Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

megan17 tsk neden bunalimdasin ki........bence sürekli cocuk stresi bu durumlara gelmemizi sagliyor.....icini öyle bir korku kaplamasinin nedenide bukadar ugrastan sonra sonuc alamayinca insan baska seyler düsünüyor baska baska fikirler geliyor aklina....bende bazen öyle düsünüyorum ama umutsuz zamanlarimda oluyor geneldekendine baska ugraslar bulmani tavsiye ederim özellikle eglendirici olsun

Evet evet aynen işte bu aralar bende böleyim.Korkuyorum ama istiyorumda biraz maddi endişelerim oluştu aslında benim

Sana çok klişe gelebilir ama
şunu söyleyeyim
çevremde kimin bebişi olduysa
mutlaka kısmetiyle doğdu
bebişler doğdu birinin proje sayısı arttı
biri uzun süredir beklediği bir parayı aldı
birine zam geldi
ben de inanmıyordum ama
sanırım yukarısı yardım ediyor
sen sağlıklı ol
bebişin sağlıklı olsun
mutlaka yetersiniz
bir de şu var
korktuğun şeyi çekersin
akışına bırak hiç korkma
param var şükür yetiyor de
ben ne zaman parasız kalcam diye korksam
daha büyük bir masraf çıkıyor

Megimm bu ovulasyon testlerini buraya yüklüyorsunuz ya nasıl yapıyorsunuz o işi yaa..

eylül her iki çizginin de aynı koyulukta olması gerekiyor yumurtlama olduğunu anlamak için..

laboquick kullandın değil mi?

Son düzenleme:
Ben kaçıyorum arkadaşlar malum yarın mesai var. Uyuyayı uykumu alayım. Sabahta bugün pazartesi zannettim aman ne çabuk geçti diyorum ama gözüm kapalı yanii sonra eğer bugün pazartesiyse pazar günü nasıl geçti dedim düşündüm c.tesi aklıma geldi pazar gelmedi ohh bugün pazar dedim uyumaya devam etti süper bir duyguydu haftaiçi sanıp haftasonu olması. İyi geceler kızlarrr..

öpüyorum çok görüşürüz dejavum

Sağol canım benim iyiki varsınız demekki herkesin aklının bir köşesinde var bunlar ben kendimde yok sanıyordum ama şu aralar kafam allak bullak oldu

kızlar dün ist da 4 saat elektirk kesintisi oldu
sonra benim makina bi türlü bağlanmadı nete
şimdi koca arkadaşından eternet kablosu aldı ohh şükür bağlandımmm

bu arada dün kayınbabam geldi bize müjdeli haberi verdik onaaa ağlayacaktı az dahaa
tabi kurana el bastırdı benim koca başka kimseye söölemiceksin diye

NOT: siz çok özledim yavv bağımlılık yaptınız bana

Son düzenleme:

bis de ösledik seni
bebişin için katlanıyoz sensizliğe
yoksa nirdesin diye kızardık

Sağol neden klişe olsun ki bende inanıyorum Alah yardım eder elbette ve şuan klişe bile olsa bunları duymaya çok ihtiyacım vardı

dejavu_one canim cevabin icin tesekkurler cumartesi sabahi silikti bu sabah yaptigimda iki cizgide ayni koyuluktaydi insallah bende ildanin yolundan gidiyorum....sabah aksam hayit cayi iciyorum zeytinyaginda beklemis incirleri yiyorum ikigündürde polene basladim ovucani kullaniyorum ildanin okudugu dualari okuyorum ve ben hamileyim diye söyleniyorum kendime hamileyim bu ay insallahevet kizlar burdan ben hamileyim diye yazmayi allah bana ve buradaki butun bebek isteyenlere nasip etsin AMIN

bis de ösledik seni
bebişin için katlanıyoz sensizliğe
yoksa nirdesin diye kızardık

bende bendeee
sorma canım yaaa bursada doğal gaz sisteminde bi sorun olduğu için elektirik yoktu donduk valla bide nasıl kar yağıyo inadına

ama bugün rekorumu kırdım öğlen 2 de bi uyumuşum 6 da kalktım benimki şoka girdi.çünkü üstümü giymiştim dışarı dolaşmaya gidecektik .ööle uyumuşum .uyanınca yemeğe gittik ama öldüm gülmekten ben
dünde sinemaya gittik .filmi hiç hatırlamıyorum ön koltuklar yatmalı şu bacaklatını pufa koyuyosunya onlardan ...ben hoppp uyumuşum

Neyse sadece biz değil
adam da seni göremiyor desene

slm bende senin yolundan ilerliyorum senin yaptiklarini yapiyor izledigin yolu takip ediyorum....Az önceki mesajimda da kulaklarini cinlattim gercekten hamileligini ilk yazdigin gün herseyi bastan sona takip etmistim gercekten cok güzel bir duygu bu neolur bizlerede dua edermisin hamilelerin dualari kabul olurmus ildailda tsk

Neyse sadece biz değil
adam da seni göremiyor desene
evet canım ama o sen değil "miki" uyuyor diyip duruyor her şey miki için yaniii

ne güzel canım benimmm Allah tüm yaptıklarını boşa çıkarmıcak canım.ettiğim dualar çok ii.aynen devam
Allah az ama sürekli ibadetleri daha çok severmişş.ben hep dua ediyorum ve hepsinde siz de varsınız emin olll
şimdide yusuf suresine başlıcam yarın yüzü güzel huyu güzel olsun diye
Rabbim mükafatını verecek

bana verdiği his çok büyük bir hediyeydi.Ömrümce unutmıcam.
ilk günden hissetmiştim

kızlar benimkinin ufak bi işi var nette
sonra uyumaya
sabah görüşürüzzz

slm bayanlar
nasılsınız bakalım
meganım seninle de görüşemedik ne yaptın bakalım bat oldu mu yoksa bebiş mi geçmişe baktım ama göremedim
birde tuhaf tuhaf bunalımlara girmişsin yavrum yapma böyle havalar insanı mutsuz yapıyor
bende uykuya düştüm 1 haftadır yoğundum evde bile duramadım valla sağa sola yetişmeten uykusuz kalmıştım şimdi bırksan 24 saat uyuyacağım
benim bata da az kaldı stres oldum iyice gün yaklaştıkça ama bende tüm belirtiler var yani göğüs ağrısı şişlik bel ağrısı o yüzden umudum ok önümüzdeki ayda olmazsa artık aşılamaya başlayacağım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…