Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

teveccühünüz yok kız tembelliğimden yavaş yavaş yapıyorum

bu arada son zamanlarda en az 20 kişiden duydum. hepsi adetinin son günü hamile kalmışlar ya:26:

evet benim ablamda adetini bittiği gün hamile kalmış yani her gün halvetteyiz kızlarr

hayır almadım kendimi kalıba sokmak istemiyorum. şu gün yumurtluyorum dersem halvette stres olurum. ama annemde bana adetinin bittiği gün hamile kalmış en 20 kişiden duydum. o zaman rahim ağzı açık oluyomuş diyolar

Geçmişi didikledim canım ya
senin güzel haberlerini haftaya alacağız değil mi
22 si miydi?
ben de regl olmayı bekliyorum dört gözle
bu ay dk yı bıraktım ama yine de yeni bıraktığım için korunduk
bugün regl olsam sevincem 28 günde bir olmuş olcam
ama hala gelen giden yok

adet bittiğinde de olmuştu bizde halvet ama günlerin hasretinden pek ayak kaldırma fln uygulamamıştıkama bunu ciddiye almak lazım .benim ablamın bi arkadaşıda 3 kere az da olda adet görmüş ama hamileymiş şimdik doğurdu sağlıklı ve tatlı bi bebişi var bende buna çok şaşırmıştım

valla anacım benimde oldu halvet ama ayağımı falan dikmedim pek gebelik için elverişli bi ilişki değildi

ayyy cnm inş.baya bi belirtim var ama belkide ilaçtan bekliycez görcez artık.inş.sende olursun bi an önce

megim gelir gelmez sorayım ovucan nasıl?

selamlar herkese
eve yeni girdim 12den beri dışardayız
feci kar yağıyor ankaraya
burda yeni haberler var mı?
hepiniz iyi misiniz?

selamlar herkese
hepiniz iyi misiniz?

miyaba firda

yeni haber;
ben gebe kaldım,az önce doğurdum,şimdi ayağımda sallıom

niye böyle dedin canım bir sorunmu var ben geçmişi okmadım da

var cnm yaa bnm eşimn sperm degerleri düşüktü üç aydır kürler falan yapmadgmz kalmadı dün yine teste gttk test sonu ilknden kötü geldi ama acaip geç çıktı sonuç bir arkdasın daha oldgundan daha düşük çıkarmş bu gttgmz lab bilemden gttk işte bizim de başımıza geldi :26:çok agladım uzuldm bugun çünkü acaba dogru mu dıosn bi taraftan da yıkldm resmen ama şimdi toparlanmaya başladm cnm dedgn gibi umutsuzluk gunahtır ...umuda devamm elbet güneş dogacak ve ii şeyler de olmaya başlıcak inanıormmm

selamlar herkese
hepiniz iyi misiniz?

selam ferdacım belki bende ankaraya gelcem eşimin iş durumuna göre bakcaz bide benim bata göre tabi,kar yağmasını çok severim ama burda göremiyorum ben kendi adıma iyiyim sen?

test sonuçları 36 saat sonra çıktı bugun dun bi mail attm zehr zemberek bugun attılar veee ilknden çok daha kötü :26::26::26: çok uzuldum bugn ama yapılcak bşey yok başka bi yere tekrarlatcz testi ...

ben sporumu yapıp geldim canım sıra banyoya geldi ama o ses başladı reklama girsin o zaman gidicemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…