Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benim sağlık ocağı da yapmıyomuş kan testi saçmalığa bak..
idrarda bakıyolarmış bi tek..

O bişey mi bizim burdaki koskoca devlet hastanesi kanda bakmıyomuş cihazları yokmuş eczanede satılan testler gibi test var bizde onla yapılıyo dedi hemşüüre.Sağol dedim eksik olma alırım ben eczaneden

selam kızlarr nasılsınız ne var ne yok geçmişe bakamadım birkaç gündür yokum
megim naber tatlışımmm

selam kızlarr nasılsınız ne var ne yok geçmişe bakamadım birkaç gündür yokum
megim naber tatlışımmm

ayy alyacanım gelmişşş
nolsun kuzu be,halvetten kurudum gittim..
gerçek anlamda kuruluk yaşıyorum ya,konsantre olamıyom ben..
canım yanıyo..

off offff

ne kadar iyiydi bebek düşünmeden önceki halvetlerimiz..

he diceksin ki,düşünme,bebee şartlanma halvette..
olmıyo işte..

Meg benim saatte bi tuhaflık var demiştim ya sana kontrol paneli senenekleri düzenlede buldum onu düzeltecem ama ne yapıcam GMT London ben de zaman dilimi sen de ney ne yapayımda düzelsin bu ya 2 saat geriden geliyo benim mesajların göstergesi

(GMT +2:00) kaliningrad,south af

yazıyo bende..
yap bakalım bi nilla

ay bilmemmi canım 6 aydır çekiyorum bende. kayganlaştırıcıda kullanamıyorum insan emin olamıyorki engel olurmu olmazmı diye
bende ablamdayım bakalım onun dr.a gidicez randevu aldık ama regl günüme geliyo öne çekebilirsek bu akşam gidicez habr bekliyoruz bakalım

canımm benim döndünme sen tatilden, özlemişim seni
canım benim yaaa tadını çıkarmaya bak ya da değişik fanteziler dene artık ne biliyim mumları yak, güzel şeyler giy kendini motive et canım yaa, kıyamam sana

gunesIM84 arkadaşımm,Allah analı babalı büyütsün inşallah kuzum...

çok sevindimm

hoşgelmiş bebek

canım çoooooooook teşekkür ederim. inşallah kalbini de duyarım da içim rahat eder artık...:18::18::18::18:

Allah bu mübarek gecede hepimizin dualarını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallaaaaaaaahhhhhhhhhhhh.

merhaba canim eger cocuk istiyosan kayganlastirici kullanmamalisin cünkü hamile kalmani engelliyo..cok eminim cünkü bende kullanmistim doktorum kesinlikle yasakladi

hamile ark.tebrik ederim bu arada

drinciğim nasılsın şekerim nasıl gidiyo napoyo bakalım minik elma şekeriii

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

selam ;
Bat ne demek :)

slm arkadaşlar ben de bu ay aşılama yaptırdım bugün kan verdim sonucunu akşam alıcam ama ben de çok fena kasık ağrısı var ayağa kalkınca daha da artıo adet oldum olucam gibi sürekli bakıorum oldum die ama yok adetime 2gün var.hepimiz için hayırlısı olsun BAT BEKLENEN ADET TARİHİ DEMEK cnm

güzel haberlerle gel alyacanım inşallahhh...

bende kullanmam o dediğinden,huylanırım bi kere
ama nassı olcek de olcek bilemedim

bende öz le dimmmm

geçen ay yoktu böyle bi durum ama bu ay var derincim ya..
bence ben bu ay gibeğğ kalem :78:

ah ahh AMİNNN...
dua et bize de canımm
Allah kabul etsinn...
sağlıkla al bebeğini kucağına inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…