Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

varız kuzum dahada var sanırmsam ankarada olan
gerçi ben ankaralı değilim ama evlendıgımden beri burdayım cnmcım

ankaralılar olarak bi buluşma ayarlasak ordada konuşsak güzel olmamı?? gerçi herkes için uygun vakit bulmak zor ama keyifli olur bencee :))

dejavum bakalım adete yakın belli olur şimdi 10 gün var eğer hiç inmezlerse artık var dicem heee
cünkü benim adete yakın bi kaç gün önce büyürler,, ama şimdi hayıt kullandıgım için o da yapıyor diye düşünüyorum..

Ya aslinda bende istiyom ama bi yerden sonra hersey bitiyo adamda hakli bi sakinca yokken istiyo ama zorr ya valla zorr
Gamzemcimm özelden yazıyorummm..bişi sorcam...

kızlarr sonuçlar geldi ve hamileyim:) işte şimdi gerçekten çok sevindim ve kocamla bir ağladık sevinçten :) allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah allah kucaklarımızı boş bırakmasınya

LALAALAAAAA yaşasın bi gebişimiz daha oldu Canım allah Tamamına Erdirsin İnşallaaaaaaahhhh
Hersey su gibi aksin gitsinnnn

kızım beni güldürmeyn gülnce çok fena öksürük tutuooo her allam meg yaaa enn yaratıcı üyelerinnn oldugu topik de biziz heralde başta megimizz topic başkanımızzzz acaip yaratıcııı

Son düzenleme:
kızlar valla benim de canım çiğ köfte istedi ayıptır sölemesi

cnmcım sende hamişmisin tickerinde öyle yazıyo da merak ettim
bende hamiş kaldıgımı bılmedıgım zamanlarda çok yemiştim kuzum

oy oy oy maşallahh ikinizedeee
sonunda topiğimize bi kız geldii çok severim bende kızları bakalım benımki ne olcek :18:
bende hamile olduğumu öğrenene kadar acayip çiğ köfte yiyodum. halada çiğ köfte istiyorum ama maalesefff

aynı bende senın gibiydim puffy hamiş kaldıgımı bilmeden baya yemiştim hep cnm istemişti
neyseki şimdi hiiiç çekmiyo cnm

hmm gelin geldin yani.ankara gibisi var mı yaaaaaa

evet gelın geldım cnmcım alıştım artık buraya

ayyyy kızımızzzz gelıooooo allah saglıckla kucagına da almanı nasip etsin cnmmm

ankaralılar olarak bi buluşma ayarlasak ordada konuşsak güzel olmamı?? gerçi herkes için uygun vakit bulmak zor ama keyifli olur bencee :))

bana uyar valla cnmcım evdeyım çalışmıyorum cunku oyuzden ben size uyarım

yerim kuzumm benım yakın olaydık hep beraber yerdik canımın içiiii
sende ne var bu akşam kuzummm

evet canım keşke yakın olsaydıkk yerdikk birlikte kiloları alırdıkkkuzucumm bende şimdi hazır çorba yaptım çubukkk makarna yaptımm salçalıı birde eşimden çiğ köfte istedim bugün rejim mejimm kalmadı salladımm valla ne yapayımm canım çekti

süperrr maşallah maşallah Allah tamamına erdirsin.. süsler püslersim cimcimeyi 3 tane kız yiğenim var kız bi başka ballı oluyor cnm sağlıklı ve hayırlı olsunda önce cok sevındımm

Allah tamamını erdirsinnn....darısı başıma olsunnn....

minzuhar canım çok sevindim. Kız çocukları her zaman daha vefalı olurlar. Ben çok severim kız çocuklarını

hehe olsun kuzum arada bi olur büle bişecik olmaz yarın dengelersın cnm benımm
ellerine sağlık kuzucumm

kuzum varya öğrendim ya onunda zararını o günden beri yiyesim yok. görmedikçe problem yok galiba

hiç görme ozaman cnmcım zaten mide bulantıları başladımı hiçde bişey çekmiyo insanın canı
benım 6. haftada başlamıştı halen sürüyo

Herkese merhaba
Öncelikle allah isteyen herkese evlat nasip etsin
Kızlar konunun yeri burası değil ama hiç yanıt alamadım bununla ilgili. Burada hamilelerde var hem, belki cevap verebilen olur.

Kızlar bende ki sorun şu.2 aydır inanılmaz şişlik ve gaz problemim var.Gerçekten inanılmaz rahatsız edici.
Tuvalet dahil hiç bir şekilde rahatlık olmuyor sorun devam ediyor.
4 aylık hamileymişim gibi karnım var.normalde dümdüzdür.Kiloya benzemiyor( daha önce hiç kilo almadım. yani şişkinlikle kilo farkedilir herhalde) üşütmüşlük desem bu kadar mı sürer diyorum.Hamilelik belirtisi desem 23 Aralıkta hasta oldum. ayın 23 ü yaklaşıyor.ama adet öncesi ve sonrası hiçbir değişiklik olmadı. Kabızlık problemim yok bu arada
Çocuk istiyorum ve 2 aydır denemedeyiz.
Sonuç olarak acaba başka bir problem olabilir mi ki:44:

bende de durum bu..
gebelik için çalışmaya başlamadan önce böyle bir durum yoktu..
sanırım,döllenme olamasa bile,içerde bir karşılaşma olduğu için,faaliyet var..
bilemiyorum..

minzuharcım,

maşallah pembe patikli minnoşuna

Canım çok güzel. Evde bayanlar iki oluyorsunuz yanii. Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin tatlım..

Allah dualarıın kabul etmiş sende adağını yerine getir tabii..

öyle camın önüne oturduk sarıldık camdan yağışını izledik karın
akşam çıkarız böyle giderse oynamaya lapa lapa yağıyo çok fena 3 senedir ilk kez kar görüyorum bende

sağol canımmmmmmm

kızlar ben ölüyorum açlıktan bugn akşam yemeğimi erken yicem galiba...
daha fazla acıkırsam kötü şeyler olucak ben gidiyim

bi< dün kaynanama giderken araba rampa çıkmayınca buzdan yürüdük. O arada az oynadım daha oynamam yumurtlama günlerim bu hafta ve haftaya çalışmalar var üşütemem kendimi.

benim ovucan dün çift koyu çizgiydi..
bugün de öyle
nen birinden biri tutsa ya..

Hayıt hapı kullanıyormuşsun ondan böyle çıkıyor demek ki canım. İnşallar tutar artık duyar sesini.

kızlar valla benim de canım çiğ köfte istedi ayıptır sölemesi

ay demee ben her akşam olsa yerim yani hiç hayır demem bayılırım ama daha geçen hafta yedim artık eşime yicem diyemem hem çiğköftecim çarşıda gidemeyiz. Evde yemekte var başka zamana kalsın artık.

Prenses geliyor desene.. Canım Allah kızını sana bağışlasın inşallahhh

Gaz problemi hamişlilkten olabiliyor canım Hadi inşallah bebektendir oooo

mrb cnmcım hoşgeldin
gazdan kaynaklı olabılırmı acaba bi de kış aylarında oldugumuz için üşütmeden de kaynaklı olabılır
başka bişey aklıma gelmıyo cnm

bende de durum bu..
gebelik için çalışmaya başlamadan önce böyle bir durum yoktu..
sanırım,döllenme olamasa bile,içerde bir karşılaşma olduğu için,faaliyet var..
bilemiyorum..

Teşekkürler cnm sağol.
aynen cnm çalışma başlamadan önce bende de yoktu.Üzerine görme mi oldu acaba diye düşünmeye bile başladım bir ara.
Umarım söylediğin gibi faaliyet dönemidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…