BİZ ÇAKMA TAKILMIYOZ BALIM ORİJİNAL ÜRETECEZ
şaka bi yana sen böyle dedikçe yüreğim pırpır ediyo :26:
cnm benim sağolllll inşallah kan verdim sonuç bekliyrz hayırlısı inş. hamileyimdir. iki test yaptım pozitif çıktı.
ay yavru dikkat et kendine kar topu falan hasta olma :2:sakın
:)))) bak bide ben nara 41 yasin okunuyo yeniliyo diye biliyom hatta hamileykende okutup yicen cok hayirliymis hem narda anlamli dimi 1 tane ama ici bin tane cogaliyo ya o bakimdan
Karisikkk falalnnnn olmazzzzzz orcinal bebe isterizzz :))) ahhh ahhh cidden bebe icin neler yapiyoz simdi komik ama bi yandanda aglancak halimize guluyoruzzz
canım su dedi babannem..
bide ben hiç ovulasyon testi almadım açıkçası..
Ben sanki adetime yakın ovulasyon oluyorum gibi geliyor bana...
o yüzden 2 günde bir denemek gerek..sadece adetten sonra diil
ohh ne güzel kuzum sizde eğlenmişsiniz
gerçekten çok başka oluyo cnmcım karı çok seviyorum zati
kahvaltıdan sonra attık kendımızı dışarı güya temizlik yapcaktık
salladık gittisevdam taşınmış yerleşmiş gelcekti buraya öyle dediydi
ama gelmemiş sen gördünmü hiç onu kuzum
kısmeti vardır inşallah en kısa zamanda gelirde,seviniriz cnm.ovucan alcaktım da kısmet olmadı bende işimi şansıma bırakmıyorum gün aşırıya devam :)
bigün arayla yapıyoruz genelde..
bu ayda böyle olur büyük ihtimal.
inşallah olur
evet narda mantıklımış cnm:)))) bak bide ben nara 41 yasin okunuyo yeniliyo diye biliyom hatta hamileykende okutup yicen cok hayirliymis hem narda anlamli dimi 1 tane ama ici bin tane cogaliyo ya o bakimdan
süppperr bi hbr bu kuzummm çıkıcak kanda da allahın izniyle daha da coşkulu sevıncez burdaa
gerçi şuandada içim coşkulu cooook sevındım valla kuzummm
sonuç nezaman çıkcakmıs acüp
aman olmıyım hasta felen çok zor olur yoksam ilaçsız felen
ama çok kalın gıyındım dun eldiven atkı şapka hiç üşümedim yanı cnmcım
Valla bu ay ferda pozisyonu da denedim
süt buharını da yaptım sonraıcam bide hayıt içiyorum hım başka bide bu akşam şişe yaptırayım diyorum sonrada halvet olur
ama ilk defa bu ay 3 günde bir halvet ediyoz pek canım istemiyo nedense... hayıt mı yaptı acaba bi garibimmm...
normali zaten gün aşırı yapmak canım gün aşırı yaptıktan sonra sorun değil
bende 20 tane var bu ay bi tane bile yapmadım ovulasyon testi
Himmmm bardak bebesi guzelmis :)))) kiz bende hic istemiyom halvet tam basliyozzz ben kaliyom oyle isik gormus tavsan gibi adamda donup yatiyo icten ice kiziyo biliyommm ama bende tik yokkkkkk
kısmeti vardır inşallah en kısa zamanda gelirde,seviniriz cnm.
evet narda mantıklımış cnm
inşallah seviniriz içimde kıpır kıpır ama yinede kan kesin sonuç olduğu için acabamı diye aklımda soru işareti var 3 de çıkacak sonuç:) doktorda dedi idrar da çıktıysa büyük ihtimalle hamilesindir dedi :)inş
ovulasyon testleri ne kadar kızlar?
rüyamda ak sakallı dede gördüm kızlar ama leyla ile mecnun daki dedeydi
bide sultan gördüm oda hatice sultandı:)bakıyım anlamlarına..
moon kuzuum yazdım ama görmedin gali çok tebrik ediyorumm kuzucumm belirtilerin varmıydı birde testlerini koyma imkanın varmı canım benimkilelrle karşıkalştırıcam bende o kadar test yapmıştım çıkmıştı ama kanda çıokmamıştı gülüm:44::44:
görmedim bebeğim, ama şuan ofisteyim çekince sana özelden atarım mesaj olarak.sagol inşallah işte kan sonucuna göre kesin dicem inş.belirtileri yumurtalıkta sancı oluyor özellikle sağ taraftakinde, şuanda hafif su gibi akıntı oluyor ara ara,onun harici hiç bir belirti yok
selam kızlar nasılsınız.iki üç gün girmedim almış başını gitmiş site maşallah.okuyamadım valla geçmişiyarın ultrasona gidecem rahim kalınlığı için sonra da iki üç güne transferim yapılır sanırım.izin alıp evde yatacam bir hafta.ne olur dualarınızı eksik etmeyin.çok korkuyorum.ya yine olmaz ise diye...
canım arakadaşlarım nasılsınız ???? özledim sizi
pek yazıcak bişey bulamasam da...
hayıttan mıdır nedir benim gögüslerim bi tuhaf oldu yaa böyle pufffpuf oldu çok komikk kocamanlar ama çok yumuşaklar sanki içinde hava var:)))
hayıt kullanıp böyle gariplik hisseden oldu mu??
hiç hamişlik hissetmiyorum ama nolur sanki bu ay hiç bişi hissetmeden agrı sızı çekmeden hamile olsam...
Kar yagıyooooooooo
hahah valla yaaa ben deli gibi yazıyodum burdaan gene aynı olurum heraldee zaten 3 ay bi tek siz bilceksiniz
sağol cnm kana gittim verdim sonucu saat 3 gibi arıyıp öğreneceğim dayanamadım bir test daha yaptım ya kafayı yedim:) oda çift çizgi çıktı ultrasonla baktı daha görenmez kese dedi, kan kesin sonuç dedi hayırlısı inşallah cnm.
sağol tatlım darısı tüm isteyenlere inşallah
cnm benim bat 13 üydü 13ünden önce dayanamadım yaptım negatift bugün yaptım koyu 2 çizgi çıktı. yani batın geçmesini muhakkak bekle. ama kan sonuncu kesin sonuc onu beklicem bakalım .
:) zafere ulaşmak için her yol mübahtır tatlım biz her pozisyonu denedik bu ay +birde annem gelmişti
memleketten ona bir meryem suresi okuttum, oda bir elmaya bunu okudu ortadan ikiye böldük birini kocam yedi birini ben:) o gece halvet ettik ama yumurtlama günümdüm ilkkez ovucan kullandım çift çizgide vardı:) oldu inşallah:)elma önemliydi ama
inşallah bebeğim, allah en kıza zamanda sizlerede o çift çizgiyi gösterir, 9 ay sonrada yüzünü gösterir inşallah. dua edicem sizede.
ovucan alcaktım da kısmet olmadı bende işimi şansıma bırakmıyorum gün aşırıya devam :)
bigün arayla yapıyoruz genelde..
bu ayda böyle olur büyük ihtimal.
inşallah olur
ovulasyon testleri ne kadar kızlar?
demek komşusunuz cnm:)Dedemize sahip çıkalım,gomşumuz oluye bu dede..
İnşallah boşuna girmemiştir rüyana sultanını müjdelemek için girmiştir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?