Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anladımm canımm sabah 9 kalvaltımı yapıyorum öğlen çorba içiyorumm zaten en geç 5 gibide yemek yiyoruz sonrası çay içiyoprum sarı leblebi yiyorum bir kaçtane o tok tutuyo canım sence nasıll iyimi varmı yanlış tarafı sana göre gülüm söyleki düzelteyim bebeğim

gibersinnnn iprağimmmm
vağlidağnımmm
mahi cadısı
gülşah

Sansiniza kusun kuzularimmm olmuyooo mihrimah buyucek evlenecekkkk o zamana dek bekliyciiizzzz ibrahim hanedandan birisi gibi kani akitilmadan bogularak oldurulcek cocuklarida tabi

hujgeldin meggilll

birsumgil

ben yeni açtım pc
inşallah gebesindir hadi bakiimm

hiç hoplama,gibertirim bensiz zayıflamak yokkkkhhh

merhabaaa ben geldimmmm

azruşumm

öğlen ile akşam arasına da 1 tane ara ğün yapabilirsin canım...
ama o leblebileri akşam yemesen daha iyi..çok çok acıkıyorum dersen 2-3 tane at ama akşam 8 i geçiyorsa onuda yeme bence
...

Sen beni sefmiyomusunnnnn aslan burclarini sevmiyom demistin aklima geldiii :)

valla benimkine 69um diyorum ama 75 falan oldum ben galiba ya şu kuru incirlerden,aman hareket etmiim fazla ya bebe varsa,düşmesin diyerekten

aman megimm dikkatt et ben yapıyorum ama korunuyoruz biliyorum ki bebek yokk sen dikkat ett boşver kilolarıı aynı kilodayız bende 75 kiloyumm ama inş farketmiştirr eritiyorum yanlardan bakalım ne olur artık bebek olnada kadar devam edicemm eski kilomm 58 bir verebilsemde eskisi gibi olabilsemm ahhhhhh ahhhhhhhhhhhhh

gebelikle ilgili herşeyi öğrendim uzman oldum şimdi diyette az kaldı uzmanlaşcam daaaaaaaa

inşallah sonu gebelik gibi olmaz hani kelin ilacı hesabııııııııııı

sen niye korunuyosun?:26:

öğlen ile akşam arasına da 1 tane ara ğün yapabilirsin canım...
ama o leblebileri akşam yemesen daha iyi..çok çok acıkıyorum dersen 2-3 tane at ama akşam 8 i geçiyorsa onuda yeme bence
...

anladımm canım genelde çayı akşam 8 den sonra yapıyorum yemeiyim o zaman leblebyi sağolasın kuzucumm valla inşş işe yarar da veririz kısa zamanda bende verince hemen yanlardan veririm vede yanlardan alırımm farkediyo biraz biraz

kizlar tek tek alinti yapamiyorum
hosbulduk canlarim
internetimde sorun var kac gündür girmemle cikmam bir oluyor
biz kartla giriyoruz internete onda da kac gündür sorun var cok agir ve bazende acmiyor sayfalari
hafta ici esim eve internet baglattircak onu bekliyorum haber vereyim dedim sizlere merak etmeyin diye canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…