Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

miyaba firda

yeni haber;
ben gebe kaldım,az önce doğurdum,şimdi ayağımda sallıom

aaaaaaaaaa
ferdaya megin ovucanını bekliyoz demiştim
meğer
megin bebişinin mezuniyetini bekliyor muşuz

Arkadaşlar bilgi akışını lütfen aksatmayalım

ohh süpersn hülyamm ben de şu regli biraz hafflesn platese başlıcm Ebru şallını cdsini aldım

plates bana göre değil canım yaaa onu yapamam ben kesin bir yerimi ağrıtırım onu yaparken.
lesliyi çok sevdim ben 20 dk olanı yapıyorum ben ama yavaş olarak hamileyim ya ben bebeğime zarar gelmesinnnn

kesinlikle güneş her zaman orada sadece sabahın olmasını bekleyeez üzülme sen

adetimiz btince şöyle bii güzel dua okuruz inşallahhh şubatta bizim ayımız olurr

bakkkkkkkkk yumurtladımda kaçırdım mı diyodun.gıt gıt gıdak megin yumurtaları sıcak kocişine duyurulur bol halvetli günler megimmmmmmmm

test sonuçları 36 saat sonra çıktı bugun dun bi mail attm zehr zemberek bugun attılar veee ilknden çok daha kötü :26::26::26: çok uzuldum bugn ama yapılcak bşey yok başka bi yere tekrarlatcz testi ...

a hadi ya o kadar küre rağmen he :26:
problemli olan değerler ne duygucum?

megggggggggggg ovucan diyorum??????????

he resmi şeettirdim bak
bugün yımırtladım ben :2:

Son düzenleme:
miyaba firda

yeni haber;
ben gebe kaldım,az önce doğurdum,şimdi ayağımda sallıom

anlıyorum
bugünün haberi meg yine hunisini takmış
ovucan kızarmış hadi bol halvetler diliyorum sana cicişim

hoşgeldin canım
megin ovucanını bekliyoruz
ben de reglimi bekliyorum

hoşbuldum canım inşallah gelmez reglin
selam ferdacım belki bende ankaraya gelcem eşimin iş durumuna göre bakcaz bide benim bata göre tabi,kar yağmasını çok severim ama burda göremiyorum ben kendi adıma iyiyim sen?

aman ben hiç sevmiyorum ya
ankara ayaz kış kar
ben de iyiym teşekkürler
gel bak bekleriz ankaraya
test sonuçları 36 saat sonra çıktı bugun dun bi mail attm zehr zemberek bugun attılar veee ilknden çok daha kötü :26::26::26: çok uzuldum bugn ama yapılcak bşey yok başka bi yere tekrarlatcz testi ...
canım yazsana bi değerleri merak ettim
hiç sıkma canını zaten dün söylemiştin değerleri düşük çıkarıyolar diye
başka yere tekrarlatın mutlaka
ayrıca eminimki anlık değişken bişeydir
eşin çok stres yapmıştır bence nasıl çıkacak acaba diye

plates bana göre değil canım yaaa onu yapamam ben kesin bir yerimi ağrıtırım onu yaparken.
lesliyi çok sevdim ben 20 dk olanı yapıyorum ben ama yavaş olarak hamileyim ya ben bebeğime zarar gelmesinnnn

çok guzel cnm bnm leslie ii evt ama plates de sıkılaştrıo die sevıorm onu ben hangisini sevıosan o zaten işe yarıo cnm onmli olan severek yapmak elbet ...Hülyam boyun kaç senn klon çok ideal maşallahh biraz daha vercn süperrr daha neolsn

A aa hakkaten mi benim ovucanı mı bekliyosunuz kız :26:

du foto ekliim

14. gün ve ikisi de bugüne ait test

Hımmmmmm
Sen de bir ışık görüyorum ben
Her geçen gün daha iyiye gidiyorsun
Birkaç tripcanlık dışında ki o da maalesef sana yakışıyor
hiçbir kusurun yok
ben 10 puan diyorum

ve sözü jürideki diğer arkadaşlarıma bırakıyorum

sohbetin en güzel yerinde çıkmak zorundayımbilgisayar uyarı veriyo şarja tak beni diyobiraz dolsun gelcem gene

a hadi ya kadar o küre rağmen he :26:
problemli olan değerler ne duygucum?

he resmi şeettirdim bak
bugün yımırtladım ben :2:

sayı 6 mlyon sekiz yüzbin eski sayı 14 mlyondu
ilerihızlı toplamda yuzde 20 eskisi yüzde 30 du
morfoloji krugere göre yuzde 6 eskisi yüzde 7di

vee sonucu 36 saat sonra ogrendm dedgm gibi akşam mail attım hemen sonucumu istiyorum die bugun girdler sonucu pazar kapalıydı orası güyaa !!!! çok fena midem bulandı kızlar hiç inanmıorm bu sonuca ben tekrar başka bi yerde yaptrcz haftaya ...
arkdasn da oyle olmş dun bahsettm yaa o dıo o sonuçtan iki ay sonra hamile kaldm ben dıo gtti bi prof vardı o kızmş nie oraya yaprtdnz die izimirin en kötü labı orası demş
keşke bunları daha onceden bleydm de hiç gtmeseydm oraya ne yapalm deneymlerle öğrencz bazı şeyleri ... çok şey denedk ya bu kadar düşük olması şok edici dogruysa da
nie düşsün bu kadar :26::26::26: en guzeli sonucu tekrar edip ona göre yol çizmek Allah çok büyük kızlar yaa inşş yoluna gircek herşeyyyyyyy inşş yanlştr o test inşşşşşşş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…