inşallah olur canım hayırlı bir evlat sahibi oluruz:26:
bu arada hoşgeldin
inşallah canım sabah hiç iyi eğildim şimdi daha iyiyim bu ay çok umutluydum
neys umutlar şubata kalır artık
hosbuldum canım uzun zamandır takıp edıyorum sıteyı aynı derdı paylastıgım bırcok ınsan oldugun gordum hem uzuldum hemde yalnız olmadıgımı anladım
cnm tabiki yalnız değilsin ne kadarlık evlisiniz ne zamandır istiyosunuz hangi şehirdesin kaç yaşındasın cnm
çokmu soru oldu yaaa
yok canım 25 yasındayım 3 yıldır evlıyım 2 yıldır tedavı goruyorum esımde de bende de sorun yok ya sen
cnm bende 28 yaşındayım 2,5 yıllık evliyiz 9 aydır isityoruz bizde de bi problem çıkmadı çok şükür bende bu ay ilk defa ilaç tedavisi görüyorum.sen ne tedavisi gördün 2 yıl.bide ben izmirdeyim
selam canlarım ben geldimmmm
cnm ne güzel umutlusun hep böyle olmak içten inanmak lazım hatta gebeyim gebeyim diycez bi şeyi 40 kere söylersen olurmuş derler
çok haklsn cnm ii bi dr bulup gtmek en guzel uroloji dal merkezi die bi poklklink buldm oraya mı gtsk acaba dıorm direk ama orası da başka bi yere yollarsa spermıogram için o var işte önce bi telle sorarız ...olmadı bi daha spermıogramı yaptrp gderiz onda da düşük çıkarsa boyle ona göre başka bi tedavi yaparlar ya da ameliyat olur hç blmıorm yaa ...cnm inşş senn de gelir bebişinnn ...Ankarada Kaan Aydos die bi hoca var acaip iimiş keşke Ankarada olsa direk ona giderdm valla ..siz nerdesiniz cnm hangi ilde?
huzurummm biraz daha iim en azından o şoku biraz attım uzermden çok fena oldum yaa valla bu kadar kür uğraş et sonucu bu degldr dıorm ben ...çok geç verdler sonucu o çok midemi bulandırdı huzurum ...bi arkdasn da oyle olmş ki kız şu an hamişheryerde 20 mlyon çıkan sonuc onlarda 2.5 çıkmş bizim zaten 14 mlyondu o kadar küre düştü mü yanii bu kadar ...en iisi bi daha tekrarlatmak ...başka bi yerde tabii ki ...
2 kere kap kullandım olmadı 2 kere asılama yapıldı tutmadı bu 3 oldu ben denızlıdeyım
umutsuzluk günahtır
her ay umut edecez tabiiki Allahım ol deyince olur
dua ederken hayırlı zaman hayırlı evlat ver diye dua ediyorum
adet oluncada HAYIRLI ZAMAN DEĞİLMİŞ DİYORUM
elim caps lock e gitmiş :)))))))))))
umutsuzluk günahtır
her ay umut edecez tabiiki Allahım ol deyince olur
dua ederken hayırlı zaman hayırlı evlat ver diye dua ediyorum
adet oluncada HAYIRLI ZAMAN DEĞİLMİŞ DİYORUM
elim caps lock e gitmiş :)))))))))))
hoşbulduk nasıl gitsin ya siler geçer parlatıryemek temizlik ütü
anladım cnm hakkımızda hayırlısı olsun.kür fln yaptın mı hiç?yada başka bişey ?
hilal19, zeynep2104+, almira65, umutege16, kara34, mnkprenses, duygucaa+, ozlemdmr, berceste_, huzur17
kızlarrrrrrrrrrrr neden sesiniz çıkmıyo herkes geçmişimi okuyo?
bende hep hayırlısıysa olsun derim bizim için doğru zaman olunca gelcek bebişlerimiz inş.
ohhhhh hamarat hatun taze gelin seni
daha oncelerı cıklata kıstı vardı bende kaybolsun dıye bıtkıse karısım ıctım sonra aksıne kıstım cok buyumus ondan amelıyat oldum o zamandan berı karısım kullanmıyorum
ne guzel demşsn cnm Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar ver yarabbim Aminnnnnn ...her karanlığın da bi aydınlığı var elbet bu laf bana çok uyuyor bugun ...
anladım cnm çok geçmiş olsun peki beklenmeyen adet tarihin ne zaman(Bat?)
teveccühünüzyok kız tembelliğimden yavaş yavaş yapıyorum
bu arada son zamanlarda en az 20 kişiden duydum. hepsi adetinin son günü hamile kalmışlar ya:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?