ellerine sağlık canım ve afiyet olsun
rüyanda hayırlara çıksın canım dediğin gibi belki oğluşunu görmüşsündürrr
sana da canımmm
hosgeldinnnn bağyannnn :)
benimde ütüm vardı bak onu unutmuşum...bi sürü gömlek var ayy ütüyü hiç sevemedim yaf...
evet hulyam çok iyi gidiyoruz aynen devam..ben 15 tatilde ankaraya gidicem vede kilolu gitmek istemiyorum
o günü kendime hedef aldığım için hızlı gitsin kilo istiyorum 68 olayım o zamana kadar
10 gün kadar var olurum sanırım...:44:
selam gebişim...valla zorla yaptım he hiç sevmem temizlik yapmayı..
ellerine sağlık canım ve afiyet olsun
rüyanda hayırlara çıksın canım dediğin gibi belki oğluşunu görmüşsündürrr
ben de onu diyecektim canım maşallah çok iyi gidiyorsunnn
ben bugün ekmeği biraz vazla kaçırdımmm
uyandım limonlu suyumu içtim mutfağı topladım sonra karnım acıktı 11 gibi iki dilim yedim dedim bebeğimi aç bırakmım
sonra eşim uyandı saat 12 şimdi onunla da yedim bi üç dilim daha ama artık akşama kadar bir şey yemem
kolay gelsin canım bende dün yapamadığım ütüyü yapıcam birazzan
sende iyi gidiyorsun canım maşallah bize ya hemiz iyi gidiyoruzzzz
sana da canımmm
Hep boyleydimm lokantaya gideriz arada ev yemekleri yapan yer olucak illa disaridan satin aldigim bi salca bi mayonez paketli urunleri hic yiyemem ben nerdeyse hersey dokunur bana nanemollayim ben yaaa kocam cok kiziyo bu yuzden kac yerde yemegi geri cevirip hesap odedi benim yuzumden :))
gamzee çiğköfteye baylrmmm resme bakarken cnm çekmedi deglama çiğköfteyi yıorm ben yaa akşam mesela az yemek yiyip biraz çiğköfte yıorm haftada bi kez falan ..
bnm de hedef 79 olmak haftaya ya Aysun ben bi ha
ftada zor bi klo verrdm nasl oluo boyle gdıo hiç anlamadım vallasiz diger diyet topgi acaip motive oldm yaaa orda da başta bi durdugnlk vardı bi iki tane ardkasm var sizden ii olmasnlar orayı da sevmıorm artık onların sayesnde ...aysunm ben düşündüm bizim kota şak btıo ondan rahat rahat yapayım die ebru şallınn cdisini aldm bu hafta plates de yapcmmm çok mutluyum yaa sanrm bu sefer başarcmm sen de çok ii gdıosnn Aysunummm aynenn devamm bebişimmm
gamzee çiğköfteye baylrmmm resme bakarken cnm çekmedi deglama çiğköfteyi yıorm ben yaa akşam mesela az yemek yiyip biraz çiğköfte yıorm haftada bi kez falan ..
bnm de hedef 79 olmak haftaya ya Aysun ben bi ha
ftada zor bi klo verrdm nasl oluo boyle gdıo hiç anlamadım vallasiz diger diyet topgi acaip motive oldm yaaa orda da başta bi durdugnlk vardı bi iki tane ardkasm var sizden ii olmasnlar orayı da sevmıorm artık onların sayesnde ...aysunm ben düşündüm bizim kota şak btıo ondan rahat rahat yapayım die ebru şallınn cdisini aldm bu hafta plates de yapcmmm çok mutluyum yaa sanrm bu sefer başarcmm sen de çok ii gdıosnn Aysunummm aynenn devamm bebişimmm
evet canımm beni de topik çok motive etti ediyo yoksa ben şimdiiye pes etmiştim...
ne yeyip ne yememem gerektiğini tok kalarak kilo vermeyi vs yöntemlerini öğrendim halada öğreniyorum...
aynen devam canımmmmmmmmmm....harikasın...arkadaşlarınıda sağolsunlar seni motive ettikleri için
canım iyi etmişsin bi cd den plates yaparsın sıkılınca leslie yaparsın ben sana çok inanıyorum gidicek kilolr haftafa hedefin 79 u göreceksin
bende 68 hadi bakalım duygummm çıktık bi yola başarıyla döncez
off aysuncum al bendende o kadar..azönce misafirlerim gitti mutfağı hakladım..süpürge açıcam şimdi..ütülerim var akşamada düğün..programa bak hele
inşallah allah gönlüne göre verir canım sağlıklı olsun en önemlisi bu...Ayyyy isallahhh ben kendi bebemi gormusumdurrrr cok guzeldi cunku benim baba tarafim kdenizli sanirimmm bize cekicekkkkk kocam tarafi cok esmerrr onlara benzemesinnnn zatennn babamin kucukluk resimlerine benziyodu bebek tek farkla gozu kahverengiydi dua ediyorum babam gibi maviss olsunnnnn
benimde ütüm vardı bak onu unutmuşum...bi sürü gömlek var ayy ütüyü hiç sevemedim yaf...
evet hulyam çok iyi gidiyoruz aynen devam..ben 15 tatilde ankaraya gidicem vede kilolu gitmek istemiyorum
o günü kendime hedef aldığım için hızlı gitsin kilo istiyorum 68 olayım o zamana kadar
10 gün kadar var olurum sanırım...:44:
selam gebişim...valla zorla yaptım he hiç sevmem temizlik yapmayı..
valla kuzucummm bir yandan iyi aslında ama bir yandanda kendi açımdan diyorumm yok yaa ben yapamam çok severim nerde zararlı ben orda hele ketçap mayonez patates kızarmasıyla köfte aklım gider o derece yanii ama senin yapından gelen bir güzel bir huyun varr canım
evet canımm beni de topik çok motive etti ediyo yoksa ben şimdiiye pes etmiştim...
ne yeyip ne yememem gerektiğini tok kalarak kilo vermeyi vs yöntemlerini öğrendim halada öğreniyorum...
aynen devam canımmmmmmmmmm....harikasın...arkadaşlarınıda sağolsunlar seni motive ettikleri için
canım iyi etmişsin bi cd den plates yaparsın sıkılınca leslie yaparsın ben sana çok inanıyorum gidicek kilolr haftafa hedefin 79 u göreceksin
bende 68 hadi bakalım duygummm çıktık bi yola başarıyla döncez
:)))) bu soylediklerim mc donalds ve burger kingDe gecerli degil ama bende bayilirimmmmm
:)))) bu soylediklerim mc donalds ve burger kingDe gecerli degil ama bende bayilirimmmmm
off aysuncum al bendende o kadar..azönce misafirlerim gitti mutfağı hakladım..süpürge açıcam şimdi..ütülerim var akşamada düğün..programa bak hele
Ben hic ekmek yemiyorum zaten hamile kalincada tiksindim sabah 7-8 tane petibor 1 bardak sallama cay 1 tane haslanmis yumurta yedim az oncede 1 bardak cay 7-8 petibor yedim ama cok hizli kg aliyorum tansiyon yuzunden su tutuyorum sanirim kg dr cok sasirtti tansiyondan olabilir dedi 26sinda dooplerde belli olacak damarlardan bakalim
saoll hülyammm ..sen bebişini aç bırakma ye evetttama iki dilim degl de bi dilim olsn o mesela gtck klolar hulyamm tam gaz devammm
hafta içi çok güzel oluyo bu rejim ama hafta sonu evde olunca zor oluyo ama bu gün öyle oldu canım akşama hiç yemem yada 1 dilim yerim ordan telafi etmiş olurum herhalde..
birde eşim bi üç kile daha versen yeter diyoçok zayıflıkta yakışmazmış bana 60 şı bi görüm bakayım da sonrasına o zaman karar veririm yani bi 3-4 kilom kaldı vermem gereken o yüzden galiba bazen esnek davranıyorummmm
slm canım bana da söylermisiniz nasıl diyet uyguladığınızı bende rejim yapıyorumm çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?