Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm duygu ağlamayaaaaaaaaaaaaaaevt özel çiğli kent hastanesi tüp bebek merkezinde yaptırdık biz eğer size çok uzak değilse bi güncük geliverin cnm

cnm bizim toplam hareket yüzde 30 du şimdi yuzde 20 ...sayı da 6 mlyon sekz yüz dıo ya onceden 14 mlyondu inanamam üç aydır çok ugrasıoz çünkü yamadgmz şey kalmadı bi bit yeniği var bu işte

evet canım çok güzel kısır ve çiğ köfte vazgeçilmezimdir yanii heleki acı offf ama eşin haklı hamile kalırsan malesef yasak bebeğim eşini dinlemeleisin kuzucummm

bencede bu doğru olamaz canım
başka yere yaptıtın
aslında en iyi yinede tüp bebek merkezi galiba.dr muayane olmadan gidin o zaman eski değerleri bilmedikleri için doğru sonuçu çıkıartırlar canım.
bu testi ilk kez mi yaptırıyorsunuz canım orda
daha önceki yerde neden yaptırmadınnn

yok cnm yakın bize cumartesi de açk mı burası haftaya ordayız cnm

heh bak cnm üzülme açık cumarteside eğer hastane size çok yakınsa evde yapıp götürün bence bununda etkisi çok benim eşim ben orda stres yaparım dedi bende önceden gittim kabı aldım o uygun olunca yaptı baskı stres olmadan sonra 15 dk içinde hastaneye götürdük en fazla 45 dk içinde getirin diyolar 2 saattede sonuç çıkıyor

aynı yer hülyam burasıydı yne ama o zaman hemen vedi sonçları bu sefer 24 saat sonra yaynlıo gel de inan yanii yaaa gtcm tüp bebek merkezne evt aynı şey bu merkezde vbaşka bii arkdasn başına da gelmiş kız şu an hamile başka yerde 20 mlyon çıkmş orda 2.5 mlyon blmıormm yaaa şu an hiçbey düşnemıom çok üzdüler beni çookk inşş yanlştır inşşşşşşşşşşşş

cnm duygu ağlamayaaaaaaaaaaaaaaevt özel çiğli kent hastanesi tüp bebek merkezinde yaptırdık biz eğer size çok uzak değilse bi güncük geliverin cnm

Evet kent super bi hastaneymis ben dogum icin cok istedim orayi ama sgk anlasmasi yokmus sadece kardiyoloji ve onkoloji sgk kapsamindaymis

duygumm canım bende inanmıyorum bu sonuçlara..
biz kaç aydır kür uyguluyoruz iyileşme olmalıydı bu ne şimdi
burda ilk kez mi yaptırıyosunuz...çok itinalı bi yer değil anladığım kadarıyla dün bi arkadaşının kinide yanlış çıkarmışlar demiştin hem...
üzülme emi bi daha yaptırın başka yerde...

cnm bizim toplam hareket yüzde 30 du şimdi yuzde 20 ...sayı da 6 mlyon sekz yüz dıo ya onceden 14 mlyondu inanamam üç aydır çok ugrasıoz çünkü yamadgmz şey kalmadı bi bit yeniği var bu işte

o zaman başka yerde yaptır yine yanii. Başka yapacak birşey yok böyle hep kafanda soru işareti olacak zaten ve eğer orada da aynı sonuçlar çıkarsa aşılama falan gibi tedvilere yönlenmeniz gerekebilir hele bir başka yerde yaptır al sonuçları ama üroloji doktoruna da gidin sonuçları alınca değerlendirsin ne olacak edecek sonrada kadın doğum uzamnına gidersin. Üzme kendini hayırlısı olsun İnşallah yine yaptır bakalım ona göre düşünürsün.

evet canım çok güzel kısır ve çiğ köfte vazgeçilmezimdir yanii heleki acı offf ama eşin haklı hamile kalırsan malesef yasak bebeğim eşini dinlemeleisin kuzucummm

Ben de nasıl severim kısırı akşam işten gelince bile yaparım çiğköftede haftada bir muhakkak yemek isterim nasıl dayancam bilmem. Etsiz olduğu için az acılı sorun olmaz ama böyle haftada bir olmaz ayda bir ancak.

olabilir cnm bnm yanlış çıkmasıda muhtemel..tıpkı bizim ilk tahlilimiz gibi..2.si çok farklı çıktı..tekrarlatmakta fayda görüyorum duygucum üzülme

çok şeyden mahrumm olucazz canımm neler çekicez ama anneolucaz inşş rabbim o duyguyu nasip eder başka birşeyin önmei yok gülümm inşş o günler gelsinde azı kara çoğu zarar hesabı bir düzene sokarız inşş canımıniçi

çok sinirmbolzdu birsum çook o kadar ugraştık yaaa inşş yanlştır inşşşşşşşşşşşşş Allahımmmmmmmm

aşkım bnm üzülmee..yanlış çıksa bile üzülme..çünkü erkek infertilitesi çözülebilecek birşey ya sebepsiz olsa o daha mı iyi olacak..

ama seni anlıyorumm cnm moral bozukluğunu duygularını ben 1 saatlik yolu nasıl geldim bilememiştim ağlaya ağlaya..ama tekrarlatırsın oluverir cnm bnm..

biz bu yola başkoyduysak en kötüsüne bile hazırlıklı olmalıyız cnm..

Kuzummm dur helak etme kendini bisey degil adamda strese giricek tekrarlattirirsin olur biter sakin ol yanlis olabilir bak baskasinada yanlis sonuc cikmis git kent hastanesine yaptir ama bu arada ne kendini nede kocani uzme

Evet kent super bi hastaneymis ben dogum icin cok istedim orayi ama sgk anlasmasi yokmus sadece kardiyoloji ve onkoloji sgk kapsamindaymis

cnm mükemmel olduğunu söyleyemem çünkü ortapediye gitmiştik eşim için mr fln çekildi bişey çıkmadı sonra medical parkta doktor bu mr da eşinizin şikayeti olan yer yok dedizati doktoru gözüm tutmamıştı hoş yeni doktorda daha tam teşhis koymadı pazartesi tekrar randevumuz bakalım görcez.ama kadın doğum ve tüp bebek merkezi güzel bi yakınımız orda doğum yaptı o da memnun kaldı ama fiyatları istanbuldaki kadar faiş değil diye biliyorum .ben sigortayla gidiyorum sırf bebek için yaptırdık ama bebek yok ortada

olabilir cnm bnm yanlış çıkmasıda muhtemel..tıpkı bizim ilk tahlilimiz gibi..2.si çok farklı çıktı..tekrarlatmakta fayda görüyorum duygucum üzülme
üzülmemek çok zor birsumm yaa ama yine güçlü olcam biraz aglayım dejarj olayım da evt tekrarltcz cnm eşim de attı dısarı kendini mahvoldu o da
evt cnm tekrarlatcz sonuçları bu sonçların çıktısını ble almadım ben ...guvenlr bi yer bulup gtcm ordaki sonçlarla gtcm hem urologa hem de bi inertilite uzmanı bi kadın dogum druna

aysunummmmahvettiler beni yaaaa allahımm neolur yanlş olsun bu sonççç

Son düzenleme:

Niye dayanicaksin ki miden en fazla ilk 3 ay cok hassas olucak ondan sonra yersin midye mayonez hepsi sakincali ama bn yiyiyorum ilkinde ogrendigim an herseyi birakmistim ama bunda oyle degilim kolami cipsimi midyemi rus salatami izmir sandvicimi bollll mayonezli yiyorum tabi seyrek ama cok kasmamak gerekmis sakinan goze cop batiyomus valla

kızlar ben çıkıyorumm eşimm geldi yarın görüşmek dileğiyle hepinizi öpüyorummm hyırlı günler diliyorum

Kuzummm dur helak etme kendini bisey degil adamda strese giricek tekrarlattirirsin olur biter sakin ol yanlis olabilir bak baskasinada yanlis sonuc cikmis git kent hastanesine yaptir ama bu arada ne kendini nede kocani uzme

o zaten kaçtı gtti evden biolab sayfası kapanmştr dedi gtti .. o burdayken aglamadım gdnce koyverdm kendimi inşş bu gözyaşlarının sonucu sevnç gözyaşları olur inşşş Aallahımm inşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…