hiç hoplama,gibertirim bensiz zayıflamak yokkkkhhh
:
megim hunimi takıp gebeyimmmmm deyip etrafta dolanmak istiyorum
sende katıl canım bizeeebana bakın rejim yapmak yassakkkk
ben zayıflayamıyosam,bensizz zayıflamak yokkk
hoşgeldin canımmmmerhabaaa ben geldimmmm
canım bende 5i biyerde içiyorum akşamları bak içine yarım limon sık ozaman güzel oluyo
yoksa bende içemiyorum
selam canımmmmmmmmm
hee bacımm
sen niye korunuyosun?:26:
anladımm canım genelde çayı akşam 8 den sonra yapıyorum yemeiyim o zaman leblebyi sağolasın kuzucumm valla inşş işe yarar da veririz kısa zamanda bende verince hemen yanlardan veririm vede yanlardan alırımm farkediyo biraz biraz
Gecenlerde burclardan konusmusunuz ben bobur bobur aslan burcunu sevmem demisinnnn ben aslanimmmmm :)
gitsin şu kilolar megggg kafayı ona taktım...yoksa halım hal deeğeeldibebek diye diyeee
birsummmsen misin nicikinimi değiştirdin ben bilmiyodum günlerdir nerde bu kız diyorum hatta listeye bakıyorum batında yazmıyo valla merak ettimdi seni
iyi pazarlar
aman bu ne kalabalık böyle bütün kızlar toplanmış
meim adet olmadı hala 23 aralıkta olmam gerekirken olmdım doktor söktürücü verdi 10 giün sonra adet olucaksın dedi 10 gün oldu bugün tık yok yine işte söktürücü için korunun dedi olur yaa bebek tutar falan söküp atmasın dedi işte
demiştim dimi :26:
ya ama tanıdığım aslanlar çok böbür böbürler,sürekli egoları okşansın isterler..
ama sevmem diyemem hepsini,yükselenler de etkili aslında..,kızım benim canım babam da aslan mesela
bende başlıyem olmassa be :44:
vallahi kanıma girmek üzresiniz he :26:sende katıl canım bizeee
bende hamileyim diye dolanıyorum ortada ama sağlıklı besleniyorum sonuçta bebeğim için daha faylalı şeyler yiyotum
brokoli ve lahana yemeye başladım sırf faydalı diye ve rejimde olduğum içinn
iyi pazarlar
aman bu ne kalabalık böyle bütün kızlar toplanmış
hoşgeldin cnm bütüüün kızlar toplandık toplandık toplandık sorduk neden gebe değiliz değiliz?
benim hilalimm..
nasılsın cnm arkadaşım..keşke merakına karşılık güzel bir cevap versem ama yok balım..
hala orta katı kiraya veremedim..boş bomboş..birkaç güne eşimin tahlili var bakalım ne çıkacak..biz tüpiş yaptıralım diyoruz kısmetse 2 aya kadar cnm bnm..
sen nasılsın?? neler yaptın? var mı bir gelişme canımcımm??
benimde yanlar vede göbek alır
he canım bide ben haftada 5 gün leslie yapıyorum bak oda çok güzel vede zevkli sıkılmadan yapıosun..tavsiye ederim
kış kış kilolar kış kış
ben şu banyoyu ovayım gidip kaldı öyle teterjanlıca
gelirim şekerler
size diyetlerinizde başarılar kuzular..
siz diyet yapın bizde afiyetle yiyelim..şaka bir yere Alla yardımcınız olsun
başla meggg sende katıl bize...bak duygu 3 kilo verdi 10 günde...ben haftada 2 hulya 3 sende katıl hadeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?