bence de duyarsın canım inşallah ama başkalarına göre değerlendirme kendini herkesin hamileliği farklı oluyor. Ama senin değerler yüksekti zaten.
göbek çıkmasının kiloyla alakası yok canım yani kilo göbeği olabilir ama bebek nedeniyle karnın çıkması karnın içinin dar geniş olmasıyla alakası varmış. Annem de kilo almış resimleri var ama karnım yoktu 6 ay dolana kadar kot bile giydim demişti zaten bende ufak doğmuşum o ayrı mesele.
ya sen beni bilsen. Folik asit içiyorum ya çok acıktıyor galiba aralarda pek yemiyorum ama oturduğum zaman kesin yarım ekmek gidiyor. Haftasonu kahvaltılarda akşam yemeklerinde gitti şimdide yarım ekmek tostu götürdüm mideye. Pekmez de içiyorum etkisi vardır belki.Ama öğle yemeklerinde yemekhanede pek yiyemiyorum evde olursam güzel yiyorum. Tartının pili bitmiş alalımda bakayım kilom artmış mı bana az aldım gibi geliyor ama kilo vermiştim stresten çünkü.
İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın canım...
bende bi oturusta 2-3 kg goturuyodum valla ohhh yarasinnnn kiz belki 2 kuzucukkk vardirrrr sende
deme oyle bee kocama soyledim sinir oldu trilyonluk adamlarin evinde ultrason mu varmismis nolmus ben dogurana kadar hevesimi alirdim sonrada bi hastaneye bagislardik gicik iste
slm kızlar okul btti blebugun iki saat dersm varr evdeym şimdi ...keyfszm bugun dun fazla yıpratmşm kendmi baş ağrısından uyuyamadım akşam :26:
kızlar benim koca işyerindeki dr söölemiş adam bana folic plus yazdırmış benimkide alıp gelmiş.(günde 3 tane içiliyo)
dr umu aradım sööledim hiç gerek yok son zamanlarda moda oldu buda diyip güldü
benim sana vereceğim beslenme listesinde buna gerek bile kalmıcak dedi
ama istersen al dedi .
benim annemde ne bulantı ne aşerme hiç olmamış regli gecikmese anlamazdım hamile olduğumu diyor ama uykuyu bilemem çünkü annem zaten o zamanlar çalışmadığı için geç kalkarmış evel ezer sever uykuyu anlamamıştır o yüzden. İnşallah bende anneme çekerim ama benim biliyorum midem çok bulancak benim midem rahat bırakmayacak gastrit var zaten.Eşime arkadaşı çok güzel bir ilaç vermiş geçenlerde içmiş eşim hemen geçirmiş onunda gastriti varmış almış ismini aldık eve ben içmiyorum şimdi ağrılarım yok ama hamileyken tutarsa dr sorucam. Ay annem benim bebeklik battaniyemi saklamış geçen gittiğimde koltuğun altındaydı birşey arıyorduk senin bebeğine sakladım dedi sandıkta daha başka şeylerde var yıkayıp kullancam mesela bir de uğur böcekli kundağım var.
ohhh yarasın mercimeğin ize canım afiyet olsun
kız nerdesin sen merak ettim seni
uykudaymışsın gerçi okudum
uyuya uyuya büyüttün bebeği
bende peşinizden geliyorum bu ay
taze gebeyim bende
benim annemde ne bulantı ne aşerme hiç olmamış regli gecikmese anlamazdım hamile olduğumu diyor ama uykuyu bilemem çünkü annem zaten o zamanlar çalışmadığı için geç kalkarmış evel ezer sever uykuyu anlamamıştır o yüzden. İnşallah bende anneme çekerim ama benim biliyorum midem çok bulancak benim midem rahat bırakmayacak gastrit var zaten.Eşime arkadaşı çok güzel bir ilaç vermiş geçenlerde içmiş eşim hemen geçirmiş onunda gastriti varmış almış ismini aldık eve ben içmiyorum şimdi ağrılarım yok ama hamileyken tutarsa dr sorucam. Ay annem benim bebeklik battaniyemi saklamış geçen gittiğimde koltuğun altındaydı birşey arıyorduk senin bebeğine sakladım dedi sandıkta daha başka şeylerde var yıkayıp kullancam mesela bir de uğur böcekli kundağım var.
Ne güzel olur iki tane olursa, ilk 1-2 yıl zor geçer ama sonrasında beraber sırt sırta iki kardeş çok güzel olur.bende bi oturusta 2-3 kg goturuyodum valla ohhh yarasinnnn kiz belki 2 kuzucukkk vardirrrr sende
deme oyle bee kocama soyledim sinir oldu trilyonluk adamlarin evinde ultrason mu varmismis nolmus ben dogurana kadar hevesimi alirdim sonrada bi hastaneye bagislardik gicik iste
bence de duyarsın canım inşallah ama başkalarına göre değerlendirme kendini herkesin hamileliği farklı oluyor. Ama senin değerler yüksekti zaten.
ya sen beni bilsen. Folik asit içiyorum ya çok acıktıyor galiba aralarda pek yemiyorum ama oturduğum zaman kesin yarım ekmek gidiyor. Haftasonu kahvaltılarda akşam yemeklerinde gitti şimdide yarım ekmek tostu götürdüm mideye. Pekmez de içiyorum etkisi vardır belki.Ama öğle yemeklerinde yemekhanede pek yiyemiyorum evde olursam güzel yiyorum. Tartının pili bitmiş alalımda bakayım kilom artmış mı bana az aldım gibi geliyor ama kilo vermiştim stresten çünkü.
İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alacaksın canım...
ohhh yarasın mercimeğin ize canım afiyet olsun
slm kızlar okul btti blebugun iki saat dersm varr evdeym şimdi ...keyfszm bugun dun fazla yıpratmşm kendmi baş ağrısından uyuyamadım akşam :26:
hoşgeldin canım unutmaya çalış artık onu hiç yapmadınız sayın çünkü ben inanıyorum ki o sonuçlar yanlışşş
lab.aradınız mı bugün niye bu kadar geç verdiniz diye
demek ki folik asit içmeye gerek yok o kadar dedkleri gibi :26:
Sakinlestin mi biraz bi agri kesici al yada bi bitki cayi yap azicik kestir istersen
kız aynı şeyi bende düşünüyorum hatta gittigidiyorda bi alet vardı kap atışnı duymak içindi galiba kulaklık gibi birşey burda bi arkadaş almayı bile düşünüyordu sonra bebeğe zararı olur diye almadı
kızlar benim koca işyerindeki dr söölemiş adam bana folic plus yazdırmış benimkide alıp gelmiş.(günde 3 tane içiliyo)
ama istersen al dedi .
Belli bi haftaya kadar ilac kullanimi oluyo 4. aydan sonra ilac vermiyolar zaten ilk 3 ay zorlanirsin o zamanda rahatlikla alirsin ilaci drda verir zaten ben kum dokuyomusum ilac vermedi su iceceksin bol bol dedi ama ilk zamanlar munorol vermislerdi midem icinde omeprol ve rennie
oldu bilekiinaşşallahh Rabbim OL demiştir
ben bekliyorum haberlerinizi 4 gözle
benim net bozuldu canımanca gece girebildim eşim halletti.
uyku fena yaa sorma
ne güzel
benimde zıbınım yastık kılıfım ve patiklerim bendezıbınıma bayılıyorummmmmm ama
ayyy biri bana kahvaltı hazırlasınnnn
Ne güzel olur iki tane olursa, ilk 1-2 yıl zor geçer ama sonrasında beraber sırt sırta iki kardeş çok güzel olur.
Folic asit iştah açıyor evet. Sen bu dopingle ilk aydan gebiş kalıcan kuzum ya öyle doğuyo içime
Sağol bebeğim. Darısı sana, Tez zamanda seninde tüm yediklerin mercimeğine yarasın
inaşşallahh Rabbim OL demiştir
ben bekliyorum haberlerinizi 4 gözle
benim net bozuldu canımanca gece girebildim eşim halletti.
uyku fena yaa sorma
ne güzel
benimde zıbınım yastık kılıfım ve patiklerim bendezıbınıma bayılıyorummmmmm ama
ayyy biri bana kahvaltı hazırlasınnnn
Ne güzel olur iki tane olursa, ilk 1-2 yıl zor geçer ama sonrasında beraber sırt sırta iki kardeş çok güzel olur.
Folic asit iştah açıyor evet. Sen bu dopingle ilk aydan gebiş kalıcan kuzum ya öyle doğuyo içime
Sağol bebeğim. Darısı sana, Tez zamanda seninde tüm yediklerin mercimeğine yarasın
ama istersen al dedi .
oldu bilekiben hamileyim deyip dolanıyorum ortada senin taktiği uyguluyorum bu ay belki tutar
kız yakın olsaydık ben gelir hazırlardım sana ama üzgünümsen en iyisi koçiş gitmeden ona hazırlat
ama şimdi kalk kendin birşeyler ye mercimeği besle
inşallah canım ben mercimeğe yatırım yapmaya başladım bile dün akşam eşime diyorum bana portalaka soyarmısın ben istemiyorum ama mercimek istiyo diyeo da tıpış tıpış gidip soyup getirdi.
cnm aramıcam bak arkdas dedm ya onların da yanlş vermşler sonucu ne yazmş cvba
bizimde sonucumuz çok geç çıkmıştı ben hatta sonuçlar çok kötü çıkınca ordaki doktorla telefonda tartışmıştım
ben adama dedimki bizim değerlerimiz bu kadar kötü değildi ukala doktor demezmi madem o kadar iyi neden test veriyorsunuz
çok üzülmüştüm o zamanlar
bunu demşler kıza yaaaaaramak sinirmi bozcak sadece hülyamm yaaa
hem gittkleri prof o arkdasa demş çok kötü bu lab nie gttnz die ben hiç blmıodm araştrdm burdan herkes memnundu ...ama geç çıkmadıgı sürece sonuç dogru çıkıo ama o arkdasn da bnm de geç çıktı o yuzden inanmıorm sonuca yaa ...haftaya gtcz yne eşim aracıak bugun gtcegmz yeri bakalm inşş orda ii çıkar sonucumuz eski sonuca ble razyım valla yaa :26:
bak onunda aynı olmuş canım hiç moralini bozma bence unut gitsin onu olur mu .sizle oturym biraz cnm ya burdan başka hiçbi yere gtmek istemıom kendi kendime olunca kuruntulara başlıom hemen
canım hiç gerek yok bence ayrıca siz anlamazsınız ki az duyulur falan sonra sorun var zannedirsiniz ne gerek var ayda bir kontrol yeter güzelim.
tabii ki besinlerden alınıyor ama miktarları var o miktarda tüketmek lazım tabii annelerimiz çok mu kullanmış sanki ama yine de ben kullanıcam şahsen çünkü her besinden yeteri kadar alınamayabilir.Omurilik ve beyin gelşiminde de önemli ama karar senin tabi canım.
gaviscon her dönemde kullabılabiliyormuş galiba. Ayrıca ilerleyen aylarda bebek büyüdükçe yer daralıyor ve baskı oluşuyormuş bu da reflüye davetiye çıkarıyor. Gastriti olanlar en çok tehlike burada. Yanmalar falan ilerleyen aylarda çok oluyor o yüzden gaviscon kullabilirim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?