Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ankarada da iki gündüür yağıyordu.neyseki sabahtan beri yağmıyor ama heryer buz kesti...:18::18:çok soğuuukkkkk.yarın yağmaz umarım ultrason a gidecem çünkiiiiii

bende ankaradayım cnmcım baya soguk hava karlar bilem erimedi
sen nerersinde oturuyosun cnm

ohh ne kadar güzel işte peynir çok faydalıdırr yeee balımm yeee afiyet olsunn canım benimmm

sağol cnm kuzum benımmm
evet peynır kaşar yogurt bunları bol bol ye dedi dr da
bende yiyorum valla
bugun bulantımda baya azaldı sanırsam geçcek bulantılarım

inan çook sevindim cnm.kırk bin kere maşallah.bende bişey yok.adet oldum ben.bu hafta rahim filmine gidiyorum.randevumu aldım.hakkımızda hayırlısı..bak bide umutsuzdun belirtim yok diyodun.ama bebişin seninleymiş. darısıda bizlere inşalah.dua et bize de olur mu?? sağlıkla kucağına al..

moon canım benim bende tebrik etmiştim ama görmedin sanırım...

amin kalbi güzel arkadaşım olucak umudumuzu kaybetmeyelim ben aslında 2 yıldır bebek istiyordum ama ra dan dolayı yasaktı yani bende bekledim. ama rabbim nasip etti oldu 3.ayda yani herkes birşekilde zamanını bekliyor cnm. o yönden bakmak lazım zamanı gelince geliyorlar melekler.
tebrik edrim cnmm darisi butun isteyenlere insallaaaahhhhhh

sağol tatlım allahım sanada ve herkese nasip etsin.tüm topik kardeşlerime:)
aynen öyle canım yaaa..7 aydır ayaklarımı dikiyorum ovulasyon kullaıyorum da ne oluyo stresten başka...
inşallah belkide bu ay gelmez kırmızılar

zamanı var bebeğim gelicek kısa zamanda .

slm cnmcım hoşgeldin

sağol tatlım

inşallah çifte bayram yaparız ozaman ikimizde:119:

kızlar bende ildayı merak ediyorum c.tesi dr gidecekti haber geldimi...

cevap yazdım balım görmedin heralde benim cevaplara bak istesen şekerim sağol bitanem.

haklısın tatlım ben görmemişim...:103::103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…