ahahah dimi ya bende öyleyim
gebelikten mi acaba
selam kızlar nasılsınız.iki üç gün girmedim almış başını gitmiş site maşallah.okuyamadım valla geçmişiyarın ultrasona gidecem rahim kalınlığı için sonra da iki üç güne transferim yapılır sanırım.izin alıp evde yatacam bir hafta.ne olur dualarınızı eksik etmeyin.çok korkuyorum.ya yine olmaz ise diye...
Gönlünü ferah tutu dua et canım. Ol diyecek Allah. Ona dua et. Kalbini temiz tut olacak inşallah stres yapma stres en kötü şey rahat bırak kendini söylemek kolay biliyorum ama sakin olmalısın Allah'a teslim et kendini o neylerse güzel eyler canım..
Kizzzzz nerlerdesinnnnn isim var altta yazi yok ise mi daldinnnn
Canım pozitif düşün,Telaşını gerginliğini hissediyorum(bende tüp bebek denemsi yaptım)
Şimdiki aklım olsaydı 0 10 günlük hamileliğin keyfini çıkarırdım kendime resmen işkence ettim..
Belki sürekli olmadı diye düşünmeseydim Bebeğim benimle olurdu..
İnşallah Bebeğin tutunur sana bu defa 9 ay sonra kucagına almak nasip olur..Amin..
haklısın canım rabbim isterse olmayacak yoktur.ilkinde pek bişi bilmediğim için daha sakindim.ikinci daha zor olur derlerdi de inanmazdım.sakiiiinnn sakiiinn.kendimi motive ediyorumGönlünü ferah tutu dua et canım. Ol diyecek Allah. Ona dua et. Kalbini temiz tut olacak inşallah stres yapma stres en kötü şey rahat bırak kendini söylemek kolay biliyorum ama sakin olmalısın Allah'a teslim et kendini o neylerse güzel eyler canım..
Oyle gercektende rabbime kalmis hersey hayirlisini versin cumlemize
canım aslında okuyorum herkesi ama pek yazamıyorum. Bugün hem yoğnluk var, hemde mantı yedik öğlen çok uykum geldi. Bayılıcam sanki
canım aslında okuyorum herkesi ama pek yazamıyorum. Bugün hem yoğnluk var, hemde mantı yedik öğlen çok uykum geldi. Bayılıcam sanki
ohh afiyet olsun yarasın bebişine canım. İşyerindekiler hamile olduğunu biliyorlar mı.
Afiyet olsunnnnnn bende isterimmmm manti kocama diyim alsinnn aksama yapimmmm
aşkitotolarım benm nasılsınız
hayırlı olsun tatalım inşallah sonuç pozitif olacak.selam kızlar nasılsınız.iki üç gün girmedim almış başını gitmiş site maşallah.okuyamadım valla geçmişiyarın ultrasona gidecem rahim kalınlığı için sonra da iki üç güne transferim yapılır sanırım.izin alıp evde yatacam bir hafta.ne olur dualarınızı eksik etmeyin.çok korkuyorum.ya yine olmaz ise diye...
canım pozitif düşün,telaşını gerginliğini hissediyorum(bende tüp bebek denemsi yaptım)
şimdiki aklım olsaydı 0 10 günlük hamileliğin keyfini çıkarırdım kendime resmen işkence ettim..
Belki sürekli olmadı diye düşünmeseydim bebeğim benimle olurdu..
Inşallah bebeğin tutunur sana bu defa 9 ay sonra kucagına almak nasip olur..amin..
kızlarr sonuçlar geldi ve hamileyim:) işte şimdi gerçekten çok sevindim ve kocamla bir ağladık sevinçten :) allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah allah kucaklarımızı boş bırakmasınya
selam kızlar nasılsınız.iki üç gün girmedim almış başını gitmiş site maşallah.okuyamadım valla geçmişiyarın ultrasona gidecem rahim kalınlığı için sonra da iki üç güne transferim yapılır sanırım.izin alıp evde yatacam bir hafta.ne olur dualarınızı eksik etmeyin.çok korkuyorum.ya yine olmaz ise diye...
TEBRİK EDERİM TEKRAR CANIM SAĞLIKLA GELSİN BEBEĞİN SEVİNÇ GÖZYAŞI BUNLARkızlarr sonuçlar geldi ve hamileyim:) işte şimdi gerçekten çok sevindim ve kocamla bir ağladık sevinçten :) allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah allah kucaklarımızı boş bırakmasınya
selam kızlarnasılsınız??
yardım istiyorum..özellikle istanbulda oturan arkadaşlardan..
eşimin 3. spermiogram tahlilini yaptırıcaz çarşambaya..amam güvenilir bir yer bulamadım hala..
tedavi gördüğüm hastanenin tüp bebek merkezinde yaptıracaktım amam bu sabah aradığımda tahlil sonucunu 2-3 gün sonra alabileceğimizi söyledi..
buda beni tereddütte bırakatı.ve nedenini sordum..yoğunluktan oluğunu söylediler..ben bu cevabın sonucuda yanlış etkileyeceğinin düşündüğümden başka bir yer arıyorum..
ben istanbul anadolu yakasındayım..
kızlarr sonuçlar geldi ve hamileyim:) işte şimdi gerçekten çok sevindim ve kocamla bir ağladık sevinçten :) allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah allah kucaklarımızı boş bırakmasınya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?