Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldin cnm bütüüün kızlar toplandık toplandık toplandık sorduk neden gebe değiliz değiliz?

hoş buldum hepiniz gebe kalırsınız inşallah

MEGİM merhaba canım bişey sormak istiyorum ben buraya enson geldiğimde senin eşin tahlil vermişti ne oldu sonuç merak ettim

elif kanda baktırsana bi daha be :26:
inşallah vardır

canı baktırmaya inan korkuyorumm çünkü normalde olmam gerekirdi adı üstünde söktürücü tık yok valla ama eğer bebek var diye olmuyosam o kadar ilaç içtim antibiyotik ve sçktürücü 3 tablet içtimm varsa bile çok kötü olur umarumki yoktur çünkü normal değil megim eşimde çok korkuyor bende

...canım leslie nin 2 milini yapıyorum 2-3 gündür 30 dk sürüyo....eğer kendimi çok iyi hissedersemde 3 milini yapıyorum oda 45 dk sürüyo vede zevkli plates gibi sıkıcı değil bende de var plates topu minderi biraz yapmaya çalıştım ama sıkıcı yaaaa

ayy hadi inşallah arkadaşım..haberlerini bekliyorum..batına olması farketmez herkeste farklı belirtiler ve farklı zamanlarda yaşanabiliyor..

bnm eşimin 2. tahlili sorunlu çıktı..bize direkt tüp dedi.bizde karışım kullandım 4. ayımız bu ama hala tık yok.bir üroloğun görmesi lazım eşimi ve tekrar tahlil buda aynı çıkarsa tü kesin cnm..yorulduk hilalim olsaydı 2,5 yılda olurdu zaten..denemediğim şey kalmadı.inan incirler bekliyor mutfakta yiyesim yok

hoş buldum hepiniz gebe kalırsınız inşallah

MEGİM merhaba canım bişey sormak istiyorum ben buraya enson geldiğimde senin eşin tahlil vermişti ne oldu sonuç merak ettim

yazma dedi bana da yazamıyorum açık açık canım..
ama şunu söyleyeyim,

hareketli toplam %40
ileri hızlı hareketli %5

selam kızlar nasılsınız yeni haberler var mı ?

oflu

vallahi kanıma girmek üzresiniz he :26:

miyaba papito

gibe kalamayan hürremgiller biz

Hurremmm ah o hurremmmm insan 4 tane cikarirda 1 bolum olsun midesi bulanmaz mi ya bildircinnn yemeye basladimi hemen lafi yapistiriyom hurrem gebe

o ilaçlar dokunmaz HENÜZ..
baktırt kuzum bi kanda

cnm valla yapmadığımız şey kalmıyo kürler pozisyonlar vs vs geçen doktorum programında bi kadın 23 sene sonra kavuşşmuş bebeğine hemde ölüm pahasınacnm tahlilde nede problem çıktı yani sayıdamı harekettemi yani düzelcek bişey değilmi? peki tüp olursa nerde yaptırcaksınız malum çok pahalı yaa?
ben çok havaya girdim sonu hüsran olmaz inş.

gel megim gel sende bak acaip kafan dağılacak..

odak noktamız değiştiği için...hemde kilolar gidicek..

ben buraya zor gelebiliyorum aysun,başka topiğe abone olamam üstelik siz de olmayınnnnnnn
burdan konuşunnn

şu gebelik bölümü beni çok yoruyor,gözler hep üstümüzde (editörlerin) üstelik,hata yapmamak uyanık olmak lazım vs vs ..
ama burda olalım,burdan konuşalım kontrol etcem hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

evet sıkıcı kuzuum birde benim sırtım müsait değil plates için çok zararlı skolyoz nedeni ile ama bu dediğinin programını buldumm hatta kadınlar kulubunde yayınlanmış baya zevkli ve kolar gibi yani yorucu değill bende başlıyım yarından itibaren o zaman bebeğimmm ayy çok sağolasınn canım yaaa bay bir yardımcı oldunn gerçekten tşk ederimm canımıniçi sağolasınn

off canım ya toplam sayısı eğer düşükse bu sonuç çok kötü allah yardımcın olsun bu durumda sizin tedavi görmeniz gerekir

sayı:52.800.000
bunda da 20-40 milyon arası yazıyor referans değeri olarak?

Son düzenleme:
benimde yanlar vede göbek alır

he canım bide ben haftada 5 gün leslie yapıyorum bak oda çok güzel vede zevkli sıkılmadan yapıosun..tavsiye ederim

kış kış kilolar kış kış
çok zevkli dimi canım ya hiç sıkmıyo biz eşimle birlikte yapıyoruz
şimdi beklemeye geçtim ya ben iki günde bir yapıyorum birde seyyah öyle demişti oyünden bu da halvet gibi oldu bir var bir yok
başla meggg sende katıl bize...bak duygu 3 kilo verdi 10 günde...ben haftada 2 hulya 3 sende katıl hadeee

vallahi kanıma girmek üzresiniz he :26:

miyaba papito

gibe kalamayan hürremgiller biz
hadi canım çok naz yapma vallahi bebek düşünmemek için çok iyi geldi bize kiloya odaklandık bebeği unuttuk

canım çok zevkli bence sende yap hem yorulmuyorsun hiç ilk günler bira zorluyo ama sonra hoşuna gidiyo
ben günde iki kere yapıyorum bazen

o ilaçlar dokunmaz HENÜZ..
baktırt kuzum bi kanda

gerçektenmi megim dokunmazmı ne bileyimm ilaç hani diyorum korkular alıyoryarında bekliycem salı günü giderim inşş olmazsam eğerr bugün 10. günümm yaaa bekliyim diyorum elki olurum diye ama adet belirtilerimde yok hiç :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…