kesin öyle oldu canım yoksa pazar günü nasıl yapıcaklar normalde 1-2 satte çıkması lazım
eşinin yatışmasına sevindim canımmm inşallah haftaya daha iyi çıkacak sonuçlar
birşey sorucam canımsen k-çaksırın suyunu kullanıyorsun dimi
aaynen canım dediğin gibi 1-2 satte çıkması lazım norlalde bunlar 36 saat sonra göndermişler baksana
cnm bizim toplam hareket yüzde 30 du şimdi yuzde 20 ...sayı da 6 mlyon sekz yüz dıo ya onceden 14 mlyonduinanamam üç aydır çok ugrasıoz çünkü yamadgmz şey kalmadı bi bit yeniği var bu işte
Duygum bizde 2 test yaptırmıştık farklı çıkmıştı sonuçlar lütfen bu kadar üzme kendiniii bebek için 1 tane canlı sperm lazım oda sizde fazlasıyla var merak etmek kendine gell ve umudunu kaybetme kuzumm aaaaasilkiiinnn biiiirr birçok insan hamiş kaldı sende biliyorsunnn ve sendee kalacaksın tez zamanda hayırlısıylaa hiç üzülme kendi kendini yıpratma şu düşüncelerleee
evt ihmal var bu işte bak siz de bnm gibi düşnuorsnzz ...çakşıırn suyunu her akşam içıo hülyamm yarılandı ble şişeşimdi gtti eşim incir kürnn başına biraz daha yiyim ki düşsün degerler dıo dalga gecıo üç aydır yapmadgmz şey kalmadı hey allam yaa bi de sonuca bak gerçi yanlşş o sonuçççççç inşşşşşşşşşşşşş
ben yazdıklarına cvp veremeyeceğim bir süre arkadaş çağırdı yemeğe gidiyorum ve gittiiiiiiimmmmm
eşininde ciddiye almamsına sevindim canımm
bence suyunu bırakın canım aktardan kökünü alıp balla karıştırıp yesin canım biz bunun faydasını gördük çünkü sen aktara söylesen onlarda yapıp verir zaten bak ilda da almıştı bunu aktardan birde bunun kadını erkeği varmış biliyorsunuz en iyisi kökü canım.hem sorarsın alırkennn
tmm cnm hemen aldırcm balla bi de bunu karştrp yedrym bari ....
Biz Kocaeli deyz cnm. Dktr biraz varikosel de var dedi.Ama bu kadar düşük olmasına sebep olmaz dedi varikosel.Hormonlarına baktı,onlar da normal.prolaktini biraz yüksekti.25 filan. bir de eşimdi trombosit düşüklüğü var.kanamayı artırabiliyor o. dktr ameliyatı ben yapamam riskli dedi.profa gidin dedi açık açık. yannii anlayacağınız tüp ten başka çare yok bize..yine de sperm çıksın da ona da şükür..ben oyüzden umutlu dedğilim. benim dktorum da en son polip var histeroskopi olman lazım dedi. başka doktorada gidicem bakalım...ööyylee günler geçiyor..6 ay geçti... Allah ne zman kısmet ederse artık ...
bencede aldır canım bak biz bunu 1.5 ay falan kulandık tüp bebeğe başlamadan önce 6 milyon fark etti eminim ki sizde de çok faydası olacak canım hazır yapılmışını alsın canım söylesin eşinin kullanacağını mutlaka.erkek için ayrı kadın için ayrı veriyorlar canım.germi genelde erkekler için yapıyorlar galiba ama genede sorsun yani
yemek hazırlamaya gidiyorum sonrada spor yapıcaz sonra da banyo yapıp gelirim öpt.
ben geldim banyomu yaptım ütümü bitirdim ama gene acıktım yarım paket makarna yiyorum
afiyet olsn hilalim senn klo sorunn yoktu demii ohh keyfini çıkar yemek yemenn
slm kızlar ben sıteye yenı katıldım bu ay 3 asılamamı yaptırdım hepınızden dua beklıyorum rabbım ısteyen herkese nasıp etsın anne olmayı
bende adet oldum kızlar bu sabah
Allahım en güzel zamanı bekliyor
yeni batım 15 şubat
inşallah 14 şubata bir bebek olur
slm kızlar ben sıteye yenı katıldım bu ay 3 asılamamı yaptırdım hepınızden dua beklıyorum rabbım ısteyen herkese nasıp etsın anne olmayı
aminnnnnn cnm inş hemencik gelir bebişin
aşk dolu bi bebiş gelcek inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?