27 cnm senn kaç?
iyi geceler kızlarrrrrrrrrr............
ne yapıyosunuzzzzzzz
kızlar selam bişi soracam size eşimimde morfoloji 1 çıkıyo ama doktor takılma ona sorun değil dedi sizce nasıl cok mu kötüüüübizim de yuzde 7ydi morfoloji cnm 7 fena degl ama
bence bizm sorun hareket
bizm kaç baş anomalisi hiç blmıorm :44:
Günaydın kızlar,nasılsınız?
Ben iyiyim,herşey yolunda
Bu arada puffy'm hamileymiş sanırım
çooookkkkkkkkkkkkkkkkn sevindim çokkkkkkkkkkkkkk
tebrıklerrrrrr
Gunaydin diyen herkse benden de bir gunaydin :)
günaydıınn.. ne kadarlık evlisiniz? yeni evli birine tavsiye nedir hemen çocuk olmalımı sizce ben 2 sene sonra felan düşünüorumda, ha deyince de olmuyo sanırım baksana..bi sürü püf noktası var bu arada kürkler var denedinizmi hiç sonuç alanlar var etrafimda..
günaydıınn.. ne kadarlık evlisiniz? yeni evli birine tavsiye nedir hemen çocuk olmalımı sizce ben 2 sene sonra felan düşünüorumda, ha deyince de olmuyo sanırım baksana..bi sürü püf noktası var bu arada kürkler var denedinizmi hiç sonuç alanlar var etrafimda..
hazırlayayım ben sana balımm keşke aynı şehirde olsak dimi..
Ay İnşallah canım ama umudum yok yanii tabi ki aylar sonra yine çalışmalara başlayacağımız için heyecan var ama ümitlenmek istemiyorum pekmezi de unuttum haftasonu içmedim. Herkeste benim için sen hemen hamiş kalcan diyo ahh doğru çıksa keşke.
zaten bana çok ilginç gelmişti cevap canım.sonuçta o kadar araştırıyorum bu konuyu. doğal yolla hamilelik için ileri hareket şart. offff canım ya bizde 1 ay sonra falan tekrarlayacağız testi bakalım ne olacak sonuç.keçiboynuzu kürü yapıyorum kocişe.inşallah işe yarar. böyle şeyler yaşayacağımız hiç aklıma gelmezdi. biz eşimle 6 yıl nişalı kaldık. 3 yıl oldu evleneli. toplam 9 yıl. hep bi kızımız olsun diye hayal ederdik. adını bile düşünmüştük. kız olursa yağmur erkek olursa toprak. hayat bu işte insan nelerle karşılaşıyo. ailelerimizede söylemedik bizim böyle bi problemimiz var diye.onlarda hadi bebek yapın bebek yapın diyip duruyorlar. oluyoda biz yapmıyoruz sanki. kocişin canı daha sıkkın bu konuda ona destek olmak için elimden geleni yapıyorum. ben bu duruma çok üzüldüm ama ona hiç belli etmedim. ona söylediğim tek şey ben İNANIYORUM aşkım bizim bi bebişimiz olucak ve bize süpriz yapacak. Biraz sabır herşeyin zamanı vardır diyorum. öyle yani canım biraz fazla kaçtı yazdıklarım ama içimi döktümmm ohhhhhhhhhhhh rahatladımmm
kızlar ben kaçıyorum iyi geceler herkese..
benim kasık ağrılarım var çatlama oluyor.. bu durumu değerlendirip pazartesi teste gidebiliriz bizde..
öpüyorum herkesiii
Kızlar ya bu ay dogumkontrol
Hapını bırakmıştım
Korunduk tabi yine de
Pazar gunü adet olmam lazımdı olmadım
Her yerim sis gibi
Patlıcak gibi hissediyorum
Karnım da ağrıyor
Hapi birakinca bunun olması normal mı
Hayıt hapi da kullandım
Hormon dengem bozulmasın diye ama:44:
puffy ve moon 83 hamişmişsiniz tebr
kler.. peki belirtileri neydi hamilelğin? birde, yumurtlama dönemini nasıl tespit ettiniz
canım inanmıyorum bu kadar olur hani. Bende aynen kız olursa Yağmur, erkek olursa Rüzgar ya da Toprak istiyorum İnşallah Allah hepimize nasip eder.
Hadi hayırlısı canım..
bir test yapsana canım ne olur ne olmaz.
ilk aydan nderken yeni mi evlisin? ya birde hamilelil belirtileri neler hamile kalan ark.lar paylaşsa? bende yenş evliyim şu an istemiorum tabi ,ilerde..belirtileri merak ettim
anladım, ooow sizin de baya deneme olmuş 50 :) ama bak sonuç ne güzel.. darısı başımıza inşallah, bende 2 yıl sonra felan istiorum maddi olarak toparlamak lazım düğün borçlarını ödüoz şu anncanım ben takip yapmadım moon83 yaptıysa yardımcı olur. en kolay yolu ovulasyondur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?