sonra kurtaj oldum ama daha sonra okulum nedeniyle 1yil korunduk ve 2011 hazirandan beri calisiyoruz
Gerci esimin is nedeniyleonemli gunleri denk getiremiyoruz ve iki ay oncede bende tiroit dusukmus ogrendim belkide bebegimi bu yuzden kaybettim ozamanlarda vardi belki diyorum bi sebebi yok arstirma yapmadilar ilk gebelik oldugundan
ii geclerr cnlarmmm bana çok destk oldnz bugn saolunn varolunnsizi çookk seviyorummmmmmmm ii gcelerrrr Allah gönlnzden geçen her dileği kabul etsin inşşşşşşşşş
Slm kızlar megim bugün sizin taraftayım konak ykm de işlerim var
Slm kızlar megim bugün sizin taraftayım konak ykm de işlerim var
slm kızlar nasılsınız kimse yokmu bugün yaa:44:
slm kızlar nasılsınız kimse yokmu bugün yaa:44:
Bennn varimmmm bugun pazar ogleden sonra gelir herkes umarimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?