hamile ark.tebrik ederim bu arada
drinciğim nasılsın şekerim nasıl gidiyo napoyo bakalım minik elma şekeriii
sen ilk bebekini nasıl yaptın bakimay ne güzel yaa bizde öle olmuyo kiii halvet yap allah yap tık yok sonra bu ayda hamile kalmıcam ben biliom
ööle deme aysun ööle demmeeee
bu işler hiiiçç belli olmasss :92:
bana senin topiciğin uğurlu geldi canım,
aslında hiçde fena değil topic baya hamile haberi var, diğerleride inşallah temmuz ayına. ben diğer kandilde çok dua etmiştim, allah dualırım kabul etti, şimdi hem sizin için, hemde bebemiçin dua edicem
bana senin topiciğin uğurlu geldi canım,
aslında hiçde fena değil topic baya hamile haberi var, diğerleride inşallah temmuz ayına. ben diğer kandilde çok dua etmiştim, allah dualırım kabul etti, şimdi hem sizin için, hemde bebemiçin dua edicem
ben hiçç sanmıyorum kii2 3 ay da yok biliyom ben:2:
derinn hem bööleeee;
hemm bööleyim sana;
ben seni göremiyorum artık hiç
aslına bakarsan,içimdeki bazı gıcık hisler,bana da aynen bööle diyu
HAKLISIN CANIM
ama laptop daha çok radyasyon yayıyormuş doktorum dedi, evde hiç girmiyorum elime bile almıyorum o yüzden, hem gündüzleri çalıştığım için akşamları çok çabuk yoruluyorum artık 10 da yatıyorumhalsizliklerim başladı.
gündüz burdan takip etmeye çalışıyorum, sen tatildeydin, burdada işler çok yoğun anasını s.tıym yaaama sizi takip ediyorum
aynen banada diyolar ümitlenme diyolar yok diyolar offf off inşallah hamiş kalırız ama ben kendim için sanmıyorum bugün bol bol dua etcem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun hayırlısıda inşallah bebek olsun
peki bende hiç ellemicem mi laptopu gibeğ olunca..
nassı çözüm etces derin yaa..
beni de unutma fıstıkım
kızlaarrr nabersiniz?..............
akşama ne yemek yapıcağımı bilmiyorum.........
kızlaarrr nabersiniz?..............
akşama ne yemek yapıcağımı bilmiyorum.........
meg şöyle bir göz gezdirdim şimdi sen müthişsin ya mama turları ne harika bir fikir ne güzel düşünülmüş ben de burda mahalle turlarına çıkıyorum bazen hepsini toplayıp eve alasım var ama elden bişey gelmiyor,o kadarına gücüm yetmiyorKedi evleri harika ama kağıt toplayanlar tarafından alınıyo ben denedim daha önce kaldırıp atıyolar içinde bişey var sanıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?