bah di bide,en kalorisis bööle oluyumuş di
he he diyim bi de şimdi söktüm bunları pahçadan topraklı topraklı en sağlıklısı hadi yi.Artık burdan İstanbula kovalar beni elinde havuç hhehehehe
çiçek falan varsa evde topla hee yer bi de artık otçul olmuşÖyle yapıcaz artık hemen her sebzeyede mıyyykk ben bunu sevmiom diyo ne pişiriceksem artık etçildir kendileri ama et yasakmış yemicekmiş,kızartma yasak.En yiyisi ben evdeki tüm sebzeleri doğrayıp koyuyım önüne
aaaaaa
sahi mi yaaa
kızım gibeğken nassı yatcen o zaman adamınla nen
nilla neettik eceba bu ay :44:
Valla benim yüce testin söylediğine göre tam gününde ve ertesi gün şeyttik.Artık gerisi kısmet zaten bu ayda olmazsa ben bi doktorumu ziyaret edicem
bizde adetin 5. gününden beri halvetteyiz hemde hergün..
bugün 12. gün..
çok çalışmamız gerek daha yaaa
şu ünlü yüce uluuğğğ testin adı ney?
ben bi ocaga yemek koyup geliyom hemencik
Gelenik canım 25 TL. 5 tane var içinde bir de erken gebelik testi hedayesi var içinde.
Bebik bunların hepsi ya nasılda benziyolar çikin şeyler yavrular canlar
aNNEEMM tiplere bak dillerini kopartıcan bunların serseriler
temem :80:
nerden aldundu ?
nilla sen benim açtığım konulara bi göz atsana
editörken eklediğim çok konu var evcil bölümüne :92:
gebelik için baya bi çalışma gerekiyo sizde herhalde bende hemen kalırım bulaşığından hemen tutar hehehe 1 kere bile yeterli gelir :))))
gebelik için baya bi çalışma gerekiyo sizde herhalde bende hemen kalırım bulaşığından hemen tutar hehehe 1 kere bile yeterli gelir :))))
efet demiştin sen onu ama ben bulayım derken kayboldum sitede evcil bölümünü göremedim nasıl bulucam bi söle sen bana bakıyım ben onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?