çok guzel cnm bnm leslie ii evt ama plates de sıkılaştrıo die sevıorm onu ben hangisini sevıosan o zaten işe yarıo cnm onmli olan severek yapmak elbet ...Hülyam boyun kaç senn klon çok ideal maşallahh biraz daha vercn süperrr daha neolsn
aaaaaaaaaa
ferdaya megin ovucanını bekliyoz demiştim
meğer
megin bebişinin mezuniyetini bekliyor muşuz
Arkadaşlar bilgi akışını lütfen aksatmayalım
bakkkkkkkkk yumurtladımda kaçırdım mı diyodun.gıt gıt gıdak megin yumurtaları sıcak kocişine duyurulur bol halvetli günler megimmmmmmmm
sayı 6 mlyon sekiz yüzbineski sayı 14 mlyondu
ilerihızlı toplamda yuzde 20 eskisi yüzde 30 du
morfoloji krugere göre yuzde 6 eskisi yüzde 7di
vee sonucu 36 saat sonra ogrendm dedgm gibi akşam mail attım hemen sonucumu istiyorum die bugun girdler sonucu pazar kapalıydı orası güyaa !!!! çok fena midem bulandı kızlar hiç inanmıorm bu sonuca ben tekrar başka bi yerde yaptrcz haftaya ...
arkdasn da oyle olmş dun bahsettm yaa o dıo o sonuçtan iki ay sonra hamile kaldm ben dıo gtti bi prof vardı o kızmş nie oraya yaprtdnz die izimirin en kötü labı orası demş
keşke bunları daha onceden bleydm de hiç gtmeseydm oraya ne yapalm deneymlerle öğrencz bazı şeyleri ... çok şey denedk ya bu kadar düşük olması şok edici dogruysa da
nie düşsün bu kadar :26::26::26: en guzeli sonucu tekrar edip ona göre yol çizmek allah çok büyük kızlar yaa inşş yoluna gircek herşeyyyyyyy inşş yanlştr o test inşşşşşşş
m
kızım bizde oraya gittikti sen iyi dedin diye
bişey sorucam,çok anlamadığımdan yani; ileri hızlınız %20 mi?
öyleyse iyi değil mi?
bizim %5:26:
m
öyleyse iyi değil mi?
buarada aysun ve duygu
size maaşallah diyorum
valla elinizden bir şey kurtulmuyor
çalışmanızın meyvesini
alışverişe çıkıncda göreceksiniz
kızlar
buarada aysun ve duygu
size maaşallah diyorum
valla elinizden bir şey kurtulmuyor
çalışmanızın meyvesini
alışverişe çıkıncda göreceksiniz
kızlar
m
öyleyse iyi değil mi?
megim duyguyada söyledim sana da tekrar diyorum bu testler de bi gariplik var siz güvenilir yerde tekrarlatın
merhaba kızlar nasılsınız?? ben 2 günden beri yoktum. aşkımla ve arkadaşlarla kısa bi tatil yaptık. çok güzeldi. ve ben regl oldum hemde normalden 3 gün önce. zaten bebiş olmayacağını biliyorum ama yinede bi umut oluyo insanın içinde yaa olursa diye...
MEGG hoşgeldin kuşummmmmmmmmmmmmmm
Hımmmmmm
Sen de bir ışık görüyorum ben
Her geçen gün daha iyiye gidiyorsun
Birkaç tripcanlık dışında ki o da maalesef sana yakışıyor
hiçbir kusurun yok
ben 10 puan diyorum
ve sözü jürideki diğer arkadaşlarıma bırakıyorum
iyi akşamlar kuzucuklarımmm
o sesi izliyorum çamaşır katlıyorum bitki çayı içiyorum fatma çıkıcak şimdik
bende alıp geleyim çayımı
evet şimdi o çıkacak bende onu izliyorummm
sayı 6 mlyon sekiz yüzbineski sayı 14 mlyondu
ilerihızlı toplamda yuzde 20 eskisi yüzde 30 du
morfoloji krugere göre yuzde 6 eskisi yüzde 7di
vee sonucu 36 saat sonra ogrendm dedgm gibi akşam mail attım hemen sonucumu istiyorum die bugun girdler sonucu pazar kapalıydı orası güyaa !!!! çok fena midem bulandı kızlar hiç inanmıorm bu sonuca ben tekrar başka bi yerde yaptrcz haftaya ...
arkdasn da oyle olmş dun bahsettm yaa o dıo o sonuçtan iki ay sonra hamile kaldm ben dıo gtti bi prof vardı o kızmş nie oraya yaprtdnz die izimirin en kötü labı orası demş
keşke bunları daha onceden bleydm de hiç gtmeseydm oraya ne yapalm deneymlerle öğrencz bazı şeyleri ... çok şey denedk ya bu kadar düşük olması şok edici dogruysa da
nie düşsün bu kadar :26::26::26: en guzeli sonucu tekrar edip ona göre yol çizmek Allah çok büyük kızlar yaa inşş yoluna gircek herşeyyyyyyy inşş yanlştr o test inşşşşşşş
hiç takma kafaya
tekrarlattır mutlaka
iyi akşamlar kuzucuklarımmm
o sesi izliyorum çamaşır katlıyorum bitki çayı içiyorum fatma çıkıcak şimdik
bi de sana tavsiye ettm bak hey allamm yaa ama oyle blıodm yemnlen ...bizim ileri hızlı yuzde 0 cnm toplam hareket yüzde 20 çıktı ki yuzde otuzdu eskden
merhaba kızlar nasılsınız?? ben 2 günden beri yoktum. aşkımla ve arkadaşlarla kısa bi tatil yaptık. çok güzeldi. ve ben regl oldum hemde normalden 3 gün önce. zaten bebiş olmayacağını biliyorum ama yinede bi umut oluyo insanın içinde yaa olursa diye...
megim keçiboynuzu kürüne başlayın canım tek sorun hereket zaten sizde onun çareside keçiboynuzu canım
birde morfoloji kaç canım o da önemli sormuştum ama sen çıkmıştınn
megim duyguyada söyledim sana da tekrar diyorum bu testler de bi gariplik var siz güvenilir yerde tekrarlatın
demi ya dogru degl bu sonç inşşşş tekrarlcm ferdam haftya cumartesi sıcagı sıcagına ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?