Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bizde duygularla aynı yerde yaptırttık..
bakalım doktor yüzü görelim hele bir,sonra plan yapıcaz artık..

megim kuşum ben yorum yapamıcam çünkü inan bi bilgim yok bu konuda...

ama kürleri ihmal etme kuşum ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZMİŞ..

inşallah olmazsın ama olursan 3. günü git bence cnm..hem tahlili gösterirsin hemde muayne olursun cnm..

bakalım bize ne diyecek haftaiçi çok heyecanlıyım

evet 3. gün gideyim..

zaten kaç aydır 13. gün çift koyuyu görürdüm ovucanda,dün görmedim koyuyu..13. gündü..
ama şöyle bişey var; 11. gün yapmaya başladım kopkoyuya çok yakındı.. diyorum ki acaba 10. gün mü kopkoyuydu da ben kaçırdım :26:
eğer öyleyse biz halvet malvet etmedik 10. güne kadar.. 6. günü saymazsan..
neyse.. bu ay da böyle işte..

megim kuşum ben yorum yapamıcam çünkü inan bi bilgim yok bu konuda...

ama kürleri ihmal etme kuşum ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZMİŞ..

sağol oflucum

seni görünce aklıma hani anlattığın şeyler geliyo.. diyodun ya hani şakadan eşim beni fırlattı attı,yok kucakladı vs vs
geçen benimki de hopbidi hopbidi yapmaya kalktı tokadı yapıştırıyodum napıyosun sen diye

Son düzenleme:

cnm belki geç yumurtlıycaksın ben bu ay 18 gün yumurtladım baya geçti benimkde

bilemedim ki :26:

yumurtlama değişkenlik gösterebiliyor..belkide hala yumurtlamamışsındır:44:

zaten bu hesaplar yüzünden kafayı yiyicez heralde birgün.

bende yumurtlamayı atlattım heralde akıntıyı baz alaraktan..kasık ağrımvar biraz çatladı galiba.bugecede halvet sonra perhiz ve tahlil..

neresi orası cnm bide duygununki nasıl çıktı ben görmedim onun sonuçlarını?

bu yeni yaptırdığının sonucunu alamamış,sistem hatası sanırım nete düşmemiş sonuçları..

biyolab.. Alsancakta..

cnm belki geç yumurtlıycaksın ben bu ay 18 gün yumurtladım baya geçti benimkde

geç de olabilir..
olmuş bitmiş de..:26:

sen daha yemedin mi kafayı,ben hunisiz dolaşamıyorum artık ki

Ben artık bişey demiyorum ama şuanlık tabi :))
çalışmalar başlayınca hele bide adet dönemi yaklaşmaya başlayınca çok dayak yer benden

bu yeni yaptırdığının sonucunu alamamış,sistem hatası sanırım nete düşmemiş sonuçları..

biyolab.. Alsancakta..

cnm ben sen irenbede yaptırdın sanıyodum burası labaratuvar anladığım kadarıyla .bence tüp bebek merkezinde yaptırın ne olur ne olmaz belki boşuna stres yapıyosun

he bu arada hız sorunu olanlar için,preesed iyi çözüm gibi..

cnm ben sen irenbede yaptırdın sanıyodum burası labaratuvar anladığım kadarıyla .bence tüp bebek merkezinde yaptırın ne olur ne olmaz belki boşuna stres yapıyosun

irenbede yaptırtıcaktık bir önceki ay ama benimki antibiyotik içtiği için ertelendi..
bu ay da biyolabı merak edyodum duygudan dolayı,bir denedik..
ama olmazsa egetüpte de yaptırılabilir gerekirse..

Son düzenleme:

Aci ne kelime zehir zehirrrr :) bende aci delisiyim ama ulserim var 40 yilda bir kacamak yapiyorummm bide cay yaptim aci iyice aci oldu ve bunu gece 11de yedim ben

anam gece 11 de bunları mı yedin midene oturmadı mı kız gece gece nasıl uyudun. Hem acı yememen lazım canım hamileyken fazla hani mide hassas oluyor ya. Ülserin de varmış bana hamileyken yasak gastritim var benim çok nadir az acılı yerim artık.

migrosta güzel oluyor evet bizim burada hergün var ama ben pek almıyorum oradan çünkü lavaş falan vermiyorlar lavaşı da alınca ısıtmak falan güzel olmuyor paket lavaşlar daha pahalıya geliyor hem. Çiğköftem diye bir yer var burada şubeleri var ordan alıyorum lavaşı yeşilliği içinde çok güzel.

Kız sabah güzel kahvaltı yapsana petibörle, poşet çayla kahvaltı mı olur hamile bayana. Şöyle güzel peynirini, balını, reçelini ye canım. Çayı da demle güzelce poşet çay içme. Bak kaç tane petibör yemişsin onun hiçbir besleyiciliği yok ki onu yiyene kadar ceviz, fındık at ağzına.

gibersinnnn iprağimmmm
vağlidağnımmm
mahi cadısı
gülşah

hee gibersinlerr. Ama pargalı yine ölmeyecek nasıl lacak bilmiyorum ama iyileşecek onun ölümü öyle olmayacak öldürülecek sonra Kanuni tarafından.

sayı:52.800.000
bunda da 20-40 milyon arası yazıyor referans değeri olarak?

canım sen reglini olunca mı gideceksin İnşallah olmazsın ama olursan öyle yap o zaman. Canım sana batımı yazcam da hesaplamadım tam. Hem bu ay 25. gün oldum erken geldi ya yine öyle mi olcak bilmiyorum ben 35 güne göre yazdırcam sana ama ovulasyonlarda çift çizgiyi erken görürsem ona göre hesaplar yeni tarih veririm. Pazartesi başlyoruz arttık bizde.Ovulasyonlar geldi benim laboquik aldım 26 tane ve 5 gebelik testi hediye. Öncekilerden de 6 tane var onları bitircem önce hayırlısı artık bakalım.

geç de olabilir..
olmuş bitmiş de..:26:

sen daha yemedin mi kafayı,ben hunisiz dolaşamıyorum artık ki

ben tüpişimiz olmazsa yerim diye düşünüyorum canımcım..

he buarada bebek hırkası örüyorum tombişime kapişonlu

evet canım gidicem benim doktorda 3. gün gel demişti 10 güne olursun dedi ama bakalım bugün 10.gün bekliyim de artık olmadı gidicem kuzucumm

valla canım burada veriyorlar paket içinde ama parası ek olarak yanii içinde değil biraz pahalıya geliyor evet ama o kadar güzel ki gözümüze gelmiyor yaklaşık 7 aydır yoktu daha da fazla satan bir çok yerden aldık yok alakası yok bazısı çok hamur gibi bazısı tatsız inş artıkk hepp satar kuzucummm

Ya ben sanki bu ay erken yumurtlucam ve erken regli olucam yine galiba bilmiyorum akıntım geliyor ama daha yumurtlama akıntısı gelmedi de ondan önce gelen akıntı gibi. Yarın başlıcam ovulasyonlara da zaten 25. günüm olursam ki sanmıyorum bu ay istisna olmuştur, o zaman 11. gün yumurtlama olması lazım. 10. günüm bugün acaba bugün ovuya başlasam diyorum ama daha yumurtlama akıntısı yok o önceden gelirdi yumurtlama olcak olsa. Yine 35 günü bulcak galiba neyse ovulasyon yappıcam nasılsa görcez.

o ovucanların çoğu elinde kalsın inşallahhhhh

saat 5'te ovucan yapıcam bakalım meraktayım kaçtı mı yumurtlama yoksa bu ay daha geç mi olucak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…