Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben çokk pimpirikli bir insanım ama

almina bu arada kızının adımı, anlamı nedir?
bende almila koymayı düşünüyorumda

Bir çok anlamı var...

Eski Türklerde prenses , güneş tutulmasındaki kızıllığa verilen isim,ayın altında danseden pembe yanaklı kız çocuğu,kafkas kadın savaşçısı ,kutsal dağlarda açan ve ender rastlanan kırmızı renkli çiçek..vs vs...:)

çok güzel bi anlamı varmış şayet ki benimde çocgum olursa erkek olursa rüzgar kız olursa rüya koycaz kararlıyız

aile hekimleri yolunda giden hamilelikler için yardımcı olabilirler..o da beli bir yere kadar..muhakkak bir kadın doğum uzmanına da görünmeniz gerekir...riskli hamilelik söz konusuysa pek faydaları dokunmaz...branşları değil çünkü.....

Son düzenleme:
çok güzel bi anlamı varmış şayet ki benimde çocgum olursa erkek olursa rüzgar kız olursa rüya koycaz kararlıyız

Allah gönlünüze göre versin :) oğlumun adı çınar..tabi ilk isimleri kendi isimlerimiz..siteye yazmıyorum tabi :)) eşimin ve benim isimlerimiz yani..accık megalomanllık yaptık :)) anneanne,babaanne,dede isimleri koymaktan iyidir en azından

Son düzenleme:

almila ile benzeşiyorlar.
almila'da savaşcı ve cesur türk kızlarına verilen isimmiş.
al yanaklı kız çocuğuda deniliyor.
osmanlıların kızıl elma ideolojisiymiş. her zaman peşinden koşulacak ama hiçbir zaman ulaşılamayacak bir ideal deniliyor.
tepki almadınmı sen isimden dolayı çevrenden
ben almila koyacağım allah nasip ederse, herkes o ne biçim gağur ismi diyor. tam tersi türk ismi aslında

ilk isimleri kendi isimlerimiz derken anlamadım benim kocamda diyo kii kız olursa senin adını yani aysun erkek olursa benim adım yani sedat olsun diyo kafayı mı yuttun sen dedim

tuhaf gelmiyo muu sana

ilk isimleri kendi isimlerimiz derken anlamadım benim kocamda diyo kii kız olursa senin adını yani aysun erkek olursa benim adım yani sedat olsun diyo kafayı mı yuttun sen dedim

desene tek değilmişim :)
benim kocişin adı ali. bende erkek olursa ali kız olursa alin istiyorum bakalım hayırlısı. ama erkek olursa alinin yanına birde başka isim koyarız kemal olabilir mesela. atatürkümün isimlerinden birini koymayı cok istiyorum şahsım adına

gönlünden geçen neyse onu koy canımm ama ben kendi isimlerimizden kasıt tek isim rüya rüzgar dan yanayım

Almina yı da ben al elma,Türklük mitolojisinin simgesi olarak okumuştum..diğer anlamlarından biri yani.. Özellikle Türk ismi olduğunu düşünerek bu ismi verdim..tepki almadım..tepki ile karşılasalar ne olucak ki..çocuk benim,karnında aylarca taşıyıp sıkıntısını çeken benim..yine büyütüp bakacak olan benim...yüzüme bir şey demeye cesaret eden olmadı :)

Okuldayken Almila isimli bir kız arkadaşımız vardı...Pek yakınlık duyduğum bir arkadaş değildi gerçi...:26:

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız.
bugün gittim kan testi yaptırdım ultrasonda da baktı doktor ama kese görünmüyo henüz 5 haftalık doktor haftaya bi daha çağırdı o zamana görünür heralde :44: :44:

mrb

geçen salı doktora gittim yumurtamın 20 mm olduğunu söyledi.3 gün sonra çaılşamalara başla dedi.neyse biz doktor onaylı 3,5,7 nöbetini tuttuk.şimdi bekliyoruz.7 temmuzda adet olmam lazım.kıslarrrrr çok merak ediyorum

tuhaf gelmiyo muu sana
ne tuhaf gelmiyor mu ? 2.isimlerini kullanıyoruz genelde...

Yani ayşe fatma,mehmet ali gibi 2 isim...Kendi ismimden çok memnunum..Gayet modern ve bir kıza yakışan bir isim..İsmimle gurur duyduğum için kızıma da verdim :)

merhaba kızlar nasılsınız.
bugün gittim kan testi yaptırdım ultrasonda da baktı doktor ama kese görünmüyo henüz 5 haftalık doktor haftaya bi daha çağırdı o zamana görünür heralde :44: :44:

inşallah bir sorun yoktur canım.o bir hafatada geçmek bilmez ki şimdi.ama keseciği görünce rahatlarsın inş.bhcg kaç çıktı?????**

ne bileyim bana tuhaf gelirdi diye söyledim isim koymakda özgürsün en azından kaynana kayın peder ismi koymaktan iyidir

20 mm olduysa şimdiden başla..çünkü o civarda yumurtalar çatlamaya başlar....

ne bileyim bana tuhaf gelirdi diye söyledim isim koymakda özgürsün en azından kaynana kayın peder ismi koymaktan iyidir

bana tuhaf gelmiyor..özgüveni olan ve kendini seven biriyim sanırım .. bir de kendi ismini çok seven..hani başka isim seçme imkanınız olsaydı kendinize deseler yine kendi ismimi seçerdim..o derece de yani...

bana tuhaf gelmiyor..özgüveni olan ve kendini seven biriyim sanırım .. bir de kendi ismini çok seven..hani başka isim seçme imkanınız olsaydı kendinize deseler yine kendi ismimi seçerdim..o derece de yani...

bende hoş bulurum kendi ismimi vermeyi sanırım

bu arada benim yımırta ebatından ne zaman çatladığından falan haberim yok ya :26:

almina genel geçer kural anlamında bişeyler söyler misin kuzum lütfen..

ama merak ederim bak ben

Ayy canım,ben kendi ismimi kendi kendime seviyorum da..Herkes sevmeyebilir o da mümkün tabi....Merak etme,çevrende muhakkak benim ismimden tanıdıkların vardır...Kendi adımı bir keresinde tuvalet kağıdı markası ve turşu markası olarak bile görmüşlüğüm var

Amanın kızlar neyse yaa konu benim ismime gelmesin..Sadece laptop konusunda yazıp çıkacaktım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…