- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
valla canım burada veriyorlar paket içinde ama parası ek olarak yanii içinde değil biraz pahalıya geliyor evet ama o kadar güzel ki gözümüze gelmiyor yaklaşık 7 aydır yoktu daha da fazla satan bir çok yerden aldık yok alakası yok bazısı çok hamur gibi bazısı tatsız inş artıkk hepp satar kuzucummm
o ovucanların çoğu elinde kalsın inşallahhhhh
saat 5'te ovucan yapıcam bakalım meraktayım kaçtı mı yumurtlama yoksa bu ay daha geç mi olucak :26:
sedoşşş hoşgeldin cnm yap bakalım ovucanlar nasıl çıkıcak
bu arada ben dün ovulasyon yaptım ama söyleyemedim sizlere 2çizik var ama daha öncede olmuştu emin değilim bugün adetimin 25.günü
saat 5'te ovucan yapıcam bakalım meraktayım kaçtı mı yumurtlama yoksa bu ay daha geç mi olucak :26:
çizik nasıl canım ikisi de koyu mu. Batın ne zaman canım az mı kaldı. Ovulasyonlsrı ancak ikisi de aynı koyuluktaysa dikkate al canım. Ay hadi inşallah vardır kız ama ovulasyonlar yanıltabiliyor ya az bekle bat günü yap tekrar ovulardan ikisi de koyu çıkarsa o zaman test yaparsın gülüm..
bende yaptım geldimmmmmben o işi yaptım canım eşim maça görevliydi bugün 10 da kaltım kahvaltıyı hazırladım ütümü yaptım evi toparladım bir tek bulaşıklarım var işte onları yıkıycam birazdan ev işlerinide yarın sabah yapıcam inşşş
evet ml değeri hülyacım..
SAYI * 52 800 000 /ml. (20 - 40 milyon)
TOTAL SAYI 475 200 000
TOTAL MOTİL SPERM SAYISI 190 080 000
böyle bak sonuç..
yazma dedi adam ya görmesinnn :18::18::18::18::18:yazdığımı
SIVILAŞMA ZAMANI SONU HAREKET * %40 (% 60-70)
HIZLI İLERİ HAREKET 5 %
canım sayı çok iyi
hareket evet yavaş ama kürlerle halledrsiniz canım
presed de kullanıyorsunuz zaten
birde morfoloji var canım oda önemli
morfoloji nasılll
sizi seviyoruummmm
biz şimdi dışarı çıkıyoruz kocamla,ovucanı nassı 5te yapıcam ben ya :26:neyse gittim şimdi
kızlar sonuçlar belli olmş ama asla inanmıyorumm dogru oldguna bu kkadar geç çıktı sınç beklettler testi tabii asla olamaz boyle ...arkdas demşti
haklymşş
sayı: 6 mlyon sekiz yüz dıo yaa
toplam hareket de yüzde 20
morfoloji de yuzde altı
hiç inanmıorm bu kadar kürler denedk ettik bu olamaz
başka bi yere yaptrcz haftya hemen ...
araştrcm bakalm ii bi yer
kızlar sonuçlar belli olmş ama asla inanmıyorumm dogru oldguna bu kkadar geç çıktı sınç beklettler testi tabii asla olamaz boyle ...arkdas demşti
haklymşş
morfoloji de yuzde altı
hoşgeldin duygu bizde demin onu konuşuyorduk yapılan yer çok önemli doktor bizden özellikle tüp bebek merkezinden istedi 2 saat sonra çıktı sonuç.gelebiliyosan bizim tarafa gel kent hastanesi tüp bebek merkezinde yaptırdık biz benim kadın doğumcumda orda
haklymşş
morfoloji de yuzde altı
haklymşş
morfoloji de yuzde altı
canım benim güvensizlik yapma çünkü haftasonuna denk gelince çıkmaz. Spermi bekletmek öyle olmuyor canım onların özel koşulları var. Ayrıca değerlendirme yapılmıştır bence ama labaratuar görevlileri yoktur tatil ya ondan bildirilmemiştir. Labarotuar görevliler bilgisayara aktaracak ki çıksın onlar da tatilde olunca nasıl çıksın sen merak etme. Ama için rahat edecekse başka yere git ancak bu sefer haftaiçi yaptırmaya çalış o zaman çünkü neresi olursa olsun cumartesi yaptırdığın zaman yetişmezse pzartesiye kalır yanii.
kente mi kent hastahanesinn orası bu demi ? aglıom yaaa çok moralimi bozdularrr
haklymşş
morfoloji de yuzde altı
cnm sayılara ve yüzdelere göre düşük biraz..ama güvenmiyorsan tekrar yaptır tabi.
neden güvenmiyorsun ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?