iyiyim diyim iyi oluyum
bugün adet oldum da
sen naslsın canımsenin bat ne zaman
ben sporumu yapıp geldim canım sıra banyoya geldi ama o ses başladı reklama girsin o zaman gidicemmm
miyaba firda
yeni haber;
ben gebe kaldım,az önce doğurdum,şimdi ayağımda sallıom
ben sporumu yapıp geldim canım sıra banyoya geldi ama o ses başladı reklama girsin o zaman gidicemmm
ohh süpersn hülyammben de şu regli biraz hafflesn platese başlıcm Ebru şallını cdsini aldım
ohhhhhhhh spor yapınca acaip mutlu oluyo insan üstünede banyooo süpermiş
ohhhhhhhh spor yapınca acaip mutlu oluyo insan üstünede banyooo süpermiş
var cnm yaa bnm eşimn sperm degerleri düşüktü üç aydır kürler falan yapmadgmz kalmadı dün yine teste gttk test sonu ilknden kötü geldi ama acaip geç çıktı sonuç bir arkdasın daha oldgundan daha düşük çıkarmş bu gttgmz lab bilemden gttk işte bizim de başımıza geldi :26:çok agladım uzuldm bugun çünkü acaba dogru mu dıosn bi taraftan da yıkldm resmen ama şimdi toparlanmaya başladm cnm dedgn gibi umutsuzluk gunahtır ...umuda devamm elbet güneş dogacak ve ii şeyler de olmaya başlıcak inanıormmm
test sonuçları 36 saat sonra çıktı bugun dun bi mail attm zehr zemberek bugun attılar veee ilknden çok daha kötü :26::26::26: çok uzuldum bugn ama yapılcak bşey yok başka bi yere tekrarlatcz testi ...
megggggggggggg ovucan diyorum??????????
miyaba firda
yeni haber;
ben gebe kaldım,az önce doğurdum,şimdi ayağımda sallıom
hoşgeldin canım
megin ovucanını bekliyoruz
ben de reglimi bekliyorum
selam ferdacım belki bende ankaraya gelcem eşimin iş durumuna göre bakcaz bide benim bata göre tabi,kar yağmasını çok severim ama burda göremiyorumben kendi adıma iyiyim sen?
canım yazsana bi değerleri merak ettimtest sonuçları 36 saat sonra çıktı bugun dun bi mail attm zehr zemberek bugun attılar veee ilknden çok daha kötü :26::26::26: çok uzuldum bugn ama yapılcak bşey yok başka bi yere tekrarlatcz testi ...
plates bana göre değil canım yaaa onu yapamam ben kesin bir yerimi ağrıtırım onu yaparken.
lesliyi çok sevdim ben 20 dk olanı yapıyorum ben ama yavaş olarak hamileyim ya benbebeğime zarar gelmesinnnn
a hadi ya kadar o küre rağmen he :26:
problemli olan değerler ne duygucum?
he resmi şeettirdim bak
bugün yımırtladım ben :2:
anlıyorum
bugünün haberi meg yine hunisini takmış
ovucan kızarmış hadi bol halvetler diliyorum sana cicişim
hoşbuldum canım inşallah gelmez reglin
aman ben hiç sevmiyorum ya
ankara ayaz kış kar
ben de iyiym teşekkürler
gel bak bekleriz ankaraya
canım yazsana bi değerleri merak ettim
hiç sıkma canını zaten dün söylemiştin değerleri düşük çıkarıyolar diye
başka yere tekrarlatın mutlaka
ayrıca eminimki anlık değişken bişeydir
eşin çok stres yapmıştır bence nasıl çıkacak acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?