çokk belli kuzucummm barizz koyuu kırmızı hayırlı olsunn canımm inşşş bende yaşarım birgünn böyle sizlerden haber alınca içimm bir tuhaf oluyo kıskançlık değilll asla kuşummm bana ve tüm isteyenlere nasip olsun diye duygulanıyorumm gülüm benimmm
selam tatlışlar
canım hamilemisinnn
tebrik edrimmmmmm Allah tamamına erdirsinnn Allah sağlıkla kucağına almak nasipretsin inşallah..
darısı başımıza...kaçıncı ayındı???
ben bu ay ovulasyon testi yapmıyorum...
canım ne zaman isterse ozaman halvet oluyo
saldım gitti amannnnn
saldım gitti amannnnn
cnm sen nerde oturuyosn kar yagiyo demissin ya merak ettim :26:
cnm sen nerde oturuyosn kar yagiyo demissin ya merak ettim :26:
saldım gitti amannnnn
eee bu gece halvet var hastaydım ya 1haftadır bekliyodu bizimki iyileşmemi fırsattan istifade onuda cıkardım aradan
neden kimse cvp yazmıyor :*???
bebegim aynı duyguları bendeyaşadım kıskanma degilde imrenme oluyor,o çok doğal bebeğim. dualarımdasınız her kuran okuduğumda topikteki arkadaşlarımada nasip et diyorum zaten.sendende güzel haberler alıp merakla beklicez ccnm benim ya .hatta battan 1gün önce yaptım çizgi yok diye üzüldüm yani batı 3-4 gün geçirmek lazım ah bide sabredebilsek.
evet bebeğim öyleyim bugün öğrendim kanada gittim öyle.ya şimdi aslında ben 6ay korundum ra hastasıyım ya ilaçların vücuttan çıkmasını bekledik. 3aydır korunmadık işte 3.ayımdı tatlım.öyle rabbim nasip etti bizede.dileyen herkese nasip etsin.
cnm battasim bende oyle yaptim oyle saatlerce yatmiyorm ayaklar havaya ,totolar yukari da yapmiyorm saldiiiim gittiiiiinazli bebisim kendi bilir ne zmn gelecegini
silivride oturuyorumm kuzucummm hafta sonuda gezmeye çıkmuştık b.çekmece vee beylükdüzü falan baya karlıydıı sen nerede oturuyosunn canım
ins bitanem ağzından bal damlıyo ins mutlu haberi birimizden biri verir sevincimiz kat kat katlanır
cnm ben ayağımı sürüyerek girdim kadın doğumcunun yanına inşallah arkadan gelicek güzel haberler, birde dualarınızda büyük zatları araya koyarak yaparsanız daha iyi olur. zaten biliyorsunuzdur da ,işte söyliyim dedim.onların yüzü suyu hürmetine,inş en kısa zamanda geliir bebişleriniz.
selam tatlışlar
canım hamilemisinnn
tebrik edrimmmmmm Allah tamamına erdirsinnn Allah sağlıkla kucağına almak nasipretsin inşallah..
darısı başımıza...kaçıncı ayındı???
valla öle kuzucummm kaheyi içiyodum zayten tasadüf oldu canım benimm bende acıktım banada ver ne yiyeceksennn
bebegim aynı duyguları bendeyaşadım kıskanma degilde imrenme oluyor,o çok doğal bebeğim. dualarımdasınız her kuran okuduğumda topikteki arkadaşlarımada nasip et diyorum zaten.sendende güzel haberler alıp merakla beklicez ccnm benim ya .hatta battan 1gün önce yaptım çizgi yok diye üzüldüm yani batı 3-4 gün geçirmek lazım ah bide sabredebilsek.
evet bebeğim öyleyim bugün öğrendim kanada gittim öyle.ya şimdi aslında ben 6ay korundum ra hastasıyım ya ilaçların vücuttan çıkmasını bekledik. 3aydır korunmadık işte 3.ayımdı tatlım.öyle rabbim nasip etti bizede.dileyen herkese nasip etsin.
amiiiiiiiiiiiiin cnm benımmm
hadi bakalım cnmcım arkandan diğer arkadaşlarda gelıcek inşallahh
slm cnmcım hoşgeldin
hehe vereyim kuzum peynir ekmek yedümpeynirci oldum bu aralar kuzum paso peynir yiyorum
aynen öyle canım yaaa..7 aydır ayaklarımı dikiyorum ovulasyon kullaıyorum da ne oluyo stresten başka...
inşallah belkide bu ay gelmez kırmızılar
aaa seninde 8. ay olacak demekki benimde oyle cnm insallahhh ikimize de 8.ay ugurlu gelir
ammmmmmmmminn.goncem evet cnm bugün sabah testcikler yaptım.çift çizgi çıktı kızlar dedi kana git çabuk koştum gittim 3 te sonucu aldım hamişim. sen yaptın tatlım varmı sende sende güzel bir haber verde sevincimiz artsn cnm benim.moonnnnn tebrik ederim.listede adını gördüm inan çoook sevindim.. hayırlı olsun tebrik ederimm kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?