Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bizde paket içinde verilmiyor bir iki tane marul yaprağı oluyor o kadar lavaşı falan marketin paket lavaşından alıyorum onlarda kalın ve çok oluyor fazla geliyor yanii. Çok canım isterse ve çarşıya inemeyeceksek alıyorum. Geçen gün eşim çarşıya inecekti iş çıkışı bunu fırsat bildim aldırdım çiğköfteciden bir güzel yedim. Çok seviyorum acı da severim ama eşim hamile kalınca yasak diyor çok nadir acısız yicem galiba o zaman.

sedoşşş hoşgeldin cnm yap bakalım ovucanlar nasıl çıkıcak

bu arada ben dün ovulasyon yaptım ama söyleyemedim sizlere 2çizik var ama daha öncede olmuştu emin değilim bugün adetimin 25.günü

o ovucanların çoğu elinde kalsın inşallahhhhh

İnşallah canım yaa sende umutsuz olma hiç belli olmaz bu işler canım ummadığı anda kalan çok var biliyorsun.

saat 5'te ovucan yapıcam bakalım meraktayım kaçtı mı yumurtlama yoksa bu ay daha geç mi olucak :26:

Yap bakalım canım ama zaten sizin halvet olmuştu geçtiyse de olsun artık. Bende kararsız kaldım ama daha akıntı yok yarın yapıcam artık işten gelince ancak 6 ta ypabilirim tabi iş yerinde fazla sıvı almamam lazım hergün saat ikide memur beyle illa bir çayımız vardır ama içemicem artık sanırım yumurtlama geçene kadar.

sedoşşş hoşgeldin cnm yap bakalım ovucanlar nasıl çıkıcak

bu arada ben dün ovulasyon yaptım ama söyleyemedim sizlere 2çizik var ama daha öncede olmuştu emin değilim bugün adetimin 25.günü

çizik nasıl canım ikisi de koyu mu. Batın ne zaman canım az mı kaldı. Ovulasyonlsrı ancak ikisi de aynı koyuluktaysa dikkate al canım. Ay hadi inşallah vardır kız ama ovulasyonlar yanıltabiliyor ya az bekle bat günü yap tekrar ovulardan ikisi de koyu çıkarsa o zaman test yaparsın gülüm..

saat 5'te ovucan yapıcam bakalım meraktayım kaçtı mı yumurtlama yoksa bu ay daha geç mi olucak :26:

Kacmamistir canim ya gec yumurtlucandir kasma kendini ildadan iste tum kurleri kahvalti gibi sabah tepsi yapiyomus adama bak geldi bebis sende kurlere basla yakindir senin bebiste gelicekkk

evt cnm işte daha önce yaşadığım için biliyorum bekliycez artık başka çaremiz yok ama evt ovulasyonlar yanıltabiliyor insanı bakıcaz artık

sizi seviyoruummmm

biz şimdi dışarı çıkıyoruz kocamla,ovucanı nassı 5te yapıcam ben ya :26:neyse gittim şimdi

yaaaaa benim karnım acıktı yemek programı izlersem olucağı budur burdan kalkıp bişey yapasımda yok

bende yaptım geldimmmmm

kızlar sonuçlar belli olmş ama asla inanmıyorumm dogru oldguna bu kkadar geç çıktı sınç beklettler testi tabii asla olamaz boyle ...arkdas demşti
haklymşş

sayı: 6 mlyon sekiz yüz dıo yaa
toplam hareket de yüzde 20
morfoloji de yuzde altı
hiç inanmıorm bu kadar kürler denedk ettik bu olamaz
başka bi yere yaptrcz haftya hemen ...
araştrcm bakalm ii bi yer

hoşgeldin duygu bizde demin onu konuşuyorduk yapılan yer çok önemli doktor bizden özellikle tüp bebek merkezinden istedi 2 saat sonra çıktı sonuç.gelebiliyosan bizim tarafa gel kent hastanesi tüp bebek merkezinde yaptırdık biz benim kadın doğumcumda orda

canım benim güvensizlik yapma çünkü haftasonuna denk gelince çıkmaz. Spermi bekletmek öyle olmuyor canım onların özel koşulları var. Ayrıca değerlendirme yapılmıştır bence ama labaratuar görevlileri yoktur tatil ya ondan bildirilmemiştir. Labarotuar görevliler bilgisayara aktaracak ki çıksın onlar da tatilde olunca nasıl çıksın sen merak etme. Ama için rahat edecekse başka yere git ancak bu sefer haftaiçi yaptırmaya çalış o zaman çünkü neresi olursa olsun cumartesi yaptırdığın zaman yetişmezse pzartesiye kalır yanii.

kente mi kent hastahanesinn orası bu demi ? aglıom yaaa çok moralimi bozdularrr

cnm sayılara ve yüzdelere göre düşük biraz..ama güvenmiyorsan tekrar yaptır tabi.

neden güvenmiyorsun ki??

ay canım sonuçları görmedim pardon... Canım sayı kötü evet ama morfoloji iyi aslında. Toplam hareket yüzde yirmiyse ileri hareket daha azdır. Bence sen hilalin dediği gibi tüp bebek merkezinde yeniden yaptır ona göre doktorla görüşürsün değerler ve ne uygulayacağınız hakkında.

ama nasl olur yaa üç aydır ugrasıoz bizzz oyle dıosnm ama dejavu bi arkdas var diger topkten o dun dedi ki bana bizim heryerde 20 mlyon sayı onlarda 2.5 mlyon çıktı dedi düşük çıkarsa hiç üzlme dedi blmıorm ya ben guvenmıorm ...

Duygum sizin hareket % 0 değil miydi ilk yaptırdığında ben mi yanlış hatırlıyorum öyle demiştin çünkü. Ama tatlım kürlerle öyle hemen mucizeler bekleme yani önceden sıfırsa kürlerle 20 ye çıkması bile iyi bir gelişme çünkü. Daha da yüksek nasıl olacak ki canım. Yani 0 dan yirmiye baya artık var öyle bakarsan. Belki biraz daha kür ve vitaöinşere devam etmeniz gerekiyordur tabi sen yine de güvenmediğin için başka yere yaptırt yine.

cnm sayılara ve yüzdelere göre düşük biraz..ama güvenmiyorsan tekrar yaptır tabi.

neden güvenmiyorsun ki??

cunku sonuç 24 saat sonra çıktı tam tamna ...aynı yere bi arkdas y<aptrmş başka bi topkten o dedi bizim sayı heryerde 20 mlyon çıktı orda 2.5 çıktı ki kız iki ay sonra hamile kalmış ,tabii ben dün öğrendm bunu yoksa aslda gtmezdk buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…