moon canım benim bende tebrik etmiştim ama görmedin sanırım...
sağol tatlım
inşallah çifte bayram yaparız ozaman ikimizde:119:
kızlar bende ildayı merak ediyorum c.tesi dr gidecekti haber geldimi...
haklısın tatlım ben görmemişim...:103::103:
amin kalbi güzel arkadaşım olucak umudumuzu kaybetmeyelim ben aslında 2 yıldır bebek istiyordum ama ra dan dolayı yasaktı yani bende bekledim. ama rabbim nasip etti oldu 3.ayda yani herkes birşekilde zamanını bekliyor cnm. o yönden bakmak lazım zamanı gelince geliyorlar melekler.
sağol tatlım allahım sanada ve herkese nasip etsin.tüm topik kardeşlerime:)
zamanı var bebeğim gelicek kısa zamanda .
hoşgeldin canımmmm...nasılsın??
biliyormusun buraya ilk kez kar yağdı 2-3 ıldır vede okullar tatil...
sağolasınn canımmmm benimmm evet herşeyinn zamanı varr ve rabbimm hakkımızda hayırlısıını nasip etsinn gülümm benimm bakk sende neler yaşamışşınn ama sonunda kalbine göree vermişş gülümmmm ikinizdeee Allahıma emanet olun canlarımmmm
valla burada da atştrıomş cnm annmlern orda bu sene fena soguk havalar ... ama şöyle kar yagsa da kartopu oynasak ne guzell yaaa çıkn cnm eşinle oynayın kartopuu
öyle camın önüne oturduk sarıldık camdan yağışını izledik karın
akşam çıkarız böyle giderse oynamayalapa lapa yağıyo çok fena 3 senedir ilk kez kar görüyorum bende
sağol bebeğim ben çok kötü günler geçirdim, kaynanam çocuk cocuk diye baskı yaptı doktor yasakladı bebek olayını, herkesin gelini hamile diye nispet yaptı bana aman boşver anlatmıyım ya stres oluyom sonra aklıma gelince. hayırlısı dedim hep herşeyin hayırlısı anneminde duası da hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin derdi.allahım sağ salim bide kavuşayı nasip etsin inş.
gölbaşında oturuyorum canım.yüksek ya bizim buralar.kurt geliyor resmen
canım o vazgeçti gitmekten galiba bu hafta gidecek kalp atışını da duyayım diyo sabah burdaydı uyumaya gitmişti büyük ihtimalla hala uyuyo canımkızlar bende ildayı merak ediyorum c.tesi dr gidecekti haber geldimi...
haklısın tatlım ben görmemişim...:103::103:
ben geldmm yneee
ayy ne romantikkkkçıkn çıkn oynayın cnm yaa ne guzelll burda yagsa biz de çıkardık da sonra gelp daha bi kön kön öksürürdüm halimi görmeden bi, de hayal kuruom ya öksürük geçmıo bnm valla kızlar kociş bugun başka bi şurup getrck inşş o ii gelir bakalm ....:26:
bebegim aynı duyguları bendeyaşadım kıskanma degilde imrenme oluyor,o çok doğal bebeğim. dualarımdasınız her kuran okuduğumda topikteki arkadaşlarımada nasip et diyorum zaten.sendende güzel haberler alıp merakla beklicez ccnm benim ya .hatta battan 1gün önce yaptım çizgi yok diye üzüldüm yani batı 3-4 gün geçirmek lazım ah bide sabredebilsek.
evet bebeğim öyleyim bugün öğrendim kanada gittim öyle.ya şimdi aslında ben 6ay korundum ra hastasıyım ya ilaçların vücuttan çıkmasını bekledik. 3aydır korunmadık işte 3.ayımdı tatlım.öyle rabbim nasip etti bizede.dileyen herkese nasip etsin.
ayy ne romantikkkkçıkn çıkn oynayın cnm yaa ne guzelll burda yagsa biz de çıkardık da sonra gelp daha bi kön kön öksürürdüm halimi görmeden bi, de hayal kuruom ya öksürük geçmıo bnm valla kızlar kociş bugun başka bi şurup getrck inşş o ii gelir bakalm ....:26:
canım o vazgeçti gitmekten galiba bu hafta gidecek kalp atışını da duyayım diyo sabah burdaydı uyumaya gitmişti büyük ihtimalla hala uyuyo canım
hoşbuldukk hulyammmmcanım o vazgeçti gitmekten galiba bu hafta gidecek kalp atışını da duyayım diyo sabah burdaydı uyumaya gitmişti büyük ihtimalla hala uyuyo canım
hoşgeldin canım
canımm zencefilli ballı çay işe yaramadı mı:26:
havalarda soğukya tetikliyodur öksürüğünü..
geçer inş..duygum
tmm kuzucummm kolayy gelsin sana o zamannn
sağol canımmmmmmm
kızlar ben ölüyorum açlıktan bugn akşam yemeğimi erken yicem galiba...
daha fazla acıkırsam kötü şeyler olucak ben gidiyim
ayyy ne güzel yaaaa burda da başladı yağmaya çok yağsın bizde çıkıp kartopu oynayalımmm
sen bitkisel birşey bulsana canım ya yoksa bu ilaçlar adamı daha çok hasta ediyo
meyvenin kapuklarını soyup kaynat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?