selam ;
Bat ne demek :)
Yağmadı yağmur ben çok bekledim soğuyacak hava dedilerdi bi heveslendim şimşek çakıcak gök gürlüycek diye elimde kahve izliycektim camdanElektürük kesiliyo bol bol idareyi arayıp sülalelerinin hatırını sormak istiyorum şu an
Ehuuu ne terbiyesisim ben yaama yağmur başladı ohhh sevindirik oldum kış bebsiyim ya ben severim yağmuru çamuru
biliim ikimisde kovağyısss
bende bayılırım yağmıra,çamıra,sise,pusa :86:
aynen megim bende bayılırım yagmura camura
burda hava serin tam bana göre.zira sıcak basıyo beni ama iki gündür bacaklarım üşüyo kasıklarım agrıyo. sıcak tutmaya calışıyom kendimi
4temmuzda yegeninizin kalp pıtpıtlarını dinlemeye gitcez teyzoşlarııııııııı[/CENTER][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
bende geldim napıyonuz bakiym kızlar kocamın eski sevgilisinin fotalarını buldum dün de günlügünü eski kız arkadaşına yazdıgı seyleri falan filan bi nevi canım sıkkın bi nevi mutluyum dengesizim ben yaa
he bi de burda kimin kulagında sivilce çıkmıştı yaa benimde çıktı cok acıyo napcam bilmiyorum
eskiye mazi derler fıstık,sallayacann aha bööleeee
bi de bööle yapcan
canımmm
koru kendini dadlu anne
nazar değmesin bebikinle sana inşallahhh
ne tatlı heyecanlar bunlar,Allah bize de yaşatsın inşallahhh.. dua et bize de bilginim kuzum
sonra ohhh kocam benim oldu diycen oynuycan heee
evettt benim o dicenn
etinden sütünden yününden halvetinden ben yararlanıyum dicen
eskileri deşme sakkın,bugüne bak :92::92::92:
inşallah bidenem hepinize dua ediyorum merak etmeyin. ben eminim topiğimiz bebiş dolacakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?