Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kuzummmmm folic istahi arttirmiyo bence pekmez yapiyo olabilir ben 11 haftada folici biraktim ama 16 haftada istahim kesildi

slm kızlar okul btti ble bugun iki saat dersm varr evdeym şimdi ...keyfszm bugun dun fazla yıpratmşm kendmi baş ağrısından uyuyamadım akşam :26:

kız aynı şeyi bende düşünüyorum hatta gittigidiyorda bi alet vardı kap atışnı duymak içindi galiba kulaklık gibi birşey burda bi arkadaş almayı bile düşünüyordu sonra bebeğe zararı olur diye almadı

kızlar benim koca işyerindeki dr söölemiş adam bana folic plus yazdırmış benimkide alıp gelmiş.(günde 3 tane içiliyo)
dr umu aradım sööledim hiç gerek yok son zamanlarda moda oldu buda diyip güldü
benim sana vereceğim beslenme listesinde buna gerek bile kalmıcak dedi
ama istersen al dedi .

slm kızlar okul btti ble bugun iki saat dersm varr evdeym şimdi ...keyfszm bugun dun fazla yıpratmşm kendmi baş ağrısından uyuyamadım akşam :26:

hoşgeldin canım unutmaya çalış artık onu hiç yapmadınız sayın çünkü ben inanıyorum ki o sonuçlar yanlışşş
lab.aradınız mı bugün niye bu kadar geç verdiniz diye

demek ki folik asit içmeye gerek yok o kadar dedkleri gibi :26:

Belli bi haftaya kadar ilac kullanimi oluyo 4. aydan sonra ilac vermiyolar zaten ilk 3 ay zorlanirsin o zamanda rahatlikla alirsin ilaci drda verir zaten ben kum dokuyomusum ilac vermedi su iceceksin bol bol dedi ama ilk zamanlar munorol vermislerdi midem icinde omeprol ve rennie

ohhh yarasın mercimeğin ize canım afiyet olsun

kız nerdesin sen merak ettim seni
uykudaymışsın gerçi okudum
uyuya uyuya büyüttün bebeği
bende peşinizden geliyorum bu ay
taze gebeyim bende
inaşşallahh Rabbim OL demiştir
ben bekliyorum haberlerinizi 4 gözle
benim net bozuldu canım anca gece girebildim eşim halletti.
uyku fena yaa sorma

ne güzel
benimde zıbınım yastık kılıfım ve patiklerim bende zıbınıma bayılıyorummmmmm ama
ayyy biri bana kahvaltı hazırlasınnnn

Ne güzel olur iki tane olursa, ilk 1-2 yıl zor geçer ama sonrasında beraber sırt sırta iki kardeş çok güzel olur.

Folic asit iştah açıyor evet. Sen bu dopingle ilk aydan gebiş kalıcan kuzum ya öyle doğuyo içime

ohhh yarasın mercimeğin ize canım afiyet olsun

Sağol bebeğim. Darısı sana, Tez zamanda seninde tüm yediklerin mercimeğine yarasın

Sakinlestin mi biraz bi agri kesici al yada bi bitki cayi yap azicik kestir istersen

hoşgeldin canım unutmaya çalış artık onu hiç yapmadınız sayın çünkü ben inanıyorum ki o sonuçlar yanlışşş
lab.aradınız mı bugün niye bu kadar geç verdiniz diye

cnm aramıcam bak arkdas dedm ya onların da yanlş vermşler sonucu ne yazmş cvba

bizimde sonucumuz çok geç çıkmıştı ben hatta sonuçlar çok kötü çıkınca ordaki doktorla telefonda tartışmıştım
ben adama dedimki bizim değerlerimiz bu kadar kötü değildi ukala doktor demezmi madem o kadar iyi neden test veriyorsunuz
çok üzülmüştüm o zamanlar

bunu demşler kıza yaaaa aramak sinirmi bozcak sadece hülyamm yaaa

hem gittkleri prof o arkdasa demş çok kötü bu lab nie gttnz die ben hiç blmıodm araştrdm burdan herkes memnundu ...ama geç çıkmadıgı sürece sonuç dogru çıkıo ama o arkdasn da bnm de geç çıktı o yuzden inanmıorm sonuca yaa ...haftaya gtcz yne eşim aracıak bugun gtcegmz yeri bakalm inşş orda ii çıkar sonucumuz eski sonuca ble razyım valla yaa :26:

Son düzenleme:
demek ki folik asit içmeye gerek yok o kadar dedkleri gibi :26:

hiç ilaç içmeyen bennnn çok ii bi ilaç firmasında çalışıyordum
ne işler yaptıklarını çok ii bilirim
yeterki satış olsun onlar için .bi ilaç adı verirlerrr hop yayılırr dr lar onu yazarrr
sonra aynı işi yapan farklı ilaç lar yarışır dr sayesindeeee
bi aspirin bile atom bombası yaparken bünyede bunlar insan hayatını hiçe sayıyo resmen
sektör oldu bu iş herkes biliyo artık ....

canım hiç gerek yok bence ayrıca siz anlamazsınız ki az duyulur falan sonra sorun var zannedirsiniz ne gerek var ayda bir kontrol yeter güzelim.

tabii ki besinlerden alınıyor ama miktarları var o miktarda tüketmek lazım tabii annelerimiz çok mu kullanmış sanki ama yine de ben kullanıcam şahsen çünkü her besinden yeteri kadar alınamayabilir.Omurilik ve beyin gelşiminde de önemli ama karar senin tabi canım.

gaviscon her dönemde kullabılabiliyormuş galiba. Ayrıca ilerleyen aylarda bebek büyüdükçe yer daralıyor ve baskı oluşuyormuş bu da reflüye davetiye çıkarıyor. Gastriti olanlar en çok tehlike burada. Yanmalar falan ilerleyen aylarda çok oluyor o yüzden gaviscon kullabilirim sanırım.

oldu bileki ben hamileyim deyip dolanıyorum ortada senin taktiği uyguluyorum bu ay belki tutar
kız yakın olsaydık ben gelir hazırlardım sana ama üzgünümsen en iyisi koçiş gitmeden ona hazırlat
ama şimdi kalk kendin birşeyler ye mercimeği besle

inşallah canım ben mercimeğe yatırım yapmaya başladım bile dün akşam eşime diyorum bana portalaka soyarmısın ben istemiyorum ama mercimek istiyo diye o da tıpış tıpış gidip soyup getirdi.

hazırlayayım ben sana balımm keşke aynı şehirde olsak dimi..

Ay İnşallah canım ama umudum yok yanii tabi ki aylar sonra yine çalışmalara başlayacağımız için heyecan var ama ümitlenmek istemiyorum pekmezi de unuttum haftasonu içmedim. Herkeste benim için sen hemen hamiş kalcan diyo ahh doğru çıksa keşke.

Folic zaten 8. haftaya kadar kullaniliyo aslinda ama drlar ikili teste kadar kullandirtiyolar bende 11 haftaya kadar kullandim ama bazen haftada 1 tane ictigim bile oldu ama profesor vermisti bana gecen bebekte o yuzden bundada almaya calistim sende bi sure al istersen

kız taktik değildi banimkiii
diyorumya anlatamıyorum ,Rabbim bana hediye verdi bu hissi vererek ömrümce un utmıcam bebişime de anlatıcam
gelecek bebişleriniz Allahım sağlıklı salih bebişler versinnn

bua rada mama yedim ama 8 buçukta yine acıktım

sizle oturym biraz cnm ya burdan başka hiçbi yere gtmek istemıom kendi kendime olunca kuruntulara başlıom hemen
bak onunda aynı olmuş canım hiç moralini bozma bence unut gitsin onu olur mu .
o kadar şey kullandınız böyle olmuş olamaz yani kesin beklettiler örneği sen de mail atınca gelip değerlendirdiler
gitme canım bi yere sohbet edeyiyoruz ne güzel.

yok canım bende almam zaten öyle birşey.
ama ben ayda bir gidemem dr.her hafta giderim kız ben duramam hele hissedene kadar kesin yani.
oynamaya başladıktan sonra belki dr ne zaman çağrırsa giderimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…