Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sen ilk bebekini nasıl yaptın bakim ay ne güzel yaa bizde öle olmuyo kiii halvet yap allah yap tık yok sonra bu ayda hamile kalmıcam ben biliom

ööle deme aysun ööle demmeeee

bu işler hiiiçç belli olmasss :92:

ekliyorum listeye canımm..

inşallah bu topik uğurlu gelsin hepimize

bana senin topiciğin uğurlu geldi canım,
aslında hiçde fena değil topic baya hamile haberi var, diğerleride inşallah temmuz ayına. ben diğer kandilde çok dua etmiştim, allah dualırım kabul etti, şimdi hem sizin için, hemde bebem için dua edicem

derinn hem bööleeee;
hemm bööleyim sana;
ben seni göremiyorum artık hiç

yazılmayanlar da var galiba elefarra mi öle biri da var yazılmadı

derinn hem bööleeee;
hemm bööleyim sana;
ben seni göremiyorum artık hiç

HAKLISIN CANIM
ama laptop daha çok radyasyon yayıyormuş doktorum dedi, evde hiç girmiyorum elime bile almıyorum o yüzden, hem gündüzleri çalıştığım için akşamları çok çabuk yoruluyorum artık 10 da yatıyorum halsizliklerim başladı.
gündüz burdan takip etmeye çalışıyorum, sen tatildeydin, burdada işler çok yoğun anasını s.tıym yaa ama sizi takip ediyorum

aslına bakarsan,içimdeki bazı gıcık hisler,bana da aynen bööle diyu

aynen banada diyolar ümitlenme diyolar yok diyolar offf off inşallah hamiş kalırız ama ben kendim için sanmıyorum bugün bol bol dua etcem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun hayırlısıda inşallah bebek olsun

peki bende hiç ellemicem mi laptopu gibeğ olunca..

nassı çözüm etces derin yaa..

beni de unutma fıstıkım

peki bende hiç ellemicem mi laptopu gibeğ olunca..

nassı çözüm etces derin yaa..

Canım ben evde kaçak girmeye çalışıyorum , tam açıyorm kocam geliyor sen yinemi bunun başındasın , yinemi kk, çocuğunu düşünmüyormusun diyor, vicdan azabı çekiyorum, arada sırada hafta sonları girmeye çalışacağım ama, olmazsa gündüz burdan takip ederim
Ama sizi bırakmam(senideee)

beni de unutma fıstıkım

unutmam canım herkes için diyorum ben dualarımı allah isteyen herkesin dualarını kabul et yarabbim diyorum benimde kabul eyle falan diye herkes için dua ediyorum. umarım bu kandilde kabul olcak namazımı kılayım kuranımı okuyayım duamı edeyim kabul etmek allahıma kalmış da inşallah kabul eder:85:

meg şöyle bir göz gezdirdim şimdi sen müthişsin ya mama turları ne harika bir fikir ne güzel düşünülmüş ben de burda mahalle turlarına çıkıyorum bazen hepsini toplayıp eve alasım var ama elden bişey gelmiyor,o kadarına gücüm yetmiyorKedi evleri harika ama kağıt toplayanlar tarafından alınıyo ben denedim daha önce kaldırıp atıyolar içinde bişey var sanıp

Artık benim bütün yemekleri kocam yapıyor.
Kendine göre günlük her güne menü ayarlamış artık ben hiç düşünmüyorum.
Birgün balık, birgün tavuk, birgün ciğer, birgün yaz türlüsü vs.. vs..

kraliçeliğimi ilan ettim, gün bugündür

zaten hayvan sevmeyen,insan nasıl sever ki..
allahın yarattığı canın yaşam hakkına saygı duymayanın,ona şu yaz sıcaklarında bi kap su vermeyenin allah katında nasıl bir yeri olabilir..

zaten kendi doğalarını ele geçirdik,her yer araba ve bina..
bari kapılarımızın önüne hergün taze kap dolusu su koyalım.. yemek artıklarımızı bir poşet içinde her akşam belli uygun yerlere koyalım..
zavallıcıklar bi lokma yemek için nasıl da çöp tenekelerini karıştırıyolar
bebek olanlarınsa çöp tenekelerine tırmanmaları imkansız..:85::85::85:

sağol nillam kuzum,Allah razı olsun sendende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…