megan17, syncmaster, huzur17, balelam, Aleyna1979
Evet evet aynen işte bu aralar bende böleyim.Korkuyorum ama istiyorumda biraz maddi endişelerim oluştu aslında benim
kizlar ben dünden itibaren yimirtladim ovzcanlari bir haftadir yapiyordum ve dün sabah ikinci cizgi cok hafif cikti ben farketmemisim aksam tekrar testi yaptim iki cizgi gözüktü ve ben iki cizgiyi görünce esime söylemedim stres yapmasin diye yaklasayim dedim olmadi kavga etti8k yattim....bu sabah oldu halvet ama bir defa aksamda yapalim dedim esim birtürlü razi gelmedi musluk mu bu suyunu aciyorsun bilmem neler neleryani isi asli tam nezaman ve nezamana kadar birlikte olmamiz gerekiyor bilenlere soruyorum yarin sabah yapalim diyorum, ikinci cizgi cumartesi sabah cok hafifti tam yumurtlamam ne zaman
Megimm bu ovulasyon testlerini buraya yüklüyorsunuz ya nasıl yapıyorsunuz o işi yaa..
canım bunları düşünmen çok normal bazen bende düşünüyorum hatta hiç çocuk yapmasam mı bile diyorum. Sabah geç kalkmak, istediğin yere gitmek cazip geliyor bir de anemin rahatsızlığı çalışamaması falan ama inan sen bebek istiyorsun ve çok iyi bir anne olacaksın çünkü biz bayanların içinde var otomatik olarak zaten öğreniyoruz. Maddiyatı düşünürsek hiç çocuk yapmamamız lazım çünkü açıklar hiç kapanmaz ki. Çocuk kısmetiyle gelir ona da para ayrılır merak etme bebeklerin ihtiyacı ne olacak büyüyene kadar da biriktirirsiniz zaten. Ben de senin gibiyim kaynanam yaşlı bakamaz annem başka şehirde ve kardeşimi uzun süreli bırakamaz ki bende çok küçükken anneme bırakıp çalışamam. Kendim bakmak isterim annem sigara içiyor aklık kalır yanında içer mi diye çünkü asla bunu istemiyorum anneme bu konularda söylenmiyor hemen yüzünü asıyor kendi annemde
olsa anlaşmazlıklar olur illa ki ama şimdiden bunları düşünme hiçbirimiz anne değiliz bebek bakmadık ama bak gör nasıl güzel anneler olucaz. O güzelliği hele bir kucağımıza alalım da inşallah..
kızlar dün ist da 4 saat elektirk kesintisi oldu
sonra benim makina bi türlü bağlanmadı nete
şimdi koca arkadaşından eternet kablosu aldıohh şükür bağlandımmm
bu arada dün kayınbabam geldi bizemüjdeli haberi verdik onaaa ağlayacaktı az dahaa
NOT: siz çok özledim yavv bağımlılık yaptınız bana
Sağol neden klişe olsun ki bende inanıyorum Alah yardım eder elbette ve şuan klişe bile olsa bunları duymaya çok ihtiyacım vardıSana çok klişe gelebilir ama
şunu söyleyeyim
çevremde kimin bebişi olduysa
mutlaka kısmetiyle doğdu
bebişler doğdu birinin proje sayısı arttı
biri uzun süredir beklediği bir parayı aldı
birine zam geldi
ben de inanmıyordum ama
sanırım yukarısı yardım ediyor
sen sağlıklı ol
bebişin sağlıklı olsun
mutlaka yetersiniz
bir de şu var
korktuğun şeyi çekersin
akışına bırak hiç korkma
param var şükür yetiyor de
ben ne zaman parasız kalcam diye korksam
daha büyük bir masraf çıkıyor
bis de ösledik seni
bebişin için katlanıyoz sensizliğe
yoksa nirdesin diye kızardık
bende bendeee
sorma canım yaaa bursada doğal gaz sisteminde bi sorun olduğu için elektirik yoktu donduk valla bide nasıl kar yağıyo inadına
ama bugün rekorumu kırdım öğlen 2 de bi uyumuşum 6 da kalktımbenimki şoka girdi.çünkü üstümü giymiştim dışarı dolaşmaya gidecektik .ööle uyumuşum .uyanınca yemeğe gittik ama öldüm gülmekten ben
dünde sinemaya gittik .filmi hiç hatırlamıyorumön koltuklar yatmalı şu bacaklatını pufa koyuyosunya onlardan ...ben hoppp uyumuşum
evet canım ama o sen değil "miki" uyuyor diyip duruyorNeyse sadece biz değil
adam da seni göremiyor desene
slm bende senin yolundan ilerliyorum senin yaptiklarini yapiyor izledigin yolu takip ediyorum....Az önceki mesajimda da kulaklarini cinlattim gercekten hamileligini ilk yazdigin gün herseyi bastan sona takip etmistim gercekten cok güzel bir duygu bu neolur bizlerede dua edermisin hamilelerin dualari kabul olurmus ildailda tsk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?