- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
hee gelsin gari çok uzun ayrı kaldı burdan gelsınde ifadesini alalım kuzucum
cnm benim tşkr ederim sanada allahım en kısa zamanda yaşatsın.
sağol megimmmmmmmmmmm ben seninkide en kısa zamanda gelicek hep söylüyorum ben 2011 in başından beri bu topikteki herkes yakın zamanda hamile kalıcak inş.
26 sı kontrole çağırıyor cnm :) bakalım inş bebikin kesesini görürüz:)
sağol cnm inş hepimize nasip etsin allahım
amin tatlım aminnn allah isteyen herkese nasip etsin.
cnm benim tşkr ederim sanada allahım en kısa zamanda yaşatsın.
sağol megimmmmmmmmmmm ben seninkide en kısa zamanda gelicek hep söylüyorum ben 2011 in başından beri bu topikteki herkes yakın zamanda hamile kalıcak inş.
26 sı kontrole çağırıyor cnm :) bakalım inş bebikin kesesini görürüz:)
sağol cnm inş hepimize nasip etsin allahım
amin tatlım aminnn allah isteyen herkese nasip etsin.
tabikii ne yaptı ne etti bunca zamandır diye hesap sorucaz daha bebüşü sorcazz ayyy ne yaptı acaba gitttimi doktora falan:44::44:
bende iyim canım cok sükür neyapım işte epilasyondan cıpcıpa sonra buraya biti verdimhoşgeldin cnmcım ben iyiyim sen nasılsın acüp
bitanemmm kan pihtilasmasi var galiba dr ne zaman gostercen
AMİNNNNNNNNNNNNNNN canım benimmm tüm isteyenlerin başına darısı inşşşşşşşş kuzucummmm değerlerinn kaç çıktı peki bebeğim
kimin ifadesini alıonuz gariii
bende iyim canım cok sükür neyapım işte epilasyondan cıpcıpa sonra buraya biti verdim
152,30 mlu çıktı tatlım cnm adetimden 3 gün geçti işte normal aralıkta gözüküyor test kağıdında inş.
kuzumm sana yazdım azevel hoşgeldin felen dıye görmedin sanırsam
sevda diye bi arkadaş vardı burda o epeydir girmiyo da buraya
ev taşıdı felen o gelınce ifadesini alcaz naptı netti diye o da hamiş kaldıydı
merak ettik elfle sevdayı
gamzm hani kasığım ağrıyodu ya tam böyle genital bölge tarafım ağrıyodu sabahtan beri daha yukarısına çıktı ağrı, acaba bebiş yukarı doğru yolmu alıyor. Şu an tam karın boşluğunu altındaki kemik varya onun orda kasık başlangıcında hafif ağrı oluyor. Sanki bu sefer bebişim bırakmıycak beni
Birakmicak tabi annesi agri iyidir iyi rahim bebege gore sekilleniyo o yuzden baglar gerildikce agri oluyomus fizikselmis ama daha oncede dedim rahim adete alisik oldugu icin ilk 3 ay adet olman gereken gunlerde agri oluyo icini ferah tut
inşallah cnm benım ozamana çağırdıgına göre kese gözükcek durumda olcaksındır kuzucum
gitmiştir muhtemelen cnmcım
karnum acuktu ekmeğime bişecikler saram
aşkım mjını cp yazdım hım anladım canım ne kısmet bi girdim moon nun müjdeli haberini gördüm valla cok sevindim ..
bat eşimin dogum gününe geliyo ins bu ay daha cok ümitliyim eşime bi sürpriz yaparım
ohhh ohh maaşallah diyelim herşeyden öncesenin adına çok sevindim kendi adımada canım benimm herşeyin en iyisi sizin olsunn rabbime emanet olun canım benimmm kendine çok dikket et emii gülümmm tabiii mercimeğimede annesi
ohh mis gibi temizcecik olmussun kuzum
iyi yaptın geldın cnm benımm
Yani yakın olanlar biliyor, sadace şirket sahiplerine söylemedim. Geçen onlara söyledim aynı akşam düşük yaptım. :) o yüzden 1-2 ay daha söylemeyi düşünmüyorum
Ohh sende ye yarasın kuzuma
kızlarr sonuçlar geldi ve hamileyim:) işte şimdi gerçekten çok sevindim ve kocamla bir ağladık sevinçten :) allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah allah kucaklarımızı boş bırakmasınya
selam kızlarnasılsınız??
yardım istiyorum..özellikle istanbulda oturan arkadaşlardan..
eşimin 3. spermiogram tahlilini yaptırıcaz çarşambaya..amam güvenilir bir yer bulamadım hala..
tedavi gördüğüm hastanenin tüp bebek merkezinde yaptıracaktım amam bu sabah aradığımda tahlil sonucunu 2-3 gün sonra alabileceğimizi söyledi..
buda beni tereddütte bırakatı.ve nedenini sordum..yoğunluktan oluğunu söylediler..ben bu cevabın sonucuda yanlış etkileyeceğinin düşündüğümden başka bir yer arıyorum..
ben istanbul anadolu yakasındayım..
gamzm hani kasığım ağrıyodu ya tam böyle genital bölge tarafım ağrıyodu sabahtan beri daha yukarısına çıktı ağrı, acaba bebiş yukarı doğru yolmu alıyor. Şu an tam karın boşluğunu altındaki kemik varya onun orda kasık başlangıcında hafif ağrı oluyor. Sanki bu sefer bebişim bırakmıycak beni
bu akşam kısmetse bende öle düşünüorum ama inşallah hafif bişeydir sen naptın nslsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?