kızlar ankarada da iki gündüür yağıyordu.neyseki sabahtan beri yağmıyor ama heryer buz kesti...:18::18:çok soğuuukkkkk.yarın yağmaz umarım ultrason a gidecem çünkiiiiii
ben camlica da oturuyorm cumartesi cok guzel yagdi buraya ama eridi bi daha yagsin istiyormm
bende ankaradayım cnmcım baya soguk hava karlar bilem erimedi
sen nerersinde oturuyosun cnm
ohh ne kadar güzel işte peynir çok faydalıdırr yeee balımm yeee afiyet olsunn canım benimmm
ammmmmmmmminn.goncem evet cnm bugün sabah testcikler yaptım.çift çizgi çıktı kızlar dedi kana git çabuk koştum gittim 3 te sonucu aldım hamişim. sen yaptın tatlım varmı sende sende güzel bir haber verde sevincimiz artsn cnm benim.
sağol cnm kuzum benımmm
evet peynır kaşar yogurt bunları bol bol ye dedi dr da
bende yiyorum valla
bugun bulantımda baya azaldı sanırsam geçcek bulantılarım
gölbaşında oturuyorum canım.yüksek ya bizim buralar.kurt geliyor resmen
amin kalbi güzel arkadaşım olucak umudumuzu kaybetmeyelim ben aslında 2 yıldır bebek istiyordum ama ra dan dolayı yasaktı yani bende bekledim. ama rabbim nasip etti oldu 3.ayda yani herkes birşekilde zamanını bekliyor cnm. o yönden bakmak lazım zamanı gelince geliyorlar melekler.innşşş canım benimm inşşş sadece bana değill rabbimmm isteyenn herkese nasip etsinn evet haklısınn kuzucummm kıskanmak değil imrenmek inşş birgün bizlerinde bebekleri olurr hayırlısı olsunn hakkımızda canım benimm
tebrik edrim cnmmdarisi butun isteyenlere insallaaaahhhhhh
aynen öyle canım yaaa..7 aydır ayaklarımı dikiyorum ovulasyon kullaıyorum da ne oluyo stresten başka...
inşallah belkide bu ay gelmez kırmızılar
ohhh ohhh ne güzell iştee azalsınn kuzucumm artıkkk geçicek zamanla tabikii
kizlarrr aranizda ist. BASAKSEHIR DE oturan var mi acaba :26::44:
moon canım benim bende tebrik etmiştim ama görmedin sanırım...
sağol tatlımslm cnmcım hoşgeldin
aynen öyle canım yaaa..7 aydır ayaklarımı dikiyorum ovulasyon kullaıyorum da ne oluyo stresten başka...
inşallah belkide bu ay gelmez kırmızılar
aaa seninde 8. ay olacak demekki benimde oyle cnm insallahhh ikimize de 8.ay ugurlu gelir
hee geçiversin gari kuzucum azcuk rahat edeyim
şimcik türlü yapcem onu ocaga verip geliyorum kuzumm
bu ara browni ve utopya pek yok ortalarda haber alalınız varmı
canım utapya okula gitmiştir bugün raporu bitti galiba.
browniyi bende merak ediyorum o geçen hafta da hiç girmedi:18:
bebegim aynı duyguları bendeyaşadım kıskanma degilde imrenme oluyor,o çok doğal bebeğim. dualarımdasınız her kuran okuduğumda topikteki arkadaşlarımada nasip et diyorum zaten.sendende güzel haberler alıp merakla beklicez ccnm benim ya .hatta battan 1gün önce yaptım çizgi yok diye üzüldüm yani batı 3-4 gün geçirmek lazım ah bide sabredebilsek.
evet bebeğim öyleyim bugün öğrendim kanada gittim öyle.ya şimdi aslında ben 6ay korundum ra hastasıyım ya ilaçların vücuttan çıkmasını bekledik. 3aydır korunmadık işte 3.ayımdı tatlım.öyle rabbim nasip etti bizede.dileyen herkese nasip etsin.
cevap yazdım balım görmedin heralde benim cevaplara bak istesen şekerim sağol bitanem.
ben geldmm yneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?