Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hosbuldum canım uzun zamandır takıp edıyorum sıteyı aynı derdı paylastıgım bırcok ınsan oldugun gordum hem uzuldum hemde yalnız olmadıgımı anladım

cnm tabiki yalnız değilsin ne kadarlık evlisiniz ne zamandır istiyosunuz hangi şehirdesin kaç yaşındasın cnm
çokmu soru oldu yaaa

yok canım 25 yasındayım 3 yıldır evlıyım 2 yıldır tedavı goruyorum esımde de bende de sorun yok ya sen

cnm bende 28 yaşındayım 2,5 yıllık evliyiz 9 aydır isityoruz bizde de bi problem çıkmadı çok şükür bende bu ay ilk defa ilaç tedavisi görüyorum.sen ne tedavisi gördün 2 yıl.bide ben izmirdeyim

cnm bende 28 yaşındayım 2,5 yıllık evliyiz 9 aydır isityoruz bizde de bi problem çıkmadı çok şükür bende bu ay ilk defa ilaç tedavisi görüyorum.sen ne tedavisi gördün 2 yıl.bide ben izmirdeyim

2 kere kap kullandım olmadı 2 kere asılama yapıldı tutmadı bu 3 oldu ben denızlıdeyım

cnm ne güzel umutlusun hep böyle olmak içten inanmak lazım hatta gebeyim gebeyim diycez bi şeyi 40 kere söylersen olurmuş derler

umutsuzluk günahtır
her ay umut edecez tabiiki Allahım ol deyince olur
dua ederken hayırlı zaman hayırlı evlat ver diye dua ediyorum
adet oluncada HAYIRLI ZAMAN DEĞİLMİŞ DİYORUM
elim caps lock e gitmiş :)))))))))))

Canımsın ya kıyamam sana
valla üzüldüğünü okuyunca içim acıdı
bu değerler yanlış o belli artık
bu kadar doğal iyi beslenmeye azalma olması imkansız bir kere
Bu değerlerin yaptırılan yere göre hatta strese göre değiştiğini de biliyoruz zaten
ben de azıcık araştırmıştım oradan biliyorum
madem emek gerekiyor
madem sabır gerekiyor
hem emek vercez hem sabır göstercez kuzum
sonuçta bu yolda uğraş vermeye bebişin gelmesini kolaylaştırmaya
adadık kendimizi ki hayattaki her şey emek ve fedakarlık gerektiriyor
Son olarak da şunu diyorum
Bu bebeğin bir gelme zamanı var
her şey yazılmış bir kere
ister 0 olsun değerler işter çok yüksek olsun
bir şekilde zamanın gelmesi beklenecek
bu doğal yoldan olacaksa öyle gelecek
bu aşılamayla olacaksa öyle gelecek
bu tüp bebek tedavisiyle olacaksa öyle gelecek
yani bunların hepsi de bahane olacak
ve bu bebiş gelecek

2 kere kap kullandım olmadı 2 kere asılama yapıldı tutmadı bu 3 oldu ben denızlıdeyım

anladım cnm hakkımızda hayırlısı olsun.kür fln yaptın mı hiç?yada başka bişey ?

hilal19, zeynep2104+, almira65, umutege16, kara34, mnkprenses, duygucaa+, ozlemdmr, berceste_, huzur17
kızlarrrrrrrrrrrr neden sesiniz çıkmıyo herkes geçmişimi okuyo?

ne guzel demşsn cnm Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar ver yarabbim Aminnnnnn ...her karanlığın da bi aydınlığı var elbet bu laf bana çok uyuyor bugun ...

bende hep hayırlısıysa olsun derim bizim için doğru zaman olunca gelcek bebişlerimiz inş.

hoşbulduk nasıl gitsin ya siler geçer parlatır yemek temizlik ütü

ohhhhh hamarat hatun taze gelin seni

daha oncelerı cıklata kıstı vardı bende kaybolsun dıye bıtkıse karısım ıctım sonra aksıne kıstım cok buyumus ondan amelıyat oldum o zamandan berı karısım kullanmıyorum

bende hep hayırlısıysa olsun derim bizim için doğru zaman olunca gelcek bebişlerimiz inş.

ohhhhh hamarat hatun taze gelin seni

teveccühünüz yok kız tembelliğimden yavaş yavaş yapıyorum

bu arada son zamanlarda en az 20 kişiden duydum. hepsi adetinin son günü hamile kalmışlar ya:26:

daha oncelerı cıklata kıstı vardı bende kaybolsun dıye bıtkıse karısım ıctım sonra aksıne kıstım cok buyumus ondan amelıyat oldum o zamandan berı karısım kullanmıyorum

anladım cnm çok geçmiş olsun peki beklenmeyen adet tarihin ne zaman(Bat?)

ne guzel demşsn cnm Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar ver yarabbim Aminnnnnn ...her karanlığın da bi aydınlığı var elbet bu laf bana çok uyuyor bugun ...

niye böyle dedin canım bir sorunmu var ben geçmişi okmadım da

teveccühünüz yok kız tembelliğimden yavaş yavaş yapıyorum

bu arada son zamanlarda en az 20 kişiden duydum. hepsi adetinin son günü hamile kalmışlar ya:26:

neyyyyyyyyyyyy adetin son günümü ama heralde adet döngüleri daha kısadır çünkü mesela ben 16,17 gün anca yumurtluyorum periyodum uzun çünkü.sen ovulasyon testi aldın mı ne zmn yumurtladığını biliyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…