Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benim ovucan dün çift koyu çizgiydi..
bugün de öyle
nen birinden biri tutsa ya..

benim ovucan dün çift koyu çizgiydi..
bugün de öyle
nen birinden biri tutsa ya..

gecen ay bnm de oyleydi hayıttan oluo bu heralde ..hayıt içıon dem i megim sen oyle blıorm ben ...demi ya megim kullanmadgm şey de kalmadı hadii preseed yardımmmm et garii bizeee

çakşır tozunu mu kullanacaksın duygu.
nasıl yapılıyor bana da yazar mısın

inşallah faydası dokunur cnm

biz bir dahaki testimizi düzen laboratuvarında yaptırmayı düşünüyoruz cnm. ben güveniyorum oraya.
ama karşıda hiç bilmiyorum neresi vardır

kızlarr sonuçlar geldi ve hamileyim:) işte şimdi gerçekten çok sevindim ve kocamla bir ağladık sevinçten :) allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah allah kucaklarımızı boş bırakmasınya

moooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnn
çok tebrik ederim canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.
darısı başımıza inşallah

bırakmıcak tabi
niye bıraksın annesi

takla atıyordur belki de içerde.

ildanın pozisyonu nasıldı.. :44:

çatlatma iğnesi hakkında hiç bilgim yok cnm :26:

kızlar valla benim de canım çiğ köfte istedi ayıptır sölemesi

gecen ay bnm de oyleydi hayıttan oluo bu heralde ..hayıt içıon dem i megim sen oyle blıorm ben ...demi ya megim kullanmadgm şey de kalmadı hadii preseed yardımmmm et garii bizeee

he hayıt içiyorum evet..
presseede sinir olmakla beraber kullanıyorum ama dün mesela halvette kendime değil,kocama yaptım jeli..
anladınız siz onu.. :86:
sinir oluyorummm içeri şaapmaya o şeyi

inşallahh tutar megim dualarımdasınız hep

Allah kabul etsin asembcim,sağolasın

teyzeleri biz geldikkkk...nasılsınız??biz cinsiyetimizi ogrendik,pembe patikli bi kızımız olucakmıs...
darısı insallah butun isteyen herkese olsun,
insallah allah sizede birer mucize gonderir biran once...duacıyım hepinize

teyzeleri biz geldikkkk...nasılsınız??biz cinsiyetimizi ogrendik,pembe patikli bi kızımız olucakmıs...
darısı insallah butun isteyen herkese olsun,
insallah allah sizede birer mucize gonderir biran once...duacıyım hepinize

bende hayıt kullanıyorum bu ay

meg beni de listeye eklermisin

bat 8 şubat

tam yorun yazarken ildann pozsyonu neydiyi gördm yaaa koptumm gogle amcaya yaz bazalı ilda poziyonu die çıkıo
cnm çakşırın uzmanı asl ildayla hülya bana da onlar tavsye etti tozunu alcm bala karştrcm sabah akşam yedrcm ben ...suyunu da kullandık bi süre ama artık bırakcz onu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…