Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

BİZ ÇAKMA TAKILMIYOZ BALIM ORİJİNAL ÜRETECEZ

şaka bi yana sen böyle dedikçe yüreğim pırpır ediyo :26:

:)))) bak bide ben nara 41 yasin okunuyo yeniliyo diye biliyom hatta hamileykende okutup yicen cok hayirliymis hem narda anlamli dimi 1 tane ama ici bin tane cogaliyo ya o bakimdan

cnm benim sağolllll inşallah kan verdim sonuç bekliyrz hayırlısı inş. hamileyimdir. iki test yaptım pozitif çıktı.

ay yavru dikkat et kendine kar topu falan hasta olma :2:sakın

süppperr bi hbr bu kuzummm çıkıcak kanda da allahın izniyle daha da coşkulu sevıncez burdaa

gerçi şuandada içim coşkulu cooook sevındım valla kuzummm
sonuç nezaman çıkcakmıs acüp

aman olmıyım hasta felen çok zor olur yoksam ilaçsız felen
ama çok kalın gıyındım dun eldiven atkı şapka hiç üşümedim yanı cnmcım

:)))) bak bide ben nara 41 yasin okunuyo yeniliyo diye biliyom hatta hamileykende okutup yicen cok hayirliymis hem narda anlamli dimi 1 tane ama ici bin tane cogaliyo ya o bakimdan

olabilir de ben başladım şimcik meryem okuyom :)
ALLAHIM BU SURELER HÜRMETİNE BEBİŞLERİMİZİ GÖNDERDİN GÜZEL RABBİMMM

Karisikkk falalnnnn olmazzzzzz orcinal bebe isterizzz :))) ahhh ahhh cidden bebe icin neler yapiyoz simdi komik ama bi yandanda aglancak halimize guluyoruzzz

Valla bu ay ferda pozisyonu da denedim
süt buharını da yaptım sonraıcam bide hayıt içiyorum hım başka bide bu akşam şişe yaptırayım diyorum sonrada halvet olur
ama ilk defa bu ay 3 günde bir halvet ediyoz pek canım istemiyo nedense... hayıt mı yaptı acaba bi garibimmm...

canım su dedi babannem..
bide ben hiç ovulasyon testi almadım açıkçası..
Ben sanki adetime yakın ovulasyon oluyorum gibi geliyor bana...
o yüzden 2 günde bir denemek gerek..sadece adetten sonra diil

normali zaten gün aşırı yapmak canım gün aşırı yaptıktan sonra sorun değil
bende 20 tane var bu ay bi tane bile yapmadım ovulasyon testi

evet baya eğlendik canım benim sewdamı görmedim hiçç yazmamışda sordunmu bu nasıl taşınmaki 1 aydır yok diye özelden mi yazdı sana:44:

ovucan alcaktım da kısmet olmadı bende işimi şansıma bırakmıyorum gün aşırıya devam :)
bigün arayla yapıyoruz genelde..
bu ayda böyle olur büyük ihtimal.
inşallah olur
kısmeti vardır inşallah en kısa zamanda gelirde,seviniriz cnm.

evet narda mantıklımış cnm

inşallah seviniriz içimde kıpır kıpır ama yinede kan kesin sonuç olduğu için acabamı diye aklımda soru işareti var 3 de çıkacak sonuç:) doktorda dedi idrar da çıktıysa büyük ihtimalle hamilesindir dedi :) inş

Himmmm bardak bebesi guzelmis :)))) kiz bende hic istemiyom halvet tam basliyozzz ben kaliyom oyle isik gormus tavsan gibi adamda donup yatiyo icten ice kiziyo biliyommm ama bende tik yokkkkkk

Himmmm bardak bebesi guzelmis :)))) kiz bende hic istemiyom halvet tam basliyozzz ben kaliyom oyle isik gormus tavsan gibi adamda donup yatiyo icten ice kiziyo biliyommm ama bende tik yokkkkkk

ahahah dimi ya bende öyleyim
gebelikten mi acaba

moon kuzuum yazdım ama görmedin gali çok tebrik ediyorumm kuzucumm belirtilerin varmıydı birde testlerini koyma imkanın varmı canım benimkilelrle karşıkalştırıcam bende o kadar test yapmıştım çıkmıştı ama kanda çıokmamıştı gülüm:44::44:

rüyamda ak sakallı dede gördüm kızlar ama leyla ile mecnun daki dedeydi
bide sultan gördüm oda hatice sultandı:)bakıyım anlamlarına..

selam kızlar nasılsınız.iki üç gün girmedim almış başını gitmiş site maşallah.okuyamadım valla geçmişiyarın ultrasona gidecem rahim kalınlığı için sonra da iki üç güne transferim yapılır sanırım.izin alıp evde yatacam bir hafta.ne olur dualarınızı eksik etmeyin.çok korkuyorum.ya yine olmaz ise diye...

rüyamda ak sakallı dede gördüm kızlar ama leyla ile mecnun daki dedeydi
bide sultan gördüm oda hatice sultandı:)bakıyım anlamlarına..

Dedemize sahip çıkalım,gomşumuz oluye bu dede..
İnşallah boşuna girmemiştir rüyana sultanını müjdelemek için girmiştir..

görmedim bebeğim, ama şuan ofisteyim çekince sana özelden atarım mesaj olarak.sagol inşallah işte kan sonucuna göre kesin dicem inş.belirtileri yumurtalıkta sancı oluyor özellikle sağ taraftakinde, şuanda hafif su gibi akıntı oluyor ara ara,onun harici hiç bir belirti yok

tamam kuuzucumm olurrr belirtilerden sağ yumurtalıkta çok sancım oluyo benim aylardır ama ama malesef bebek yok işte ama senin adına çok çok ama çokk sevindim inanki inş kanın sonucuda garanti olur inşş haber et bize hemen emi gülümm kaçta çıkıcakmışş bellimi canım benimm

Canım pozitif düşün,Telaşını gerginliğini hissediyorum(bende tüp bebek denemsi yaptım)
Şimdiki aklım olsaydı 0 10 günlük hamileliğin keyfini çıkarırdım kendime resmen işkence ettim..
Belki sürekli olmadı diye düşünmeseydim Bebeğim benimle olurdu..
İnşallah Bebeğin tutunur sana bu defa 9 ay sonra kucagına almak nasip olur..Amin..

hahah valla yaaa ben deli gibi yazıyodum burdaan gene aynı olurum heraldee zaten 3 ay bi tek siz bilceksiniz

İnşallah hamilesindir ona alamettir canım. Bende bir size bir aileme söylücem o kadar ilk üç ay kimse bilmez bir de işyerinde o da odamdakiler bilir çünkü karnım çıkınca saklamış gibi olmasın diye yani..

canımm iki testte de çıkmış artık kanda da çıkar hadi güzel haberi ver şenlenelim topikçek bu ara coştu topik yine. İlda, puffy, sen maşallahh yanii. Allah nazarlardan saklasın.. Canım bende meryem suresi okuyorum ama elmayı duymadım yapayım bunu da ovulasyonda çift çizgi görünce bunu da uygularım canım. Elmaya okucaz sonra ikiye bölücez yarını ben yarını eşim yiyecek sonra ilişki olcak dimi. Ay ne duysak yapıyoruz bebek için herşey mübah ama dimi.
ovucan alcaktım da kısmet olmadı bende işimi şansıma bırakmıyorum gün aşırıya devam :)
bigün arayla yapıyoruz genelde..
bu ayda böyle olur büyük ihtimal.
inşallah olur

canım sen aklımdasın. Benim geçen seneden 6 ovulasyonum vardı yetmeyeceği için 26 ovulasyon daha sipariş ettik başka marka bunlar eğer Allah nasip eder de hamiş kalırsam elimde kalırsa sana göndereceğim tatlım kalanları. Eşim netten alışveriş yapmıyor demiştin işine yarar. Bir dua et yeter bana.

ovulasyon testleri ne kadar kızlar?

Biz gg sitesinden alıyoruz laboquik marka 26 tane test artı 5 tane de hediye gebelik testi 29.90 tl ye aldım ben canım.

Dedemize sahip çıkalım,gomşumuz oluye bu dede..
İnşallah boşuna girmemiştir rüyana sultanını müjdelemek için girmiştir..
demek komşusunuz cnm:)
uyandığımda rüyamı kendime anlattım unutmayım die ama gene unuttumhiç hatırlamıyorum ben rüyalarımı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…