malum gecen hafta izleyemedim şu muhteşem sülümanın on bölümünü izleyeceğim şimdi netten
hepiciğinizi öptüüüüüüüm sizi cok seviyoruz bebiş ve ben
arkadaşlar ben bişe soracam sizlere benim adetimin 1.gününden sayarsak bugun 15.gün biz akşam halvete girdik gece kaltığımda spermler dışarı cıktı.deminde lavaboya gittiğimde peceteyle silince önce az yumurta akı gibi akıntı geldi biraz daha silince epeyi bir geldi bu şimdi spermler mi yine dışarı cıkmış oluyor cevap verirseniz sevinirim ona göre banyo yapacağım tekrar....
aha iyiki varsınız beee yoksa ben beynimde takar takar hasta olur yataklara düşerdimmm sagolun kızlar yaaa
kızlar kandiliniz mübarek olsun allah bütün dualarımızı kabul etsin inşallahhhh
güneş cnm hayırlısı olsun bebeğin
spermdir nisanurcum..
sende iyiki varsın fıstıkım
seninde kutlu olsun şebom
senden ne haber?
kimse kalmamış yaaa:44::44::44:
kimse kalmamış yaaa:44::44::44:
ben burdayım burdaa :92:
arada oyun kulübüne de bakıyorum sadece
ben burdayım cicim çorba koymaya gitmiştim mutfağa kodum geldim
napıyosun yemek mii benim kocamda başkasının çocugunu sünnet ettirmeye götürdü yemek yapmıycam
ee halvetler nasıl megimmm benimkiler bitti yumurtlamışımdır inşallah 26 sondu artık ne olduysa oldu fırtınalar kopcak içerde inşallah
akşam kocam diyo kii işin bitti kulandın kullandın attın bi kenera beni diyoaa ne kadar ayıp dedimm bu ay tutmassa öbür ay öbür ay da tutmassa öbür ay ihtiyacım var hamile kalayım sonra atcam bi kenara dedim görürsün öbür ay dedi
Şu an sadece çorba var ortada gerisi meçhul:26:rejimde benimki her zamanki gibi,göbeği çıkmışmış az yiyo ve yağlı yemiyo ne yapıcamı şaşırtıyo bana:44:
merhaba bende geldim sohbetee yeniyim sitede nasılsınız 1 kızım var benim 3yaşında çocuk konusunda çok sabırsızım kendime güvenemiyorum( siz neler yapıuosunuz?:))
ben anlattımdı demin arka sayfalarda kaldı
du bak alıntı ediim;
yoldan geldik dün biz..
e yorgun tabe..
11 de yatıyum ben didi.. ama benim gözler aha bööle o saate
dedim,'sen yat,ben seni rahatsız ederim yatarken,halvetimizi ederiz' 'temem' didi..
ben ev topladım falan,oyalandım,sora yattım 'hadi' didim..
anaaağğ adamda tık yok'oolum hadi' didim
ııhhhh yapıyo
didim ki,sen bu gece uyanıp şaapma,bak ben bebe yapıyo muyum sana
aaaa bi kalkışı var 'hadi aşkımm' diye,korktum valla
sebze pişir bol bol
çok istiyolar benimki de istiyo da olmuyo ne hikmetse bu ay olsun bariii:44: arada onu benimki de yapıyo bigün sabah hususi kaldırcam 6 da kalkmıyo mübarek duymuyo bile bugün öle bi yatmış ki yataktan düştüm
Öyle yapıcaz artık hemen her sebzeyede mıyyykk ben bunu sevmiom diyo ne pişiriceksem artık etçildir kendileri ama et yasakmış yemicekmiş,kızartma yasak.En yiyisi ben evdeki tüm sebzeleri doğrayıp koyuyım önüne
Heee al datlum kıymatlum derim sana rejim yemeği ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?