Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

AMİNNNNNNNNNNNNNNN canım benimmm tüm isteyenlerin başına darısı inşşşşşşşş kuzucummmm değerlerinn kaç çıktı peki bebeğim

inşallah cnm benım ozamana çağırdıgına göre kese gözükcek durumda olcaksındır kuzucum

tabikii ne yaptı ne etti bunca zamandır diye hesap sorucaz daha bebüşü sorcazz ayyy ne yaptı acaba gitttimi doktora falan:44::44:

gitmiştir muhtemelen cnmcım
karnum acuktu ekmeğime bişecikler saram

AMİNNNNNNNNNNNNNNN canım benimmm tüm isteyenlerin başına darısı inşşşşşşşş kuzucummmm değerlerinn kaç çıktı peki bebeğim

152,30 mlu çıktı tatlım cnm adetimden 3 gün geçti işte normal aralıkta gözüküyor test kağıdında inş.

kimin ifadesini alıonuz gariii

kuzumm sana yazdım azevel hoşgeldin felen dıye görmedin sanırsam
sevda diye bi arkadaş vardı burda o epeydir girmiyo da buraya
ev taşıdı felen o gelınce ifadesini alcaz naptı netti diye o da hamiş kaldıydı
merak ettik elfle sevdayı

152,30 mlu çıktı tatlım cnm adetimden 3 gün geçti işte normal aralıkta gözüküyor test kağıdında inş.

ohhh ohh maaşallah diyelim herşeyden öncesenin adına çok sevindim kendi adımada canım benimm herşeyin en iyisi sizin olsunn rabbime emanet olun canım benimmm kendine çok dikket et emii gülümmm tabiii mercimeğimede annesi

aşkım mjını cp yazdım hım anladım canım ne kısmet bi girdim moon nun müjdeli haberini gördüm valla cok sevindim ..
bat eşimin dogum gününe geliyo ins bu ay daha cok ümitliyim eşime bi sürpriz yaparım

Birakmicak tabi annesi agri iyidir iyi rahim bebege gore sekilleniyo o yuzden baglar gerildikce agri oluyomus fizikselmis ama daha oncede dedim rahim adete alisik oldugu icin ilk 3 ay adet olman gereken gunlerde agri oluyo icini ferah tut

Birakmicak tabi annesi agri iyidir iyi rahim bebege gore sekilleniyo o yuzden baglar gerildikce agri oluyomus fizikselmis ama daha oncede dedim rahim adete alisik oldugu icin ilk 3 ay adet olman gereken gunlerde agri oluyo icini ferah tut

şimdi daha yukarıda ağrı acaba bebek ne zaman kasıklardan yukarı çıkıyor. Ben çünkü herşeyi hissediyorum vücudumda İnşallah buda doğrudur

inşallah cnm benım ozamana çağırdıgına göre kese gözükcek durumda olcaksındır kuzucum

gitmiştir muhtemelen cnmcım
karnum acuktu ekmeğime bişecikler saram

yee gülümmmm yeee afiyet bal şeker olsunnn gülüm kar yağışı başladıki şimdi tam da camın önünde oturuyorum hem izliyorum hem yazıyorummm ohhh

merhaba arkadaşlar. ben de bu ay hamile kalmak istiyorum . ayın 3.ünde çatlatma iğnesi yaptırdım. bugün adetimin 30.günü. adetim için çatlatma iğnesi tarihini mi baz alayım yoksa normal adet olmam gereken tarihi mi. yani bu iğneyi yaptıran varsa adet geciktirir mii. yardımcı olursanız seviinirim .

evet cnmcım bu haftaya güzel başladık moonun güzel hbriyle inşallah dvmıda gelır bu hbrlerin
ay hadi inşallah kuzumm inşallah bu ay senden de elfimden de ve diğer tüm arkadaşlardan güzel hbr alırız cnm benımm

sağol bebeğim özelden resim atamıyom heralde ama senin için burada yayınlıyorum çok koyu değil ama belli cnm ikinci çizgi 3gündü batı geçeli inş. sende en kısa zamanda hamiş kalırsın cnm benim. inşallah mercimeğemede iyi bakıcam

Yani yakın olanlar biliyor, sadace şirket sahiplerine söylemedim. Geçen onlara söyledim aynı akşam düşük yaptım. :) o yüzden 1-2 ay daha söylemeyi düşünmüyorum

Ohh sende ye yarasın kuzuma

iyi yapmışsın söylememekle o zaman canım bende söylemem buradaki amirlere karnım çıkınca anlarlar artık ama odamdakilere söylemek zorundayım dikkat edicem ya o yüzden.

kızlarr sonuçlar geldi ve hamileyim:) işte şimdi gerçekten çok sevindim ve kocamla bir ağladık sevinçten :) allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah allah kucaklarımızı boş bırakmasınya

Hadi gözün aydın bekliyorduk bu sonucu zaten. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin tatlım.. Şu elma işini mutlaka yapıcam bende.

canım aslında yoğunsa güzel bir yerdir.2-3 gün sonra sonuç çıkmasına kafan takılmasın lablarda özel koşullar var canım yani ölmesi mümkün değil öyle olsa bekletirler mi o kadar kişiyi risk altına alırlar mı herkese öyle vermek zorunda kalıyorlardır. Sonuçta birçok kişiden şikayet olsa açık kalamaz yanii. Yine de sen bilirsin canım.

İnşallah canım bu sefer olacak kucağına alacaksın sağlıkla.

bu akşam kısmetse bende öle düşünüorum ama inşallah hafif bişeydir sen naptın nslsın bakalım

Ben sorunlu gidiyorum hipertansiyonum var bide erken dogum riskim var suan bulantilarim tam gaz devam ediyo oglum olacak senin test yaptirmana sevindim bi dahaki gebelikte ilac kullanacaksin o kadar ama sorunu buldun en azindan sukurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…