Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba kızlarr topiğe bayağıdır girmiodum :)
MEG cimmmm canımmm ben hala hastalanmadım idrar testi negatif çıktı yarın yada salı günü kan vericem bide bakalım orda ne çıkıcak adetlerim son 3 aydır düzensizleştii geçen ay 10 da oldum 10dan hesaplarsam 5 gün geçti:)

bilmiorumm yanii:)

Kızlar sanırım ben bunalıma girdim yada depresyonmu demeliyim bilemedim.İçimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.Yemek temizlik hiçbirşey yapasım yok.Şuan bebek isteyip istemediğimi ble bilmiyorum.Ne oluyor bana

kizlar ben dünden itibaren yimirtladim ovzcanlari bir haftadir yapiyordum ve dün sabah ikinci cizgi cok hafif cikti ben farketmemisim aksam tekrar testi yaptim iki cizgi gözüktü ve ben iki cizgiyi görünce esime söylemedim stres yapmasin diye yaklasayim dedim olmadi kavga etti8k yattim....bu sabah oldu halvet ama bir defa aksamda yapalim dedim esim birtürlü razi gelmedi musluk mu bu suyunu aciyorsun bilmem neler neleryani isi asli tam nezaman ve nezamana kadar birlikte olmamiz gerekiyor bilenlere soruyorum yarin sabah yapalim diyorum, ikinci cizgi cumartesi sabah cok hafifti tam yumurtlamam ne zaman

kızlar sanırım ben bunalıma girdim yada depresyonmu demeliyim bilemedim.içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.yemek temizlik hiçbirşey yapasım yok.şuan bebek isteyip istemediğimi ble bilmiyorum.ne oluyor bana

ah sorma meganım ben de bunalıma girdim cıktım bugun iim şimdi zor gunler gecrıorz yaa ama omuz omuza atlatcz bu gunleri dee allah büyükkkkk

Şuan acaba bebeğimiz olursa onun sorumluluğunu alabilirmiyim gibi bir korku düştü içime halbuki anne olmayı herşeyden çok istediğimi sanıyordum neden böyle kafam karışıyor.7 yıllık evlilik şimdi olmayacaksa ne zaman olacak bebeğimiz.Offff

ah sorma meganım ben de bunalıma girdim cıktım bugun iim şimdi zor gunler gecrıorz yaa ama omuz omuza atlatcz bu gunleri dee allah büyükkkkk

Ama ben bebeiş oolmuyor diye bunalıma girmedim ki acaba istiyormuyum bakabilecekmiyim kafamda bir sürü soru oluştu.Sorumluluk alma korkusu geldi bana ne oluyor böyle

kizlar gecmisi okumayi birakin burda zor durumdayim yokmu topikte kimse
yumurtalarim gidiyor hadi

ama ben bebeiş oolmuyor diye bunalıma girmedim ki acaba istiyormuyum bakabilecekmiyim kafamda bir sürü soru oluştu.sorumluluk alma korkusu geldi bana ne oluyor böyle

cnm tamamen şimdiki ruh halnden kaynaklanıo geçer gider bazen zihinmiz bizimle oyun oynuyo resmen

cnm tamamen şimdiki ruh halnden kaynaklanıo geçer gider bazen zihinmiz bizimle oyun oynuyo resmen

Senin avatarındaki bebiş resmini görünce ben ne yapıyorum ne diyorum bu istenmezmi diyorum kendi kendime ama korkuyorum.Bebeğim olursa ona yetebilecekmiyim?Bu sorumluluğu alabilecekmiyim?Maddi açıdan her ihtiyacını karşılayabilecekmiyim diyorum.Ama bir yandanda düşününce daha ne kadar bekleyebilirimki diyorum.:44:Benim bebek olduktan sonra çalışmak gibi bir imkanım yok çünkü kaynana yok annem bana yardımcı olamaz anneanneme bakıyor.Biz ya bebek olduktan sonra zorlanırsak diye korkular kapladı içimi

oyle cnm haftaiçi gelSİn karne verelm sonra bize tatill ii olcak valla

Bizim hazırlıktak ünilere 31 ocakta bitiyormuş ama cumadan giderler sanırım cuma öğleye kadar derslerimiz çünkü. Sonra 20 şubata kadar bize de iş yok ama biz gidiyoruz tabii öğretmen değilim işçiyim eşimde hoca ama üniversitede memurlar gidiyorlar tatil olmuyor ama geç gidebiliyorlar erken çıkabiliyorlar işte o arada da eşim testini yenileyecek 2.5 sene önce yaptırmıştık tekrar baktırcaz bakalım bu sefer tıp fakültesinde. Çünkü öbüründe ileri hızlı falan yazmıyordu genel hareket yazıyordu ben o değerleri de görmek istiyorum hem de o zamandan bu zamana ne olmuş bakalım dimi. Ama çalışmalar bitmiş olcak zaten.

Kızlar sanırım ben bunalıma girdim yada depresyonmu demeliyim bilemedim.İçimden hiçbirşey yapmak gelmiyor.Yemek temizlik hiçbirşey yapasım yok.Şuan bebek isteyip istemediğimi ble bilmiyorum.Ne oluyor bana

Canım benim
arada olur öyle kendini bırakmalar filan
bugünlerde canın ne istiyorsa onu yap
seni keyiflendirecek bir şeyler bulmaya çalış
Çok de kendini dinleme
tabiki bunalacaksın bazen

Canım benim
arada olur öyle kendini bırakmalar filan
bugünlerde canın ne istiyorsa onu yap
seni keyiflendirecek bir şeyler bulmaya çalış
Çok de kendini dinleme
tabiki bunalacaksın bazen

Sağolun kızlar iyiki varsınız.bahar gelsin biran önce kışın hep böle oluyorum ben kışlardan nefret ediyorum

Ama ben bebeiş oolmuyor diye bunalıma girmedim ki acaba istiyormuyum bakabilecekmiyim kafamda bir sürü soru oluştu.Sorumluluk alma korkusu geldi bana ne oluyor böyle

Bana da bu ara ara geliyor
çocuk yapma kararı verdiğimden beri
ne olsa kafam karışıyor korkuyorum
yaramaz bir çocukla vakit geçirsem
ödüm kopuyor böyle olursa naparım diyorum
çok yorgun olup işten eve gelince direk yatsam
çocuk olsa napardım diyip stres oluyorum
yemek yapamamışsam o gün
çocuk olsa napardım diyorum falan falan
ben de bu halini güniçi yaşayıp duruyorum

Evet evet aynen işte bu aralar bende böleyim.Korkuyorum ama istiyorumda biraz maddi endişelerim oluştu aslında benim

canım öncelikle 2. çizginin birinci çizgi ile aynı koyulukta olması lazım aynı onun gibi hatta ondna daha koyu bile olabilir amcak öyle yumurtlama oluyor demektir senin ki silik mi çıktı yoksa koyu muydu. Bu sabah halvet olduysa ondan da tutar canım. Yumurtlama çizgiyi gördükten 24-36 içinde oluyor ama akşam yapmanıza da gerek yoktu canım biraz sperm birikmesi lazım öbür gün sabahta yapsanız olurdu eşinde haklı tabii öyle ha deyince olamayabiliyor yanii. Sen akışına bırak eşini de strese sokma tutacağı varsa tutar zaten vakti zamanı gelsiyse.

canım bunları düşünmen çok normal bazen bende düşünüyorum hatta hiç çocuk yapmasam mı bile diyorum. Sabah geç kalkmak, istediğin yere gitmek cazip geliyor bir de anemin rahatsızlığı çalışamaması falan ama inan sen bebek istiyorsun ve çok iyi bir anne olacaksın çünkü biz bayanların içinde var otomatik olarak zaten öğreniyoruz. Maddiyatı düşünürsek hiç çocuk yapmamamız lazım çünkü açıklar hiç kapanmaz ki. Çocuk kısmetiyle gelir ona da para ayrılır merak etme bebeklerin ihtiyacı ne olacak büyüyene kadar da biriktirirsiniz zaten. Ben de senin gibiyim kaynanam yaşlı bakamaz annem başka şehirde ve kardeşimi uzun süreli bırakamaz ki bende çok küçükken anneme bırakıp çalışamam. Kendim bakmak isterim annem sigara içiyor aklık kalır yanında içer mi diye çünkü asla bunu istemiyorum anneme bu konularda söylenmiyor hemen yüzünü asıyor kendi annemde
olsa anlaşmazlıklar olur illa ki ama şimdiden bunları düşünme hiçbirimiz anne değiliz bebek bakmadık ama bak gör nasıl güzel anneler olucaz. O güzelliği hele bir kucağımıza alalım da inşallah..

Sağolun kızlar iyiki varsınız.bahar gelsin biran önce kışın hep böle oluyorum ben kışlardan nefret ediyorum

evet ya kışı hiç sevmiyom
yaz olsa dışarı çıkıyoruz geziyoruz
herkes neşeli oluyor
günler uzun oluyor her işi yetiştiriyoruz
ama az kaldı
bu kışı da bitircez inşallah

megan bunalıma girme
bak halk senden bilgi bekliyor
sen buranın bilge şirinisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…