Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba arkadaşlar. ben de bu ay hamile kalmak istiyorum . ayın 3.ünde çatlatma iğnesi yaptırdım. bugün adetimin 30.günü. adetim için çatlatma iğnesi tarihini mi baz alayım yoksa normal adet olmam gereken tarihi mi. yani bu iğneyi yaptıran varsa adet geciktirir mii. yardımcı olursanız seviinirim .

Gönlünü ferah tutu dua et canım. Ol diyecek Allah. Ona dua et. Kalbini temiz tut olacak inşallah stres yapma stres en kötü şey rahat bırak kendini söylemek kolay biliyorum ama sakin olmalısın Allah'a teslim et kendini o neylerse güzel eyler canım..

Kizzzzz nerlerdesinnnnn isim var altta yazi yok ise mi daldinnnn

Oyle gercektende rabbime kalmis hersey hayirlisini versin cumlemize

amiinnnn.bir an önce test sonucunun olduğu güne gitmek istiyorum.umarım rabbim sana da verir en kısa zamanda meleklerinden.

haklısın canım rabbim isterse olmayacak yoktur.ilkinde pek bişi bilmediğim için daha sakindim.ikinci daha zor olur derlerdi de inanmazdım.sakiiiinnn sakiiinn.kendimi motive ediyorum
Oyle gercektende rabbime kalmis hersey hayirlisini versin cumlemize

allah hepinizden razı olsun kızlar.siz olmasanız ne yapardım ben.durup durup saçma sapan şeyler düşünüyorum.siz ise beni firenliyorsunuz.bazen fırça atıp kendime getiriyorsunuz.ama artık kötü düşünmek yok.kendime iyi bakmalıyım meleğim çok üşüdü.onu artık sıcak yuvasına almalıyım...çekiliinnn süper anne adayı geliyorr
ayy çok uçtum sanırım

canım aslında okuyorum herkesi ama pek yazamıyorum. Bugün hem yoğnluk var, hemde mantı yedik öğlen çok uykum geldi. Bayılıcam sanki

ohh afiyet olsun yarasın bebişine canım. İşyerindekiler hamile olduğunu biliyorlar mı.

ohh afiyet olsun yarasın bebişine canım. İşyerindekiler hamile olduğunu biliyorlar mı.

Yani yakın olanlar biliyor, sadace şirket sahiplerine söylemedim. Geçen onlara söyledim aynı akşam düşük yaptım. :) o yüzden 1-2 ay daha söylemeyi düşünmüyorum

Afiyet olsunnnnnn bende isterimmmm manti kocama diyim alsinnn aksama yapimmmm

Ohh sende ye yarasın kuzuma

hayırlı olsun tatalım inşallah sonuç pozitif olacak.
Benim sana tavsiyem bol bol dua oku canım dinlenirken.meryem suresini oku.
Günde bir dilim ananas ye mutlaka caklına kötü şeyler getirme .pozitif düşün olur mu
benim bi arkadaşım bu ay tüp bebek yaptı transfere gitmeden önce eşiyle birlikte merye suresini okumuşlar sonra evdede dinlenirken sürelki okumuş canım sende ihmal etme olur mu

aslında kendimi rahat bıraksak tutacak canım ama çok sıkıyoruz galaba ,
bende çok negatif düşünmüştüm sonuç öyle oldu.şimdiki aklım olsa umursamazdım.
Eğer tutmuş olsaydı ilk denemem bebeğim şimdi kucağımda olacaktı

Son düzenleme:
kızlarr sonuçlar geldi ve hamileyim:) işte şimdi gerçekten çok sevindim ve kocamla bir ağladık sevinçten :) allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah allah kucaklarımızı boş bırakmasınya

selam kızlar nasılsınız??

yardım istiyorum..özellikle istanbulda oturan arkadaşlardan..

eşimin 3. spermiogram tahlilini yaptırıcaz çarşambaya..amam güvenilir bir yer bulamadım hala..

tedavi gördüğüm hastanenin tüp bebek merkezinde yaptıracaktım amam bu sabah aradığımda tahlil sonucunu 2-3 gün sonra alabileceğimizi söyledi..
buda beni tereddütte bırakatı.ve nedenini sordum..yoğunluktan oluğunu söylediler..ben bu cevabın sonucuda yanlış etkileyeceğinin düşündüğümden başka bir yer arıyorum..
ben istanbul anadolu yakasındayım..

kızlarr sonuçlar geldi ve hamileyim:) işte şimdi gerçekten çok sevindim ve kocamla bir ağladık sevinçten :) allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah allah kucaklarımızı boş bırakmasınya

hayırlı olsun cnm..

çokgeş olsun canım benimde rahim duvarı kalınlaşması var geçe haziranda temizlendi benimki
kendini çok üzme bence çünkü üzmek bişeye yaramıyor
ama transfer derken ne demek istediğini anlamadım canım

TEBRİK EDERİM TEKRAR CANIM SAĞLIKLA GELSİN BEBEĞİN SEVİNÇ GÖZYAŞI BUNLAR

allah allah ne alaka ya 3 gün sonra.bencede orda yaptırma canım.biz de bu ay sonu yaptıracağız kızlar düzen lab.iyi diyo canım orayı düşünüyoruz biz eğer orda size yakın şubasi varsa bi araştır derim canım

canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Güzel bir hamilelik geçir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…