Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağolasınn canımmmm benimmm evet herşeyinn zamanı varr ve rabbimm hakkımızda hayırlısıını nasip etsinn gülümm benimm bakk sende neler yaşamışşınn ama sonunda kalbine göree vermişş gülümmmm ikinizdeee Allahıma emanet olun canlarımmmm

hoşgeldin canımmmm...nasılsın??

biliyormusun buraya ilk kez kar yağdı 2-3 ıldır vede okullar tatil...

valla burada da atştrıomş cnm annmlern orda bu sene fena soguk havalar ... ama şöyle kar yagsa da kartopu oynasak ne guzell yaaa çıkn cnm eşinle oynayın kartopuu

sağol bebeğim ben çok kötü günler geçirdim, kaynanam çocuk cocuk diye baskı yaptı doktor yasakladı bebek olayını, herkesin gelini hamile diye nispet yaptı bana aman boşver anlatmıyım ya stres oluyom sonra aklıma gelince. hayırlısı dedim hep herşeyin hayırlısı anneminde duası da hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin derdi.allahım sağ salim bide kavuşayı nasip etsin inş.

valla burada da atştrıomş cnm annmlern orda bu sene fena soguk havalar ... ama şöyle kar yagsa da kartopu oynasak ne guzell yaaa çıkn cnm eşinle oynayın kartopuu

öyle camın önüne oturduk sarıldık camdan yağışını izledik karın
akşam çıkarız böyle giderse oynamaya lapa lapa yağıyo çok fena 3 senedir ilk kez kar görüyorum bende

öyle camın önüne oturduk sarıldık camdan yağışını izledik karın
akşam çıkarız böyle giderse oynamaya lapa lapa yağıyo çok fena 3 senedir ilk kez kar görüyorum bende

ayy ne romantikkkk çıkn çıkn oynayın cnm yaa ne guzelll burda yagsa biz de çıkardık da sonra gelp daha bi kön kön öksürürdüm halimi görmeden bi, de hayal kuruom ya öksürük geçmıo bnm valla kızlar kociş bugun başka bi şurup getrck inşş o ii gelir bakalm ....:26:

Son düzenleme:

oyyy kuzuucmmmm kıyamam ben sana Allahından bulsunlarrr innşşş sen sıkma canını sensinn önemli kıymetli olan şimdide bebeğinn dışş etkenlerinn huzurunuzu bozmasına izinnn vermeyinnn herkesi Allaha havele edinn balımm benimmmm

mesajını göremedeğim herkese sonsuz teşekkürler ediyorum sevincimi benimle paylaştınız allah hepinizden razı olsun cnlarım en kısa zamanda bebek isteyen tüm arkadaşlarımaa rabbim nasip etsin. şimdi işlerimi toparlamam lazım görüşmşmek üzere öptüm hepinizi

canımm zencefilli ballı çay işe yaramadı mı:26:
havalarda soğukya tetikliyodur öksürüğünü..
geçer inş..duygum

çok sevindim Allah tamamına erdirsin darısı bize )

ayyy ne güzel yaaaa burda da başladı yağmaya çok yağsın bizde çıkıp kartopu oynayalımmm
sen bitkisel birşey bulsana canım ya yoksa bu ilaçlar adamı daha çok hasta ediyo
meyvenin kapuklarını soyup kaynat

canım o vazgeçti gitmekten galiba bu hafta gidecek kalp atışını da duyayım diyo sabah burdaydı uyumaya gitmişti büyük ihtimalla hala uyuyo canım

sağol canımmmmmmm

kızlar ben ölüyorum açlıktan bugn akşam yemeğimi erken yicem galiba...
daha fazla acıkırsam kötü şeyler olucak ben gidiyim

canım o vazgeçti gitmekten galiba bu hafta gidecek kalp atışını da duyayım diyo sabah burdaydı uyumaya gitmişti büyük ihtimalla hala uyuyo canım

hoşgeldin canım
hoşbuldukk hulyammmm duramıom sizsizzz
canımm zencefilli ballı çay işe yaramadı mı:26:
havalarda soğukya tetikliyodur öksürüğünü..
geçer inş..duygum

valla çok derne indi cnm yaa yapıom hep bşeyler ama o anda işe yarıo dedgn gibi okl tatl olnca daha cabuk gecer sonçta hala soguga çıkıoz bi de bizm oklda binalar dagnk bi o bloga bi başka bloga gecıorz derslerde yarın da bahçe nöbeti bahçe de kocaman ee geçmıo dedgn gibi ondan cnm

Son düzenleme:
buraya gelince heveslenıyorum sora uzuluyorum dıe gelmek ıstemıyorum ama gelınce ozledıgımı farkedıyorummm.. Rabbim sağlıkla hayırla bebeklerimizi gönderse bize farklı şeyler konussak onların beslenmesınden yaramazlıklarından felannn ..

sağol canımmmmmmm

kızlar ben ölüyorum açlıktan bugn akşam yemeğimi erken yicem galiba...
daha fazla acıkırsam kötü şeyler olucak ben gidiyim

cnm bence yemek degl de meyve falan ye ya da kepekli bşeyler meyveli yogrt falan bu saatte yersn karnın da cabuk acıkır akşam ...

Arkadaşlar aranızda HSG Testi çektiren varmı nereyi önerirsiniz acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin...Fiyatlar her yerde cok farklılaşıyor içinden cıkamadım.

yapıomm be hulyam hızını almadan geçmicek sanrm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…