Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ilk 1buçuk ay içilen ilaçlar etkilemiyor diye biliyorum..
araştır bak

canım benim
kızma bizeeeeeeeee

canımm sormak istediğin olursa her zaman sorabilirsin ne demek..

kesinlikle yapıcam canımm gerçekten yorucu gözükmüyor sadece yediklerine dikkat ederek olmuyo yaaa sporunda hareketlerinde etkileri çok fazla kesinlikle başlıyorum yarınaa inşşş kısa zamanda gidecekler lanet kilolarr bebeğim

23 yıl maşallah..Allahım o kadar bekletmez inşallahh

tatlım sayımız 5 milyon bizim.
normal hücre sayımız %3
ileri hızlı hereketliliğimizde yok cnm..

ama ilk yaptığımız tahlili görsen tamamen zıt bu sonuçlarla.doktorum o hastaneyi pek işin uzmanı olarak görmedi daha detaylı istedi bizde yaptırdık tahlili ve bu sonuçlar çıktı cnm.
bizde tekrar yaptıralım dedik bakalım bu sefer ne çıkacak..
aşılamaya bile şans vermedi.olur ama 5 yılmı 20 yılmı bilemem dedi.

olur hayatım sakın haybetme umudunu..olmazsada yılmak yok hilalcim biliyorsun

sayı:52.800.000
bunda da 20-40 milyon arası yazıyor referans değeri olarak?

canım bu değer bir ml demi toplam mı
ama sorun değil yani kürlerle halledrsiniz canım ben bilmiyordum yaptırdığınızı dün akşam duygu söyledi
onlar söylemiştir zaten ne kullanmanız gerektiğini

Kuzummmmm kurleri denesen ya caksir falan hep kendine yuklendin aylardir ovucandi branca ursuliydi preeseddi simdide kocayi takviyele hic sikma canini 1-2 aya tum sayilar artarr

meg ben de 6 kilo verdim :)))
bak kiloya odaklan biraz rahatlayacaksın
aklımdan cıktı resmen bebek

canım kusura bakma tekrar tekrar bu sonucu paylaştırmak zorunda bırakıyorum seni. daha fazla yorum yapmak istemiyorum kendimden pay biçerek düşününce canım sıkılırdı onun için sen zaten neyin ne olduğunu çok iyi biliyorsun allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda evladına kavuşursun

hoşbulduk kuşum nasılsın bakimmm

iyiyim oflum ne yapim..

çok yoğun birgün bugün bnm için amam ben ohh netin başındayım..

sabah kahvalıya misafirlerim vardı onlar gittiler evi toparladım süpürdüm..ütülerim var ve akşamada düğün.

sen nasılsın cnm??

evet canım çok zevkli...bende haftanın 2 günü çarşamba ve cuma ara verip diğer günler yapıyorum..bide canım istemediğinde 2 mil yapıp bırakıyoum birazdanda öyle yapcam mesela 2 yeter

sporu her gün yapmamak lazım doğru..vucut alışıyo vede kilo vermeye direniyo

ben hala banyoyu temizlemeye gidemedim bu arada du gidem şimdik..yoksa kalacak

gidecek tabi tatlım bak biz vermeye başladık bile
sonrada bebekler gelecek

bende ütüye başlayamadım daha

inş.bekletmez cnm.bizim doktorda özellikle hastanenin tüp bebek merkezinden istedi.bu sonuçlar nasıl bu kadar fark ediyor yaabence güvenilir bi yerde tekrar edin bakalım bu nasıl çıkıcak bide streste çok önemli biliyosun bnm eşim orda yapamam dedi evde yaptı hemen götürdük belki o bile etkilemiştir

canım bu değer bir ml demi toplam mı
ama sorun değil yani kürlerle halledrsiniz canım ben bilmiyordum yaptırdığınızı dün akşam duygu söyledi
onlar söylemiştir zaten ne kullanmanız gerektiğini

evet ml değeri hülyacım..
SAYI * 52 800 000 /ml. (20 - 40 milyon)
TOTAL SAYI 475 200 000
TOTAL MOTİL SPERM SAYISI 190 080 000

böyle bak sonuç..
yazma dedi adam ya görmesinnn :18::18::18::18::18:yazdığımı

SIVILAŞMA ZAMANI SONU HAREKET * %40 (% 60-70)
HIZLI İLERİ HAREKET 5 %

Kuzummmmm kurleri denesen ya caksir falan hep kendine yuklendin aylardir ovucandi branca ursuliydi preeseddi simdide kocayi takviyele hic sikma canini 1-2 aya tum sayilar artarr

valla ben yumurtluyorum,hormonlar gayet iyi..
diyodum başka ne sorun olabilir..

meg ben de 6 kilo verdim :)))
bak kiloya odaklan biraz rahatlayacaksın
aklımdan cıktı resmen bebek

bende verecemmmmm

Son düzenleme:
kızlar mrehabaaa
nasılsınız
dun okumustum duygunun sperm testı varmıs sonucları nasıl cıkmıs
düzelme vardır dımı

gidecek tabi tatlım bak biz vermeye başladık bile
sonrada bebekler gelecek

ayy inşşş canımm yaaa inşşş herşeyinn hayırlısı ben çok kilo aldımm evlenmeden önce 58 kiloydumm ben evde otura otura aldımm işte hafta sonları çıkıyoruz eşimle hep evdeyim yedim oıturdum aldım i,ştee çok canım sıkılyıo valla ama bu kez kararlıyımm vericem bende bebeğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…