yee gülümmmm yeee afiyet bal şeker olsunnn gülüm kar yağışı başladıki şimdi tam da camın önünde oturuyorum hem izliyorum hem yazıyorummm ohhh
iyi yapmışsın söylememekle o zaman canım bende söylemem buradaki amirlere karnım çıkınca anlarlar artık ama odamdakilere söylemek zorundayım dikkat edicem ya o yüzden.
Hadi gözün aydın bekliyorduk bu sonucu zaten. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin tatlım.. Şu elma işini mutlaka yapıcam bende.
canım aslında yoğunsa güzel bir yerdir.2-3 gün sonra sonuç çıkmasına kafan takılmasın lablarda özel koşullar var canım yani ölmesi mümkün değil öyle olsa bekletirler mi o kadar kişiyi risk altına alırlar mı herkese öyle vermek zorunda kalıyorlardır. Sonuçta birçok kişiden şikayet olsa açık kalamaz yanii. Yine de sen bilirsin canım.
İnşallah canım bu sefer olacak kucağına alacaksın sağlıkla.
şimdi daha yukarıda ağrı acaba bebek ne zaman kasıklardan yukarı çıkıyor. Ben çünkü herşeyi hissediyorum vücudumdaİnşallah buda doğrudur
evet cnmcım bu haftaya güzel başladık moonun güzel hbriyle inşallah dvmıda gelır bu hbrlerin
ay hadi inşallah kuzumm inşallah bu ay senden de elfimden de ve diğer tüm arkadaşlardan güzel hbr alırız cnm benımm
evet cnmcım bu haftaya güzel başladık moonun güzel hbriyle inşallah dvmıda gelır bu hbrlerin
ay hadi inşallah kuzumm inşallah bu ay senden de elfimden de ve diğer tüm arkadaşlardan güzel hbr alırız cnm benımm
cnm ben ayağımı sürüyerek girdim kadın doğumcunun yanına inşallah arkadan gelicek güzel haberler, birde dualarınızda büyük zatları araya koyarak yaparsanız daha iyi olur. zaten biliyorsunuzdur da ,işte söyliyim dedim.onların yüzü suyu hürmetine,inş en kısa zamanda geliir bebişleriniz.
sağol bebeğim özelden resim atamıyom heralde ama senin için burada yayınlıyorumEki Görüntüle 327501 çok koyu değil ama belli cnm ikinci çizgi 3gündü batı geçeli inş. sende en kısa zamanda hamiş kalırsın cnm benim. inşallah mercimeğemede iyi bakıcam
yee gülümmmm yeee afiyet bal şeker olsunnn gülüm kar yağışı başladıki şimdi tam da camın önünde oturuyorum hem izliyorum hem yazıyorummm ohhh
Tam bilmiyorum ama seninki adet donemi agrisi suan 4. aydan itibaren artiyo o agrilar bebek buyuyo rahim geriliyo o yuzden mercimeeeneee kurban pufffyyymmmm
ohh ne güzel çok keyifli oluyo camdan karı izlemek bide sıcak çikolata ya da nescafe yap iç ohh mis gibi kuzumm benım
evet ben gari yiyeyim cnmcım hemencık yıyıp gelıyorum bebüşüm acıktı
merhaba arkadaşlar. ben de bu ay hamile kalmak istiyorum . ayın 3.ünde çatlatma iğnesi yaptırdım. bugün adetimin 30.günü. adetim için çatlatma iğnesi tarihini mi baz alayım yoksa normal adet olmam gereken tarihi mi. yani bu iğneyi yaptıran varsa adet geciktirir mii. yardımcı olursanız seviinirim .
canım karmı yagıyo sizin oraya bizim burda tık yok ya halen
neden kimse cvp yazmıyor :*???
sağol bebeğim özelden resim atamıyom heralde ama senin için burada yayınlıyorumEki Görüntüle 327501 çok koyu değil ama belli cnm ikinci çizgi 3gündü batı geçeli inş. sende en kısa zamanda hamiş kalırsın cnm benim. inşallah mercimeğemede iyi bakıcam
slmm canımm benimmm valla sana yardımcı olmak isterdimm ama ben hiç bi,lmiyorum hiç yapılmadım iğne hiç bir fikrimm yokk canım benimmm
evet kuzucummm yağıyoo valla heleki beylükdüzü cumartesi günü fena halde yağıyoduu tutmuşki millet deli gibi resim çekiyodu sevinçten kar her zaman bulunmuyo bizlerde çıldırıyoruz valla
yined e teşekkür ederim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?