Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ama ara ara uğrarsan sevinirim
bilgilerinden yararlanmak, adımıza çok iyi olur canım..

Meg cim en iyisi dr a gidip yumurta takibi yaptırmak..bir de her ay adet görüyor olsanız da her ay dolu yumurtlamıyor olabilirisniz..çünkü arada boş yumurtlama da oluyormuş..adetin 21. günü kanda progesteron hormu baktırırsanız dr unuz yumurtlama kalitenizi söyler..ayrıca adetin 3. günü fsh tahlili de yumurta rezervlerinizi gösterir..gerçi çoğu arkadaş biliyordur da bilmeyenler için söylemek istedim...

teşekkürler alminacımçınarcım

gitmeden bir şey daha...eğer yumurta rezervlerinizde falan azalma varsa tedaviyle olan hamileliklere soğuk bakmayın..çevrenizdekilere de açıklama yapmak zorunda değilsiniz..ha normal yolla ha tedaviyle..önemli olan sonuç...hem o kadar özeli bilmesine gerek yok el alemin.......;-)

Son düzenleme:

Gitme durrr:))ben de bir soru sorayım o zaman şimdi ben 14. günümde yumurtladım ovulasyon testi yapıyordum çünkü.O güne kadar olanlar ve o günün ertesi günü olan negatif çıktı.14. gün ilişkide bulundum o gün doğru ve sağlıklı bir gün müdür?Kaliteli mi değil mi bilemiyorum tabi sadece yumurtladım o gün.

Yumurtlama illakki 2 adet arası olacak diye bir şey yok..yani 28 günde 1 adet oluyorsanız illa 14. gün yumurtlayacaksınız diye bir şey yok..daha önceki günlerde ve daha sonraki günlerde de yumurtlama olabilir..hamilelik testlerinde 2.çizgi çok hafif silik bile olsa pozitif sayılıyor..ama ovulasyon testlerin muhakkak çift çizginin de koyu kırmızı gerekiyor pozitif yani yumurtlama oldu denilebilmesi için..ama bazan onlar da yanıltıcı olabiliyor.en iyisi dr a gidip ultrasonda yumurta takibi yaptırmak..yumurtlama gününden itibaren 2 günde bir ilişki öneriliyor..her gün halvet te spermlerin kalitesini bozabilirmiş,bilginize :) sperm tahlillerinde bile en az 3 günlük cinsel perhiz önerilir....

Teşekkürler,14. gün oldukça kırmızıydı hatta kontrol çizgisinden dahada kırmızıydı o günü ve ne olur ne olmaz diye ertesi günüde değerlendirdik.Demekki iyi etmişsiz.Üstelik spermlerde 2 gün kadar beklemişti ohh yemede yanında yat:))

geçen salı kaşıntı şikayetiyle giittim 7 gün korun dedi önce sonra foliküleri görünce 3 güne çekti.vardır bir bildiği 6 yıl boşuna mı okudu

benim eşim de dr..babam da,kuzenler de falan filan..yani biliyorum geçirdikleri okul hayatlarını...6 yıldan fazla okumuştur eğer ihtisas yaptıysa,kadın doğumcuysa ...

Son düzenleme:

Hayırlısı ile inşallah hamileliğiniz gerçekleşir ve güzel haberlerinizi alırız

benim eşim de dr..babam da,kuzenler de falan filan..yani biliyorum geçirdikleri okul hayatlarını...6 yıldan fazla okumuştur eğer ihtisas yaptıysa,kadın doğumcuysa ...

kadın doğumcu 6 yıl işin şakası ya drum prof ve güvenirim ben doktoruma .yoksa banada 20 mm çatladı çatlayacak geldi ama 3 gün bekledim işte doktorumun vardır bir bildği diyerek

merhaba birşey soracağım sana neden aşılamaya karar verdin? bir de ağrı sızı oluyor mu işlem sırasında? ayrıca anlatabilir misin neler yaptıklarını aşılama için??

kadın doğumcu 6 yıl işin şakası ya drum prof ve güvenirim ben doktoruma .yoksa banada 20 mm çatladı çatlayacak geldi ama 3 gün bekledim işte doktorumun vardır bir bildği diyerek

Canım her dr .un görüşü farklı oluyor..sonuçta prof olması hiç hatası olmaz anlamına gelmiyor..18-20 mm den sonra yumurtalar çatlayabilliyor..dr un erken çatlama olmaması için iğne vermiştir sana o zaman muhakkak..bazan bir kaç dr un görüşünü almak iyi oluyor...ben izmir de bir prof a kalsa rahmimi aldıracaktım..hem de bekardım o zaman...
ilk hamileliliğimde de ilk 3 ay geçince dr umun da izniyle uçak yolculuğu yaptım..ve son derecede pişman oldum.çünkü bebeklerimi kaybetmemi hızlandırdı..bunlar 2.ikizlerim....dr.ihmali diye bir şey de var...çevresinde ,ailesinde dr. olan biri olarak bunu söylüyorum..sonuçta onlar da insan..gözlerinden kaçan şeyler olabiliyor..
dr. konusunda muhakkak başka bir dr alternatifiniz daha olsun....

hayırlısı ile inşallah sen de güzel haberler verirsin

Son düzenleme:
mayaaa hamileliğin ilk belirtillerinden biri de kasıklarda batma ve adet olcakmış hissi..hayırlısı olsun hakkında :)

merhaba birşey soracağım sana neden aşılamaya karar verdin? bir de ağrı sızı oluyor mu işlem sırasında? ayrıca anlatabilir misin neler yaptıklarını aşılama için??

merhaba..ben de polikistik over var ve 15aydır olmadı doktorum da artık aşılamaya geçelim ne kadar sabırlısın artık sonuç alalım dedi eşimde çok istiodu ve yaptırdım.çok kolay bi operasyon normal vajinal muayene gibi eşinin spermini rahmine yerleştiriyolar uzun bi çubukla.sonrasında 1saat kadar yatıosun orda. eve gelincede yatıosun gün boyu dier günler normal hayatına dönebilirsin dedi doktor bu kadar cnm

mayaaa hamileliğin ilk belirtillerinden biri de kasıklarda batma ve adet olcakmış hissi..hayırlısı olsun hakkında :)

saol canım teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun ama nasıl yapılcak bu ayrım çok korkuorum adet olcam die.1saate kadar kan sonucum belli olcak bakalım...

inş canım teşekkür ederim.geçmiş olsun ben de bundan önce bir kez düşük yaptım.dış gebelik diye neredeyse ameliyat edeceklerdi beni o dönemde 9-10 doktor değiştirdim.işte o çok zor zamanlarımda şimdiki doktorumu buldum.o yüzden güvenirim ona iğne yapmadı ama düşükten sonra yasaklı günlerim oldu.2 aydır korunmuyorum belki daha yeni bıraktık korunmayı diye ihmal etti.senin çevrende doktor çokmuş sen daha iyi bilirsin tabi:44::44::44::44::44::44:

saol canım teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun ama nasıl yapılcak bu ayrım çok korkuorum adet olcam die.1saate kadar kan sonucum belli olcak bakalım...

mide bulantısı,baş dönmesi falan bekleme..çok çok erken o belirtiler için..polikistik overlilerde birden fazla folikul oluyordu değil mi ?? eğer öyleyse ve birden fazla tutarsa ikiz üçüz annesi olma ihtimalin var..tabi polikistik overle ilgilli aklımda olanlar doğruysa...yanılıyor da olabilirim..

yav gidemedim bi türlü..yapıştı kaldı hatun dediğinizi duyar gibiyim..
klavyemde sorun var,bazı harfler çift çıkıyor...

Son düzenleme:

evet cnm doğru biliosun benim bu ay 2yumurtam olmuştu biri tutsa yeter bana :)

slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza bende en az sizin kadar çok istiyorum hamile kalmayı geçen ay soğan kürünü uyguladım adetime 3 gün var ama ben kendimi acabamı demekten alı koyamıyorum ve kasıkları son 1 haftadın sürekli ağrıyo inşallah isteyen herkese küçük bir melek verir inşallah bu gün kandil bol bol du edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…