kızlar sanırım ben bunalıma girdim yada depresyonmu demeliyim bilemedim.içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.yemek temizlik hiçbirşey yapasım yok.şuan bebek isteyip istemediğimi ble bilmiyorum.ne oluyor bana
ah sorma meganım ben de bunalıma girdim cıktım bugun iim şimdi zor gunler gecrıorz yaa ama omuz omuza atlatcz bu gunleri dee allah büyükkkkk
ama ben bebeiş oolmuyor diye bunalıma girmedim ki acaba istiyormuyum bakabilecekmiyim kafamda bir sürü soru oluştu.sorumluluk alma korkusu geldi bana ne oluyor böyle
cnm tamamen şimdiki ruh halnden kaynaklanıo geçer gider bazen zihinmiz bizimle oyun oynuyo resmen
cnm tamamen şimdiki ruh halnden kaynaklanıo geçer gider bazen zihinmiz bizimle oyun oynuyo resmen
oyle cnm haftaiçi gelSİn karne verelm sonra bize tatill ii olcak valla
megan17, syncmaster, huzur17, balelam, Aleyna1979
Kızlar sanırım ben bunalıma girdim yada depresyonmu demeliyim bilemedim.İçimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.Yemek temizlik hiçbirşey yapasım yok.Şuan bebek isteyip istemediğimi ble bilmiyorum.Ne oluyor bana
Canım benim
arada olur öyle kendini bırakmalar filan
bugünlerde canın ne istiyorsa onu yap
seni keyiflendirecek bir şeyler bulmaya çalış
Çok de kendini dinleme
tabiki bunalacaksın bazen
Ama ben bebeiş oolmuyor diye bunalıma girmedim ki acaba istiyormuyum bakabilecekmiyim kafamda bir sürü soru oluştu.Sorumluluk alma korkusu geldi bana ne oluyor böyle
megan17, syncmaster, huzur17, balelam, Aleyna1979
Bana da bu ara ara geliyor
çocuk yapma kararı verdiğimden beri
ne olsa kafam karışıyor korkuyorum
yaramaz bir çocukla vakit geçirsem
ödüm kopuyor böyle olursa naparım diyorum
çok yorgun olup işten eve gelince direk yatsam
çocuk olsa napardım diyip stres oluyorum
yemek yapamamışsam o gün
çocuk olsa napardım diyorum falan falan
ben de bu halini güniçi yaşayıp duruyorum
kizlar ben dünden itibaren yimirtladim ovzcanlari bir haftadir yapiyordum ve dün sabah ikinci cizgi cok hafif cikti ben farketmemisim aksam tekrar testi yaptim iki cizgi gözüktü ve ben iki cizgiyi görünce esime söylemedim stres yapmasin diye yaklasayim dedim olmadi kavga etti8k yattim....bu sabah oldu halvet ama bir defa aksamda yapalim dedim esim birtürlü razi gelmedi musluk mu bu suyunu aciyorsun bilmem neler neleryani isi asli tam nezaman ve nezamana kadar birlikte olmamiz gerekiyor bilenlere soruyorum yarin sabah yapalim diyorum, ikinci cizgi cumartesi sabah cok hafifti tam yumurtlamam ne zaman
Senin avatarındaki bebiş resmini görünce ben ne yapıyorum ne diyorum bu istenmezmi diyorum kendi kendime ama korkuyorum.Bebeğim olursa ona yetebilecekmiyim?Bu sorumluluğu alabilecekmiyim?Maddi açıdan her ihtiyacını karşılayabilecekmiyim diyorum.Ama bir yandanda düşününce daha ne kadar bekleyebilirimki diyorum.:44:Benim bebek olduktan sonra çalışmak gibi bir imkanım yok çünkü kaynana yok annem bana yardımcı olamaz anneanneme bakıyor.Biz ya bebek olduktan sonra zorlanırsak diye korkular kapladı içimi
Sağolun kızlar iyiki varsınız.bahar gelsin biran önce kışın hep böle oluyorum ben kışlardan nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?