canım bende 5i biyerde içiyorum akşamları bak içine yarım limon sık ozaman güzel oluyocanım içtiğiniz bitki çayı var mı ben 5.bi yerde içiyorum
ama tadı çok kötü
:120:
merhabaaa ben geldimmmm
merhabaaa ben geldimmmm
eyiyizzz megimm sen nasılsıın bakemmmm gülümmmmmmmmmm
elifcim bide şu çok önemli..öğünleri 3 ana 2 ara öğün olarak yapmalıyız...yada 3 ana 3 ara.akşam 6 en geç 7 en sonrada hiç bişey yenmeyecek.
metabolizma sürekli çalışır halde olmalı ki daha çok enerji harcasın...
çok fazla harekette yapmamama rağmen 1 haftada 2 kilom gitti bu beslenme tarzıyla:119:
çorbaları mesela ana öğünlerde al ara öğünlerinde alma..aralarda ceviz-fındık-kayısı-süt yada 1 prs meyve şeklinde olsun..
sen kaç kilosun cnm??
gibersinnnn iprağimmmm
vağlidağnımmm
mahi cadısı
gülşah
hujgeldin meggilll
valla yazdım sabah gelirken senden ses çıkmadı yoktun nette heralde benim kociş 2 pazardır çalışıyor bende sıkıntıdan patlıyorum atladım vapura geldim alışverişe veriyim kendimi dedim ama herşey seçilmiş hiç bi şey bulamadım
galiba gebeyim yaaa çok havaya girdim
merhabaaa ben geldimmmm
anladımm canımm sabah 9 kalvaltımı yapıyorum öğlen çorba içiyorumm zaten en geç 5 gibide yemek yiyoruz sonrası çay içiyoprum sarı leblebi yiyorum bir kaçtane o tok tutuyo canım sence nasıll iyimi varmı yanlış tarafı sana göre gülüm söyleki düzelteyim bebeğim
valla benimkine 69um diyorum ama 75 falan oldum ben galiba yaşu kuru incirlerden,aman hareket etmiim fazla ya bebe varsa,düşmesin diyerekten
Sen beni sefmiyomusunnnnn aslan burclarini sevmiyom demistin aklima geldiii :)
aman megimm dikkatt et ben yapıyorum ama korunuyoruz biliyorum ki bebek yokk sen dikkat ett boşver kilolarıı aynı kilodayız bende 75 kiloyumm ama inş farketmiştirr eritiyorum yanlardan bakalım ne olur artık bebek olnada kadar devam edicemm eski kilomm 58 bir verebilsemde eskisi gibi olabilsemm ahhhhhh ahhhhhhhhhhhhh
öğlen ile akşam arasına da 1 tane ara ğün yapabilirsin canım...
ama o leblebileri akşam yemesen daha iyi..çok çok acıkıyorum dersen 2-3 tane at ama akşam 8 i geçiyorsa onuda yeme bence...
seviom be nerden çıkardın gebişimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?