aşkım bnm üzülmee..yanlış çıksa bile üzülme..çünkü erkek infertilitesi çözülebilecek birşey ya sebepsiz olsa o daha mı iyi olacak..
ama seni anlıyorumm cnm moral bozukluğunu duygularını ben 1 saatlik yolu nasıl geldim bilememiştim ağlaya ağlaya..ama tekrarlatırsın oluverir cnm bnm..
biz bu yola başkoyduysak en kötüsüne bile hazırlıklı olmalıyız cnm..
cnm mükemmel olduğunu söyleyemem çünkü ortapediye gitmiştik eşim için mr fln çekildi bişey çıkmadı sonra medical parkta doktor bu mr da eşinizin şikayeti olan yer yok dedizati doktoru gözüm tutmamıştı hoş yeni doktorda daha tam teşhis koymadı pazartesi tekrar randevumuz bakalım görcez.ama kadın doğum ve tüp bebek merkezi güzel bi yakınımız orda doğum yaptı o da memnun kaldı ama fiyatları istanbuldaki kadar faiş değil diye biliyorum .ben sigortayla gidiyorum sırf bebek için yaptırdık ama bebek yok ortada
kızlar ben çıkıyorumm eşimm geldi yarın görüşmek dileğiyle hepinizi öpüyorummm hyırlı günler diliyorum
oyle birsummm haklsnnninşş bu kadar üzülmeden sonra ii olcak herşey inşşşş ...sinirlerm boşaldı bugun işteee çok umutlydmm yaa
üzülmemek çok zor birsumm yaa ama yine güçlü olcam biraz aglayım dejarj olayım da evt tekrarltcz cnm eşim de attı dısarı kendini mahvoldu o da
evt cnm tekrarlatcz sonuçları bu sonçların çıktısını ble almadım ben ...guvenlr bi yer bulup gtcm ordaki sonçlarla gtcm hem urologa hem de bi inertilite uzmanı bi kadın dogum druna
aysunummmmahvettiler beni yaaaa allahımm neolur yanlş olsun bu sonççç
o zaten kaçtı gtti evden biolab sayfası kapanmştr dedi gtti .. o burdayken aglamadım gdnce koyverdm kendimiinşş bu gözyaşlarının sonucu sevnç gözyaşları olur inşşş Aallahımm inşşşşşş
Canimmmm isallah oyle olacakkk ama uzuntunu belli etme sakin tekrarlattirana kadar adam strese girmesin metanetli dur birazzz haftaya guluceksinnnn
inşallah duygum inşallah yanlıştır...
ama bak helak etme kendini ne olur eşin daha çok üzülür seni üzgün gördükçe vede strese girer..ikinizde üzülmeyin ne olur
duygum siz bu diğer merkezde testinizi tekrarlatın canım sonrada ürolağa gösterin ve gerekirse varikoselden ameliyat olsun canım ozamanda artış olucak çünkü..
herşeyin bi yolu çözümü vardır canımmmmmmm Allah büyük ne olur üzme çok kendini...
görüşürüz cnm hoşçakal...
tabikide hayatım..birdenbire duyunca insan şok oluyor ve acaip üzülüyor..diyorum ya bnm hiç beklemediğim birşey çıktı..senide çok iyi anlıyorum..inşallah yanlış çıkmıştır..amam doğruda olsa kendini hırpalama..inan hiç bilmemekten ve daha büyük birşey çıkmasından çok daha iyidir..
üzülme kuşum..
Cok yuksek diye duydum drum cinarlida yaptiriyo disardan gelicegi icin hastaneyle beraber 3500-4000 tl gibi bi fiyat cikti ortaya o yuzden degistirdim drumu ama sansima cok iyi bi dr cikti sifa hastanesine gidiyorum simdi g.emirde dogumda cankayadaki merkez sifada olucak 500 tl falan tutarmis en fazla
eşim geldi şimdi barut gibi hiç bi kür yapmıcaksın artık dıo test falan da yok ben kobay deglm dıo bi bu ekskti ...aslnda onu da anlıorm kızdı haklı neyse geçer öfkesi ben onu ikna ederm yne beni de gördü agladgımı ona da üzlmştr tabii o oyle kolay aglayamaz da volta atıo resmen evde ...
eşim geldi şimdi barut gibi hiç bi kür yapmıcaksın artık dıo test falan da yok ben kobay deglm dıo bi bu ekskti ...aslnda onu da anlıorm kızdı haklı neyse geçer öfkesi ben onu ikna ederm yne beni de gördü agladgımı ona da üzlmştr tabii o oyle kolay aglayamaz da volta atıo resmen evde ...
cnm o şimdi üzüntü ve sinirlendiğinden diyordur..
hemen sıcağı sıcağına konuşmayın..biraz kendinizi dinleyin.sonra konuşursunuz..
ve onun yanında ağlayıp üzülme..azıcık beklediken sonra tekrarlatalım hayatım bak bir akradaşınki yanlış çıkmış orada yaptırmışta dersin..
şimdi ikinizde karmaşıksınız kavgaya dönüşmesin
sen sakin ol duygu o erkek bazı şeyler ona daha zor gelir.sinirli vede üzgün.
bizim gibi ağlayıp rahatlayamıyorlarda erkekler.
sen ona moral ver canım..herşey yoluna girecek Allahın izniyle...
ama şimdi sinirli biraz rahatlasın konuşursunuz üstüne gitme şimdi kür-test vs diye...
yok yok gircek cnm herşey yoluna şu an herşey çok üstüste gelıo ki sonu ii olcak heralde ...o çok onmli elbet bnm için şimdi konşrz biz guzel guzel onnla herşeyi omuz omuza atlatcz elbet...kızlar hepnzden Allah bin kez razı olsn çok yoldaş oldunuz bu anmda bana ...gelck bebişlerimiz bu zor bu gunler çook geride kalckk inşşşşşşşşşşşşş
duygum ben bi yandan kendime mama hazırlıyorum geç cvp atıyorum o yüzdenne demek sende sağol bende beklerim hatta bi gün gün yapalım bana gelin
cnm benmm evt tanşlmm bi gun yaa ne guzel olurrduygum ben bi yandan kendime mama hazırlıyorum geç cvp atıyorum o yüzdenne demek sende sağol bende beklerim hatta bi gün gün yapalım bana gelin
Tatlimm siz bugun bu konuyu hic acmayin esine soyle baska bir arkadasinda sonucu dusuk cikmis falan de oda gerildi tabi hadi haftaya kadar moralinizi duzeltin
bu gnlerde geçicek elbet ne mutlu ki anlayışlı bizleri çok seven eşlerimiz var canım bnm...
herşey yoluna girecek..onlarla omuz omuza verince
kızlar ben çıkıyorum mama yiycem
duygu tab,k, geçicek bu günler bi gelsin şu bebişler herşeyi unutcaz gör bak
gamzem sanada afiyet olsun menün gayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?