- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
makarna pişir
ama ama ben makarnayı sevmem ki!....
Allah seven koruyan herkesten razı olsun ben çok bebek büyüttüm biberonlarla,bakabileceklerime baktım bakamadıklarıma yuva buldum hiç bişey yapamasam mezbahaların yöneticileriyle görüştüm toplayıp oraya götürdüm.Üniversitedeyken kendi karnımı zor doyururdum(azcık müsrifimdir)ama evimde ankara kedim vardı aşıları tamdı kuru mama yerdi zilli:)kaybettik onuzaten hayvan sevmeyen,insan nasıl sever ki..
allahın yarattığı canın yaşam hakkına saygı duymayanın,ona şu yaz sıcaklarında bi kap su vermeyenin allah katında nasıl bir yeri olabilir..
zaten kendi doğalarını ele geçirdik,her yer araba ve bina..
bari kapılarımızın önüne hergün taze kap dolusu su koyalım.. yemek artıklarımızı bir poşet içinde her akşam belli uygun yerlere koyalım..
zavallıcıklar bi lokma yemek için nasıl da çöp tenekelerini karıştırıyolar
bebek olanlarınsa çöp tenekelerine tırmanmaları imkansız..:85::85::85:
sağol nillam kuzum,Allah razı olsun sendende..
biber dolması fasulye kabak köftesi köfte pilav tavuk kızartma mantı daa bi sürü yemek var
söyle bakim sen bunlardan hangisini yaptın?
arkadaşlarım,evlerimizde kırılan bardak çanakları,kapağı yarım açılmış teneke konserve kutularını çöpe atmadan önce,lütfen gazeteye saralım ve öyle atalım..
pisicikler bir lokma yemek için çöp tenekelerini karıştırırlarken,ağızları kesiliyo,yırtılıyo onlar yüzünden..:85:
sizi seviyorum
peki bende hiç ellemicem mi laptopu gibeğ olunca..
nassı çözüm etces derin yaa..
kızlar yaaa ellerim kollarım ve bacaklarım cok acayip titriyo ne bu böyle sizce tansiyonum falan düşsse gözlerim de kararır ama anlamadım ne oluyo:44::44:
canım benimde bir tane sokak kedim var adını hıdır koydum, bu kedi sabahları beni apartmanın önünden alıp servise bindiriyor, akşam geliş saatimde beni karşılıyor servisten alıp, eve bırakıyor benim manyak hıdırımküçüktü ben onu tanıdığımda sayemde garfield gibi oldu tosuncuk
Hiç öyle olmuyor valla arkadaşlar...Hamileyken merak ettiğiniz konular oluyor,diğer tecrubelerden yararlanmak istiyorsunuz..bakın sitede hamileyken açılan bir sürü topik var..bizim evlerde kullandığımız laptopların radyasyon oranı çok değil ama sürekli de başında olmamak gerkir tabi..Zira hamileliğiniz ilerlediğinde karınlar şiştiği zaman saatlerce pc başında olmak da mümkün olmuyor... Hamileliğimde hastanedeyken bile laptop götürüp girmiştim..Başka türlü geçmiyor çünkü vakit..bebeklerde de herhangi bir sorun olmadı..ne benimkilerde ne de diğer topikteki anne olan arkadaşlarımda...Sadece hamileliğinde anası laptopla pc ile olan yavrukuşlar elektronik aletlere düşkün oluyorlar.Hepsi bu...
alminaçınarım gelmiiişşşş
hay yaşa sen
bencede kucağımıza koymadıktan ve içine düşücek gibi yaklaşmadıktan sora bi sorun olmaz :13:
slm kızlar ben geldim.sabah metrodaydım havaalanına gidiyordum biri aradı ben aile hekiminizim dedi bi kaç soru sorcam dedi bende metrodayım rahat konuşamıyorum dedim.neyse dediki hamilemisin düşünüyormusun eger olursa ben ilgilenicem bize haber verin fln dedi.ne alaka anlamadım ama yüzümde bir gevşeme ve sırıtma olmadı değil
alminaçınarım gelmiiişşşş
hay yaşa sen
bencede kucağımıza koymadıktan ve içine düşücek gibi yaklaşmadıktan sora bi sorun olmaz :13:
aç mısın?
şekerin düşmüş olmasın?
garfield
derinimm
slm kızlar ben geldim.sabah metrodaydım havaalanına gidiyordum biri aradı ben aile hekiminizim dedi bi kaç soru sorcam dedi bende metrodayım rahat konuşamıyorum dedim.neyse dediki hamilemisin düşünüyormusun eger olursa ben ilgilenicem bize haber verin fln dedi.ne alaka anlamadım ama yüzümde bir gevşeme ve sırıtma olmadı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?