evet baya eğlendik canım benim sewdamı görmedim hiçç yazmamışda sordunmu bu nasıl taşınmaki 1 aydır yok diye özelden mi yazdı sana:44:
kısmeti vardır inşallah en kısa zamanda gelirde,seviniriz cnm.
evet narda mantıklımış cnm
inşallah seviniriz içimde kıpır kıpır ama yinede kan kesin sonuç olduğu için acabamı diye aklımda soru işareti var 3 de çıkacak sonuç:) doktorda dedi idrar da çıktıysa büyük ihtimalle hamilesindir dedi :)inş
kızlarr sonuçlar geldi ve hamileyim:) işte şimdi gerçekten çok sevindim ve kocamla bir ağladık sevinçten :) allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah allah kucaklarımızı boş bırakmasınya
ben şimdi gebelik testi yaptım ve o hiç göremediğim çift çizgiyi gördüm,ama kesinleştirmek için öğleden sonra kan testine gidicemmmmmmmmmmm ay inşallah hamileyimdir dua edin bana canlarım ya :)
kızlarr sonuçlar geldi ve hamileyim:) işte şimdi gerçekten çok sevindim ve kocamla bir ağladık sevinçten :) allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah allah kucaklarımızı boş bırakmasınya
ooo k,imm gelmişş aşkım gelm,işşş nerelerdesin beee gülümmm nasılsın bakem kızz
geçen yazmıstım nerelerdesin diye ona özelden o da cvp atmış ev taşıma yeni bitti internet yenı bağlandı artık girerim demişti
ama hala yok kuzucum :44: bu arada arkadaşım aradı da onla konustum anca kapadık teli oyuzden geciktim kuzumm
ay hadi bakalım cnmcım saatde 3 olmak uzere :18:
:18:
sağol tatlım allah isteyen herkese nasip etsinhayırlı olsun cnm..
amin cnm allah cümlemize nasip etsin inşTEBRİK EDERİM TEKRAR CANIM SAĞLIKLA GELSİN BEBEĞİN SEVİNÇ GÖZYAŞI BUNLAR
allah allah ne alaka ya 3 gün sonra.bencede orda yaptırma canım.biz de bu ay sonu yaptıracağız kızlar düzen lab.iyi diyo canım orayı düşünüyoruz biz eğer orda size yakın şubasi varsa bi araştır derim canım
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Güzel bir hamilelik geçir inşallah
hoşbulduk aşkımm hafta sonu annemlere gittik ayağımımı sürttüm ne teyzem kuzenler babannem hep ordaydı...reg lm bitti bende sabahtan beri epilasyon yapıyodum tam 2 saat sürdücıp cıp yaptım hemen buraya damladım canım cok özledim ben sizi sen nasılsın canımın içi
aşkitotolarım benm nasılsınız
Mrb arkadaşlar genetik test yaptırdsım faktör v h1299r (r2) heterozigot mutasyon saplanmıştır. Diyor bana yardımcı olurmusunuz ne dior burda
olsun canım önemlideğill bende şimdi özelden mesaj attım bakalım gelir inşş kuucummm
oyyy kıyamam ben size yaaa yirim sizii ohh ohhh şükürler olsunn beee gülümm valla senin yerine benn bekledimmm sıkıntıyla bende yaşadığım için ama çok şükürkii sen hamilesin çok sevindimm çokkk Allahımm analı babalı büyütsünn canımıniçi tebrikk ediyorumm
sağol megimmmmmmmmmmm ben seninkide en kısa zamanda gelicek hep söylüyorum ben 2011 in başından beri bu topikteki herkes yakın zamanda hamile kalıcak inş.
ollleeeeeeeyyy işte buuuu işte buuuu
çok sevindim cnmcımmm rabbım sağlıcakla kucagınada almayı nasip eder inşallahhh
değerin kaç çıkmış kuzumm nezaman gidivecen dr a
sağol cnm inş hepimize nasip etsin allahımçok sevindim canım Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah
hayırlı olsun bitanem allah sağlıklı bi gebelik nasip eder ins hayırlısıylada kucaGINA ALMAYI NASİP ETSİN
hee gelsin gari çok uzun ayrı kaldı burdan gelsınde ifadesini alalım kuzucum
iyi iyi kuzucumm iyi olda canım benimm ohhh temizlik var ne güzel bende geçenlerde yağmıştım hani sormuştun yaa ne özel temizliği diye o gündü de utamıştım diyememştimm kızzzzbende ne yapayım iyiyimm işlerimi bitirdim sabah şimdide kahve keyfi yapıyorum bebeğimmm
TEBRİK EDERİM TEKRAR CANIM SAĞLIKLA GELSİN BEBEĞİN SEVİNÇ GÖZYAŞI BUNLAR
allah allah ne alaka ya 3 gün sonra.bencede orda yaptırma canım.biz de bu ay sonu yaptıracağız kızlar düzen lab.iyi diyo canım orayı düşünüyoruz biz eğer orda size yakın şubasi varsa bi araştır derim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?