Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi akşamlar kızlarrr nasılsınızzz?
MEG im benim yeni bat 6 şubat inşallah bu sefer görmem kırmızılarııı
senin ovulasyon testinde süper çıkmış maşallahh bol şans inşallah bugün tutacakkk meg im hadi hayırlısı olsunnn

ne bileyim o zaman 8-11 şubat aralığında canın hangi günü istiyosa o günü yaz canım. belki uğurlu gelir yazacağın gün

duygudan alıntı yapmışsın kselim?
bana yazdın dimi bunu?
10 şubat yaziim???

sağol yeşilim hakkımızda hayırlısı inşallah..

buralarda ol

Pilatesin çok faydasını gördüm. Herseyden önce uyku problemim vardı, pilatesle çok daha rahat uyuyabiliyorum. Tabi bir de vucut çok sıkılaşıyor.Ben 1.5-2 yıl stüdyoda yaptım şimdi evde dvd den yapıyorum direk..O disiplini oturtunca fitness salonuna gitmeme gerek kalmadı.

megim benim batı ekledinmi canım 15 şubatt hakkımızda hayırlısı:26:

DVD den ebru şalıyla mı yapıon cnm başka bi hocayla mı ben ebru şallınn yaptrşını sevıorm ya yne onn cdsini gttm aldım prgram varken yapıodm onnla artık prgram yok ama cd daha bi özgürlk istedgn saat yapablrsn sonçta...

kızlar ben bu sefer hakkaten çıkıyorum kocişte geliyo çok şükür bide başım dönüyooooooooooooo

kızlar ben bu sefer hakkaten çıkıyorum kocişte geliyo çok şükür bide başım dönüyooooooooooooo
güle güle hilalimmm tekrarr çok saol destegn içinnnn
biraz azalt canım ya bata 3 gün var diyorsun bebeişe zarar gelmesin dimi.

ben bu kadına sinir oluyorum yaaaa hep erkekleri koruyup seçiyooo

evt yaaa barışı ben de sevmıodm merveye yazık olduu :26:

Cok eleştiriliyor ama ebru şallının dvd sini ben de beğeniyorum. Ya onu takip ediyorum ya da windsor pilatesi. Programını hiç takip etmedim ama nete yüklemiş bütün program videolarını.Netten istediğin bölgenin videosunu açıp yapman da mümkün. yarım saat sürüyor netteki videoları ama dvd si 1 saat 10 dk.

sormakta sakncası yoksa kaç klosn cnm zayflama amaçlı mı yapıosn formda kalmak için mi?

54 kiloyum ve boyum 1.68. Zayıflamak gibi bir derdim yok (2 kilo versem olur ama boğazdan hiç kısmam, verirsem ancak sporla) Bir de yemek yapmayı çok seviyorum, yeni seyler yapayım deneyeyim...Eee yapınca oturup yiyorsun da... Ben de kilo almayyaım diye spor yapıyorum.Hamilelikte zaten alıcaz, şimdiden dikkat etmek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…