aysunum cnm işte araştırdım inan arada fiyatı düşük olan yerleri bile eledim..elimde 2 yer kaldı..
ya bahçeci umut tüp
yada eurofertil
ikisinden biri olacak..artık bnm beklemeye tahammülüm kalmadı..
tüp bebek merkezi olsa çok çok iyi olacak çünkü burada tahlillerini götürüp öngörüşmeyi yapma hakkında var
yaaaz cnm yaa yazzz en ii oyle rahatlıo insan bizim aileler blıo cnm biz hemen soyledk ve kaynvaldmn o müthiş bebk yapın baskısı şak die kesldiii olck cnm ya ugraşçz evt zor bi süreç ama sonnda gelck bebişimizz senn dedgn gibi bize sürprz yapacak kereta sabrın sonu selamet inşşşş
kızlar ben kaçıyorum iyi geceler herkese..
benim kasık ağrılarım var çatlama oluyor.. bu durumu değerlendirip pazartesi teste gidebiliriz bizde..
öpüyorum herkesiii
biz de haziranda başladık bir ay ara verdık bi ayda boşa gtti 7 ay bizim de cnm hemen hemen aynı yanii
evet duygumm bizimde az kaldı...ayy sizn de az kalmş cnm yaaabiz pazartesi de gdeblrz cnm haftasonu olmayablr inşş hepimizz ii sonçlar Alrzzzzzz inşşşşşşşşşşşşş
senin içinde hayırlı olsun cnm bnm..hemen yaptırın
ilk tahlilimiz çok iyi çıkmıştı..2. kötü çıktı bakalım bu nasıl çıkacak..
sizde hayırlı haberlerle gelin inşallahhh
kızlar ben kaçıyorum iyi geceler herkese..
benim kasık ağrılarım var çatlama oluyor.. bu durumu değerlendirip pazartesi teste gidebiliriz bizde..
öpüyorum herkesiii
ya canım söylemeyi düşündük ama 1 test daha yaptıralım ondan sonra söyleriz dedik. kimse üzülmesin diye sadece kociş ben ve bu konuyu bilen bir arkadaşımız var o kadar. allah hepinizden razı olsun ki sizler varsınız. burada anlatıp rahatlıyorum en azından.
evet duygumm bizimde az kaldı...
bakalım ne çıkıcak gerçektende çok heyecanlı oluyo
bide duygum biz ilk testi yaptırdığımızda hani 3-5 gün diyeti var ya onu bilmiyoduk...
7-8 gün olmuştu ilişkinin üzerinde...onlarda yaptılar yinede dememize rağmen..
ama o durum sayıyı etkilioyodur sanırım..
yapıyı etkilemez ki dğeil mi...ki yapısı da bozuk zaten...
çok sağol canımmm inşallah...
sen duygu ben hulya gülbebek bizim gibi erkek infertilitesi yaşayan arkadaşlarımın hamile olmasını çokkkkkkkkkk istiyorum canımm..
inşallah bizlerde o günleri görücez kızlar...
soyle birsumm anlat ki çözm bulalım ben kafayı netlştrm vala içim rahat ...buldgmz hastahaneyi kk de tavsye etmşler varikosel ameliyatnda ... bu kk ii ki var yaaa valla herşey konşlmş herşeyi bulablıosn ...o yazan kadınn çocugu olmş bleemsj attm cvp gelck mi bakalm
soyle birsumm senn de netlştrlm kafanı yardmcı olablrsek tabii...
canım sizde de probem vrmış sanırım..
biz de de var inşallah bu günleri atlatıcaz hep beraber gelicek bebişler inşallah
canım eniştemde oldu aradan 1 yıl geçmeden ablam hamile kaldı üstelik maşallah şimdi 3 aylık bi kızları var ama ondan önce 5 yaşında bi erkek çocukları oldu dr bile şaşırmış buna mucize resmen demiş
sizn morfoloji iidi cnm ya yanlş mı hatrlıorm ben :44erhiz hareketi etklıo die blıorm bizm perhz üç gündü bu seferr ..ama bu testi silmek istıorm hafzamdan yaaa
27 cnm senn kaç?
morfolojimiz % 7 duygum sınırda gibi...
canım bizde yapı bozukluğu var baş anomalisi % 92 di:26:
çoğunun baş kısmı bzuk yani dölleme şansı yok..
inşallah düzelmiştir :26:
bizim de yuzde 7ydi morfoloji cnm 7 fena degl ama
bence bizm sorun hareket
bizm kaç baş anomalisi hiç blmıorm :44:
[[
evet canımm hareketliler daha hareketli olmalı ki olsun bebiş..hayırlısı olsun bakalım..
gerçi böyle kar yağmaya devam ederse biz ankaraya gidemeyiz heralde duygum testte yalan olur..
inşallah yağmaz artık yaaaaaaaaa.....
ben yatıyorum kızlarrrrrrrr benim sinyal geldi...9:
hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrr
evet duygumm bizimde az kaldı...
bakalım ne çıkıcak gerçektende çok heyecanlı oluyo
bide duygum biz ilk testi yaptırdığımızda hani 3-5 gün diyeti var ya onu bilmiyoduk...
7-8 gün olmuştu ilişkinin üzerinde...onlarda yaptılar yinede dememize rağmen..
ama o durum sayıyı etkilioyodur sanırım..
yapıyı etkilemez ki dğeil mi...ki yapısı da bozuk zaten...
çok sağol canımmm inşallah...
sen duygu ben hulya gülbebek bizim gibi erkek infertilitesi yaşayan arkadaşlarımın hamile olmasını çokkkkkkkkkk istiyorum canımm..
inşallah bizlerde o günleri görücez kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?