yaptım türlümü verdim ocaga yanınada bulgur pilavı yapcem onuda sonra yaparum kuzumm
ohhh miss misss çokk severimmm ellerine sağlıkkk canımm benimm yerimede yee emiii
evet bılıyorum orayı cnmcım yazın kocişle gitmiştik
orda dahada fazladır kar
bende etimesguttayım baya uzakmısız cnmcım
bende gölbaşındayımm haymana yoluna dönünce :))
benim ovucan dün çift koyu çizgiydi..
bugün de öyle
nen birinden biri tutsa ya..
çkşırı siparş etmm cnm gelck suyunu bırakcm ona dvm etcmm yılmak yoll yola dvmmmmdedgn gibi herşeyn çaresi var ama inşş dogal yolla gelsn meleklerimiz inşşş...hem preseed de var yaa gecen ay boşa gtti bizm ondan once kullandık bu ikinci olcak belki bu sefer işe yarar yani belli mi olur hiççç
selam kızlarnasılsınız??
yardım istiyorum..özellikle istanbulda oturan arkadaşlardan..
eşimin 3. spermiogram tahlilini yaptırıcaz çarşambaya..amam güvenilir bir yer bulamadım hala..
tedavi gördüğüm hastanenin tüp bebek merkezinde yaptıracaktım amam bu sabah aradığımda tahlil sonucunu 2-3 gün sonra alabileceğimizi söyledi..
buda beni tereddütte bırakatı.ve nedenini sordum..yoğunluktan oluğunu söylediler..ben bu cevabın sonucuda yanlış etkileyeceğinin düşündüğümden başka bir yer arıyorum..
ben istanbul anadolu yakasındayım..
kızlarr sonuçlar geldi ve hamileyim:) işte şimdi gerçekten çok sevindim ve kocamla bir ağladık sevinçten :) allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah allah kucaklarımızı boş bırakmasınya
gamzm hani kasığım ağrıyodu ya tam böyle genital bölge tarafım ağrıyodu sabahtan beri daha yukarısına çıktı ağrı, acaba bebiş yukarı doğru yolmu alıyor. Şu an tam karın boşluğunu altındaki kemik varya onun orda kasık başlangıcında hafif ağrı oluyor. Sanki bu sefer bebişim bırakmıycak beni
hımmmm ok tatlım benmde aklıma gelmişti aslındada dile getirememiştim.. herif bi haftadır bekliyo artık kacınılmaz son bu gece halvete çağırır temiz cıkalım karşısına kız:26::26: ben bu ay ildanın baza pozisyonnu yapmayı düşünüyom bide hayıt hapı alcam bat tam eşimin dogum gününe gelio bu ay daha cok istiyorum hamile kalmayı rabbim ins nasip ederde eşime en büyük hediyem bu olur canım
merhaba arkadaşlar. ben de bu ay hamile kalmak istiyorum . ayın 3.ünde çatlatma iğnesi yaptırdım. bugün adetimin 30.günü. adetim için çatlatma iğnesi tarihini mi baz alayım yoksa normal adet olmam gereken tarihi mi. yani bu iğneyi yaptıran varsa adet geciktirir mii. yardımcı olursanız seviinirim .
oo ne çok ankaralı varmış yaaaben tekim sanıyordum...
gecen ay bnm de oyleydi hayıttan oluo bu heralde ..hayıt içıon dem i megim sen oyle blıorm ben ...demi ya megim kullanmadgm şey de kalmadı hadii preseed yardımmmm et garii bizeee
inşallahh tutar megim dualarımdasınız hep
ben de istiyorum ama kızlar daha alttan muayene bile olamoydrum. Nasıl doğuracağım ki(
ben de istiyorum ama kızlar daha alttan muayene bile olamoydrum. Nasıl doğuracağım ki(
he hayıt içiyorum evet..
presseede sinir olmakla beraber kullanıyorum ama dün mesela halvette kendime değil,kocama yaptım jeli..
anladınız siz onu.. :86:
sinir oluyorummm içeri şaapmaya o şeyi
Allah kabul etsin asembcim,sağolasın
tam yorun yazarken ildann pozsyonu neydiyi gördm yaaa koptummçakşır tozunu mu kullanacaksın duygu.
nasıl yapılıyor bana da yazar mısın
inşallah faydası dokunur cnm
biz bir dahaki testimizi düzen laboratuvarında yaptırmayı düşünüyoruz cnm. ben güveniyorum oraya.
ama karşıda hiç bilmiyorum neresi vardır
moooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnnnnn
çok tebrik ederim canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin.
darısı başımıza inşallah
bırakmıcak tabi
niye bıraksın annesi
takla atıyordur belki de içerde.
ildanın pozisyonu nasıldı.. :44:
çatlatma iğnesi hakkında hiç bilgim yok cnm :26:
kızlar valla benim de canım çiğ köfte istedi ayıptır sölemesi
varız kuzum dahada var sanırmsam ankarada olan
gerçi ben ankaralı değilim ama evlendıgımden beri burdayım cnmcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?