gerçektenmi megim dokunmazmı ne bileyimm ilaç hani diyorum korkular alıyoryarında bekliycem salı günü giderim inşş olmazsam eğerr bugün 10. günümm yaaa bekliyim diyorum elki olurum diye ama adet belirtilerimde yok hiç :44:
ben buraya zor gelebiliyorum aysun,başka topiğe abone olamam üstelik siz de olmayınnnnnnn
burdan konuşunnn
şu gebelik bölümü beni çok yoruyor,gözler hep üstümüzde (editörlerin) üstelik,hata yapmamak uyanık olmak lazım vs vs ..
ama burda olalım,burdan konuşalım kontrol etcem hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
evet sıkıcı kuzuum birde benim sırtım müsait değil plates için çok zararlı skolyoz nedeni ile ama bu dediğinin programını buldumm hatta kadınlar kulubunde yayınlanmış baya zevkli ve kolar gibi yani yorucu değill bende başlıyım yarından itibaren o zaman bebeğimmm ayy çok sağolasınn canım yaaa bay bir yardımcı oldunn gerçekten tşk ederimm canımıniçi sağolasınn
ederim etmem mi... hem bebiş için hem diyetiniz için
hoşgeldin oflucum
çok zevkli dimi canım ya hiç sıkmıyo biz eşimle birlikte yapıyoruz
şimdi beklemeye geçtim ya ben iki günde bir yapıyorum birde seyyah öyle demişti oyünden bu da halvet gibi oldu bir var bir yok
hadi canım çok naz yapma vallahi bebek düşünmemek için çok iyi geldi bize kiloya odaklandık bebeği unuttuk
canım çok zevkli bence sende yap hem yorulmuyorsun hiç ilk günler bira zorluyo ama sonra hoşuna gidiyo
ben günde iki kere yapıyorum bazen
cnm valla yapmadığımız şey kalmıyo kürler pozisyonlar vs vs geçen doktorum programında bi kadın 23 sene sonra kavuşşmuş bebeğine hemde ölüm pahasınacnm tahlilde nede problem çıktı yani sayıdamı harekettemi yani düzelcek bişey değilmi? peki tüp olursa nerde yaptırcaksınız malum çok pahalı yaa?
ben çok havaya girdim sonu hüsran olmaz inş.
sayı:52.800.000
bunda da 20-40 milyon arası yazıyor referans değeri olarak?
hoşbulduk kuşum nasılsın bakimmm
meg ben de 6 kilo verdim :)))
bak kiloya odaklan biraz rahatlayacaksın
aklımdan cıktı resmen bebek
çok zevkli dimi canım ya hiç sıkmıyo biz eşimle birlikte yapıyoruz
şimdi beklemeye geçtim ya ben iki günde bir yapıyorum birde seyyah öyle demişti oyünden bu da halvet gibi oldu bir var bir yok
hadi canım çok naz yapma vallahi bebek düşünmemek için çok iyi geldi bize kiloya odaklandık bebeği unuttuk
canım çok zevkli bence sende yap hem yorulmuyorsun hiç ilk günler bira zorluyo ama sonra hoşuna gidiyo
ben günde iki kere yapıyorum bazen
kesinlikle yapıcam canımm gerçekten yorucu gözükmüyor sadece yediklerine dikkat ederek olmuyo yaaa sporunda hareketlerinde etkileri çok fazla kesinlikle başlıyorum yarınaa inşşş kısa zamanda gidecekler lanet kilolarr bebeğim
kesinlikle yapıcam canımm gerçekten yorucu gözükmüyor sadece yediklerine dikkat ederek olmuyo yaaa sporunda hareketlerinde etkileri çok fazla kesinlikle başlıyorum yarınaa inşşş kısa zamanda gidecekler lanet kilolarr bebeğim
evet canım çok zevkli...bende haftanın 2 günü çarşamba ve cuma ara verip diğer günler yapıyorum..bide canım istemediğinde 2 mil yapıp bırakıyoum birazdanda öyle yapcam mesela 2 yeter
sporu her gün yapmamak lazım doğru..vucut alışıyo vede kilo vermeye direniyo
ben hala banyoyu temizlemeye gidemedim bu aradadu gidem şimdik..yoksa kalacak
23 yıl maşallah..Allahım o kadar bekletmez inşallahh
tatlım sayımız 5 milyon bizim.
normal hücre sayımız %3
ileri hızlı hereketliliğimizde yok cnm..
ama ilk yaptığımız tahlili görsen tamamen zıt bu sonuçlarla.doktorum o hastaneyi pek işin uzmanı olarak görmedi daha detaylı istedi bizde yaptırdık tahlili ve bu sonuçlar çıktı cnm.
bizde tekrar yaptıralım dedik bakalım bu sefer ne çıkacak..
aşılamaya bile şans vermedi.olur ama 5 yılmı 20 yılmı bilemem dedi.
olur hayatım sakın haybetme umudunu..olmazsada yılmak yok hilalcim biliyorsun
canım bu değer bir ml demi toplam mı
ama sorun değil yani kürlerle halledrsiniz canım ben bilmiyordum yaptırdığınızı dün akşam duygu söyledi
onlar söylemiştir zaten ne kullanmanız gerektiğini
Kuzummmmm kurleri denesen ya caksir falan hep kendine yuklendin aylardir ovucandi branca ursuliydi preeseddi simdide kocayi takviyele hic sikma canini 1-2 aya tum sayilar artarr
gidecek tabi tatlım bak biz vermeye başladık bile
sonrada bebekler gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?