anammmmmmmmmmmmmm pargalıı ölüyomuuuu yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım ben günlük aldığım karbonhidrat miktarını azaltarak kilo vermeye çalışıyorum..
çünkü insanın aldığı fazla miktardaki karbon direk yağa dönüşüyo vede depolanıyo vede kilo vermek zorlaşıyo...
karbonhidratları (ekmek,patates,bakliyat vs )genelde öğlen vede sabah tüketiyorum..iki karbonhidratı da aynı anda yememeye özen gösteriyorum..
mesela hkvaltıda ekmek varsa patates yok
yada öğleyin nohut yemeği varsa bulgur pirinç makarna yok
akşamlarıda protein (balık,tavuk,et,sebze,yoğurt)ağırlıklı besleniyorum.karbnhidrat yok.vede daha uzun süre tok tutuyo protein..
ben daha önce bi sürü diyet yaptım ama hep geceye doğru açlık krizlerine girerdim şimdi acıkmıyorum...protein tok tutuyo...
canım topik çok yeni biziimki..o üzden pek oturmadı...ben tickerlerle ilgileniyorum..aynennn oyle tatlımmmsiz haftann en çok klo verenini falan secıomsnz liste falan yaplıo mu peki ? bizim liste var bildrm yapıoz her hafta galba ilk beşe grcm bu hafta ben ben de sana çook inanıormm Aysunmmm klolarr gtckk çıtır olarak hamiş kalczzz inşşşş
gibersinnnn iprağimmmm
vağlidağnımmm
mahi cadısı
gülşah
kızlar eve geldim bile ,gamzem ben vapurdayken yazdım mesajı sonra girdim ykm ye hiç bişey bulamadım moralim bozuldu geri döndüm gene vapuıra binince gördüm mesajını keşke daha önce görseydim kahvede çok severim.senin çiğ köfteyi görünce benmimde canım mercimek köftesi çekti bi dinleneyim yapıcam bende
bide miğdem bulanıyoooooooooooooooooo
temizlik ütü üstüne düğün..biraz yoğun olmuş birsumum...ama sen halledersin
kısa kalırsınız olmazsa düğünde.
bana bakın rejim yapmak yassakkkk
ben zayıflayamıyosam,bensizz zayıflamak yokkk
selam megim ben sizin o taraftaydım ama eve döndüm
:)))) hic bana gore bi program digilmisss utu ve ben 8 aylik evliyim bi kere utu yaptim adam diyo cikar utuyu ben utulerimmm gomlek giymeye hasret kaldim
canım bende öyle yapıyorum açıkcası sabah kahvaltımı ediyorum ama peynir domates falan yağlı yemiyorum gün içinde acıktıkçada sadece çorba içiyorumm akşamda ekmek yemiyorum yemeklerde yağı azalttım salata falan ama acıktıkça bir parça çikolata atıyorum ağzıma çünkü çok aç kalmatan artık titreme giriyo bedenime yiyince düzeliyorum ben balık sevmem yemem onun içinn o benlik değil ama bakalım bendede fareeti biraz yanlardan eriyo işte kilo olarak ne kadardım ne kadar farketti bilmiyorum ama göürünenden de anlaşılıyo sağolasın yazdığın için gülümmm
sendemi dertlisinn megimm kilodann ahh ahh herkesinn derdi lanet kilolar kışşş kışşş edemedik gitti
inşallah gebesindir hilalcimmmne güzel olur yaaa
ykm ye geliyosunda,bana gelmiyosun he
bana bakın rejim yapmak yassakkkk
ben zayıflayamıyosam,bensizz zayıflamak yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?