inş.bekletmez cnm.bizim doktorda özellikle hastanenin tüp bebek merkezinden istedi.bu sonuçlar nasıl bu kadar fark ediyor yaabence güvenilir bi yerde tekrar edin bakalım bu nasıl çıkıcak bide streste çok önemli biliyosun bnm eşim orda yapamam dedi evde yaptı hemen götürdük belki o bile etkilemiştir
hoşbulduk canım iyiyim ne olsun regl bitimini bekliyorum dört gözle seni sormalı hala adet olmadın mı yahu ?hoşgeldim oflum nasıulsın bakalım gülüm
iyiyim oflum ne yapim..
çok yoğun birgün bugün bnm için amam ben ohh netin başındayım..
sabah kahvalıya misafirlerim vardı onlar gittiler evi toparladım süpürdüm..ütülerim var ve akşamada düğün.
sen nasılsın cnm??
bende ütüye başlayamadım daha
aysun verdikçe mutlu oluyor insanharikasın seyyah:119::119:
bende sabah 69 küsürü gördüm acaip mutlu etti beni 7 leeri görmemek
evet ml değeri hülyacım..
SAYI * 52 800 000 /ml. (20 - 40 milyon)
TOTAL SAYI 475 200 000
TOTAL MOTİL SPERM SAYISI 190 080 000
böyle bak sonuç..
yazma dedi adam ya görmesinnn :18::18::18::18::18:yazdığımı
SIVILAŞMA ZAMANI SONU HAREKET * %40 (% 60-70)
HIZLI İLERİ HAREKET 5 %
valla ben yumurtluyorum,hormonlar gayet iyi..
diyodum başka ne sorun olabilir..
bende verecemmmmm
canım kusura bakma tekrar tekrar bu sonucu paylaştırmak zorunda bırakıyorum seni. daha fazla yorum yapmak istemiyorum kendimden pay biçerek düşününce canım sıkılırdı onun için sen zaten neyin ne olduğunu çok iyi biliyorsun allah yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda evladına kavuşursun
hoşbulduk canım iyiyim ne olsun regl bitimini bekliyorum dört gözle seni sormalı hala adet olmadın mı yahu ?
ooo baya işin var :)
evi toparlamışsın ama ütü kalmış onu da yaparsın ne olacak :)
ya da benim gibi iki süpür iki konuya cevap ver
aa cnm bnm kesinlikle en az 3 kez yapılması lazım o testlern..bunu yaşayan birisi olarak söylüyrum..aylarca kendimize o kadar ilaç o bu şu yükledik..ben aylar öncede söylemiştim yine söylüyorum..eşler bizden önce gitmeli doktora inanki bak..
hee bu arada cnm ben tedavi gördüğüm hastanede yaptırıcam tüpişimi..4000 fiyat verdiler bana ama ilacın dozu falan yükseltilebilir ve max. 5000i bulur dedi bir ihtimalle
hoşbulduk canım iyiyim ne olsun regl bitimini bekliyorum dört gözle seni sormalı hala adet olmadın mı yahu ?
ooo baya işin var :)
evi toparlamışsın ama ütü kalmış onu da yaparsın ne olacak :)
ya da benim gibi iki süpür iki konuya cevap ver
benim sonuçları, madem yazdım,değerlendirsenize be
kahve alıp geliom yazınnn :2:
cnm evt doktor bizden henüz tekrarlama istemedi yeni yaptırdık diye heralde ama bende öyle biliyorum tekrarlamak lazım diye
cnm hakkınızda hayırlısı olsun cnm ne zmn başlıycaksınız peki tüpe?
benim sonuçları, madem yazdım,değerlendirsenize be
kahve alıp geliom yazınnn :2:
çarşamba yada perşembe tahlile gidicez cnm..tahlilin sonucuna gire artık.ama şubat yada en geç mart olacak heralde.paramızıda ayarlarsak eğer beklemek istemiyorz artık:26:
cnm ben bu işte çok uzman değilim ama ben eşimin sonucunu anlamak için nette baya bi araştırma yapmıştım sayı bi çocuk oluşması için 15 milyondan fazla olmalı deniyorduki sizin öyle,bide ileri hareket hızı önemli ama o da %1 olanlar bu keçiboynuzu kürü ile %46 ya çıkarmışlar yani çözülmiycek bi şey yok gibi duruyo iş gene biz kadınlara düşüyo kaynatcan artık keçiboynuzlarınıhem bağışıklık sisteminide güçlendiriyo heee dersen sen yapıyormusun? hayır benimki pekmezini sevdi onu içiyo
meg bnmde sayım iyi ama doktor bana tüp dedi..olru bebiş ama zaman alır dedi.
sana ne dedi peki aşılama tüp veya ilaç? hangisi?
aynen balım bende onu yapıyorum..
birazdan ütü..Allahtan düğün akşam..eşimde nikaha gitti.ben işim var gelemem dedim
hee kuzucumm olmadımm valla bekliyorum bakalım ne olacak garip birşy yahuu söktürüücü alıpda olmayan varmıdır yahuu bakalımm bekliyoim diyorum 1-2 günn olmazsam gidicem valla gülüm sende durma çalışmalara başla canım benimmm
cnm inş.iyi çıkar sonuçlarınız,bide mali zorluklar var tai inşallah hemencik olur arkadaşıminan olunca bunları hatırlamıycaz bile nasıl sevcez onları
olur elbet olur da bunca zamandır neden debelendiğimizi anlamış bulunuyoruz..
zaten bu değerler değişken biliyosun..
muhtemelen 10 ay önce 1 sene önce böyle değildi değerler..
neyse hayırlısı.. kürlere dayanıcaz artık:26:
biz üroloğa gidip değerlendirme yaptırtmadık daha birsumum..
önce ürolojiye bir gitmek lazım,sonra da benim doktora..
meggilim..bizde üroloğa yeni gidicez zaten cnm bnm..kadındoğumcun ne dedi.bize tüp diyen k.doğumcu..
ürolog bakacak haftaiçi ameliyat veya ilaçla düzelecek bir durum var mı diye? eğer yoksa tüpiş yani..
sen k.doğumcuna gösterdin mi?
olur elbet olur da bunca zamandır neden debelendiğimizi anlamış bulunuyoruz..
zaten bu değerler değişken biliyosun..
muhtemelen 10 ay önce 1 sene önce böyle değildi değerler..
neyse hayırlısı.. kürlere dayanıcaz artık:26:
biz üroloğa gidip değerlendirme yaptırtmadık daha birsumum..
önce ürolojiye bir gitmek lazım,sonra da benim doktora..
hayır bu sonuçları geçen hafta aldık ve daha gitmedim doktoruma..
canım sıkkındı tüm hafta boyunca,yeni toparlıyorum kendimi birsum..
gidicem tabii ama bu ay bi adet olayım hele diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?