Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Yağmadı yağmur ben çok bekledim soğuyacak hava dedilerdi bi heveslendim şimşek çakıcak gök gürlüycek diye elimde kahve izliycektim camdanElektürük kesiliyo bol bol idareyi arayıp sülalelerinin hatırını sormak istiyorum şu an

sen var yaaa

benide kaydedin kızlaaar 3 aydır kaydoluyorum ama hüsranla sonuçlanıo bakalım bu ay nolcek ??? 1 temmuz beklenen gün inşallah bu sefer tutar allahııııııım yardımcımız ol nolursuuuuuuunnnn

benide kaydedin kızlaaar 3 aydır kaydoluyorum ama hüsranla sonuçlanıo bakalım bu ay nolcek ??? 1 temmuz beklenen gün inşallah bu sefer tutar allahııııııım yardımcımız ol nolursuuuuuuunnnn

ekliyorum listeye canımm..

inşallah bu topik uğurlu gelsin hepimize

Ehuuu ne terbiyesisim ben ya ama yağmur başladı ohhh sevindirik oldum kış bebsiyim ya ben severim yağmuru çamuru

biliim ikimisde kovağyısss

bende bayılırım yağmıra,çamıra,sise,pusa :86:

biliim ikimisde kovağyısss

bende bayılırım yağmıra,çamıra,sise,pusa :86:​

aynen megim bende bayılırım yagmura camura
burda hava serin tam bana göre.zira sıcak basıyo beni ama iki gündür bacaklarım üşüyo kasıklarım agrıyo. sıcak tutmaya calışıyom kendimi
4temmuzda yegeninizin kalp pıtpıtlarını dinlemeye gitcez teyzoşlarııııııııı

koru kendini dadlu anne
nazar değmesin bebikinle sana inşallahhh
ne tatlı heyecanlar bunlar,Allah bize de yaşatsın inşallahhh.. dua et bize de bilginim kuzum

bende geldim napıyonuz bakiym kızlar kocamın eski sevgilisinin fotalarını buldum dün de günlügünü eski kız arkadaşına yazdıgı seyleri falan filan bi nevi canım sıkkın bi nevi mutluyum dengesizim ben yaa
he bi de burda kimin kulagında sivilce çıkmıştı yaa benimde çıktı cok acıyo napcam bilmiyorum

Son düzenleme:

eskiye mazi derler fıstık,sallayacann aha bööleeee
bi de bööle yapcan

canımmm

arkadaşlar ben bişe soracam sizlere benim adetimin 1.gününden sayarsak bugun 15.gün biz akşam halvete girdik gece kaltığımda spermler dışarı cıktı.deminde lavaboya gittiğimde peceteyle silince önce az yumurta akı gibi akıntı geldi biraz daha silince epeyi bir geldi bu şimdi spermler mi yine dışarı cıkmış oluyor cevap verirseniz sevinirim ona göre banyo yapacağım tekrar....

malum gecen hafta izleyemedim şu muhteşem sülümanın on bölümünü izleyeceğim şimdi netten
hepiciğinizi öptüüüüüüüm sizi cok seviyoruz bebiş ve ben

evettt benim o dicenn

etinden sütünden yününden halvetinden ben yararlanıyum dicen

eskileri deşme sakkın,bugüne bak :92::92::92:

aha iyiki varsınız beee yoksa ben beynimde takar takar hasta olur yataklara düşerdimmm sagolun kızlar yaaa

kızlar kandiliniz mübarek olsun allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallahhhh

güneş cnm hayırlısı olsun bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…