Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Olcu kullanmadim ince bulgurun icine domates biber salcasi sarimsak sogani rondodan cektim kattim kimyon karabiber pul biber tuz az zyagi kattim azcikta sicak su karistirdim yogurdum iyice sonra kocam aldi elimden o yogurdu az az su ekledik yogurdu sonuna dogru maydonoz ve taze sogan ekledik az daha su ekleyip yogurdu yumusayincaya kadar sonra tamam uyduruk yani :)

mrb bende cig kofteyi cok severim ya bayildim ama cok aci duruyo onlar ben fazla aci yiyemiyorm

Aci ne kelime zehir zehirrrr :) bende aci delisiyim ama ulserim var 40 yilda bir kacamak yapiyorummm bide cay yaptim aci iyice aci oldu ve bunu gece 11de yedim ben

valla canım pek uydurmaya benzemiyorr harika görünüyo bayıldım kes,inklikle yapıcaz bunu sağolasın tarifinn içinn kuzuucmm

slm kızlar tickerımı gördnz mübu hafta 2.300gram gtti toplamda da üç klo gtti

valla canım pek uydurmaya benzemiyorr harika görünüyo bayıldım kes,inklikle yapıcaz bunu sağolasın tarifinn içinn kuzuucmm

:))) kocam aslen dbakirli iyi yogurdu sanirim :) bulgur yumusadimi tamam az az eklicen suyu bitti gitti afiyet olsun

afiyet olsun cnm aci yiyen insanlara hayret ederim hep yani agzini yakmaya ne gerek var tatli tatli ye iste

ben bennnn anammm ben 1 tane biber yesem sabaha kadar uyuyamam mesela ama tantuni yerken 4-5 tabak tursu biber yerim hatta ekstra tursu parasi oder kocam tik demem babamin evindeyken evimizde bi kere tatli biber gormedim ben :)))

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrr

kahvaltımı yaptım evi silip süpürdük banyoyu da yıkadım mı tamamdır...sonrada kendiml ilgilencem

:119::119::::

harikasın duygummmmmmm bıravo vallahiii sana....:119::119:::119::119::

bende bugün tartıda 69 küsürü gördüm yani dünden bu yana 300 gr gitmiş...çok sevindim yaaaaaa aynen devam

hedefim cumaya 68 i görmk inşallahhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:

ohh mşs gibi ellerinize sağlık canım benimm yapıcam mutlaka çünkü eşimde bende çok seviyoruz buradaki migrosda satılıyo offff ama varyaa süper ama bazen olmuyo aylardır yoktu mesela olmayınca devreye biz girelim dimi ama

ellerine sağlık canım ve afiyet olsun
rüyanda hayırlara çıksın canım dediğin gibi belki oğluşunu görmüşsündürrr
ben de onu diyecektim canım maşallah çok iyi gidiyorsunnn
ben bugün ekmeği biraz vazla kaçırdımmm
uyandım limonlu suyumu içtim mutfağı topladım sonra karnım acıktı 11 gibi iki dilim yedim dedim bebeğimi aç bırakmım
sonra eşim uyandı saat 12 şimdi onunla da yedim bi üç dilim daha ama artık akşama kadar bir şey yemem
kolay gelsin canım bende dün yapamadığım ütüyü yapıcam birazzan
sende iyi gidiyorsun canım maşallah bize ya hemiz iyi gidiyoruzzzz

iyi haftasonları bağyanlarrrrr
sana da canımmm

hosgeldinnn ellerine saglik bende daha yapicam temizlikkk sozdeee

iyi haftasonları bağyanlarrrrr

hosgeldinnnn bağyannnn :)

ben hazir bisiyler yedim mi midem kotu oluyo yogurt bile yiyemiyorum pazardan alirim hep suzme kendisi yapiyo peynircim evime paket yogurt bile girmiyo dusun :)))

Ayyyy isallahhh ben kendi bebemi gormusumdurrrr cok guzeldi cunku benim baba tarafim kdenizli sanirimmm bize cekicekkkkk kocam tarafi cok esmerrr onlara benzemesinnnn zatennn babamin kucukluk resimlerine benziyodu bebek tek farkla gozu kahverengiydi dua ediyorum babam gibi maviss olsunnnnn

hamilelikten mi yiyamiyosun hep mi öylesinn canım aslında yemediğin daha iyi ama dışardada çok güzel şeyler oluyo valla biz dünn kar yasğıyodu çıktık gezdik acıktık girdikk yedikk çok severimm ben dışarı yemeklerini et türü ama ama senin gibi yapmak lazım aslında kuzucumm:26:

kolay gelsin canım bende dün yapamadığım ütüyü yapıcam birazzan
sende iyi gidiyorsun canım maşallah bize ya hemiz iyi gidiyoruzzzz
benimde ütüm vardı bak onu unutmuşum...bi sürü gömlek var ayy ütüyü hiç sevemedim yaf...
evet hulyam çok iyi gidiyoruz aynen devam..ben 15 tatilde ankaraya gidicem vede kilolu gitmek istemiyorum
o günü kendime hedef aldığım için hızlı gitsin kilo istiyorum 68 olayım o zamana kadar
10 gün kadar var olurum sanırım...:44:

hosgeldinnn ellerine saglik bende daha yapicam temizlikkk sozdeee))

selam gebişim...valla zorla yaptım he hiç sevmem temizlik yapmayı..

Oyyy oyyy masallaaaaahhhhhh kuzum sen bizim yazdiklarimizi okuma o zaman bi gecede 3 kg alma garantili seylerrr yaziyorus
gamzee çiğköfteye baylrmmm resme bakarken cnm çekmedi degl ama çiğköfteyi yıorm ben yaa akşam mesela az yemek yiyip biraz çiğköfte yıorm haftada bi kez falan ..
bnm de hedef 79 olmak haftaya ya Aysun ben bi ha
ftada zor bi klo verrdm nasl oluo boyle gdıo hiç anlamadım valla siz diger diyet topgi acaip motive oldm yaaa orda da başta bi durdugnlk vardı bi iki tane ardkasm var sizden ii olmasnlar orayı da sevıorm artık onların sayesnde ...aysunm ben düşündüm bizim kota şak btıo ondan rahat rahat yapayım die ebru şallınn cdisini aldm bu hafta plates de yapcmmm çok mutluyum yaa sanrm bu sefer başarcmm sen de çok ii gdıosnn Aysunummm aynenn devamm bebişimmm

Son düzenleme:

Hep boyleydimm lokantaya gideriz arada ev yemekleri yapan yer olucak illa disaridan satin aldigim bi salca bi mayonez paketli urunleri hic yiyemem ben nerdeyse hersey dokunur bana nanemollayim ben yaaa kocam cok kiziyo bu yuzden kac yerde yemegi geri cevirip hesap odedi benim yuzumden :))

Hep boyleydimm lokantaya gideriz arada ev yemekleri yapan yer olucak illa disaridan satin aldigim bi salca bi mayonez paketli urunleri hic yiyemem ben nerdeyse hersey dokunur bana nanemollayim ben yaaa kocam cok kiziyo bu yuzden kac yerde yemegi geri cevirip hesap odedi benim yuzumden :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…