Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anladım canımmm...testinizi tekrarlatın tabi önümüzü görmek için çok önmli..
dediğin gibi ne olucaksa olsun..dr lar tüp demiş zaten değil mi..
inşallah sonuçlarınız çok iyi çıkar canım..kürlerimiz,macunlarımız sonuçlarımızı düzeltmiştir belki inşallah yine normal yolla deneyin der dr lar belki....
yok dğeilse de illede normal yoldan olucak diye bişey yok..bizimde aşılama yada tüple olucak belki...
yeterki olsun allahın izniyle..yolu yordamı nasıl olucaksa...

tüp bebek merkezi olması bence de daha iyi canım hemen sonuçlarını gösterirsin gerekli yerlere..
değerlendirmeler testler ne yapılacaksa yapılması içinde iyi...
bi karar verip adım atmanız çok güzel canım...sonrası çorap söküğü gibi gelicek İNŞALLAH birsumum...

ya canım söylemeyi düşündük ama 1 test daha yaptıralım ondan sonra söyleriz dedik. kimse üzülmesin diye sadece kociş ben ve bu konuyu bilen bir arkadaşımız var o kadar. allah hepinizden razı olsun ki sizler varsınız. burada anlatıp rahatlıyorum en azından.

ayy sizn de az kalmş cnm yaaa biz pazartesi de gdeblrz cnm haftasonu olmayablr inşş hepimizz ii sonçlar Alrzzzzzz inşşşşşşşşşşşşş
evet duygumm bizimde az kaldı...
bakalım ne çıkıcak gerçektende çok heyecanlı oluyo
bide duygum biz ilk testi yaptırdığımızda hani 3-5 gün diyeti var ya onu bilmiyoduk...
7-8 gün olmuştu ilişkinin üzerinde...onlarda yaptılar yinede dememize rağmen..
ama o durum sayıyı etkilioyodur sanırım..
yapıyı etkilemez ki dğeil mi...ki yapısı da bozuk zaten...

senin içinde hayırlı olsun cnm bnm..hemen yaptırın

ilk tahlilimiz çok iyi çıkmıştı..2. kötü çıktı bakalım bu nasıl çıkacak..

sizde hayırlı haberlerle gelin inşallahhh

çok sağol canımmm inşallah...

inşallah bizlerde o güzel günleri görücez kızlar...

Son düzenleme:

canım sizde de probem vrmış sanırım..
biz de de var inşallah bu günleri atlatıcaz hep beraber gelicek bebişler inşallah

sizn morfoloji iidi cnm ya yanlş mı hatrlıorm ben :44erhiz hareketi etklıo die blıorm bizm perhz üç gündü bu seferr ..ama bu testi silmek istıorm hafzamdan yaaa

canım eniştemde oldu aradan 1 yıl geçmeden ablam hamile kaldı üstelik maşallah şimdi 3 aylık bi kızları var ama ondan önce 5 yaşında bi erkek çocukları oldu dr bile şaşırmış buna mucize resmen demiş

bu o hastahaneyi tavsye eden hnm da altı ay sonra hamiş kalmş ... hadi inşşş

sizn morfoloji iidi cnm ya yanlş mı hatrlıorm ben :44erhiz hareketi etklıo die blıorm bizm perhz üç gündü bu seferr ..ama bu testi silmek istıorm hafzamdan yaaa

morfolojimiz % 7 duygum sınırda gibi...
canım bizde yapı bozukluğu var baş anomalisi % 92 di:26:
çoğunun baş kısmı bzuk yani dölleme şansı yok..
inşallah düzelmiştir :26:

morfolojimiz % 7 duygum sınırda gibi...
canım bizde yapı bozukluğu var baş anomalisi % 92 di:26:
çoğunun baş kısmı bzuk yani dölleme şansı yok..
inşallah düzelmiştir :26:

bizim de yuzde 7ydi morfoloji cnm 7 fena degl ama
bence bizm sorun hareket
bizm kaç baş anomalisi hiç blmıorm :44:

[[
bizim de yuzde 7ydi morfoloji cnm 7 fena degl ama
bence bizm sorun hareket
bizm kaç baş anomalisi hiç blmıorm :44:

evet canımm hareketliler daha hareketli olmalı ki olsun bebiş..hayırlısı olsun bakalım..

gerçi böyle kar yağmaya devam ederse biz ankaraya gidemeyiz heralde duygum testte yalan olur..
inşallah yağmaz artık yaaaaaaaaa.....

ben yatıyorum kızlarrrrrrrr benim sinyal geldi...9:
hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

ii geclerr btanemmm ben de yatıormmm nasip be aysunm ne zaman hayırlısıysa o zamn verin testi inşşş öptmmm cnm seni ve herkesiiiiiiiii

canım sanırım bende sizdenim dr yapı bozukluğu ve hareket yavaşlığı var dedi bu ay rahim filmi çektirdim dr sonucu gösterirken istersen hemen aşılama yapalım dedi yada 2-3 ay sonra yapalım bekleyelim dedi bende bekleyelim dedim 3 ay geç olur 2 ay sonra olmazsa gel heme aşılamaya başlayalım dedi testler arabada kaldı yarın size göstereyim bakalım siz ne diyeceksiniz bakalım:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…