Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ellerine sağlık canım ve afiyet olsun
rüyanda hayırlara çıksın canım dediğin gibi belki oğluşunu görmüşsündürrr

sana da canımmm

hosgeldinnnn bağyannnn :)

off aysuncum al bendende o kadar..azönce misafirlerim gitti mutfağı hakladım..süpürge açıcam şimdi..ütülerim var akşamada düğün..programa bak hele

Son düzenleme:

saoll hülyammm ..sen bebişini aç bırakma ye evetttama iki dilim degl de bi dilim olsn o mesela gtck klolar hulyamm tam gaz devammm

valla kuzucummm bir yandan iyi aslında ama bir yandanda kendi açımdan diyorumm yok yaa ben yapamam çok severim nerde zararlı ben orda hele ketçap mayonez patates kızarmasıyla köfte aklım gider o derece yanii ama senin yapından gelen bir güzel bir huyun varr canım

evet canımm beni de topik çok motive etti ediyo yoksa ben şimdiiye pes etmiştim...
ne yeyip ne yememem gerektiğini tok kalarak kilo vermeyi vs yöntemlerini öğrendim halada öğreniyorum...
aynen devam canımmmmmmmmmm....harikasın...arkadaşlarınıda sağolsunlar seni motive ettikleri için
canım iyi etmişsin bi cd den plates yaparsın sıkılınca leslie yaparsın ben sana çok inanıyorum gidicek kilolr haftafa hedefin 79 u göreceksin
bende 68 hadi bakalım duygummm çıktık bi yola başarıyla döncez

Ben hic ekmek yemiyorum zaten hamile kalincada tiksindim sabah 7-8 tane petibor 1 bardak sallama cay 1 tane haslanmis yumurta yedim az oncede 1 bardak cay 7-8 petibor yedim ama cok hizli kg aliyorum tansiyon yuzunden su tutuyorum sanirim kg dr cok sasirtti tansiyondan olabilir dedi 26sinda dooplerde belli olacak damarlardan bakalim

slm canım bana da söylermisiniz nasıl diyet uyguladığınızı bende rejim yapıyorumm çünkü

off aysuncum al bendende o kadar..azönce misafirlerim gitti mutfağı hakladım..süpürge açıcam şimdi..ütülerim var akşamada düğün..programa bak hele

temizlik ütü üstüne düğün..biraz yoğun olmuş birsumum...ama sen halledersin
kısa kalırsınız olmazsa düğünde.

inşallah allah gönlüne göre verir canım sağlıklı olsun en önemlisi bu...

o zamana kadar sen baya erirsin canımmm
temizlik yapmayı seviyorum ama ütüden nefret ediyorummm
neyse çok yok zaten 10-15 parça ben ütülerim eşimde yerlerine koyar sonra da yemek yaparım gün biter zaten böyle.

:)))) bu soylediklerim mc donalds ve burger kingDe gecerli degil ama bende bayilirimmmmm

aynennn oyle tatlımmm siz haftann en çok klo verenini falan secıomsnz liste falan yaplıo mu peki ? bizim liste var bildrm yapıoz her hafta galba ilk beşe grcm bu hafta benben de sana çook inanıormm Aysunmmm klolarr gtckk çıtır olarak hamiş kalczzz inşşşş

:)))) bu soylediklerim mc donalds ve burger kingDe gecerli degil ama bende bayilirimmmmm

ben gene bunları hiç sevmıom pizza severm ben bi de kfc artık onlar da yok ..dısarda yiyince ızgra tarzı şeyler yıorm artık tavuk çöp şiş falan filan ...

[video=youtube;htQeOfPJnWE]http://www.youtube.com/watch?v=htQeOfPJnWE[/video]

:)))) hic bana gore bi program digilmisss utu ve ben 8 aylik evliyim bi kere utu yaptim adam diyo cikar utuyu ben utulerimmm gomlek giymeye hasret kaldim

cnm aslnda boyle odem attrck çaylar falan var onlr sakncalı mı blmıorm ki hamilelkte mesela mısır piskülü kiraz sapı çok ii odem attırır bence de su onlar hepsi klo degl karnın da baya gergn belli odem var cnm sende neyse gt bi sdra bakalm ne dicek ...

saoll hülyammm ..sen bebişini aç bırakma ye evetttama iki dilim degl de bi dilim olsn o mesela gtck klolar hulyamm tam gaz devammm

hafta içi çok güzel oluyo bu rejim ama hafta sonu evde olunca zor oluyo ama bu gün öyle oldu canım akşama hiç yemem yada 1 dilim yerim ordan telafi etmiş olurum herhalde..
birde eşim bi üç kile daha versen yeter diyoçok zayıflıkta yakışmazmış bana 60 şı bi görüm bakayım da sonrasına o zaman karar veririm yani bi 3-4 kilom kaldı vermem gereken o yüzden galiba bazen esnek davranıyorummmm

canım banada yazarmısınız nasıl diyet uyguladığını bende rejim yapıyorum çünkü daha çabuk verdiriyosa bende ona başlıyımm şekerimmm

slm canım bana da söylermisiniz nasıl diyet uyguladığınızı bende rejim yapıyorumm çünkü

canım ben günlük aldığım karbonhidrat miktarını azaltarak kilo vermeye çalışıyorum..
çünkü insanın aldığı fazla miktardaki karbon direk yağa dönüşüyo vede depolanıyo vede kilo vermek zorlaşıyo...

karbonhidratları (ekmek,patates,bakliyat vs )genelde öğlen vede sabah tüketiyorum..iki karbonhidratı da aynı anda yememeye özen gösteriyorum..
mesela hkvaltıda ekmek varsa patates yok
yada öğleyin nohut yemeği varsa bulgur pirinç makarna yok
akşamlarıda protein (balık,tavuk,et,sebze,yoğurt)ağırlıklı besleniyorum.karbnhidrat yok.vede daha uzun süre tok tutuyo protein..

ben daha önce bi sürü diyet yaptım ama hep geceye doğru açlık krizlerine girerdim şimdi acıkmıyorum...protein tok tutuyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…