Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

İldam nasıl gidiyor gebişim. Biz senle aynı devam ediyoruz. İnşallah sonuna kadarda beraber götürürüz

hala bekliyorummm evde

hadi yaa iş için servis değil mi ee geç kalmıyor musun..

günaydın

ayy saat kesin 11 olmuştur ne uyumuşum dedim bi kalktım saat 8:15

hava buzzzz buzzzzz ama çok güneşli kar istiyoruz bizde

ay ne çok uyumuşsunn öyle oluyor insan çok uyudum sanıyor bir bakıyor sat erken bana da haftasonları oluyor. Hatta hava ışımaya başlamıştı biraz bu sabah aha dedim kalkmamıza az kaldı bir baktım saate daha 3.30 ohh dedim yattım

iyi hadi bakalım aslında en iyisini yapıyorsun bir sorun olmadığı sürece birşey olmaz. Hem kesin keseyi göreceksin belki kalp atışını da duyarsın belli olmaz.

iyi hadi bakalım aslında en iyisini yapıyorsun bir sorun olmadığı sürece birşey olmaz. Hem kesin keseyi göreceksin belki kalp atışını da duyarsın belli olmaz.

inşallah ben duyarım gibiime geliyor çünkü giderken 6+5 olmuş olucaz.eylül anneleri topiğinde 6.haftada hep duyulmuş

İldam nasıl gidiyor gebişim. Biz senle aynı devam ediyoruz. İnşallah sonuna kadarda beraber götürürüz

şimdilik her şey yolunda gidiyordur umarım Rabbim korusun tüm bebekleri
ben artık uykucu şirin oldum resmen
ve kesin göbek erken çıkacak çok yiyorum

aynı şeyi bende düşünüyorum kuzum. saat başı yemek yiyorum her oturutada böyle yarım ekmek falan yiyorum. Çay yerine portakal suyu içiyorum. Çok acıkıyorum ve yemeklerden sonra uykum geliyor. arada kasık ağrım oluyor ama şükür akıntım flan yok. Kendimi çok iyi hissediyorum

En iyisi canimm ben ilkinde adete 6 gun kala kana kostum ama bunda 5 gun gecince sadece durumumun kotu oldugunu hissettigim zaman kosuyorum onun disinda randevu ne zamansa bekliyorum ama benden demesi tam olarak sekillendigini gordukten sonra her dk ultrason cekseler kosa kosa gidiceksin

orası kesin canım. Ben kendimi biliyorum 4 ay civarı olursak ondan sonra zırt pırt giderim. Ama o kadar acılarım olduki bu uğurda şimdi yine acele etmek istemiyorum. Çünkü sevincin ne kadar çoksa üzüntüsüde o kadar acı oluyor :26:

inşallah ben duyarım gibiime geliyor çünkü giderken 6+5 olmuş olucaz.eylül anneleri topiğinde 6.haftada hep duyulmuş

bende 6+5te duydum yani gordum kalp atisini merak etme kesin gorursunnn

ayyyy ben bu seferkinde hic uyumadim desem yeridir sanirim son aylarimda uyku basacak kuzum daha cikartmalarin baslamadi ben kusarken aciktiim diye aglardim wcden cikinca hooop mutfaga ama bulantilar azalinca istahsizlik basladi bende

oohh ye valla en güzeliiii

Aynen canim insan icinden atamiyo ustunden ne kadar zaman gecerse gecsin 4. aydan sonra evetttt teyzesi hep gidelimmmm diyosunnnn kizzzz piyango bana ciksaydi eve ultrason alcaktimmm bennnnn

kuzum varya gece tuvalete kalkıyorum ya böyle o arada çişimi yapana kadar bişey yemek istiyorum sofrayı kaldırıyorum gelirken yiccek bişeyler getiriyorum 12 kilo sıkmalık portakal almış eşim. cumartesi pazar onları bitirdim. Sıkıp içtim sürekli

benim annemde çok uyumuşş
hiç istifra etmemiş ama kokulara duyarlı olmuş bakaLIM o na çekecek miyim
şikayet etmek yok söz verdim Rabbime ...her şeyin hayırlısını versin ....

bende bi oturusta 2-3 kg goturuyodum valla ohhh yarasinnnn kiz belki 2 kuzucukkk vardirrrr sende

kız allah seni ne etmesin ya. Böyle piyango hayali hiç görmedim

deme oyle bee kocama soyledim sinir oldu trilyonluk adamlarin evinde ultrason mu varmismis nolmus ben dogurana kadar hevesimi alirdim sonrada bi hastaneye bagislardik gicik iste

bence de duyarsın canım inşallah ama başkalarına göre değerlendirme kendini herkesin hamileliği farklı oluyor. Ama senin değerler yüksekti zaten.

göbek çıkmasının kiloyla alakası yok canım yani kilo göbeği olabilir ama bebek nedeniyle karnın çıkması karnın içinin dar geniş olmasıyla alakası varmış. Annem de kilo almış resimleri var ama karnım yoktu 6 ay dolana kadar kot bile giydim demişti zaten bende ufak doğmuşum o ayrı mesele.

ya sen beni bilsen. Folik asit içiyorum ya çok acıktıyor galiba aralarda pek yemiyorum ama oturduğum zaman kesin yarım ekmek gidiyor. Haftasonu kahvaltılarda akşam yemeklerinde gitti şimdide yarım ekmek tostu götürdüm mideye. Pekmez de içiyorum etkisi vardır belki.Ama öğle yemeklerinde yemekhanede pek yiyemiyorum evde olursam güzel yiyorum. Tartının pili bitmiş alalımda bakayım kilom artmış mı bana az aldım gibi geliyor ama kilo vermiştim stresten çünkü.

İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın canım...

Valla ben kendi anneme cekmisim karnim cok cabuk buyudu hala azda olsa kusmam var annemi goren ikiz dogurcak saniyomus son aylarda bakalimmm

ohhh yarasın mercimeğin ize canım afiyet olsun

kız nerdesin sen merak ettim seni
uykudaymışsın gerçi okudum
uyuya uyuya büyüttün bebeği
bende peşinizden geliyorum bu ay
taze gebeyim bende

benim annemde ne bulantı ne aşerme hiç olmamış regli gecikmese anlamazdım hamile olduğumu diyor ama uykuyu bilemem çünkü annem zaten o zamanlar çalışmadığı için geç kalkarmış evel ezer sever uykuyu anlamamıştır o yüzden. İnşallah bende anneme çekerim ama benim biliyorum midem çok bulancak benim midem rahat bırakmayacak gastrit var zaten.Eşime arkadaşı çok güzel bir ilaç vermiş geçenlerde içmiş eşim hemen geçirmiş onunda gastriti varmış almış ismini aldık eve ben içmiyorum şimdi ağrılarım yok ama hamileyken tutarsa dr sorucam. Ay annem benim bebeklik battaniyemi saklamış geçen gittiğimde koltuğun altındaydı birşey arıyorduk senin bebeğine sakladım dedi sandıkta daha başka şeylerde var yıkayıp kullancam mesela bir de uğur böcekli kundağım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…