Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben kış başı bu evlerden 15,20 tane yapıp mahallenin belli korunaklı yerlerine (gözlerden uzak) bırakıyorum..

çöp poşetiyle koliyi kaplıyoruz.. koli bandı yardımıyla yapıştırıyoruz..
içine gazeteler koyuyoruz..
minicik patiler ıslanmasın,üşümesin diye..

hepsi bu..

Allah seven koruyan herkesten razı olsun ben çok bebek büyüttüm biberonlarla,bakabileceklerime baktım bakamadıklarıma yuva buldum hiç bişey yapamasam mezbahaların yöneticileriyle görüştüm toplayıp oraya götürdüm.Üniversitedeyken kendi karnımı zor doyururdum(azcık müsrifimdir)ama evimde ankara kedim vardı aşıları tamdı kuru mama yerdi zilli:)kaybettik onuSonra annemlere geri dönünce bir tekirimiz oldu 5 aylık olana dek bebekler gibi baktık maalesef yüksek bir duvarın üzerinden düştü yaşatamadıkkahroldum ama dışarda bir sürü tekir var sokakta gördüğüm tek kediye pisi pisi demeden geçmem konuşurum onlarla 3. kattan aşağıya sucuk atan bir kadın görürseniz bilin ki o benim:))))

arkadaşlarım,evlerimizde kırılan bardak çanakları,kapağı yarım açılmış teneke konserve kutularını çöpe atmadan önce,lütfen gazeteye saralım ve öyle atalım..

pisicikler bir lokma yemek için çöp tenekelerini karıştırırlarken,ağızları kesiliyo,yırtılıyo onlar yüzünden..:85:

sizi seviyorum

kızlar yaaa ellerim kollarım ve bacaklarım cok acayip titriyo ne bu böyle sizce tansiyonum falan düşsse gözlerim de kararır ama anlamadım ne oluyo:44::44:

canım benimde bir tane sokak kedim var adını hıdır koydum, bu kedi sabahları beni apartmanın önünden alıp servise bindiriyor, akşam geliş saatimde beni karşılıyor servisten alıp, eve bırakıyor benim manyak hıdırım küçüktü ben onu tanıdığımda sayemde garfield gibi oldu tosuncuk

peki bende hiç ellemicem mi laptopu gibeğ olunca..

nassı çözüm etces derin yaa..

Hiç öyle olmuyor valla arkadaşlar...Hamileyken merak ettiğiniz konular oluyor,diğer tecrubelerden yararlanmak istiyorsunuz..bakın sitede hamileyken açılan bir sürü topik var..bizim evlerde kullandığımız laptopların radyasyon oranı çok değil ama sürekli de başında olmamak gerkir tabi..Zira hamileliğiniz ilerlediğinde karınlar şiştiği zaman saatlerce pc başında olmak da mümkün olmuyor... Hamileliğimde hastanedeyken bile laptop götürüp girmiştim..Başka türlü geçmiyor çünkü vakit..bebeklerde de herhangi bir sorun olmadı..ne benimkilerde ne de diğer topikteki anne olan arkadaşlarımda...Sadece hamileliğinde anası laptopla pc ile olan yavrukuşlar elektronik aletlere düşkün oluyorlar.Hepsi bu...

kızlar yaaa ellerim kollarım ve bacaklarım cok acayip titriyo ne bu böyle sizce tansiyonum falan düşsse gözlerim de kararır ama anlamadım ne oluyo:44::44:

aç mısın?
şekerin düşmüş olmasın?

garfield

derinimm

alminaçınarım gelmiiişşşş

hay yaşa sen
bencede kucağımıza koymadıktan ve içine düşücek gibi yaklaşmadıktan sora bi sorun olmaz :13:

hay yaşa sen
bencede kucağımıza koymadıktan ve içine düşücek gibi yaklaşmadıktan sora bi sorun olmaz :13:

ben çokk pimpirikli bir insanım ama

almina bu arada kızının adımı, anlamı nedir?
bende almila koymayı düşünüyorumda

slm kızlar ben geldim.sabah metrodaydım havaalanına gidiyordum biri aradı ben aile hekiminizim dedi bi kaç soru sorcam dedi bende metrodayım rahat konuşamıyorum dedim.neyse dediki hamilemisin düşünüyormusun eger olursa ben ilgilenicem bize haber verin fln dedi.ne alaka anlamadım ama yüzümde bir gevşeme ve sırıtma olmadı değil

bağlı olduğun sağlık ocağından mı aradılar acaba :26:

hay yaşa sen

Endişe etmeyin...ben hiç duymadım forumda laptop kullandım hamileliğimde şöyle oldu,böyle oldu,diyeni...Hamilelikte öyle şeyler oluyor ki..Tecrubeli bir hamile bile olsanız bebeğinizin gelişimi,ikili üçlü testleri vs hepsini anca netteki tecrubelerle öğreniyorsunuz..Çevrenizdeki tecrubeler sınırlıdır ama internette her çeşit hamilelik olayı,her çeşit vakaa var..dr. tavsiyeleri vs vs var..ben rahim ağzı yetmezliği diye bir durum olduğunu ve bu durumun da bende olduğunu,insanların nasıl başarıya ulaştıklarını,hamileliklerinde ne tür zor zamanlar yaşadıklarını,(ki ben de onlardan biriyim )normal seyrinde giden hamilelikleri takip eden kadın doğumcularla riskli gebelik dr.ları arasındaki farkları,hangi dr.lara hastanelere gidebileceğimi,nasıl bir yol ya da yollar izleyebileceğimi hep buradaki ve diğer forumlardaki tecrubelerden öğrendim..gerektiğinde de doktor sitelerindeki çeşitli kadın doğum dr.larının görüşlerini aldım....başka türlü çok zor...

aç mısın?
şekerin düşmüş olmasın?

garfield

derinimm

yok tokum gayet bilmiyorum ki ne oldu
gecti simdi

aile hekimleri takip etcek banada söylediler ben ilgilencem burda yapcaz herşeyi falan dedi bende haber verrirm adetin bi gün bile geç kalırsa gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…