Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aa cnm bnm kesinlikle en az 3 kez yapılması lazım o testlern..bunu yaşayan birisi olarak söylüyrum..aylarca kendimize o kadar ilaç o bu şu yükledik..ben aylar öncede söylemiştim yine söylüyorum..eşler bizden önce gitmeli doktora inanki bak..

hee bu arada cnm ben tedavi gördüğüm hastanede yaptırıcam tüpişimi..4000 fiyat verdiler bana ama ilacın dozu falan yükseltilebilir ve max. 5000i bulur dedi bir ihtimalle

hoşgeldim oflum nasıulsın bakalım gülüm
hoşbulduk canım iyiyim ne olsun regl bitimini bekliyorum dört gözle seni sormalı hala adet olmadın mı yahu ?

ooo baya işin var :)
evi toparlamışsın ama ütü kalmış onu da yaparsın ne olacak :)
ya da benim gibi iki süpür iki konuya cevap ver

bende ütüye başlayamadım daha

ben o işi yaptım canım eşim maça görevliydi bugün 10 da kaltım kahvaltıyı hazırladım ütümü yaptım evi toparladım bir tek bulaşıklarım var işte onları yıkıycam birazdan ev işlerinide yarın sabah yapıcam inşşş

harikasın seyyah:119::119:

bende sabah 69 küsürü gördüm acaip mutlu etti beni 7 leeri görmemek
aysun verdikçe mutlu oluyor insan
inişşh 60 olacagız senle sonra da hamile kalacagz inşlh

ver kız
kafan rahatlayacak
iyi gelecek bak güven seyyaha

cümlemiz kavuşalım papitom inşallah

Son düzenleme:

aynen balım bende onu yapıyorum..

birazdan ütü..Allahtan düğün akşam..eşimde nikaha gitti.ben işim var gelemem dedim

cnm evt doktor bizden henüz tekrarlama istemedi yeni yaptırdık diye heralde ama bende öyle biliyorum tekrarlamak lazım diye
cnm hakkınızda hayırlısı olsun cnm ne zmn başlıycaksınız peki tüpe?

hee kuzucumm olmadımm valla bekliyorum bakalım ne olacak garip birşy yahuu söktürüücü alıpda olmayan varmıdır yahuu bakalımm bekliyoim diyorum 1-2 günn olmazsam gidicem valla gülüm sende durma çalışmalara başla canım benimmm

benim sonuçları, madem yazdım,değerlendirsenize be
kahve alıp geliom yazınnn :2:

cnm ben bu işte çok uzman değilim ama ben eşimin sonucunu anlamak için nette baya bi araştırma yapmıştım sayı bi çocuk oluşması için 15 milyondan fazla olmalı deniyorduki sizin öyle,bide ileri hareket hızı önemli ama o da %1 olanlar bu keçiboynuzu kürü ile %46 ya çıkarmışlar yani çözülmiycek bi şey yok gibi duruyo iş gene biz kadınlara düşüyo kaynatcan artık keçiboynuzlarınıhem bağışıklık sisteminide güçlendiriyo heee dersen sen yapıyormusun? hayır benimki pekmezini sevdi onu içiyo

cnm evt doktor bizden henüz tekrarlama istemedi yeni yaptırdık diye heralde ama bende öyle biliyorum tekrarlamak lazım diye
cnm hakkınızda hayırlısı olsun cnm ne zmn başlıycaksınız peki tüpe?

çarşamba yada perşembe tahlile gidicez cnm..tahlilin sonucuna gire artık.ama şubat yada en geç mart olacak heralde.paramızıda ayarlarsak eğer beklemek istemiyorz artık:26:

meg bnmde sayım iyi ama doktor bana tüp dedi..olru bebiş ama zaman alır dedi.

sana ne dedi peki aşılama tüp veya ilaç? hangisi?

çarşamba yada perşembe tahlile gidicez cnm..tahlilin sonucuna gire artık.ama şubat yada en geç mart olacak heralde.paramızıda ayarlarsak eğer beklemek istemiyorz artık:26:

cnm inş.iyi çıkar sonuçlarınız,bide mali zorluklar var tai inşallah hemencik olur arkadaşım inan olunca bunları hatırlamıycaz bile nasıl sevcez onları

olur elbet olur da bunca zamandır neden debelendiğimizi anlamış bulunuyoruz..
zaten bu değerler değişken biliyosun..
muhtemelen 10 ay önce 1 sene önce böyle değildi değerler..
neyse hayırlısı.. kürlere dayanıcaz artık:26:

meg bnmde sayım iyi ama doktor bana tüp dedi..olru bebiş ama zaman alır dedi.

sana ne dedi peki aşılama tüp veya ilaç? hangisi?

biz üroloğa gidip değerlendirme yaptırtmadık daha birsumum..
önce ürolojiye bir gitmek lazım,sonra da benim doktora..

Son düzenleme:
aynen balım bende onu yapıyorum..

birazdan ütü..Allahtan düğün akşam..eşimde nikaha gitti.ben işim var gelemem dedim

iyi yaptın yaw :)
bizi bırakıp nereye gidiyosun :)

kuzum valla bende bi ara 45 güne kadar olmayınca doktora gittim doktor söktürücü verdi onu içtim 1 hafta sonra oldum ama doktor ilac bittikten 1 haftaya kadar olmazsan gel dedi. ben oldum 3. gün gel dedi orda prolaktin yüksek çıktı o yüzden adetim düzensizleşmiş meğersem...
öyle ilac falan derken benimki düzeldi
sen bi git doktora bekleme kuşum

cnm inş.iyi çıkar sonuçlarınız,bide mali zorluklar var tai inşallah hemencik olur arkadaşım inan olunca bunları hatırlamıycaz bile nasıl sevcez onları

tabi cnm aklıma bile gelmez..ancak sorulursa yani...pamığım gelsin kucağımada gerisi boş bomboşş

meggilim..bizde üroloğa yeni gidicez zaten cnm bnm..kadındoğumcun ne dedi.bize tüp diyen k.doğumcu..

ürolog bakacak haftaiçi ameliyat veya ilaçla düzelecek bir durum var mı diye? eğer yoksa tüpiş yani..

sen k.doğumcuna gösterdin mi?

hayır bu sonuçları geçen hafta aldık ve daha gitmedim doktoruma..
canım sıkkındı tüm hafta boyunca,yeni toparlıyorum kendimi birsum..
gidicem tabii ama bu ay bi adet olayım hele diyorum..

aynen öyle cnm 1 yapılanla 2.yapılan arasında fark olabiliyor bide çok şey etkiliyormuş sonucu ben bakmıştım eşim tansiyon ilacı içiyo sigara içiyo bunların hepsi etkilermiş ve tabi stres .canım bizim tarafta kent hastanesi var onun tüp bebek merkezinde yaptırdık biz hem çok ünlü doktorları var duvarlarda hep mektuplar var millet 10-12-17 sene sonra kavuşmuş.ben güveniyorum yani her zmn tıklım tıklım oluyo

hayır bu sonuçları geçen hafta aldık ve daha gitmedim doktoruma..
canım sıkkındı tüm hafta boyunca,yeni toparlıyorum kendimi birsum..
gidicem tabii ama bu ay bi adet olayım hele diyorum..

inşallah olmazsın ama olursan 3. günü git bence cnm..hem tahlili gösterirsin hemde muayne olursun cnm..

bakalım bize ne diyecek haftaiçi çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…