çıkıyo çıkıyo hulyam çayını alda gel hadee...
reklam bitince gelio..:
o ses evett bende izliyorumm
olsun duygucum,bizde zoru başarıcaz inşallah
bu son bat olucak kselcim9 aylığına yani
yeni bat kaç?
NORMAL YAPI (WHO) 35 %
ANORMAL YAPI (WHO) 65 %
NORMAL YAPI (KRUGER-STRICT CRITERIA) 16 %
ANORMAL YAPI(KRUGER STRICT CRITERIA) 84 %
hangisini soruyosun anlamadım..
gel de benimkine anlat bunu,gitmez doktor gidilecek demedikçe
aldım canım ama gene reklama girdi bu yaaa
bu arada eşim bugün spoilertremisu istedi bende yaptım şimdi o onu yiyecek ama ben yemicemkayınvalidem de irmik helvası yapım getirdi dün akşam onu da yemedim şimdi tatlı niyetine bir tane hurma yedimm
cnm bide 3 günlük perhiz olayı var biliyosun dimi?
o ses evett bende izliyorumm
olsun duygucum,bizde zoru başarıcaz inşallah
bu son bat olucak kselcim9 aylığına yani
yeni bat kaç?
NORMAL YAPI (WHO) 35 %
ANORMAL YAPI (WHO) 65 %
NORMAL YAPI (KRUGER-STRICT CRITERIA) 16 %
ANORMAL YAPI(KRUGER STRICT CRITERIA) 84 %
hangisini soruyosun anlamadım..
iyi canım sonuç
bazı yerler morfoloji yazıyo bazı yerlerde böyle yazıyo canım.
sizde tek sorun hareket canım onu da halledersiniz kürlerle birde presed kullanıyorsun zaten sen.
selammm canım bnde sizin gibi plates ve spor yapıyorum bizde bebek çalışmalarındayız bnde korkuyorum bi sakıncası olur diye ama bn sıkılışmak istiyrumİyi akşamlar kızlar, bebek çalışması döneminde spor yapan var mı? Ben pilates ve leslie yapıyorum. Ama iki gündür rahmimde pilates yaparken acı hissettim ve korktum. Normalde olmazdı. Reglime 3 gün kaldı. Ondan da olabilir tabii ama tereddüt ettim... Sporu da hiç bırakmak istemiyorum hamileliğe kadar ne kadar sıkılaşırsam o kadar iyi....
blıorm hilalimm iki saat sonra hastahaneden aldnz cnm demi sonucu bi de tüp bebek merkezi de hastahanenin içinde demi ? dra gösterdnz mi kentte yoksa direk sonucu alıp çıktnz mı cnm ?
iyi canım sonuç
bazı yerler morfoloji yazıyo bazı yerlerde böyle yazıyo canım.
sizde tek sorun hareket canım onu da halledersiniz kürlerle birde presed kullanıyorsun zaten sen.
selammm canım bnde sizin gibi plates ve spor yapıyorum bizde bebek çalışmalarındayız bnde korkuyorum bi sakıncası olur diye ama bn sıkılışmak istiyrum
Dr bırakmak zorunda değilsin dedi ama bir yandan tedirginim..Kilo problemim de hiç yok ama spor hayat kalitemi çok arttırıyor. Hamileliğin ilk 3 ayında da yapamayacağım için en azından hamile kalana kadar brakmak istemiyorum.Hamileliğin 4. ayında pilates ve yüzmeye devam etme hayalim var Dr. onaylarsa. Ama bu dönemde ne yapmalı emin olamıyorum.selammm canım bnde sizin gibi plates ve spor yapıyorum bizde bebek çalışmalarındayız bnde korkuyorum bi sakıncası olur diye ama bn sıkılışmak istiyrum
meg benim yeni batı hiç yazma canım sen geçen ay 22 aralıktı bu ay 18inde olmam lazımdı ama bugün oldum. ne desem boş yanii. zaten batıda yumurtlamayıda ileri hareketli spermleride halvetleride hepsini unutmak hiçbişeyi takip etmek istemiyorum.
saat 13.20 de verdik 15.30 da aldık cnm benim kadın doğumcuma gösterdik o da hastanede hemen yanında zaten.tüp bebek merkezi hastanenin içinde 1 kat aşagıda cnm
bende sinir oluyorum ona hülya niye seçtiyse onuamannnnnnnn barışmıdır nedir o çıktı sinir oluyorum
bıravo sana canım iyi dayanmışsın yememişsin
İyi akşamlar kızlar, bebek çalışması döneminde spor yapan var mı? Ben pilates ve leslie yapıyorum. Ama iki gündür rahmimde pilates yaparken acı hissettim ve korktum. Normalde olmazdı. Reglime 3 gün kaldı. Ondan da olabilir tabii ama tereddüt ettim... Sporu da hiç bırakmak istemiyorum hamileliğe kadar ne kadar sıkılaşırsam o kadar iyi....
tmm cnm çok saol biz once ordan alcz sonucu uromar die bi merkez ve oraya gtcz göstercz sonra ...eşim egeye gtmek istemıo işinden izin alması problem oraya elimzi kaptrmayalım dıo :26:
hiçbşey olmaz kızlar hatta plates ve spor hamiş kalmayı kolaylştrıomşşş
Dr bırakmak zorunda değilsin dedi ama bir yandan tedirginim..Kilo problemim de hiç yok ama spor hayat kalitemi çok arttırıyor. Hamileliğin ilk 3 ayında da yapamayacağım için en azından hamile kalana kadar brakmak istemiyorum.Hamileliğin 4. ayında pilates ve yüzmeye devam etme hayalim var Dr. onaylarsa. Ama bu dönemde ne yapmalı emin olamıyorum.
ya bende aylardır başlamak istiyorum daha önce dvd den düzenli yapıyordum sonra bıraktım ehliyet kursu o bu derken bi yer buldum sırf pilates yaptırıyo hocalarıda iyi fiyatıda makul ama bende tedirginim emin olamadım
[
benim daha 10 gün var canım bata yumurtlama günü bitti ama iki günde bir yapıyorum birde hızlı hızlı değil yavaş olarak 20 dk yapıyorum birşey olmaz sanırım bunlarda çok yorucu hareketler değil bunlar
Ya ben bildiğin kardiyo yapıyorum 50 dk..zıp zıp zıplıyorum.. 1 saatte pilates her gün... Çok mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?