Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yee gülümmmm yeee afiyet bal şeker olsunnn gülüm kar yağışı başladıki şimdi tam da camın önünde oturuyorum hem izliyorum hem yazıyorummm ohhh

ohh ne güzel çok keyifli oluyo camdan karı izlemek bide sıcak çikolata ya da nescafe yap iç ohh mis gibi kuzumm benım
evet ben gari yiyeyim cnmcım hemencık yıyıp gelıyorum bebüşüm acıktı

sagol tatlım kesin yap cnm allahın izniyle inş.gelir bebişin.

şimdi daha yukarıda ağrı acaba bebek ne zaman kasıklardan yukarı çıkıyor. Ben çünkü herşeyi hissediyorum vücudumda İnşallah buda doğrudur

Tam bilmiyorum ama seninki adet donemi agrisi suan 4. aydan itibaren artiyo o agrilar bebek buyuyo rahim geriliyo o yuzden mercimeeeneee kurban pufffyyymmmm

Ya kızlar ben öğlen yemekten sonra birşey içtim eşimin odasında ama öncesinde tuvalete gittim haydi odama gelince de giderim 2 de sonra 4 saat tutar eve gidince ovulasyonu yaparım dedim ama memur bey öğleden sonra geliyor da toplantı var daha da geç gelecek unutmuşum öğrenciler de var çıkamıyorum tuvaletim geldi zaten artık bu saatten sonra çıksam da olmaz üzerine 4 saat tutmam lazım 19.30 ediyor çok geç yapmak istemiyorum neyse ben aldığım sıvıyı atayım diye gitmek istedim tutarım yani de susadım az bardak sular var ya ondan da içsem acaba çok mu sıvı almış olurum eşimin orda da bir bardak içtim sadece.

ins bitanem ağzından bal damlıyo ins mutlu haberi birimizden biri verir sevincimiz kat kat katlanır

cnm ben ayağımı sürüyerek girdim kadın doğumcunun yanına inşallah arkadan gelicek güzel haberler, birde dualarınızda büyük zatları araya koyarak yaparsanız daha iyi olur. zaten biliyorsunuzdur da ,işte söyliyim dedim.onların yüzü suyu hürmetine,inş en kısa zamanda geliir bebişleriniz.

İnşallah canım hep anıyorum zaten meryem suresinde peygamberlerin ismi geçiyor okurken anmış oluyoruz. Çok güzel bir dua okudukça içim açılıyor.41 gün ara vermeden okucam regl olunca başka arkadaş okuyacak yerime İnşallah..

çokk belli kuzucummm barizz koyuu kırmızı hayırlı olsunn canımm inşşş bende yaşarım birgünn böyle sizlerden haber alınca içimm bir tuhaf oluyo kıskançlık değilll asla kuşummm bana ve tüm isteyenlere nasip olsun diye duygulanıyorumm gülüm benimmm

Tam bilmiyorum ama seninki adet donemi agrisi suan 4. aydan itibaren artiyo o agrilar bebek buyuyo rahim geriliyo o yuzden mercimeeeneee kurban pufffyyymmmm

bişey diyimmi bu ay hep arkadaşlar bulantı falan dedi ya, ben dedimki allahım sen bana bebeğimi ver, ben hiç keyfimi bozmıycam. Çok güzel bir hamilelik geçiricem. Zor bile olsa şikayet etmiycem dedim. Bide kalp atışını duyduğum ilk hafta eyüp sultana gitcem dedim. Eğer cuma günü duyarsam cumartesi iş çıkışı doğru eyüp sultana gidicem.

selam tatlışlar

canım hamilemisinnn
tebrik edrimmmmmm Allah tamamına erdirsinnn Allah sağlıkla kucağına almak nasipretsin inşallah..
darısı başımıza...kaçıncı ayındı???

ohh ne güzel çok keyifli oluyo camdan karı izlemek bide sıcak çikolata ya da nescafe yap iç ohh mis gibi kuzumm benım
evet ben gari yiyeyim cnmcım hemencık yıyıp gelıyorum bebüşüm acıktı

valla öle kuzucummm kaheyi içiyodum zayten tasadüf oldu canım benimm bende acıktım banada ver ne yiyeceksennn

neden kimse cvp yazmıyor :*???

ben bu ay ovulasyon testi yapmıyorum...

canım ne zaman isterse ozaman halvet oluyo

saldım gitti amannnnn

CANIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR KAN SONUCU ÇIKMADIMI HALA 3 TE ÇIKACAK DEMİŞTİN

evet kuzucummm yağıyoo valla heleki beylükdüzü cumartesi günü fena halde yağıyoduu tutmuşki millet deli gibi resim çekiyodu sevinçten kar her zaman bulunmuyo bizlerde çıldırıyoruz valla

cnm sen nerde oturuyosn kar yagiyo demissin ya merak ettim :26:

yined e teşekkür ederim :)))

rica ederimm gülümm kusuruma bakama yardımcı olamadımm benimde yumurtalıklarımda problem var sanırımm adet olamıyorumm doktora gidicem belkide bende ilk defa çatlama iğnesi vuruucamm bilemiyorummm hakkımızda hayırlısı senin şimdi geçtimi batın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…