Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bana bakın rejim yapmak yassakkkk
ben zayıflayamıyosam,bensizz zayıflamak yokkk
sende katıl canım bizeee
bende hamileyim diye dolanıyorum ortada ama sağlıklı besleniyorum sonuçta bebeğim için daha faylalı şeyler yiyotum
brokoli ve lahana yemeye başladım sırf faydalı diye ve rejimde olduğum içinn
merhabaaa ben geldimmmm
hoşgeldin canımmm

canım bende 5i biyerde içiyorum akşamları bak içine yarım limon sık ozaman güzel oluyo
yoksa bende içemiyorum

selam canımmmmmmmmm

bende limonu iş yerinde içince sıkıyorum canım evde içersem biraz bal koyuyorumm bunu okumuştum netten bir zararı yokmuşşş

sen niye korunuyosun?:26:

meim adet olmadı hala 23 aralıkta olmam gerekirken olmdım doktor söktürücü verdi 10 giün sonra adet olucaksın dedi 10 gün oldu bugün tık yok yine işte söktürücü için korunun dedi olur yaa bebek tutar falan söküp atmasın dedi işte

benimde yanlar vede göbek alır

he canım bide ben haftada 5 gün leslie yapıyorum bak oda çok güzel vede zevkli sıkılmadan yapıosun..tavsiye ederim

kış kış kilolar kış kış

Gecenlerde burclardan konusmusunuz ben bobur bobur aslan burcunu sevmem demisinnnn ben aslanimmmmm :)

demiştim dimi :26:
ya ama tanıdığım aslanlar çok böbür böbürler,sürekli egoları okşansın isterler..
ama sevmem diyemem hepsini,yükselenler de etkili aslında..,kızım benim canım babam da aslan mesela

gitsin şu kilolar megggg kafayı ona taktım...yoksa halım hal deeğeeldibebek diye diyeee

bende başlıyem olmassa be :44:

birsummmsen misin nicikinimi değiştirdin ben bilmiyodum günlerdir nerde bu kız diyorum hatta listeye bakıyorum batında yazmıyo valla merak ettimdi seni

benim hilalimm..

nasılsın cnm arkadaşım..keşke merakına karşılık güzel bir cevap versem ama yok balım..

hala orta katı kiraya veremedim..boş bomboş..birkaç güne eşimin tahlili var bakalım ne çıkacak..biz tüpiş yaptıralım diyoruz kısmetse 2 aya kadar cnm bnm..

sen nasılsın?? neler yaptın? var mı bir gelişme canımcımm??

elif kanda baktırsana bi daha be :26:
inşallah vardır

başla meggg sende katıl bize...bak duygu 3 kilo verdi 10 günde...ben haftada 2 hulya 3 sende katıl hadeee

size diyetlerinizde başarılar kuzular..

siz diyet yapın bizde afiyetle yiyelim..şaka bir yere Alla yardımcınız olsun

ben şu banyoyu ovayım gidip kaldı öyle teterjanlıca

gelirim şekerler

vallahi kanıma girmek üzresiniz he :26:

iyi pazarlar
aman bu ne kalabalık böyle bütün kızlar toplanmış

miyaba papito
hoşgeldin cnm bütüüün kızlar toplandık toplandık toplandık sorduk neden gebe değiliz değiliz?

gibe kalamayan hürremgiller biz

orta kat boş haaa ay çok güldüm yaaa.cnm bnm eşim test yaptırdı bi sorun yok dedi kadın doğumcu ayrıca ürolojiye götürmedik.ben bu ay ilaç içiyorum ilk defa(prognex)ve bütün hamilelik belirtilerini hissediyorum kendinde daha var bata ama
tüpte kesin karar verdinizmi?

benimde yanlar vede göbek alır

he canım bide ben haftada 5 gün leslie yapıyorum bak oda çok güzel vede zevkli sıkılmadan yapıosun..tavsiye ederim

kış kış kilolar kış kış

sen baya baya sıkıya alıyosun o zaman kuzucumm peki günlük kaç saatini ayırıyosunn ben hi,ç yapmam ne spor ne bişi daha doğrusu yapıyorum birşeyler vücudum hamlıyo geçsin diye beklerkende hevesim kaçııyo plates topum var benimde ama hiç yapmıyrım kuzucummm

ben şu banyoyu ovayım gidip kaldı öyle teterjanlıca

gelirim şekerler

hem iş hem muhabbet o da iyi aysuncum..bende süpürdüm evi arada bakıyorum burayada..birazdan ütüye girişicem malum akşama göbek atıcam düğün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…