Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evt ihmal var bu işte bak siz de bnm gibi düşnuorsnzz ...çakşıırn suyunu her akşam içıo hülyamm yarılandı ble şişe şimdi gtti eşim incir kürnn başına biraz daha yiyim ki düşsün degerler dıo dalga gecıo üç aydır yapmadgmz şey kalmadı hey allam yaa bi de sonuca bak gerçi yanlşş o sonuçççççç inşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
cnm bizim toplam hareket yüzde 30 du şimdi yuzde 20 ...sayı da 6 mlyon sekz yüz dıo ya onceden 14 mlyondu inanamam üç aydır çok ugrasıoz çünkü yamadgmz şey kalmadı bi bit yeniği var bu işte

Duygum bizde 2 test yaptırmıştık farklı çıkmıştı sonuçlar lütfen bu kadar üzme kendiniii bebek için 1 tane canlı sperm lazım oda sizde fazlasıyla var merak etmek kendine gell ve umudunu kaybetme kuzumm aaaaa silkiiinnn biiiirr birçok insan hamiş kaldı sende biliyorsunnn ve sendee kalacaksın tez zamanda hayırlısıylaa hiç üzülme kendi kendini yıpratma şu düşüncelerleee

ben yazdıklarına cvp veremeyeceğim bir süre arkadaş çağırdı yemeğe gidiyorum ve gittiiiiiiimmmmm

yok gülüm şimdi daha iim çok şükr şok gdıo yavaş yavaş ...neler yapablrzde şimdi kafam ...yeniden test yaptrcz ilk sonra da bakcz duruma öptmm gülümmm gel ama buraya da ozluozz seniii

eşininde ciddiye almamsına sevindim canımm
bence suyunu bırakın canım aktardan kökünü alıp balla karıştırıp yesin canım biz bunun faydasını gördük çünkü sen aktara söylesen onlarda yapıp verir zaten bak ilda da almıştı bunu aktardan birde bunun kadını erkeği varmış biliyorsunuz en iyisi kökü canım.hem sorarsın alırkennn

tmm cnm hemen aldırcm balla bi de bunu karştrp yedrym bari ....

tmm cnm hemen aldırcm balla bi de bunu karştrp yedrym bari ....

bencede aldır canım bak biz bunu 1.5 ay falan kulandık tüp bebeğe başlamadan önce 6 milyon fark etti eminim ki sizde de çok faydası olacak canım hazır yapılmışını alsın canım söylesin eşinin kullanacağını mutlaka.erkek için ayrı kadın için ayrı veriyorlar canım.germi genelde erkekler için yapıyorlar galiba ama genede sorsun yani
yemek hazırlamaya gidiyorum sonrada spor yapıcaz sonra da banyo yapıp gelirim öpt.

anladm cnm Allah kolaylık versin allah yardımcınız olsun kavuşun inşş tez zamanda bebişnize ... inşşş tutar cnm benm tüp bebek gerçi hiç belli olmaz dogal da oluverr Allah ol desin yeter ki dua edelm geçsin bu zor süreçler Allahım sen bize nasip et meleklerimizi sen çoook büyüksün Aminnnnn

tmm hülyammm çok saol cnm arkdasmmm aldırcm cnm evt bala karştrp yedrcm onu da ...görşrzz bitanemm bnmm

herkese slm. ben adet oldum.listeden silebilirsiniz beni.bu ay rahim filmi çektircm artık.çalışmalara ara veriyoruz bir aylığına...

ya kzlar demin ütü yaparken gene sol tarafımda bi şey hissettim benim bebiş olmasıngünler geçmiyo ya bu ay çok merak ediyorum ben

slm kızlar ben sıteye yenı katıldım bu ay 3 asılamamı yaptırdım hepınızden dua beklıyorum rabbım ısteyen herkese nasıp etsın anne olmayı

bende adet oldum kızlar bu sabah

Allahım en güzel zamanı bekliyor

yeni batım 15 şubat

inşallah 14 şubata bir bebek olur

slm kızlar ben sıteye yenı katıldım bu ay 3 asılamamı yaptırdım hepınızden dua beklıyorum rabbım ısteyen herkese nasıp etsın anne olmayı

aminnnnnn cnm inş hemencik gelir bebişin

bende adet oldum kızlar bu sabah

Allahım en güzel zamanı bekliyor

yeni batım 15 şubat

inşallah 14 şubata bir bebek olur

aşk dolu bi bebiş gelcek inş.

inşallah olur canım hayırlı bir evlat sahibi oluruz:26:

bu arada hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…