Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Duygummmmm
Üzülme kuzummm
Kesinlikle bir yanlışlık var bu iste
Bak belkide iyi oldu bu
Biraz iyi olsaydı başka yere yaptırmak
Aklına gelmeyecekti
Moralini iyi tut ki esinin de morali iyi olsun
Sen esine soyle birkaç kisi kötüymüş dedi
Orası diye

evt şu an çoK karmaşığızz yok zaten dıo sayım nie yaptrıoz direk profa gtseydik daha iiydi dıo dedm ama o da spermıogram isticek başka bi merkeze gderiz haftaya sonra da direk ii bi urologa gderiz ...

Merhaba cnm.. Sizleri sürekli takip ediyorumm.. İNş birdahakine yüksek olur sonucunuz. Biz de ilk başta laba gittik. Ve sonuç yıkama sonucu 1-2 taneydik. Şok olduk tabi.Sonra 2 hafta sonrA Filan özel hastanede üroloji bölümüne gittik. Orda sayım yapıldı ve 600bin çıktı. Biz seevindk tabi biraz.Ama dktr olur okadar oynama dedi.Sevincimiz kursakta kaldı tabi. Şimdi kür uyguluyoruz bzde. bakalım tatilde başka doktorA gitmeyi düşünüyorum. Ürolog zor oluyo tabi ama örnek vermek de zor.Oyüzden direk doktora gidin derim ben .Nasıl olsa orda da test istiyorlar. Hormonlarına da bakıyorlar... Bize de direk tüp bebek dediler.Yazı bekliyoz işte. İnşallah en yakın zaman da bebişler gelir...

çok haklsn cnm ii bi dr bulup gtmek en guzel uroloji dal merkezi die bi poklklink buldm oraya mı gtsk acaba dıorm direk ama orası da başka bi yere yollarsa spermıogram için o var işte önce bi telle sorarız ...olmadı bi daha spermıogramı yaptrp gderiz onda da düşük çıkarsa boyle ona göre başka bi tedavi yaparlar ya da ameliyat olur hç blmıorm yaa ...cnm inşş senn de gelir bebişinnn ...Ankarada Kaan Aydos die bi hoca var acaip iimiş keşke Ankarada olsa direk ona giderdm valla ..siz nerdesiniz cnm hangi ilde?
huzurummm biraz daha iim en azından o şoku biraz attım uzermden çok fena oldum yaa valla bu kadar kür uğraş et sonucu bu degldr dıorm ben ...çok geç verdler sonucu o çok midemi bulandırdı huzurum ...bi arkdasn da oyle olmş ki kız şu an hamiş heryerde 20 mlyon çıkan sonuc onlarda 2.5 çıkmş bizim zaten 14 mlyondu o kadar küre düştü mü yanii bu kadar ...en iisi bi daha tekrarlatmak ...başka bi yerde tabii ki ...

mail de atmşlar hemen tabii geç kaldılar mail atmasaydım bugun sonç falan göremezdm ben kızlar ...bunlar yetştremedi bu işi maili görnce hemen attılar bence geç baktılar öldü çoğu onlar bakasıya ...dur bakalm hilalin dedgi yere gtcz haftya bi sonra da drek dra inşş orda çıkar Allahım inşşş

canım bence siz bunu hiç ciddiye almayın bak dediğin gibi arkadaşın çok farklı çıkmış
başka yerde yaptırın tekrar canım ama eşin kendini hazır hissettiği zaman
o şimdi daha çok stres yacaktır o yüzden biraz zaman geçsin üstünden. ben yanlış değerlendirildiğini düşünüyorum yada karıştırıldı belkide başka birininkiyle çok geç verdiler çünkü sisteme bugünde kapalı diyorsun nasıl oluyorda yüklüyorlar sisteme

akşam ben mail attım bunlara dedm ki bu nasl iş hani dörtten sonra ogrnecktk kaç saat geçti hemen istiyorum sonucumu dedm eşimn mail adresnden attm ...bugun hmen sonuçları grmşler ve mail atmşlar belli ki yetştremedler bugun gidip dvm ettler tepki görnce yoksaa hayattaaa çıkmazdı bugune sonç ...cnm eşim baya saknlşti gtcz sanrm haftaya başka bi yere aldm telini arıcam randevu alcm bakalm ...

bende yanlış olduğunu düşünüyorum canım...
c.tesi ye kaldığı için salaldılar sanki...hemen 1 saat içinde değerlendirilmesi gerekmiyo mu bu testin..
pazar günü nasıl veriyorlar değil mi..kesin var bunda bişey...salladılar
geç incelediler..sonuç yanlış çıktı...

anlaşmanıza sevindim canım...

aynenn oyle Aysunummm salladılarr bence de ... mail atınca tutuştular hemen gttiler çıkardılar sonucu ihmal var bu işte çok büyük bi ihtmall ....

canım çok takılma sonuca sonuçta hiç olmamasından iidirr tatlım
bir ay snr başka bi yerde verirsiniz tahlil hem içiniz rahat eder
ban benim bi ark vardı eşinin sprm çook düşüktü tüpten başka olmaz dediler yaptırdı olmadı
sonra kendiliğinden hamile kaldı ikizdi inanabiliymusun ve doktorlar bile bu sprm değerleriyle ikiz diyerek şaşırdılar nasıl olur dediler
ama oldumu oluyo işte yterki rabbim ol desin
siz yinede kürlere devam edin bence yılmak yok

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım yeni evliyim 3 ay oldu evleneli ama bebişim olsun istiyorum bu aydan itibaren çalışmalara başlıcaz. inşallah Allah her isteyene nasip eder.

anlaşmanıza sevindim canım...

yok cnm o bana üzldü zaten hiç tarştmadık sinirden dedi o oyle üç ay boyunca ne verdysem yedi etti hiç üzmedi beni ee sonucu görnce o da şaşrdı uzldu tabii ...seni üzuolar ben senn hep mutlu olmanı istiyorum halbuki diokıyamam ben onuu ...
inşşş gtcegmz yeni yerde sonuç ii çıkarrrr inşşşşşşşş.

Duygucum uzulme dicem cunku zaten sonucta killanmissin birkere bu isten.. tekrarlarsiniz ondan sonra sonuclara gore gerisini dusunursunuz.. uzulme demekle de olmuyor insan tas degil ki illaki uzuluyor.. ama Allah daha buyuk dert vermesin.. Dun bana bi doktor arkadasim ne dedi biliyomusun.. benim olayim icin diyorum.. eger boyle birsey yasanacaksa en bunu en guzel zamaninda yasamissin dedi.. sukretmen lazim dedi.. ben bunun farkindayim zaten .. millet 9 ay tasiyor sonra acisini yasiyor,.. yada buyutuyir ediyor sonra.. Allah beterinden esirgesin... dermansiz dert yok insaallah canim benim testi tekrarlayin guzel cikar sonucunuz..
ben sadece cocuklugumu cok ozluyorum bu aralar.. daha dogrusu bu sabah cok hasretini cektim..

yok cnm kürlere dvm etcm ben onlar kesnlkle yararlı yılmak elbet yok ben sadece ... ki göstergeler oyle gösterıo bir ihmal var ortada ve bu beni çok üzdü ...umutla beklıodm sonçları bi anda yıkldm resmen yoksa elbet olcak bebişimmm blıormmm bunu dedgn gibi allah dermansız dert vermsn cnm benm çok saol destegn için

hayat zor ve ağır ztarımm ben de özluorm çocuklugumu o yuzden bi tarafm hep çocuktr bnm hiç de gtmicek o yanm...üzluo insan istedgn kadar güçlüym de poztfm de bi yerde boşalıo sinirler ...şu an yine güçlüyüm ama toparlanck bu durum sonç dogruysa ona göre ii bi prof ya da uzman dra gderiz ona göre bize yol gösterr sonuç yanlşsa da çok sevncmm çokkk ...ama dedgn gibi halimize şükretmemiz lazm bu çok dogru...
senn geldi mi kanaman ztarım ?

amiinnn canımm
olucak inşallahh
sen kendini ve eşini rahatlat
onlrda strese giriyo stresde değerin düşük çıkmasına neden olabiliyo
rabbim tez zamanda hayırlısını verir inşllhhh tatlımm

hayir ama midem bulanmiyor artik.. bide artik dikkat etmiyorum hareketlerime.. yururken bile cok yavas yuruyordum.. baktim kahverengi gelmis yine dun,, cok tuhaf bisey yaa.. kahveler gecsin diye bekliyordum hamileligimin basindan beri simdi de kanamam olsa da herseyi bir an evvel unutsam normal hayatima donsem diye bekliyorum.. Herseyin hayirlisini istemek gerekior.

Biz Kocaeli deyz cnm. Dktr biraz varikosel de var dedi.Ama bu kadar düşük olmasına sebep olmaz dedi varikosel.Hormonlarına baktı,onlar da normal.prolaktini biraz yüksekti.25 filan. bir de eşimdi trombosit düşüklüğü var.kanamayı artırabiliyor o. dktr ameliyatı ben yapamam riskli dedi.profa gidin dedi açık açık. yannii anlayacağınız tüp ten başka çare yok bize..yine de sperm çıksın da ona da şükür..ben oyüzden umutlu dedğilim. benim dktorum da en son polip var histeroskopi olman lazım dedi. başka doktorada gidicem bakalım...ööyylee günler geçiyor..6 ay geçti... Allah ne zman kısmet ederse artık ...

ama kalbi durmş çocgun ya ztarım bu drlar nasl rahat boyle ben korkuorm senn için git neolur şu dra da versn bari hap kanama için ...burda hemen anneyi kürtaja alıolar boyler duurmda onların yaptgımı dogru bizimki mi blemedm ben :44:ama bence git bi daha yarın dra gelmedi bu kanama de
amiinnn canım
olucak inşallahh
sen kendini ve eşini rahatlat
onlrda strese giriyo stresde değerin düşük çıkmasına neden olabiliyo
rabbim tez zamanda hayırlısını verir inşllhhh tatlımm

haklsn cnm strese girilolar ama eşim bu sefer daha az stres yaptgını soylemşti ah bu labaratuar iice ikilemde bıraktı ahh neyse umutla inatla dvm cnm ii olcak inşş herşeyyy

kesin öyle oldu canım yoksa pazar günü nasıl yapıcaklar normalde 1-2 satte çıkması lazım
eşinin yatışmasına sevindim canımmm inşallah haftaya daha iyi çıkacak sonuçlar
birşey sorucam canımsen k-çaksırın suyunu kullanıyorsun dimi

aaynen canım dediğin gibi 1-2 satte çıkması lazım norlalde bunlar 36 saat sonra göndermişler baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…