hoşgeldin cnm bütüüün kızlar toplandık toplandık toplandık sorduk neden gebe değiliz değiliz?
elif kanda baktırsana bi daha be :26:
inşallah vardır
sen baya baya sıkıya alıyosun o zaman kuzucumm peki günlük kaç saatini ayırıyosunn ben hi,ç yapmam ne spor ne bişi daha doğrusu yapıyorum birşeyler vücudum hamlıyo geçsin diye beklerkende hevesim kaçııyo plates topum var benimde ama hiç yapmıyrım kuzucummm
orta kat boş haaa ay çok güldüm yaaa.cnm bnm eşim test yaptırdı bi sorun yok dedi kadın doğumcu ayrıca ürolojiye götürmedik.ben bu ay ilaç içiyorum ilk defa(prognex)ve bütün hamilelik belirtilerini hissediyorum kendinde daha var bata ama
tüpte kesin karar verdinizmi?
hoş buldum hepiniz gebe kalırsınız inşallah
MEGİM merhaba canım bişey sormak istiyorum ben buraya enson geldiğimde senin eşin tahlil vermişti ne oldu sonuç merak ettim
selam kızlar nasılsınız yeni haberler var mı ?
vallahi kanıma girmek üzresiniz he :26:
miyaba papito
gibe kalamayan hürremgiller biz
canı baktırmaya inan korkuyorumm çünkü normalde olmam gerekirdi adı üstünde söktürücü tık yok valla ama eğer bebek var diye olmuyosam o kadar ilaç içtim antibiyotik ve sçktürücü 3 tablet içtimm varsa bile çok kötü olur umarumki yoktur çünkü normal değil megim eşimde çok korkuyor bende
hmm hmmm hmmm eeee şeeeyyy hmmmmm :44:
zor karar :26:
ederim etmem mi... hem bebiş için hem diyetiniz içinsağolasınn kuzucumm yaaa Allah razı olsun dua et emi verelim kiloları canım benim
selam kızlar nasılsınız yeni haberler var mı ?
kuşummmmmmm nasılsın bebekimmyazma dedi bana da yazamıyorum açık açık canım..
ama şunu söyleyeyim,
hareketli toplam %40
ileri hızlı hareketli %5
oflu
selam oflum hoşgeldin henüz yok ama ben vercem bu ay inşallah
yazma dedi bana da yazamıyorum açık açık canım..
ama şunu söyleyeyim,
hareketli toplam %40
ileri hızlı hareketli %5
off canım ya toplam sayısı eğer düşükse bu sonuç çok kötü allah yardımcın olsun bu durumda sizin tedavi görmeniz gerekir
ayy hadi inşallah arkadaşım..haberlerini bekliyorum..batına olması farketmez herkeste farklı belirtiler ve farklı zamanlarda yaşanabiliyor..
bnm eşimin 2. tahlili sorunlu çıktı..bize direkt tüp dedi.bizde karışım kullandım 4. ayımız bu ama hala tık yok.bir üroloğun görmesi lazım eşimi ve tekrar tahlil buda aynı çıkarsa tü kesin cnm..yorulduk hilalim olsaydı 2,5 yılda olurdu zaten..denemediğim şey kalmadı.inan incirler bekliyor mutfakta yiyesim yok
gel megim gel sende bak acaip kafan dağılacak..
odak noktamız değiştiği için...hemde kilolar gidicek..
...canım leslie nin 2 milini yapıyorum 2-3 gündür 30 dk sürüyo....eğer kendimi çok iyi hissedersemde 3 milini yapıyorum oda 45 dk sürüyo vede zevkli plates gibi sıkıcı değilbende de var plates topu minderi biraz yapmaya çalıştım ama sıkıcı yaaaa
off canım ya toplam sayısı eğer düşükse bu sonuç çok kötü allah yardımcın olsun bu durumda sizin tedavi görmeniz gerekir
çok zevkli dimi canım ya hiç sıkmıyo biz eşimle birlikte yapıyoruzbenimde yanlar vede göbek alır
he canım bide ben haftada 5 gün leslie yapıyorum bak oda çok güzel vede zevkli sıkılmadan yapıosun..tavsiye ederim
kış kış kilolar kış kış
başla meggg sende katıl bize...bak duygu 3 kilo verdi 10 günde...ben haftada 2 hulya 3 sende katıl hadeee
hadi canım çok naz yapma vallahi bebek düşünmemek için çok iyi geldi bize kiloya odaklandık bebeği unuttukvallahi kanıma girmek üzresiniz he :26:
miyaba papito
gibe kalamayan hürremgiller biz
sen baya baya sıkıya alıyosun o zaman kuzucumm peki günlük kaç saatini ayırıyosunn ben hi,ç yapmam ne spor ne bişi daha doğrusu yapıyorum birşeyler vücudum hamlıyo geçsin diye beklerkende hevesim kaçııyo plates topum var benimde ama hiç yapmıyrım kuzucummm
o ilaçlar dokunmaz HENÜZ..
baktırt kuzum bi kanda
ederim etmem mi... hem bebiş için hem diyetiniz için
hoşgeldin oflucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?