Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bebegim aynı duyguları bendeyaşadım kıskanma degilde imrenme oluyor,o çok doğal bebeğim. dualarımdasınız her kuran okuduğumda topikteki arkadaşlarımada nasip et diyorum zaten.sendende güzel haberler alıp merakla beklicez ccnm benim ya .hatta battan 1gün önce yaptım çizgi yok diye üzüldüm yani batı 3-4 gün geçirmek lazım ah bide sabredebilsek.
selam tatlışlar

canım hamilemisinnn
tebrik edrimmmmmm Allah tamamına erdirsinnn Allah sağlıkla kucağına almak nasipretsin inşallah..
darısı başımıza...kaçıncı ayındı???

evet bebeğim öyleyim bugün öğrendim kanada gittim öyle.ya şimdi aslında ben 6ay korundum ra hastasıyım ya ilaçların vücuttan çıkmasını bekledik. 3aydır korunmadık işte 3.ayımdı tatlım.öyle rabbim nasip etti bizede.dileyen herkese nasip etsin.

moonnnnn tebrik ederim.listede adını gördüm inan çoook sevindim.. hayırlı olsun tebrik ederimmkucağına almayı nasip etsin

neden kimse cvp yazmıyor :*???

ah canım hiç yaptırmadım ben ama büyük ihtimalle ilk adet tarihini alman gerekiyor.çünkü normalde de yumurtamız çatlıyor ama adet tarihimiz değişmiyor.bunda da suni olarak çatlatıyorlar.bence adet tarihini al.

tebrik edrim cnmm darisi butun isteyenlere insallaaaahhhhhh

kızlar ankarada da iki gündüür yağıyordu.neyseki sabahtan beri yağmıyor ama heryer buz kesti...:18::18:çok soğuuukkkkk.yarın yağmaz umarım ultrason a gidecem çünkiiiiii

cnm battasim bende oyle yaptim oyle saatlerce yatmiyorm ayaklar havaya ,totolar yukari da yapmiyorm saldiiiim gittiiiii nazli bebisim kendi bilir ne zmn gelecegini

aynen öyle canım yaaa..7 aydır ayaklarımı dikiyorum ovulasyon kullaıyorum da ne oluyo stresten başka...
inşallah belkide bu ay gelmez kırmızılar

ins bitanem ağzından bal damlıyo ins mutlu haberi birimizden biri verir sevincimiz kat kat katlanır

amiiiiiiiiiiiiin cnm benımmm

hadi bakalım cnmcım arkandan diğer arkadaşlarda gelıcek inşallahh

selam tatlışlar

canım hamilemisinnn
tebrik edrimmmmmm Allah tamamına erdirsinnn Allah sağlıkla kucağına almak nasipretsin inşallah..
darısı başımıza...kaçıncı ayındı???

slm cnmcım hoşgeldin
valla öle kuzucummm kaheyi içiyodum zayten tasadüf oldu canım benimm bende acıktım banada ver ne yiyeceksennn

hehe vereyim kuzum peynir ekmek yedüm peynirci oldum bu aralar kuzum paso peynir yiyorum

zonguldaka ilk kez kar yağdu bugünnn..

vede yarın okullar tatil yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn

innşşş canım benimm inşşş sadece bana değill rabbimmm isteyenn herkese nasip etsinn evet haklısınn kuzucummm kıskanmak değil imrenmek inşş birgün bizlerinde bebekleri olurr hayırlısı olsunn hakkımızda canım benimm

amiiiiiiiiiiiiin cnm benımmm

hadi bakalım cnmcım arkandan diğer arkadaşlarda gelıcek inşallahh

slm cnmcım hoşgeldin

hehe vereyim kuzum peynir ekmek yedüm peynirci oldum bu aralar kuzum paso peynir yiyorum

ohh ne kadar güzel işte peynir çok faydalıdırr yeee balımm yeee afiyet olsunn canım benimmm

moonnnnn tebrik ederim.listede adını gördüm inan çoook sevindim.. hayırlı olsun tebrik ederimmkucağına almayı nasip etsin
ammmmmmmmminn.goncem evet cnm bugün sabah testcikler yaptım.çift çizgi çıktı kızlar dedi kana git çabuk koştum gittim 3 te sonucu aldım hamişim. sen yaptın tatlım varmı sende sende güzel bir haber verde sevincimiz artsn cnm benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…