bence bu saat te yeme canım gene acıkırsın birşey atıştırsağol canımmmmmmm
kızlar ben ölüyorum açlıktan bugn akşam yemeğimi erken yicem galiba...
daha fazla acıkırsam kötü şeyler olucak ben gidiyim
ah canım benim ya bide yarın dışarda nöbetin varmış kalın giyin de daha fazla ilerkemesin canımhoşbuldukk hulyammmmduramıom sizsizzz
valla çok derne indi cnm yaa yapıom hep bşeyler ama o anda işe yarıo dedgn gibi okl tatl olnca daha cabuk gecer sonçta hala soguga çıkıoz bi de bizm oklda binalar dagnk bi o bloga bi başka bloga gecıorz derslerde yarın da bahçe nöbeti bahçe de kocaman ee geçmıo dedgn gibi ondan cnm
eğer isttanbuldaysan fındıkzade de radyotam var canım 330 tl çok iyi bir yer hiç canın acımıyorArkadaşlar aranızda HSG Testi çektiren varmı nereyi önerirsiniz acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardım edin...Fiyatlar her yerde cok farklılaşıyor içinden cıkamadım.
yapıomm be hulyam hızını almadan geçmicek sanrm :26:
kız gülme krizine soktun benihe hayıt içiyorum evet..
presseede sinir olmakla beraber kullanıyorum ama dün mesela halvette kendime değil,kocama yaptım jeli..
anladınız siz onu.. :86:
sinir oluyorummm içeri şaapmaya o şeyi
Allah kabul etsin asembcim,sağolasın
tam yorun yazarken ildann pozsyonu neydiyi gördm yaaa koptummgogle amcaya yaz bazalı ilda poziyonu die çıkıo
cnm çakşırın uzmanı asl ildayla hülya bana da onlar tavsye etti tozunu alcm bala karştrcm sabah akşam yedrcm ben ...suyunu da kullandık bi süre ama artık bırakcz onu ...
Gaz problemi hamişlilkten olabiliyor canım Hadi inşallah bebektendir oooo
mrb cnmcım hoşgeldin
gazdan kaynaklı olabılırmı acaba bi de kış aylarında oldugumuz için üşütmeden de kaynaklı olabılır
başka bişey aklıma gelmıyo cnm
bence bu saat te yeme canım gene acıkırsın birşey atıştır
ah canım benim ya bide yarın dışarda nöbetin varmış kalın giyin de daha fazla ilerkemesin canım
eğer isttanbuldaysan fındıkzade de radyotam var canım 330 tl çok iyi bir yer hiç canın acımıyor
kız gülme krizine soktun beni
canım sen tozunu alıyorsun dimi kendin evde karıştırıp yapacaksın tani balla.
eğer öyleyse onun ölçüsü var canım sen gelince haber ver bana
ayyyy kızımızzzz gelıoooooallah saglıckla kucagına da almanı nasip etsin cnmmm
süperrr maşallah maşallah Allah tamamına erdirsin.. süsler püslersim cimcimeyi 3 tane kız yiğenim var kız bi başka ballı oluyor cnm sağlıklı ve hayırlı olsunda önce cok sevındımm
Allah tamamını erdirsinnn....darısı başıma olsunnn....
minzuhar canım çok sevindim. Kız çocukları her zaman daha vefalı olurlar. Ben çok severim kız çocuklarını
minzuharcım,
maşallah pembe patikli minnoşuna
İnşallah öyledir cnm.inşallah oyüzden bu kadar şişimdir
evet cnm bende üşütmüş olabileceğimi düşündüm ama dedğim gibi bu kadar uzun sürmez gibi geldi.
En iyisi adetim olursa ve bu şikayet devam ederse doktora gitmek
kızlar herkese cok teşekkür ederim...hayırlı evlat olsun gerisi onemli degil...tabi gonlumden erkek gecmiyodu degil,ama ikinciye kısmet artık..hayırlısı boyleymiş
annemde sizin gibi kız evlatlar daha vefalı iyiki iki kızım var dedi,hep kız olsun istiyodu zaten
kızlar herkese cok teşekkür ederim...hayırlı evlat olsun gerisi onemli degil...tabi gonlumden erkek gecmiyodu degil,ama ikinciye kısmet artık..hayırlısı boyleymiş
annemde sizin gibi kız evlatlar daha vefalı iyiki iki kızım var dedi,hep kız olsun istiyodu zaten
hehe olsun kuzum arada bi olur büle bişecik olmaz yarın dengelersın cnm benımm
ellerine sağlık kuzucumm
hiç görme ozaman cnmcım zaten mide bulantıları başladımı hiçde bişey çekmiyo insanın canı
benım 6. haftada başlamıştı halen sürüyo
benımde mesela çalışmalardan sonra altkarnım şişmişti ve sertti baya ve hamiş oldugumu öğrendim sonra
belkim senınde öyledir ama 2 aydır böyle dıyosan başka bişeydendir diye düşünüyorum cnm
dediğin gibi çok rahatsız ediyosa senı ve sürerse böyle dr a gitmek en iyisi cnmcım
selam kızlar gene ben geldim napıyosunuzzzzzzz
hoş geldn oflummm
hoş geldn oflummm
oflum yazdım ama görmedin canım Allah nasip eder de hamiş kalırsam ovularım kalırsa elimde sana göndercem kuzum.Eşin netten alışveriş yapmıyormuş öyle demiştin ya ben gönderirim denersin tabii gerek kalmadan hamiş kalırsın inşallah. Bana da bak sanki ilk aydan hamiş kalcam da.
selam kızlar gene ben geldim napıyosunuzzzzzzz
öle kuzucumm bugün çok yoruldum yemeği gözüm görmedi eşim geldi sofrayı kurduk yazamadımm canım ben çıkıyorum yarın görüşürüz inş öpüyorumm çokk tatlımmmm
Teşekkür ederim cnm sağol evet öyle yapacağım
Allah sana da sağ salim kucağına almayı nasip etsin
hoşbulduk bebeğim sabah hayıtı içmeyi unuttum da şimdi içiyom :)
sanırım alıştım ben bu kokuya
kimsee benimle konuşmuyor artık topikte istenmiyorum ben birşey sordum kimse cevap vermedi önceki sayfada hıhhh küstüm size ben gidiyorummm
kimsee benimle konuşmuyor artık topikte istenmiyorum ben birşey sordum kimse cevap vermedi önceki sayfada hıhhh küstüm size ben gidiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?