meg immm kıymetlim güzel yürekli dostum ya sen nerelerdesin çok özledim seni
Gunaydiiinnnnnn heryerde kar varmiş buradan kar ureten soguk hava dalgalarina sesleniyorummm azcikta izmire yagdirsanaaa yafffff
bursa dolaylarından geliyodur belki canım
çok güzel bir manzaraya uyandık sabah akşam hiçbişey yokken sabah bembeyaz bir görüntü çok güzel
Kar degil ama sogugu geliyo istdan afyondan ama henuz kar yok ben denize 0 bi yerdeyim sahilden yunanistani goruyorum buraya yagmaz sanirim
Ya Gamze bırak karı filan
Deniz manzarasının keyfini çıkar
Ben de sahil istiyorum
çok güzel bir hafta olsun hepimize. Herkesciklere günaydın
Ya Gamze bırak karı filan
Deniz manzarasının keyfini çıkar
Ben de sahil istiyorum
burda hem deniz hemde kar varr
çok güzel bir hafta olsun hepimize. Herkesciklere günaydın
kızlar dün ist da 4 saat elektirk kesintisi oldu
sonra benim makina bi türlü bağlanmadı nete
şimdi koca arkadaşından eternet kablosu aldıohh şükür bağlandımmm
bu arada dün kayınbabam geldi bizemüjdeli haberi verdik onaaa ağlayacaktı az dahaa
tabi kurana el bastırdı benim koca başka kimseye söölemiceksin diye
NOT: siz çok özledim yavv bağımlılık yaptınız bana
dejavu_one canim cevabin icin tesekkurler cumartesi sabahi silikti bu sabah yaptigimda iki cizgide ayni koyuluktaydi insallah bende ildanin yolundan gidiyorum....sabah aksam hayit cayi iciyorum zeytinyaginda beklemis incirleri yiyorum ikigündürde polene basladim ovucani kullaniyorum ildanin okudugu dualari okuyorum ve ben hamileyim diye söyleniyorum kendime hamileyim bu ay insallahevet kizlar burdan ben hamileyim diye yazmayi allah bana ve buradaki butun bebek isteyenlere nasip etsin AMIN
bende bendeee
sorma canım yaaa bursada doğal gaz sisteminde bi sorun olduğu için elektirik yoktu donduk valla bide nasıl kar yağıyo inadına
ama bugün rekorumu kırdım öğlen 2 de bi uyumuşum 6 da kalktımbenimki şoka girdi.çünkü üstümü giymiştim dışarı dolaşmaya gidecektik .ööle uyumuşum .uyanınca yemeğe gittik ama öldüm gülmekten ben
dünde sinemaya gittik .filmi hiç hatırlamıyorumön koltuklar yatmalı şu bacaklatını pufa koyuyosunya onlardan ...ben hoppp uyumuşum
sabah işe gitmek için bi kalktım her yer bembeyaz olmuşşşş
BURSAAAA kar altında ne güzel uzun bi zamandan snr
yollar kapanmışşş servis daha gelemedikeşke hiç gelmese bugünnn
ay ne güzel yaa be bizimkleri hayal edemiyorum kendi tarafımda da, eşimin tarafında da ilk torun olur o yüzden herkes heyecanlanır kanımca. Özle tabi biz özlenmeyecek insanlar mıyız
İnşalah işe yarar canım. Ben hayıt ve incir yapmıyorum. Ovulasyon takibine bugün başlıcam ve meryem suresini okuyorum her akşam inşallah dualarımız kabul olur herkese de dua ediyorum Allah duysun sesimizi.
anam ne uykuymuş öyle valla.Kocişin demiştir ne oldu bu hatuna diye. Sinema da bile uyudun demek. Yakında elinde çatal kaşık uyuya kalacaksın.
ah ahh bende üniversitelerde tatil olsa keşke işe gelmesek diye bekledim ama ortaöğretimler bile doğru düzgün tatil olmadı biz nerede olcaz dimi geldik işte yine.
gunaydinnn citir gebisimmmmm ne zaman gitcen mercimegini gormeye bakiyimmmm
günaydın
ayy saat kesin 11 olmuştur ne uyumuşum dedimbi kalktım saat 8:15
hava buzzzz buzzzzz ama çok güneşli kar istiyoruz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?