hala bekliyorummm evde
günaydın
ayy saat kesin 11 olmuştur ne uyumuşum dedimbi kalktım saat 8:15
hava buzzzz buzzzzz ama çok güneşli kar istiyoruz bizde
canım ben nedense bu bebişde sabır küpü oldum. Cumaya aldım randevu cuma gitcem. Dedimki gidip kırk kere stres yapmıyım. en azından kalbinide duyarız inşallah. İçim rahat olur o zaman. Şimdi hep endişe olur dedim ve gitmedimHatta hafta sonu 3 kere hastanenin önüne gittik vazgeçtim
iyi hadi bakalım aslında en iyisini yapıyorsun bir sorun olmadığı sürece birşey olmaz. Hem kesin keseyi göreceksin belki kalp atışını da duyarsın belli olmaz.
İldam nasıl gidiyor gebişim. Biz senle aynı devam ediyoruz. İnşallah sonuna kadarda beraber götürürüz
şimdilik her şey yolunda gidiyordur umarım Rabbim korusun tüm bebekleri
ben artık uykucu şirin oldum resmen
ve kesin göbek erken çıkacak çok yiyorum
canım ben nedense bu bebişde sabır küpü oldum. Cumaya aldım randevu cuma gitcem. Dedimki gidip kırk kere stres yapmıyım. en azından kalbinide duyarız inşallah. İçim rahat olur o zaman. Şimdi hep endişe olur dedim ve gitmedimHatta hafta sonu 3 kere hastanenin önüne gittik vazgeçtim
En iyisi canimm ben ilkinde adete 6 gun kala kana kostum ama bunda 5 gun gecince sadece durumumun kotu oldugunu hissettigim zaman kosuyorum onun disinda randevu ne zamansa bekliyorum ama benden demesi tam olarak sekillendigini gordukten sonra her dk ultrason cekseler kosa kosa gidiceksin
inşallah ben duyarım gibiime geliyor çünkü giderken 6+5 olmuş olucaz.eylül anneleri topiğinde 6.haftada hep duyulmuş
aynı şeyi bende düşünüyorum kuzum. saat başı yemek yiyorum her oturutada böyle yarım ekmek falan yiyorum. Çay yerine portakal suyu içiyorum. Çok acıkıyorum ve yemeklerden sonra uykum geliyor. arada kasık ağrım oluyor ama şükür akıntım flan yok. Kendimi çok iyi hissediyorum
En iyisi canimm ben ilkinde adete 6 gun kala kana kostum ama bunda 5 gun gecince sadece durumumun kotu oldugunu hissettigim zaman kosuyorum onun disinda randevu ne zamansa bekliyorum ama benden demesi tam olarak sekillendigini gordukten sonra her dk ultrason cekseler kosa kosa gidiceksin
orası kesin canım. Ben kendimi biliyorum 4 ay civarı olursak ondan sonra zırt pırt giderim. Ama o kadar acılarım olduki bu uğurda şimdi yine acele etmek istemiyorum. Çünkü sevincin ne kadar çoksa üzüntüsüde o kadar acı oluyor :26:
bende 6+5te duydum yani gordum kalp atisini merak etme kesin gorursunnn
ayyyy ben bu seferkinde hic uyumadim desem yeridir sanirim son aylarimda uyku basacak kuzum daha cikartmalarin baslamadi ben kusarken aciktiim diye aglardim wcden cikinca hooop mutfaga ama bulantilar azalinca istahsizlik basladi bende
Aynen canim insan icinden atamiyo ustunden ne kadar zaman gecerse gecsin 4. aydan sonra evetttt teyzesi hep gidelimmmm diyosunnnn kizzzz piyango bana ciksaydi eve ultrason alcaktimmm bennnnn
oohh ye valla en güzeliiii
bende 6+5te duydum yani gordum kalp atisini merak etme kesin gorursunnn
ayyyy ben bu seferkinde hic uyumadim desem yeridir sanirim son aylarimda uyku basacak kuzum daha cikartmalarin baslamadi ben kusarken aciktiim diye aglardim wcden cikinca hooop mutfaga ama bulantilar azalinca istahsizlik basladi bende
kuzum varya gece tuvalete kalkıyorum ya böyle o arada çişimi yapana kadar bişey yemek istiyorumsofrayı kaldırıyorum gelirken yiccek bişeyler getiriyorum 12 kilo sıkmalık portakal almış eşim. cumartesi pazar onları bitirdim. Sıkıp içtim sürekli
kız allah seni ne etmesin ya. Böyle piyango hayali hiç görmedim
Kiz sen miki ni gordun mu biz haftalik olagan kavgadaydik adamla girmedim 2 gun kacirdimmmm gelinimmm nasillldi
inşallah ben duyarım gibiime geliyor çünkü giderken 6+5 olmuş olucaz.eylül anneleri topiğinde 6.haftada hep duyulmuş
aynı şeyi bende düşünüyorum kuzum. saat başı yemek yiyorum her oturutada böyle yarım ekmek falan yiyorum. Çay yerine portakal suyu içiyorum. Çok acıkıyorum ve yemeklerden sonra uykum geliyor. arada kasık ağrım oluyor ama şükür akıntım flan yok. Kendimi çok iyi hissediyorum
orası kesin canım. Ben kendimi biliyorum 4 ay civarı olursak ondan sonra zırt pırt giderim. Ama o kadar acılarım olduki bu uğurda şimdi yine acele etmek istemiyorum. Çünkü sevincin ne kadar çoksa üzüntüsüde o kadar acı oluyor :26:
benim annemde çok uyumuşş
hiç istifra etmemiş ama kokulara duyarlı olmuş bakaLIM o na çekecek miyim
şikayet etmek yok söz verdim Rabbime ...her şeyin hayırlısını versin ....
ohhh yarasın mercimeğin ize canım afiyet olsunkuzum varya gece tuvalete kalkıyorum ya böyle o arada çişimi yapana kadar bişey yemek istiyorumsofrayı kaldırıyorum gelirken yiccek bişeyler getiriyorum 12 kilo sıkmalık portakal almış eşim. cumartesi pazar onları bitirdim. Sıkıp içtim sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?