Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet baya eğlendik canım benim sewdamı görmedim hiçç yazmamışda sordunmu bu nasıl taşınmaki 1 aydır yok diye özelden mi yazdı sana:44:

geçen yazmıstım nerelerdesin diye ona özelden o da cvp atmış ev taşıma yeni bitti internet yenı bağlandı artık girerim demişti
ama hala yok kuzucum :44: bu arada arkadaşım aradı da onla konustum anca kapadık teli oyuzden geciktim kuzumm

ay hadi bakalım cnmcım saatde 3 olmak uzere :18:
:18:

kızlarr sonuçlar geldi ve hamileyim:) işte şimdi gerçekten çok sevindim ve kocamla bir ağladık sevinçten :) allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah allah kucaklarımızı boş bırakmasınya

oyyy kıyamam ben size yaaa yirim sizii ohh ohhh şükürler olsunn beee gülümm valla senin yerine benn bekledimmm sıkıntıyla bende yaşadığım için ama çok şükürkii sen hamilesin çok sevindimm çokkk Allahımm analı babalı büyütsünn canımıniçi tebrikk ediyorumm

ben şimdi gebelik testi yaptım ve o hiç göremediğim çift çizgiyi gördüm,ama kesinleştirmek için öğleden sonra kan testine gidicemmmmmmmmmmm ay inşallah hamileyimdir dua edin bana canlarım ya :)

mooncum inanır mısın dün gece senin profile baktım,mesajlarına..
merak ediyordum seni pisicanım veeeeeeeee çoookk sevindiiimmmmm gelmiş bebeğimiz he

kızlarr sonuçlar geldi ve hamileyim:) işte şimdi gerçekten çok sevindim ve kocamla bir ağladık sevinçten :) allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah allah kucaklarımızı boş bırakmasınya

ollleeeeeeeyyy işte buuuu işte buuuu
çok sevindim cnmcımmm rabbım sağlıcakla kucagınada almayı nasip eder inşallahhh
değerin kaç çıkmış kuzumm nezaman gidivecen dr a

çok sevindim canım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah

ooo k,imm gelmişş aşkım gelm,işşş nerelerdesin beee gülümmm nasılsın bakem kızz

hoşbulduk aşkımm hafta sonu annemlere gittik ayağımımı sürttüm ne teyzem kuzenler babannem hep ordaydı...reg lm bitti bende sabahtan beri epilasyon yapıyodum tam 2 saat sürdücıp cıp yaptım hemen buraya damladım canım cok özledim ben sizisen nasılsın canımın içi

olsun canım önemlideğill bende şimdi özelden mesaj attım bakalım gelir inşş kuucummm

Mrb arkadaşlar genetik test yaptırdsım faktör v h1299r (r2) heterozigot mutasyon saplanmıştır. Diyor bana yardımcı olurmusunuz ne dior burda

hayırlı olsun bitanem allah sağlıklı bi gebelik nasip eder ins hayırlısıylada kucaGINA ALMAYI NASİP ETSİN

süpperrrrrrrrrrrrrrrr

hayırlı olsun cnm..
sağol tatlım allah isteyen herkese nasip etsin
amin cnm allah cümlemize nasip etsin inş

canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Güzel bir hamilelik geçir inşallah

amin cnm inş hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım.inş

iyi iyi kuzucumm iyi olda canım benimm ohhh temizlik var ne güzel bende geçenlerde yağmıştım hani sormuştun yaa ne özel temizliği diye o gündü de utamıştım diyememştimm kızzzz bende ne yapayım iyiyimm işlerimi bitirdim sabah şimdide kahve keyfi yapıyorum bebeğimmm

gamzm hani kasığım ağrıyodu ya tam böyle genital bölge tarafım ağrıyodu sabahtan beri daha yukarısına çıktı ağrı, acaba bebiş yukarı doğru yolmu alıyor. Şu an tam karın boşluğunu altındaki kemik varya onun orda kasık başlangıcında hafif ağrı oluyor. Sanki bu sefer bebişim bırakmıycak beni

cnm benim tşkr ederim sanada allahım en kısa zamanda yaşatsın.

mooncum inanır mısın dün gece senin profile baktım,mesajlarına..
merak ediyordum seni pisicanım veeeeeeeee çoookk sevindiiimmmmm gelmiş bebeğimiz he

sağol megimmmmmmmmmmm ben seninkide en kısa zamanda gelicek hep söylüyorum ben 2011 in başından beri bu topikteki herkes yakın zamanda hamile kalıcak inş.

ollleeeeeeeyyy işte buuuu işte buuuu
çok sevindim cnmcımmm rabbım sağlıcakla kucagınada almayı nasip eder inşallahhh
değerin kaç çıkmış kuzumm nezaman gidivecen dr a
26 sı kontrole çağırıyor cnm :) bakalım inş bebikin kesesini görürüz:)
çok sevindim canım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah
sağol cnm inş hepimize nasip etsin allahım

hayırlı olsun bitanem allah sağlıklı bi gebelik nasip eder ins hayırlısıylada kucaGINA ALMAYI NASİP ETSİN

amin tatlım aminnn allah isteyen herkese nasip etsin.

hımmmm ok tatlım benmde aklıma gelmişti aslındada dile getirememiştim .. herif bi haftadır bekliyo artık kacınılmaz son bu gece halvete çağırır temiz cıkalım karşısına kız:26::26: ben bu ay ildanın baza pozisyonnu yapmayı düşünüyom bide hayıt hapı alcam bat tam eşimin dogum gününe gelio bu ay daha cok istiyorum hamile kalmayı rabbim ins nasip ederde eşime en büyük hediyem bu olur canım

evet cnm banada pek güvenilir olacağı gelmedi..başka bir lab. görüştüm en geç 24 saat sonra verebileceklerini söylediler..senin dediğin yeride araştıriim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…