ben de istiyorum ama kızlar daha alttan muayene bile olamoydrum. Nasıl doğuracağım ki(
varız kuzum dahada var sanırmsam ankarada olan
gerçi ben ankaralı değilim ama evlendıgımden beri burdayım cnmcım
İnşallah hamilesindir ona alamettir canım. Bende bir size bir aileme söylücem o kadar ilk üç ay kimse bilmez bir de işyerinde o da odamdakiler bilir çünkü karnım çıkınca saklamış gibi olmasın diye yani..
Gamzemcimm özelden yazıyorummm..bişi sorcam...Ya aslinda bende istiyom ama bi yerden sonra hersey bitiyo adamda hakli bi sakinca yokken istiyo ama zorr ya valla zorr
kızlarr sonuçlar geldi ve hamileyim:) işte şimdi gerçekten çok sevindim ve kocamla bir ağladık sevinçten :) allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah allah kucaklarımızı boş bırakmasınya
he hayıt içiyorum evet..
presseede sinir olmakla beraber kullanıyorum ama dün mesela halvette kendime değil,kocama yaptım jeli..
anladınız siz onu.. :86:
sinir oluyorummm içeri şaapmaya o şeyi
Allah kabul etsin asembcim,sağolasın
kızlar valla benim de canım çiğ köfte istedi ayıptır sölemesi
teyzeleri biz geldikkkk...nasılsınız??biz cinsiyetimizi ogrendik,pembe patikli bi kızımız olucakmıs...
darısı insallah butun isteyen herkese olsun,
insallah allah sizede birer mucize gonderir biran once...duacıyım hepinize
bende hamile olduğumu öğrenene kadar acayip çiğ köfte yiyodum. halada çiğ köfte istiyorum ama maalesefff
hmm gelin geldin yani.ankara gibisi var mı yaaaaaa
teyzeleri biz geldikkkk...nasılsınız??biz cinsiyetimizi ogrendik,pembe patikli bi kızımız olucakmıs...
ankaralılar olarak bi buluşma ayarlasak ordada konuşsak güzel olmamı?? gerçi herkes için uygun vakit bulmak zor ama keyifli olur bencee :))
yerim kuzumm benım yakın olaydık hep beraber yerdik canımın içiiii
sende ne var bu akşam kuzummm
aynı bende senın gibiydim puffy hamiş kaldıgımı bilmeden baya yemiştim hep cnm istemişti
neyseki şimdi hiiiç çekmiyo cnm
evet canım keşke yakın olsaydıkk yerdikk birlikte kiloları alırdıkkkuzucumm bende şimdi hazır çorba yaptım çubukkk makarna yaptımm salçalıı birde eşimden çiğ köfte istedim bugün rejim mejimm kalmadı salladımm valla ne yapayımm canım çekti
kuzum varya öğrendim ya onunda zararını o günden beri yiyesim yok. görmedikçe problem yok galiba
Herkese merhaba
Öncelikle allah isteyen herkese evlat nasip etsin
Kızlar konunun yeri burası değil ama hiç yanıt alamadım bununla ilgili. Burada hamilelerde var hem, belki cevap verebilen olur.
Kızlar bende ki sorun şu.2 aydır inanılmaz şişlik ve gaz problemim var.Gerçekten inanılmaz rahatsız edici.
Tuvalet dahil hiç bir şekilde rahatlık olmuyor sorun devam ediyor.
4 aylık hamileymişim gibi karnım var.normalde dümdüzdür.Kiloya benzemiyor( daha önce hiç kilo almadım. yani şişkinlikle kilo farkedilir herhalde) üşütmüşlük desem bu kadar mı sürer diyorum.Hamilelik belirtisi desem 23 Aralıkta hasta oldum. ayın 23 ü yaklaşıyor.ama adet öncesi ve sonrası hiçbir değişiklik olmadı. Kabızlık problemim yok bu arada
Çocuk istiyorum ve 2 aydır denemedeyiz.
Sonuç olarak acaba başka bir problem olabilir mi ki:44:
bişey diyimmi bu ay hep arkadaşlar bulantı falan dedi ya, ben dedimki allahım sen bana bebeğimi ver, ben hiç keyfimi bozmıycam. Çok güzel bir hamilelik geçiricem. Zor bile olsa şikayet etmiycem dedim. Bide kalp atışını duyduğum ilk hafta eyüp sultana gitcem dedim. Eğer cuma günü duyarsam cumartesi iş çıkışı doğru eyüp sultana gidicem.
öyle camın önüne oturduk sarıldık camdan yağışını izledik karın
akşam çıkarız böyle giderse oynamayalapa lapa yağıyo çok fena 3 senedir ilk kez kar görüyorum bende
sağol canımmmmmmm
kızlar ben ölüyorum açlıktan bugn akşam yemeğimi erken yicem galiba...
daha fazla acıkırsam kötü şeyler olucak ben gidiyim
benim ovucan dün çift koyu çizgiydi..
bugün de öyle
nen birinden biri tutsa ya..
kızlar valla benim de canım çiğ köfte istedi ayıptır sölemesi
Herkese merhaba
Kızlar konunun yeri burası değil ama hiç yanıt alamadım bununla ilgili. Burada hamilelerde var hem, belki cevap verebilen olur.
Kızlar bende ki sorun şu.2 aydır inanılmaz şişlik ve gaz problemim var.Gerçekten inanılmaz rahatsız edici.
4 aylık hamileymişim gibi karnım var.normalde dümdüzdür.Kiloya benzemiyor( daha önce hiç kilo almadım. yani şişkinlikle kilo farkedilir herhalde) üşütmüşlük desem bu kadar mı sürer diyorum.Hamilelik belirtisi desem 23 Aralıkta hasta oldum. ayın 23 ü yaklaşıyor.ama adet öncesi ve sonrası hiçbir değişiklik olmadı. Kabızlık problemim yok bu arada
Herkese merhaba
bende de durum bu..
gebelik için çalışmaya başlamadan önce böyle bir durum yoktu..
sanırım,döllenme olamasa bile,içerde bir karşılaşma olduğu için,faaliyet var..
bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?