Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

he he diyim bi de şimdi söktüm bunları pahçadan topraklı topraklı en sağlıklısı hadi yi.Artık burdan İstanbula kovalar beni elinde havuç hhehehehe

nilla neettik eceba bu ay :44:

çiçek falan varsa evde topla hee yer bi de artık otçul olmuş

aaaaaa
sahi mi yaaa
kızım gibeğken nassı yatcen o zaman adamınla nen

bi bilsem ben onu iteklerim artıkın bu sefer gak nen gak sanaaa nasıl yatıyon öle derim çocugu ezdin derim o zaman kalkar mecbur ama genelde gebe olunca yatamıycak hergün gece bişi istiycem

Valla benim yüce testin söylediğine göre tam gününde ve ertesi gün şeyttik.Artık gerisi kısmet zaten bu ayda olmazsa ben bi doktorumu ziyaret edicem

bizde adetin 5. gününden beri halvetteyiz hemde hergün..
bugün 12. gün..
çok çalışmamız gerek daha yaaa

şu ünlü yüce uluuğğğ testin adı ney?

Son düzenleme:
bizde adetin 5. gününden beri halvetteyiz hemde hergün..
bugün 12. gün..
çok çalışmamız gerek daha yaaa

şu ünlü yüce uluuğğğ testin adı ney?

Gelenik canım 25 TL. 5 tane var içinde bir de erken gebelik testi hedayesi var içinde.

gebelik için baya bi çalışma gerekiyo sizde herhalde bende hemen kalırım bulaşığından hemen tutar hehehe 1 kere bile yeterli gelir :))))

nilla sen benim açtığım konulara bi göz atsana
editörken eklediğim çok konu var evcil bölümüne :92:

efet demiştin sen onu ama ben bulayım derken kayboldum sitede evcil bölümünü göremedim nasıl bulucam bi söle sen bana bakıyım ben onlara

gebelik için baya bi çalışma gerekiyo sizde herhalde bende hemen kalırım bulaşığından hemen tutar hehehe 1 kere bile yeterli gelir :))))

sen ilk bebekini nasıl yaptın bakim ay ne güzel yaa bizde öle olmuyo kiii halvet yap allah yap tık yok sonra bu ayda hamile kalmıcam ben biliom

efet demiştin sen onu ama ben bulayım derken kayboldum sitede evcil bölümünü göremedim nasıl bulucam bi söle sen bana bakıyım ben onlara

benim profil sayfamda yazdığım cevaplar ve açtığım konular var ya,açtığım konulara bi bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…