ne bileyim o zaman 8-11 şubat aralığında canın hangi günü istiyosa o günü yaz canım. belki uğurlu gelir yazacağın gün
iyi akşamlar kızlarrr nasılsınızzz?
MEG im benim yeni bat 6 şubat inşallah bu sefer görmem kırmızılarııı
senin ovulasyon testinde süper çıkmış maşallahhbol şans inşallah bugün tutacakkk meg im hadi hayırlısı olsunnn
cnm sen blrsn hocaya soylersn olmadı bebek istedgini çok zorlamaz seni o zaman ...
ya bende aylardır başlamak istiyorum daha önce dvd den düzenli yapıyordum sonra bıraktım ehliyet kursu o bu derken bi yer buldum sırf pilates yaptırıyo hocalarıda iyi fiyatıda makul ama bende tedirginim emin olamadım
biraz azalt cnm yarmşar saat yap ikisinden de
Pilatesin çok faydasını gördüm. Herseyden önce uyku problemim vardı, pilatesle çok daha rahat uyuyabiliyorum. Tabi bir de vucut çok sıkılaşıyor.Ben 1.5-2 yıl stüdyoda yaptım şimdi evde dvd den yapıyorum direk..O disiplini oturtunca fitness salonuna gitmeme gerek kalmadı.
Ok ok... Frene basayım biraz.
evet canım sana yazmak istedim yaz arkadaşım 10 şubat olsun bakalım
barışı seçti yaa
megim benim batı ekledinmi canım 15 şubatt hakkımızda hayırlısı:26:
biraz azalt canım ya bata 3 gün var diyorsun bebeişe zarar gelmesin dimi.Ya ben bildiğin kardiyo yapıyorum 50 dk..zıp zıp zıplıyorum.. 1 saatte pilates her gün... Çok mu ki?
barışı seçti yaa
kızlar ben bu sefer hakkaten çıkıyorum kocişte geliyo çok şükür bide başım dönüyooooooooooooo
kızlar ben bu sefer hakkaten çıkıyorum kocişte geliyo çok şükür bide başım dönüyooooooooooooo
hadi uğurlu olsun inşallah,son defa yazıyo olalım batını bir 9 ay için
fatma süperdi
bercestecim yazıyorum hemen
bu ay gelsin seninki de inşallah
güle güle hilalimmm tekrarr çok saol destegn içinnnnkızlar ben bu sefer hakkaten çıkıyorum kocişte geliyo çok şükür bide başım dönüyooooooooooooo
biraz azalt canım ya bata 3 gün var diyorsun bebeişe zarar gelmesin dimi.
ben bu kadına sinir oluyorum yaaaa hep erkekleri koruyup seçiyooo
DVD den ebru şalıyla mı yapıon cnm başka bi hocayla mı ben ebru şallınn yaptrşını sevıorm ya yne onn cdsini gttm aldım prgram varken yapıodm onnla artık prgram yok ama cd daha bi özgürlk istedgn saat yapablrsn sonçta...
sormakta sakncası yoksa kaç klosn cnm zayflama amaçlı mı yapıosn formda kalmak için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?