Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hay hellö havaryu batlarım canlarımm

canım bende öyle yapıyorum açıkcası sabah kahvaltımı ediyorum ama peynir domates falan yağlı yemiyorum gün içinde acıktıkçada sadece çorba içiyorumm akşamda ekmek yemiyorum yemeklerde yağı azalttım salata falan ama acıktıkça bir parça çikolata atıyorum ağzıma çünkü çok aç kalmatan artık titreme giriyo bedenime yiyince düzeliyorum ben balık sevmem yemem onun içinn o benlik değil ama bakalım bendede fareeti biraz yanlardan eriyo işte kilo olarak ne kadardım ne kadar farketti bilmiyorum ama göürünenden de anlaşılıyo sağolasın yazdığın için gülümmm

kızlar eve geldim bile ,gamzem ben vapurdayken yazdım mesajı sonra girdim ykm ye hiç bişey bulamadım moralim bozuldu geri döndüm gene vapuıra binince gördüm mesajını keşke daha önce görseydim kahvede çok severim.senin çiğ köfteyi görünce benmimde canım mercimek köftesi çekti bi dinleneyim yapıcam bende

bide miğdem bulanıyoooooooooooooooooo

canım topik çok yeni biziimki..o üzden pek oturmadı...ben tickerlerle ilgileniyorum..
yorumcumuz var 2 tane ama listeyi yapan ark..sıralama yampamadı daha
yapsa iyi olacak evt..belki zamanla ama ne zaman bakalım

gibersinnnn iprağimmmm
vağlidağnımmm
mahi cadısı
gülşah

bende izledim bunu çok heyecanlıııı

bana bakın rejim yapmak yassakkkk
ben zayıflayamıyosam,bensizz zayıflamak yokkk

inşallah gebesindir hilalcimmm ne güzel olur yaaa

ykm ye geliyosunda,bana gelmiyosun he

Son düzenleme:

elifcim bide şu çok önemli..öğünleri 3 ana 2 ara öğün olarak yapmalıyız...yada 3 ana 3 ara.akşam 6 en geç 7 den sonrada hiç bişey yenmeyecek.
metabolizma sürekli çalışır halde olmalı ki daha çok enerji harcasın...
çok fazla harekette yapmamama rağmen 1 haftada 2 kilom gitti bu beslenme tarzıyla:119:

çorbaları mesela ana öğünlerde al ara öğünlerinde alma..aralarda ceviz-fındık-kayısı-süt yada 1 prs meyve şeklinde olsun..
sen kaç kilosun cnm??

Son düzenleme:
sendemi dertlisinn megimm kilodann ahh ahh herkesinn derdi lanet kilolar kışşş kışşş edemedik gitti

valla benimkine 69um diyorum ama 75 falan oldum ben galiba ya şu kuru incirlerden,aman hareket etmiim fazla ya bebe varsa,düşmesin diyerekten

inşallah gebesindir hilalcimmm ne güzel olur yaaa

ykm ye geliyosunda,bana gelmiyosun he

valla yazdım sabah gelirken senden ses çıkmadı yoktun nette heralde benim kociş 2 pazardır çalışıyor bende sıkıntıdan patlıyorum atladım vapura geldim alışverişe veriyim kendimi dedim ama herşey seçilmiş hiç bi şey bulamadım
galiba gebeyim yaaa çok havaya girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…