Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Günaydın kızlar,nasılsınız?

Ben iyiyim,herşey yolunda

Bu arada puffy'm hamileymiş sanırım

çooookkkkkkkkkkkkkkkkn sevindim çokkkkkkkkkkkkkk

tebrıklerrrrrr

bizim de yuzde 7ydi morfoloji cnm 7 fena degl ama
bence bizm sorun hareket
bizm kaç baş anomalisi hiç blmıorm :44:
kızlar selam bişi soracam size eşimimde morfoloji 1 çıkıyo ama doktor takılma ona sorun değil dedi sizce nasıl cok mu kötüüüü

arkadaşlarım günaydınlar nasılsınız dün akşam doktora gittim yumurtam 18mm büyümüş kızlar sizce gebe kalmam için iyimi ne kadar yükselmesi lazım yarın akşam tekrar çağıordı ama daha çatlamadı

Kızlar ya bu ay dogumkontrol
Hapını bırakmıştım
Korunduk tabi yine de
Pazar gunü adet olmam lazımdı olmadım
Her yerim sis gibi
Patlıcak gibi hissediyorum
Karnım da ağrıyor
Hapi birakinca bunun olması normal mı
Hayıt hapi da kullandım
Hormon dengem bozulmasın diye ama:44:

Gunaydin diyen herkse benden de bir gunaydin :)

günaydıınn.. ne kadarlık evlisiniz? yeni evli birine tavsiye nedir hemen çocuk olmalımı sizce ben 2 sene sonra felan düşünüorumda, ha deyince de olmuyo sanırım baksana..bi sürü püf noktası var bu arada kürkler var denedinizmi hiç sonuç alanlar var etrafimda..

kür olacaktı o :) hamile kalma kürü :)

Canim evliligimiz 4 yildan fazla oldu hic korunmadik. 50.deneme ayinda geldi bizim velet. Bence evlilik oturmali ama bu arada esine spermiogram yaptir sen hormon tahlillerini yaptir. Sorun yoksa beklersiniz ama varsa tabi kurler vs ugrasip denemeye baslarsiniz. Bence evliligin ilk bir yili bebeksiz gecmeli sonrasindada hemen yapilmali. Ama dedigin gibi ha diyincede olmuyor

ilk aydan nderken yeni mi evlisin? ya birde hamilelil belirtileri neler hamile kalan ark.lar paylaşsa? bende yenş evliyim şu an istemiorum tabi ,ilerde..belirtileri merak ettim

canım inanmıyorum bu kadar olur hani. Bende aynen kız olursa Yağmur, erkek olursa Rüzgar ya da Toprak istiyorum İnşallah Allah hepimize nasip eder.
kızlar ben kaçıyorum iyi geceler herkese..

benim kasık ağrılarım var çatlama oluyor.. bu durumu değerlendirip pazartesi teste gidebiliriz bizde..

öpüyorum herkesiii

Hadi hayırlısı canım..

bir test yapsana canım ne olur ne olmaz.

Canim yaptım bir sey yok
Buarada erkek olursa biz de
Toprak koyacagiz

ilk aydan nderken yeni mi evlisin? ya birde hamilelil belirtileri neler hamile kalan ark.lar paylaşsa? bende yenş evliyim şu an istemiorum tabi ,ilerde..belirtileri merak ettim

Yok canım ne yeni evlisi 4.5 sene olacak benim. Bir ara denemeler oldu sonra başka sebeblerden ertelendi şimdi yine başlıyoruz. Canım daha yeni evliymişsin dur bakalım şimdiden belirti falan düşünme. Bunları düşünmek için erken. Evliliğin tadını çıkar nasılsa bebek yapacağın zaman bol bol düşüneceksin stresli zamanlar bunlar ve hiç o zaman geldiğinde belirti falan arama kişiden kişiye değişir hem de yanıltır. Sen akışına bırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…