- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
ben çokk pimpirikli bir insanım ama
almina bu arada kızının adımı, anlamı nedir?
bende almila koymayı düşünüyorumda
Bir çok anlamı var...
Eski Türklerde prenses , güneş tutulmasındaki kızıllığa verilen isim,ayın altında danseden pembe yanaklı kız çocuğu,kafkas kadın savaşçısı ,kutsal dağlarda açan ve ender rastlanan kırmızı renkli çiçek..vs vs...:)
çok güzel bi anlamı varmış şayet ki benimde çocgum olursa erkek olursa rüzgar kız olursa rüya koycaz kararlıyız
Bir çok anlamı var...
Eski Türklerde prenses , güneş tutulmasındaki kızıllığa verilen isim,ayın altında danseden pembe yanaklı kız çocuğu,kafkas kadın savaşçısı ,kutsal dağlarda açan ve ender rastlanan kırmızı renkli çiçek..vs vs...:)
Allah gönlünüze göre versin :) oğlumun adı çınar..tabi ilk isimleri kendi isimlerimiz..siteye yazmıyorum tabi :)) eşimin ve benim isimlerimiz yani..accık megalomanllık yaptık :)) anneanne,babaanne,dede isimleri koymaktan iyidir en azından
Allah gönlünüze göre versin :) oğlumun adı çınar..tabi ilk isimleri kendi isimlerimiz..siteye yazmıyorum tabi :)) eşimin ve benim isimlerimiz yani..accık megalomanllık yaptık :)) anneanne,babaanne,dede isimleri koymaktan iyidir en azından
ilk isimleri kendi isimlerimiz derken anlamadımbenim kocamda diyo kii kız olursa senin adını yani aysun erkek olursa benim adım yani sedat olsun diyo kafayı mı yuttun sen dedim
desene tek değilmişim :)
benim kocişin adı ali.bende erkek olursa ali kız olursa alin istiyorum bakalım hayırlısı. ama erkek olursa alinin yanına birde başka isim koyarız kemal olabilir mesela. atatürkümün isimlerinden birini koymayı cok istiyorum şahsım adına
almila ile benzeşiyorlar.
almila'da savaşcı ve cesur türk kızlarına verilen isimmiş.
al yanaklı kız çocuğuda deniliyor.
osmanlıların kızıl elma ideolojisiymiş. her zaman peşinden koşulacak ama hiçbir zaman ulaşılamayacak bir ideal deniliyor.
tepki almadınmı sen isimden dolayı çevrenden
ben almila koyacağım allah nasip ederse, herkes o ne biçim gağur ismi diyor. tam tersi türk ismi aslında
ne tuhaf gelmiyor mu ? 2.isimlerini kullanıyoruz genelde...tuhaf gelmiyo muu sana
ilk isimleri kendi isimlerimiz derken anlamadımbenim kocamda diyo kii kız olursa senin adını yani aysun erkek olursa benim adım yani sedat olsun diyo kafayı mı yuttun sen dedim
merhaba kızlar nasılsınız.
bugün gittim kan testi yaptırdım ultrasonda da baktı doktor ama kese görünmüyo henüz 5 haftalık doktor haftaya bi daha çağırdı o zamana görünür heralde :44: :44:
ne tuhaf gelmiyor mu ? 2.isimlerini kullanıyoruz genelde...
Yani ayşe fatma,mehmet ali gibi 2 isim...Kendi ismimden çok memnunum..Gayet modern ve bir kıza yakışan bir isim..İsmimle gurur duyduğum için kızıma da verdim :)
mrb
geçen salı doktora gittim yumurtamın 20 mm olduğunu söyledi.3 gün sonra çaılşamalara başla dedi.neyse biz doktor onaylı 3,5,7 nöbetini tuttuk.şimdi bekliyoruz.7 temmuzda adet olmam lazım.kıslarrrrr çok merak ediyorum
ne bileyim bana tuhaf gelirdi diye söyledim isim koymakda özgürsün en azından kaynana kayın peder ismi koymaktan iyidir
bana tuhaf gelmiyor..özgüveni olan ve kendini seven biriyim sanırım .. bir de kendi ismini çok seven..hani başka isim seçme imkanınız olsaydı kendinize deseler yine kendi ismimi seçerdim..o derece de yani...
bana tuhaf gelmiyor..özgüveni olan ve kendini seven biriyim sanırım .. bir de kendi ismini çok seven..hani başka isim seçme imkanınız olsaydı kendinize deseler yine kendi ismimi seçerdim..o derece de yani...
ama merak ederim bak ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?