Duygum sizin hareket % 0 değil miydi ilk yaptırdığında ben mi yanlış hatırlıyorum öyle demiştin çünkü. Ama tatlım kürlerle öyle hemen mucizeler bekleme yani önceden sıfırsa kürlerle 20 ye çıkması bile iyi bir gelişme çünkü. Daha da yüksek nasıl olacak ki canım. Yani 0 dan yirmiye baya artık var öyle bakarsan. Belki biraz daha kür ve vitaöinşere devam etmeniz gerekiyordur tabi sen yine de güvenmediğin için başka yere yaptırt yine.
cnm duygu ağlamayaaaaaaaaaaaaaaevt özel çiğli kent hastanesi tüp bebek merkezinde yaptırdık biz eğer size çok uzak değilse bi güncük geliverin cnm
ağlama hayatım neden ağlıyorsun tekrar ettirirsin sende emin olmak için..
bizde paket içinde verilmiyor bir iki tane marul yaprağı oluyor o kadar lavaşı falan marketin paket lavaşından alıyorum onlarda kalın ve çok oluyor fazla geliyor yanii. Çok canım isterse ve çarşıya inemeyeceksek alıyorum. Geçen gün eşim çarşıya inecekti iş çıkışı bunu fırsat bildim aldırdım çiğköfteciden bir güzel yedim. Çok seviyorum acı da severim ama eşim hamile kalınca yasak diyor çok nadir acısız yicem galiba o zaman.
kızlar sonuçlar belli olmş ama asla inanmıyorumm dogru oldguna bu kkadar geç çıktı sınç beklettler testi tabii asla olamaz boyle ...arkdas demşti
haklymşş
sayı: 6 mlyon sekiz yüz dıo yaa
toplam hareket de yüzde 20
morfoloji de yuzde altı
hiç inanmıorm bu kadar kürler denedk ettik bu olamaz
başka bi yere yaptrcz haftya hemen ...
araştrcm bakalm ii bi yer
yok cnm yakın bize cumartesi de açk mı burası haftaya ordayız cnm
bencede bu doğru olamaz canım
başka yere yaptıtın
aslında en iyi yinede tüp bebek merkezi galiba.dr muayane olmadan gidin o zaman eski değerleri bilmedikleri için doğru sonuçu çıkıartırlar canım.
bu testi ilk kez mi yaptırıyorsunuz canım orda
daha önceki yerde neden yaptırmadınnn
cnm duygu ağlamayaaaaaaaaaaaaaaevt özel çiğli kent hastanesi tüp bebek merkezinde yaptırdık biz eğer size çok uzak değilse bi güncük geliverin cnm
kızlar sonuçlar belli olmş ama asla inanmıyorumm dogru oldguna bu kkadar geç çıktı sınç beklettler testi tabii asla olamaz boyle ...arkdas demşti
haklymşş
sayı: 6 mlyon sekiz yüz dıo yaa
toplam hareket de yüzde 20
morfoloji de yuzde altı
hiç inanmıorm bu kadar kürler denedk ettik bu olamaz
başka bi yere yaptrcz haftya hemen ...
araştrcm bakalm ii bi yer
cnm bizim toplam hareket yüzde 30 du şimdi yuzde 20 ...sayı da 6 mlyon sekz yüz dıo ya onceden 14 mlyonduinanamam üç aydır çok ugrasıoz çünkü yamadgmz şey kalmadı bi bit yeniği var bu işte
evet canım çok güzel kısır ve çiğ köfte vazgeçilmezimdir yanii heleki acı offf ama eşin haklı hamile kalırsan malesef yasak bebeğim eşini dinlemeleisin kuzucummm
cunku sonuç 24 saat sonra çıktı tam tamna ...aynı yere bi arkdas y<aptrmş başka bi topkten o dedi bizim sayı heryerde 20 mlyon çıktı orda 2.5 çıktı ki kız iki ay sonra hamile kalmış ,tabii ben dün öğrendm bunu yoksa aslda gtmezdk buraya
o zaman başka yerde yaptır yine yanii. Başka yapacak birşey yok böyle hep kafanda soru işareti olacak zaten ve eğer orada da aynı sonuçlar çıkarsa aşılama falan gibi tedvilere yönlenmeniz gerekebilir hele bir başka yerde yaptır al sonuçları ama üroloji doktoruna da gidin sonuçları alınca değerlendirsin ne olacak edecek sonrada kadın doğum uzamnına gidersin. Üzme kendini hayırlısı olsun İnşallah yine yaptır bakalım ona göre düşünürsün.
Ben de nasıl severim kısırı akşam işten gelince bile yaparım çiğköftede haftada bir muhakkak yemek isterim nasıl dayancam bilmem. Etsiz olduğu için az acılı sorun olmaz ama böyle haftada bir olmaz ayda bir ancak.
çok sinirmbolzdu birsum çook o kadar ugraştık yaaainşş yanlştır inşşşşşşşşşşşşş Allahımmmmmmmm
aynı yer hülyam burasıydı yne ama o zaman hemen vedi sonçları bu sefer 24 saat sonra yaynlıo gel de inan yanii yaaagtcm tüp bebek merkezne evt aynı şey bu merkezde vbaşka bii arkdasn başına da gelmiş kız şu an hamile başka yerde 20 mlyon çıkmş orda 2.5 mlyon blmıormm yaaa şu an hiçbey düşnemıom çok üzdüler beni çookk inşş yanlştır inşşşşşşşşşşşş
Evet kent super bi hastaneymis ben dogum icin cok istedim orayi ama sgk anlasmasi yokmus sadece kardiyoloji ve onkoloji sgk kapsamindaymis
üzülmemek çok zor birsumm yaa ama yine güçlü olcam biraz aglayım dejarj olayım da evt tekrarltcz cnm eşim de attı dısarı kendini mahvoldu o daolabilir cnm bnm yanlış çıkmasıda muhtemel..tıpkı bizim ilk tahlilimiz gibi..2.si çok farklı çıktı..tekrarlatmakta fayda görüyorum duygucum üzülme
evt cnm tekrarlatcz sonuçları bu sonçların çıktısını ble almadım ben ...guvenlr bi yer bulup gtcm ordaki sonçlarla gtcm hem urologa hem de bi inertilite uzmanı bi kadın dogum drunao zaman başka yerde yaptır yine yanii. Başka yapacak birşey yok böyle hep kafanda soru işareti olacak zaten ve eğer orada da aynı sonuçlar çıkarsa aşılama falan gibi tedvilere yönlenmeniz gerekebilir hele bir başka yerde yaptır al sonuçları ama üroloji doktoruna da gidin sonuçları alınca değerlendirsin ne olacak edecek sonrada kadın doğum uzamnına gidersin. Üzme kendini hayırlısı olsun İnşallah yine yaptır bakalım ona göre düşünürsün.
evt cnm tekrarlatcz sonuçları bu sonçların çıktısını ble almadım ben ...guvenlr bi yer bulup gtcm ordaki sonçlarla gtcm hem urologa hem de bi inertilite uzmanı bi kadın dogum druna
Ben de nasıl severim kısırı akşam işten gelince bile yaparım çiğköftede haftada bir muhakkak yemek isterim nasıl dayancam bilmem. Etsiz olduğu için az acılı sorun olmaz ama böyle haftada bir olmaz ayda bir ancak.
duygumm canım bende inanmıyorum bu sonuçlara..
biz kaç aydır kür uyguluyoruz iyileşme olmalıydı bu ne şimdi
burda ilk kez mi yaptırıyosunuz...çok itinalı bi yer değil anladığım kadarıyla dün bi arkadaşının kinide yanlış çıkarmışlar demiştin hem...
üzülme emi bi daha yaptırın başka yerde...
o zaman başka yerde yaptır yine yanii. Başka yapacak birşey yok böyle hep kafanda soru işareti olacak zaten ve eğer orada da aynı sonuçlar çıkarsa aşılama falan gibi tedvilere yönlenmeniz gerekebilir hele bir başka yerde yaptır al sonuçları ama üroloji doktoruna da gidin sonuçları alınca değerlendirsin ne olacak edecek sonrada kadın doğum uzamnına gidersin. Üzme kendini hayırlısı olsun İnşallah yine yaptır bakalım ona göre düşünürsün.
Kuzummm dur helak etme kendini bisey degil adamda strese giricek tekrarlattirirsin olur biter sakin ol yanlis olabilir bak baskasinada yanlis sonuc cikmis git kent hastanesine yaptir ama bu arada ne kendini nede kocani uzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?