Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

[

evt cnm eleştrenler kıskanıo bence bi de prgrmnı kaldırdılar bu da çok anlamsz herkes spor salonuna gdemıo sonçta :26:cnm bizim kota hemen doluo biz de laptoptan yapmak zor oluo leslieyi yapıorm yuksege koyp ama plates yerde oldgu için zor oluo tvden yapmak daha hoşma gdıo ondan aldm cdsini

Son düzenleme:

aslında bir kere netten indirsen kotayı yalnızca bir kere aşmış olursun. Sonra istediğin zaman açıp yaparsın nette olmasan da... İndirmeyi biliyor musun netten?

ne guzel yaa bnm boyum 167 klom da tickerda yazıo cnm verıorm ama ben dee senn kadar zayf olamam ama 70lere falan düşçm inşşş çok zayflk yakşmıo ama şimdki tobişlgi de istemıorm orta karar olmak enn iisi once hamiş kalayım sonra bebişim gelsn dünyaya sonra 60lara da incm kararlyımm

Son düzenleme:

senin fiziğin süpermiş canım ya maşallah
o bat geçene kadar yapma sen bence ben olsam yapmam şahsen.
bak bana boy 1.67 kilo 66 altıydı şimdi 63 oldum senin gibi olmam için 9 kilo vermem lazımmm:18::18:
ama ben evlenirken 54 kiloydum çok çirkin olmuştum herkez çok zayıfsın diyordu yanaklarım da çökmüştü o zaman.benim için en ideal 58.

aslında bir kere netten indirsen kotayı yalnızca bir kere aşmış olursun. Sonra istediğin zaman açıp yaparsın nette olmasan da... İndirmeyi biliyor musun netten?

oyle indirme oluo demek cnm iimiş o zaman aldım arık cdyi ordan yaparım bi saat suruomş o da haftann üç günü yapsam yeter ...

Selam kızlar nasılsınız? Benim bu ay bebish yapma işim yattı böbreklerim de taş var galiba yarın doktora gitcem :26:

kızlar ben daha banyo yapmadım
sizin sohbetinize doyum olmaz ama ufaktan uzasam iyi olacak hadi iyi geceler hepinize öptüm
bol bebişli rüyalar

Vucut yapın mı böyle yoksa tiroit, insülin direnci, pco gibi bir rahatsızlığın mı var. Bak benim ablam da senin gibiydi. Geçen hafta diyetisyene gitti,diyetisyenin verdiği beslenme menüsünü bir görsen normal günlük menüsünün 2 katı kadar. Normalde o kadar yemiyor.ö Ve o menüyle bu hafta 1.5 kilo vermiş. Tek fark şimdi saatli yiyor ve bol su içiyor. Baktırmadıysan yukarıda yazdığım üç hastalığın testlerini yaptır mutlaka... Ben de tiroit hastasıyım o yüzden bu kadar dikkat ediyorum beslenmeme ve sporuma.

Yememe dikkat edince 51 oluyorum, etmeyince 54. O yüzden çok kasmama gerek yok gerçekten. 51 ken bana da kayınvalidem hem çirkineştin derdi sinir olurdum. Toplu insanların yüzü dlgun olunca daha güzel oluyor gerçekten.
Yalnız bugün söylemesi ayıp el yapımı çikolata kursuna gittim.Hoca yaptığımız çikolataları yolladı bizimle. Laptop başında götürüyorum. İçim bayıldı....İşte diyetime normal dikkat etmem yeterli böyle olunca.

Son düzenleme:

canım eşine üzüldüğünü belli etme o tahmin eder yine de ama senin moralin yerinde olsun ki onunda morali bozulmasın. Şimdilik kür yapma işini askıya al bir test aha yaptırın bu arada da eşin dinlensin biraz kür yapalım diye bu ara ısrar edersen daha çok stres olacak. Başka yerde yaptır bakalım inşallah güzel çıkar bu sefer.

bende 35 günde regl olduğum için 21. gün yumurtluyorum canım ya nerede regliden hemen sonra zaten akıntımda gelir anlıyorum yani.

selamlar herkese
eve yeni girdim 12den beri dışardayız
feci kar yağıyor ankaraya
burda yeni haberler var mı?
hepiniz iyi misiniz?

ESkişehire'de aynen canım yakınız zaten dün akşam başladı baya yağdı akşama doğru kaynanama gittik şehir dışı kalıyor biraz yakın ama ormanlık alan çok berbattı araba çıkmadı bz olmuş geri geri gittikte yolun başına parkettik yürüyerek çıktık. Çok güzeldi karlar orada hiç bozulmamıştı ne güzel yürüdüm.

A aa hakkaten mi benim ovucanı mı bekliyosunuz kız :26:

du foto ekliim

14. gün ve ikisi de bugüne ait test

canımm kaçırmamışsın yumurtlamayı hadi halvetlere devam o zaman tavuk gibi olduk yaa eşim dalga geçiyor benimle.

kızlar ben bu sefer hakkaten çıkıyorum kocişte geliyo çok şükür bide başım dönüyooooooooooooo

Ay hadi İnşallahh canım bu ay boşa çıkmaz yaaa bat 22 ocakmış sanırım az kalmış..

güle güle canım
biz hamişi kız normal başının dönmesi benimde miğdem bulanıyo kasıklarım ağrıyo
hamileyiz bizzzz

ohh ohh ne güzel. Benimde sol taraf ağrıyor ama daha yumurtlama bile gelmedi. Üşüttüm belki de ya da solda gelişecek bu ay yumurta bilmiyorum valla biraz önce baya sancı girdi yerimden hopladım valla. İnşallah vardır canım yaa..

cnm benm tek derdim hızlı yeme ve abur cubur yeme ..yoksa troitime baktrmştm başka bi nedenden hiçbşey çıkmadı pco da yok ...çok cabuk klo veririm mesela bak üç klo verdm ya o kloyu iki haftada verdm ben ama cabuk da alıorm bi salnca ama bu sefer kararlym zayflama topgndeym ayrıca gtck klolarrrrrr inşşş hayırlısıylaaaa

cnm aslnda eşim de inanmadıgı için sonuca duzeldi gibi daha bi baglandık boyle birbirimize her olmsz şey bizi daha da kenetlıo aşçz inşş bugnleri de sorma gdıo daha da düşsn dgerler diyip incir yıo tiye almaya başladık saatler gttkçe kendmize gelıorzz yaptrcm cnm yne ben guvenmıorm bu sonuca inşş daha ii çıkcak tekrar yaptrncaa inşşşşşşşş

Son düzenleme:

Ben de geçen sene 50-59 kilo aralığındakiler zayıflıyor topiğindeydim. Ama bütün arkadaslar hamile kalınca topik dağıldı. Ben de buraya geldim.. :S
Abur cubur en fena şey...Zaten tatlıyı kesince insan otomatikman 1- 2 kilo veriyor. Ama sen çok hızlı veriyormuşsun ben 3 kilo yu ancak 6 ayda veririm vermek zorunda olsam...

işte bak bi bırakayım bi bucuk haftada da alrm emn ol ..oyle yanii bunyem gerçi bu sefer topge de grdm burda da veren arkdaşlarım var acaip gaza geldm bu sefer normalde haftada anca bi klo verrdm ...

Bende bugün öğlene doğru uyandım, kahvaltı ettik, yemek yaptım falan sonra kaynanama gittik baya kar vardı orası biraz şehir dışı kalıyor bir de rapma buz olmuş çıkamadık arabayla geri gittik parkettik aşağıya yürüdük yukarıya ama karlar çok güzeldi hiç bozulmamıştı yürüyüş yapmış olduk kocişle. Eve geldim yemek yedik. Duamı okudum oturdum işte. Yarın iş var yine haftasonu bitti ama olsun haftaiçi gelsin ki yine haftasonu gelebilsin dimi.

oyle cnm haftaiçi gelSİn karne verelm sonra bize tatill ii olcak valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…